ΤΡΕΙΣ “ΓΥΝΑΙΚΟΚΤΟΝΙΕΣ” ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΜΕΣΑ. ΥΠΟ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΕΝΟΧΩΝ

1. Γυναικοκτονία στο Ρέθυμνο: «Με κατεδάφισε» κατέθεσε ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος

΄Ηθελε να με χωρίσει,υποστηριξε.

2. Γυναικοκτονία στη Ζάκυνθο -Προκλητικός ο 51χρονος αλβανός  δράστης:

«Τη σκότωσα γιατί με απατούσε».

3.Σοκ στο Περιστέρι: Δολοφόνησε την 17χρονη Πακιστανή με τα χέρια.

Νεκρή εντοπίστηκε μια 17χρονη κοπέλα, μέσα στο διαμέρισμά της στο Περιστέρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για αλλοδαπή, πιθανότατα με καταγωγή από το Πακιστάν, η οποία εντοπίστηκε δολοφονημένη στην οικία της, επί της οδού Ραχώβης. Σύμφωνα