“Το υψηλό επίπεδο της Ναταλίας Γερμανού” ίδιο με κείνο της Εφημερίδας Συντακτών !

                                                  ΣΥΜΜΕΙΚΤΑ

1. α.”Το υψηλό επίπεδο της Ναταλίας Γερμανού

εφσυν
“…Κοίτα να δεις που οι παρουσιάστριες των πρωινών εκπομπών της τηλεόρασης, οι τάχα μου «ελαφριές»
 ΗΦαίη Σκορδά κράτησε ψηλά τη σημαία του ελληνικού #meetoo κάνοντας μερικές από τις πιο καλές συνεντεύξεις στη φάση του Λιγνάδη.
Η Κατερίνα Καινούργιου ήταν εκείνη που, μεταξύ άλλων, έβαζε στη θέση τους πασίγνωστους μεγαλοδικηγόρους
Και τώρα η Ναταλία Γερμανού. Η οποία κάλεσε στον Alpha τον διασώστη προσφύγων, Ιάσονα Αποστολόπουλο
…λοιπόν στέκομαι με σεβασμό απέναντι στη Ναταλία Γερμανού.
***
“Το υψηλό επίπεδο της Ναταλίας Γερμανού”, λοιπόν.΄Οπως ακριβώς το (περι)γράφει  ο συντάκτης  της εφσυν! Το καρακατσουλιό της  ελληνικής τηλεόρασης παρόν και στα σαλόνια της εφσυν με  οικοδεσπότη τον Δημ. Κανελλόπουλο.  Ω, θεοί!
Και μόνο με την αναφορά των ονομάτων των  “τάχα μου (!)  ελαφριών”   κυριών  της κιτσαρίας, γεμίζουν  οθόνη και σελίδες  βρώμα και δυσωδία.  Για τέτοιο…ειδικό  βάρος των συγκεκριμένων σούργελων  μιλάμε.
΄Οχι,  βέβαια, πως μόνο οι τρεις  παραπάνω Χάριτες είναι οι ελαφριές της καθ΄ ολοκληρίαν ελαφριάς ελληνικής τηλεόρασης . ΄Ολοι σ΄αυτό το  συνάφι ίδιοι είναι.  Λίγο πολύ.  Υπάρχει σοβαρός   στο νταβατζιλίκι;  Πώς θα αποτελούσε εξαίρεση αυτό της ενημέρωσης και της ψυχαγωγίας;
Πόσο νομίζετε  περισσότερος σοβαρός   μπορεί να περνιέται    ο  ανωτέρω Δημ. Κανελλόπουλος, που φτάνει σε τέτοιο σημείο προκλητικής αφροσύνης, ώστε να αποκαλεί  … επίπεδο  ήθους (και μόρφωσης;)  της Γερμανού, της  Σκορδά(ς)  και  της  Καινούργιου;
 Πήδηξε,  δηλαδή, ξαφνικά η Γερμανού από την Κόλαση του τηλεσκουπιδαριού στο Καθαρτήριό του,  επειδή συνομίλησε    με  τον  Ιάσονα Αποστολόπουλο ; ( Και, με την ευκαιρία,  κακώς αποδέχτηκε ο Ιάσονας μια τέτοια πρόσκληση.  Αυτός ένας  “θρύλος” πια στο ιερό  του ταξίδι που ξεκίνησε εδώ και καιρό  . Καταδέχεται να εξιλεώνει εκπομπές και πρόσωπα σαν της Γερμανού;)
Από την άλλη, ο εκλεκτός της κολεκτίβας   Δημ.Κανελλόπουλος , που βγάζει το  ημίψηλο καπέλο του  στη Γερμανού και τη Σκορδά,  δεν αισχύνεται; ΄ ΄Οπως και όλη αυτή εκεί η επιχειρηματική  παρέα της εμπορικής δημοσιογραφίας   από “αριστερά”.
Για καθήστε, ρε παιδιά.     Τί είδους δημοσιογραφία είναι τούτη; Να μη βγάζετε  τσιμουδιά για την αμετροέπεια της Κατερίνας  Σακελλαροπούλου να   πετάξει έξω  τον Ιάσονα Αποστολόπουλο από τη λίστα των καλεσμένων  στη γιορτή του  προεδρικού Μεγάρου,  την ίδια ώρα που   υποδεχόταν με τη θεσμική της ιδιότητα  τις  επίσημες παρουσίες των  ξώβυζων του ακροδεξιού μορφώματος ΜΕ ΤΟΟ. Αλλά, όλοι  σας εκεί στην κολεκτίβα , εκστασιάζεστε      μπροστά στο δημοκρατικό ήθος (!)  μια προέδρου Δημοκρατίας που “πατάει  προσοχές” στο  τείχος του αίσχους στον ΄Εβρο.  Και  δε χάνετε  ευκαιρία να το διατρανώνετε κιόλας . Tις δημοκρατικές ευαισθησίες της , λέμε.
Κι επί πλέον, να μην ξεχνάμε πως  αυτή η κυρία με το …επίπεδο ήθους ,  είναι  κόρη του  (επίσης)  χαζοχαρούμενου  και ελαφριού  εκείνου  δημοσιογραφοτηλεπαρουσιαστή , του   Φρέντυ Γερμανού . Και  φυσικά ,ελέω πατέρα της  και  στα βήματα εκείνου, προσελήφθη    σε καλή θέση στο εργοστάσιο  της τηλεσκουπιδοπαραγωγής.
Γνωστό ,επίσης,  πως τύποι σαν το  Φρέντυ  Γερμανό, το Νίκο Μαστοράκη, το Νίκο  Φώσκολο και άλλους τέτοιους  αριβίστες του δημόσιου θεάματος, ήταν  οι καλύτεροι πρεσβευτές και στυλοβάτες της  Χούντας.  Λάνσαραν  συγκεκριμένο τρόπο ζωής τα χρόνια  εκείνα.   Αντί  για αντίσταση και ΕΣΑ…χαχαχά και χαχαχού.  “΄Ο,τι φάμε και ό,τι πιούμε κι ό,τι διασκεδάσουμε” .
 Υ.Γ. Με την πτώση της Χούντας, για να γνωρίζουν οι νεότεροι , ο πατήρ Γερμανός  της Νάταλι,   ως…αντιστασιακός και τούτος, έγραφε περισπούδαστα ελαφριά  κειμενάκια  στην παλιά  ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ,  τερατογέννηση  της οποίας   φαίνεται να είναι   η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ.

2. Σκάνδαλα ΚΕΕΛΠΝΟ: δίκη επ’ ακροατηρίου ζητά η εισαγγελέας

Αριστερά, ο πρώην διευθυντής του ΚΕΕΛΠΝΟ Θεόδωρος Παπαδημητρίου. Δεξιά, ο πρώην πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων του ΚΕΕΛΠΝΟ Σταμάτιος Πουλής EUROKINISSI
“Και να σκεφτεί κανείς ότι αυτή είναι μία μόνο από τις πολυάριθμες δικογραφίες και τα πορίσματα που αφορούν την «off shore του δημοσίου και των ρουσφετιών», όπως είχε χαρακτηρίσει το ΚΕΕΛΠΝΟ η εισαγγελέας του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, ολοκληρώνοντας την πρότασή της στην πρώτη δίκη για το ξέφρενο «πάρτι» σπατάλης και αδιαφάνειας. Ας σημειωθεί ότι για το ΚΕΕΛΠΝΟ έχουν διαβιβαστεί από το 2018 ώς το 2021 στην Εισαγγελία 45 ολοκληρωμένα πορίσματα των Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης. Τα δε πορίσματα που αφορούν τις παράνομες προσλήψεις βρίσκονταν στα χέρια του ανακριτή, ήδη από το 2018.
Εισαγγελέας: «Καταχράστηκαν την εξουσία τους, διαθέτοντας την ξένη περιουσία», αναφέρει η εισαγγελέας, προτείνοντας την παραπομπή των κατηγορουμένων και για απιστία σε βαθμό κακουργήματος. Σύμφωνα με την πρόταση, οι εμπλεκόμενοι ήταν αμετανόητοι μέχρι το τέλος. Αφού ικανοποίησαν τα πολιτικά ρουσφέτια των προσλήψεων, στη συνέχεια προσπάθησαν να «συσκοτίσουν και να δημιουργήσουν προσκόμματα στην έρευνα» με «ψευδείς ισχυρισμούς και βεβαιώσεις». Κατηγορούνται: ο πρώην διευθυντής του ΚΕΕΛΠΝΟ, Θ. Παπαδημητρίου, ο Σ. Πουλής, στενός φίλος του Αδωνη Γεωργιάδη, υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. και διορισμένος πρόσφατα ως διευθύνων σύμβουλος στην αναπτυξιακή εταιρεία του Δήμου Φυλής, η σύζυγός του και συνεργάτιδα του Αδ. Γεωργιάδη, Ανδρονίκη Θεοφιλάτου, και η Αικ. Πολύζου, πρώην οικονομική διευθύντρια και διορισμένη πλέον στην Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα (που τελεί υπό την εποπτεία του Αδ. Γεωργιάδη).
***
Τί να πούμε τώρα για τέτοιους εισαγγελείς; Να μην υποκλιθούμε;
΄Οχι, γιατί έκαναν το αυτονόητο.  Αλλά γιατί τόλμησαν  μέσα σε μια κοινοβουλευτική δικτατορία  Κυριάκου Μητσοτάκη , όζουσας  της λιποθυμικής     μπόχας διαφθοράς  Πικραμένου-Γεωργιάδη και λοιπών,   να αυτονομηθούν, να μη καταδεχτούν τη διαπλοκή, τις υποσχέσεις και τα δολώματα, να  μην ενταχθούν μαζί με άλλους ,ελάχιστους, δυστυχώς, μετρημένους στα δάκτυλα του ενός χεριού,  εισαγγελείς στη λίστα της ντροπής  και της απαξίωσης,  αλλά στη  “χορεία των Αγίων” της ελληνικής δικαιοσύνης. Και φυσικά στις χρυσές σελίδες της  Ιστορίας.
Πάντα το λέμε εδώ για  κάποιους άξιους ΄Ελληνες δικαστές και εισαγγελείς.  “Υπάρχουν ακόμα  δικαστές στο βασίλειο της Δανιμαρκίας!  Κι ευτυχώς.

3.Ευρωπαϊκό Βραβείο Μυθιστορήματος στον Χρήστο Χωμενίδη – Δένδιας: «Πολλά συγχαρητήρια, το άξιζε, τιμά τα ελληνικά γράμματα»

Χρήστος Χωμενίδης

 Χρήστος Χωμενίδης  . άρθρο στο Liberal.gr. Σε αυτό αναφέρει, μεταξύ άλλων, τα εξής:

‘‘Εκτός από τον Ιβάν Κράστεβ – επιφανή Βούλγαρο δημοσιολόγο και αρθρογράφο στους NewYorkTimes – και άλλοι οξυδερκείς παρατηρητές των καιρών μας υποστηρίζουν ότι το ανατέλλον κοινωνικό δίπολο δεν είναι μεταξύ Αριστεράς και Δεξιάς ούτε βεβαίως προλεταρίων και κεφαλαιοκρατών. Μα μεταξύ “anywheres” και “somewheres”.

Ως “anywhere” χαρακτηρίζουν τον άνθρωπο εκείνο που μπορεί να τα καταφέρει παντού. Χάρη στις φυσικές του δεξιότητες, τη μόρφωση που είχε την τύχη να αποκτήσει, κυρίως όμως χάρη την προσαρμοστικότητα που διαθέτει. Ο “anywhere” όχι απλώς επιβιώνει μα και αναπτύσσει την προσωπικότητά του και απολαμβάνει τη ζωή του ανεξαρτήτως σχεδόν εξωτερικών συνθηκών. “Anywhere” μπορεί να είναι ένας ερευνητής περιζήτητος από τα πανεπιστήμια όπου γης. Αλλά και ένας πολυμήχανος πρόσφυγας, ένας δαιμόνιος τυχοδιώκτης, που βρίσκει την άκρη όπου και αν τον ρίξει η μοίρα.

Το πεπρωμένο αντιθέτως του “somewhere” είναι συνυφασμένο με το οικείο περιβάλλον του. Με τον τόπο όπου έχει γεννηθεί και μεγαλώσει, με τις σχέσεις τις οποίες έχει παγιώσει, με τη συντεχνία στην οποία ανήκει – συνδικάτο, κόμμα, μέχρι και αθλητικό σωματείο. Ένας τεχνίτης που προστατεύεται νομοθετικά απέναντι στους φθηνότερους – ίσως και ικανότερους — αλλοδαπούς συναδέλφους του. Ένας κρατικός υπάλληλος που δυσκολεύεται τρομερά να αλλάξει όχι δουλειά μα ακόμα και γραφείο. Κάποιος που ταξιδεύει στο εξωτερικό ακολουθώντας την ποδοσφαιρική ομάδα της οποίας είναι οπαδός και αναζητά μετά το ματς στο Μόναχο της Γερμανίας μπουζουξίδικο.

 

Εάν μεταφράζαμε τους όρους στα ελληνικά, θα πρότεινα για τους “anywhere” τα  «άνθρωποι-πουλιά» και για τους “somewhere” το «άνθρωποι-δέντρα».

Οι άνθρωποι-πουλιά είναι προφανώς οι μεγάλοι προνομιούχοι της παγκοσμιοποίησης, όπως και κάθε μάλλον ιστορικής περιόδου. Οι άνθρωποι-δέντρα υπερτερούν ωστόσο αριθμητικά και συνιστούν τη ραχοκοκκαλιά [sicτης κάθε κοινωνίας, εκτός της οποίας δεν αντιλαμβάνονται καν τον εαυτό τους. Εικάζουμε γενικεύοντας ότι οι άνθρωποι-πουλιά υποστήριξαν στο βρεττανικό [sicδημοψήφισμα το bremain– δεν φοβήθηκαν τον Πολωνό υδραυλικό, εδώ δεν φοβούνται τον Κινέζο μεγιστάνα που αγοράζει τα φιλέτα του Λονδίνου… Ενώ οι άνθρωποι-δέντρα τάχθηκαν σθεναρά υπέρ του brexit. Και πλειοψήφησαν.”

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ: .

https://www.topontiki.gr/2019/11/07/mia-apantisi-ston-chomenidi/

4. α. Βόρεια Ελλάδα: 37 παιδιά δεν πάνε στο σχολείο λόγω αρνητών γονέων

Παρόλο που η πανδημία βρίσκεται σε έξαρση, πολλοί αρνητές όχι μόνο δεν εμβολιάζονται κατά του κορωνοϊού, αλλά ούτε προστατεύουν τα παιδιά τους από τον ιό, με αποτέλεσμα σύνολο 31 παιδιά στη Θεσσαλονίκη και ακόμα έξι στην Κεντρική Μακεδονία, να στερούνται το δικαίωμα στην εκπαίδευση.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το voria.gr, οι αρνητές γονείς δεν επιτρέπουν στα παιδιά τους, να χρησιμοποιούν μάσκες και να πραγματοποιούν τα απαραίτητα τεστ, έτσι ώστε να μπορούν να προσέλθουν στις σχολικές αίθουσες.<

β. Γιατί έφυγε από τη ζωή η Πασχαλίνα»: Χρήστης του Facebook κατέγραψε καρέ καρέ πώς πέθανε η 51χρονη αρνήτρια
Η άτυχη Πασχαλίνα

αρνήτρια αναρτήσεις

αρνήτρια αναρτήσεις

Ζούμε ανάμεσα σε αυτούς. Σε  ζόμπι σαν την Πασχαλίνα.   Κυκλοφορούν δίπλα στα παιδιά μας. Σκοτώνουν κόσμο. Κάποιοι πιο ανεγκέφαλοι, σαν τούτη,  σκοτώνονται  και οι ίδιοι.   Αλλά, ο  Φαίδωνας Βόβολης , οι  καλόγεροι στο ΄Ορος  και τα άλλα  “ιερά τέρατα” είναι τα   μικρά ψάρια τούτα.

Βασικός ηθικός αυτουργός και σε αυτά τα εγκλήματα  είναι  τα πιράνχας των Εκκλησιών  και τα ιερά τους κείμενα.

Σου λέει ο Βόβολης .  Το ίδιο το Σύνταγμα  “καθαγιάζει”  όσα λέει και ο ίδιος.  Κι αυτός ο  εγκληματίας  αντλεί κύρος από  το Σύνταγμα που στον 21 αιώνα εισάγεται με τη φράση : “Εις το όνομα της Αγίας και  Ομοουσίου και Αδιαιρέτου Τριάδος” . Τί να πεις άλλο;

 

Δείτε το εξωφρενικό παραλήρημα:

 

“Θύμα επιτήδειων αρνητών της πανδημίας και των εμβολίων και συνωμοσιολόγων έπεσε 51χρονη από τη Θεσσαλονίκη με αποτέλεσμα, επηρεασμένη από τις θεωρίες τους, να χάσει τη ζωή της από κορωνοϊό την περασμένη Τετάρτη, στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου «Παπανικολάου.

Όπως έγραψε και το iefimerida.gr, οι αναρτήσεις της 51χρονης τους τελευταίους μήνες στο Facebook δείχνουν ότι η γυναίκα πίστευε ότι οι εμβολιασμένοι, μέσω 5G, θα κατευθύνονται από άγνωστες δυνάμεις και ότι το αίμα των ανεμβολίαστων θα «πουλιέται χρυσάφι».

Το προφίλ της άτυχης γυναίκας στο Facebook βρίσκεται στο μικροσκόπιο των Αρχών αλλά και ανεξάρτητων οργανισμών διασταύρωσης ψευδών ειδήσεων. Σημειώνεται επίσης ότι ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη εισαγγελική έρευνα για τον επόπτη δημόσιας υγείας που προέτρεπε την 51χρονη να μη διασωληνωθεί, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι επικοινωνούσε τις κρίσιμες ώρες τουλάχιστον με ακόμα ένα άτομο του αντιεμβολιαστικού χώρου.

«Γιατί έφυγε από τη ζωή η Πασχαλίνα»
Τις τελευταίες ώρες πάντως ανάρτηση στο Facebook που έχει καταγράψει όσα δημοσίευε στα κοινωνικά δίκτυα η 51χρονη γυναίκα από τη Θεσσαλονίκη κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Με τίτλο «Γιατί έφυγε από τη ζωή η Πασχαλίνα» οι χρήστες του μέσου κοινωνικής δικτύωσης μπορούν να δουν την ιστορία της άτυχης γυναίκας να ξεδιπλώνεται μπροστά τους και να βγάλουν τα συμπεράσματά τους για το ποιοι είναι εκείνοι που διακινούν θεωρίες συνωμοσίας στο διαδίκτυο, ποιες είναι αυτές, και πως οι επιτήδειοι έρχονται σε επαφή με τους πολίτες.

Παρακάτω ακολουθούν ορισμένα από τα screenshots από τον λογαριασμό στο Facebook της άτυχης 51χρονης τα οποία συγκέντρωσε η χρήστης Katerina Tier, όπως και άλλα στοιχεία για το πώς έφτασε να χάσει τη ζωή της από κορωνοϊό:

Γιατί άκουγε τον αρνητή δικηγόρο Νίκο Αντωνιάδη

 

Γιατί άκουγε και τον Φαίδωνα Βόβολη

 

Γιατί πίστευε ότι η Κίνηση Ελεύθερων Πολιτών (κόμμα Βόβολη) ήταν μια θρησκευτική ομάδα

Δημοσίευε και τον Δημήτρη Πόντικα, συνεργάτη του Αντωνιάδη

Άκουγε τον Ιάκωβο Τίγκα και τις συνομωσιολογικές θεωρίες του

Γιατί πίστευε συνωμοσιολογικές και ψευδείς θεωρίες για την υγεία

Γιατί άκουγε τους ψεκασμένους στην τηλεόραση

Γιατί δημοσίευε ψευδείς ειδήσεις για την υγεία

Γιατί άκουγε τον «Έλληνα Ιθαγενή» στον ΑΝΤ1

Γιατί άκουγε τις αντιεμβολιαστικές απόψεις υγειονομικών

Άκουγε και διάβαζε συνομωσιολογικές ειδήσεις

 

Γιατί πίστευε τις θεωρίες του S. Bhakdi για τις μάσκες

Γιατί άκουγε την Ραχήλ Μακρή

Γιατί πίστευε τον λιμενικό (που τελικά τιμωρήθηκε στο πειθαρχικό)

Γιατί όταν η Πασχαλίνα βρέθηκε θετική στον covid απευθύνθηκε πάλι στους ίδιους για να τη «σώσουν»

Γιατί προφανώς νόμιζε ότι απευθυνόταν σε γιατρό εντατικολόγο…

Ο Αντωνιάδης ανέβασε την έκκληση της Πασχαλίνας στο κανάλι του
«Γιατί η Πασχαλίνα, μετά την τρομοκρατία που είχε υποστεί απ’ όλους τους καλοθελητές, ό,τι και να της έλεγαν στο νοσοκομείο, ό,τι και να ένιωθε ως ασθενής, θα το εκλάμβανε ως βασανισμό! Δεν μπορούσε να καταλάβει πως υπό αυτές τις συνθήκες και όταν σε προετοιμάζουν για διασωλήνωση όπως και οποιαδήποτε άλλη βαριά επέμβαση, ξέρω γω… Δεν είναι δυνατόν να τρως κανονικά! Ούτε κανείς με έλλειψη οξυγόνου και τροφής αισθάνεται περίφημα… λέω τώρα… Μπορεί να κάνω και λάθος, γιατρός δεν είμαι», γράφει η Katerina Tier ενώ παραθέτει και τα σχετικά screenshots.

 

«Τώρα πως βρέθηκαν στα χέρια του Αντωνιάδη μηνύματα σε άλλους γιατρούς; Ποιοι γιατροί ήταν αυτοί; Ήταν γιατροί ή γιατροί σαν τον συνεργάτη του τον Δημήτριο Πόντικα;», διερωτάται η Katerina Tier.

«Και φυσικά πάντα βρίσκεται ένας “καλός” άνθρωπος να ενισχύσει τους φόβους και την τρομοκρατία! Έβγαλε πόρισμα λοιπόν ο Αντωνιάδης και το δημοσίευσε: “Τη βασάνιζαν την Πασχαλίνα επίτηδες για να προπαγανδίσουν τον εμβολιασμό”!!! OMG θα έλεγε κάποιος λογικός άνθρωπος! Αλλά όσοι τον διαβάζουν είναι λογικοί;», συνεχίζει η ανάρτηση παραθέτοντας το σχετικό screenshot:

Αποτάθηκε στον Ιάκωβο Τίγκα
Η ανάρτηση επισημαίνει ότι η Πασχαλίνα αποτάθηκε και στον Ιάκωβο Τίγκα. «Έναν επόπτη υγείας υπό παραίτηση και με ένα πειθαρχικό που δεν έχει γίνει στην πλάτη του… Αλλά πάντως όχι ειδικό για ιατρικές συμβουλές και κυρίως όχι γιατρό».

Η ανάρτηση συνεχίζει με αποσπάσματα των συζητήσεων που είχε μαζί του στα κοινωνικά δίκτυα:

 

 

Γιατί οι διαδικτυακοί φίλοι της ανέλαβαν να διαδώσουν για να μην διασωληνωθεί

 

 

 

Το τέλος για την Πασχαλίνα
Τελικά η Πασχαλίνα έχασε τη ζωή της. «ΚΙ ΕΤΣΙ ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ! Έφυγε η Πασχαλίνα, αδικώντας τον εαυτό της και χάνοντας τη ζωή της που σύμφωνα με την πίστη της είναι δώρο θεού! Άδικα! Χωρίς να κάνει ότι ήταν απαραίτητο για να μην φτάσει καν στο νοσοκομείο. Γιατί την έπεισαν οι επιτήδειοι ότι είναι καλύτερο το ρίσκο της φυσικής ανοσίας και ότι το εμβόλιο δεν είναι καλό…», γράφει η Katerina Tier δημοσίευοντας σχετική φωτογραφία από την ανακοίνωση του θανάτου της 51χρονης και των απίστευτων σχολίων που ακολούθησαν:

 

 

«ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΗΡΘΕ γιατί άργησαν πάρα πολύ οι αρχές, η πολιτεία, η κυβέρνηση να αντιμετωπίσουν και να τιμωρήσουν όσους διέδιδαν και συνεχίζουν να διαδίδουν ακατάπαυστα ψευδείς ειδήσεις για την υγεία. Όσους για κομματικά ψηφοθηρικά ή χρηματικά οφέλη εκμεταλλεύονται αφελείς διακινδυνεύοντας την δημόσια υγεία. Γιατί άφησαν μια μικρή ομάδα αντιεμβολιαστών και ανορθολογιστών να φουντώνει όλο και περισσότερο και να χάνονται ζωές και οικογένειες ολόκληρες! ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΤΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΟΣΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΕΤΣΙ ΑΔΙΚΑ ΖΩΕΣ», καταλήγει η ανάρτηση.

Σημειώνεται ότι η ανάρτηση καταλήγει με έναν αποχαιρετιστήριο επίλογο από την Markela Komninou που αναφέρει:

Θλίβομαι για την Πασχαλίνα, στ’ αλήθεια. Μοδίστρα η ίδια, εντούτοις δεν είχε ιδέα τι έκλωθε η μοίρα γι’ αυτήν.

Δεν φανταζόταν πού έμπλεκε, την ώρα που ασπάστηκε τις θεωρίες του παρανοϊκού ψευτομεσσία.

Την εκμεταλλεύτηκε κι αυτήν, όπως όλα του τα θύματα. Έπαιξε με την έντονη θρησκοληψία της, ο άθλιος, ένας θεομπαίχτης που ούτε ιερό ούτε όσιο έχει. Είναι φρικτό, αν το σκεφτεί κανείς, το συναισθηματικό αδιέξοδο που δημιούργησε σε όλους αυτούς τους ανθρώπους: Ούτε στα εμβόλια να έχουν πίστη, ούτε στα νοσοκομεία. Μόνο σε αυτόν! Τα εμβόλια σκοτώνουν, οι γιατροί σκοτώνουν και να πώς άνθρωποι αθωράκιστοι όταν μοιραία νόσησαν έμειναν ξεκρέμαστοι, αρνούμενοι οι ίδιοι την αγωγή στον κατάλληλο χρόνο, αρνούμενοι τις υποδείξεις των γιατρών, αρνούμενοι την ιατρική επιστήμη καθαυτή.

Το φοβερό αυτό αδιέξοδο, ο βρωμιάρης το έστησε μεθοδικά, ούτως ώστε να το βιώνουν πράγματι σαν αδιέξοδο οι οπαδοί της αίρεσης, για να μπορεί πια ο ίδιος να εμφανίζεται σαν η μόνη τους ελπίδα, η μόνη τους λύση, η μόνη τους θεραπεία και διέξοδος. Ένα σχέδιο ανίερο, μια γνησια ύβρις κατά της κοινωνίας, μια μηχανή που γρήγορα κατέληξε στο άρμεγμα μέσω των συνδρομών.

Η Πασχαλίνα δεν πείραξε κανέναν. Μια απλοϊκή, εύπιστη γυναίκα ήταν, που βασικά Αγίους ανέβαζε στο προφίλ της και θαύματα, κανέναν δεν ενοχλούσε. Το κρίμα της, να πιστεύει σε μωρά που γεννήθηκαν με ουρά μετά από τον εμβολιασμό της μάνας τους ή το να βασίζεται στις υποσχέσεις ενός παρανοϊκού ψευτομεσσία, το πλήρωσε με τη ζωή της. Ώρα πια να πληρώσουν αυτοί που οδηγούν τις Πασχαλίνες αυτού του τόπου με μαθηματική ακρίβεια στον θάνατο, εκμεταλλευόμενοι την αφέλειά τους.

Ώρα να πληρώσει ο δήθεν “φύλακας-άγγελος”, μα στην πραγματικότητα άγγελος του θανάτου, που μόλις δει τα σκούρα νίπτει τας χείρας του, με το χυδαίο σόφισμα “εάν καλώς την διασωληνώνουν, τότε καλώς την διασωληνώνουν, ειδάλλως κακώς τη διασωληνώνουν”. Κάθαρμα!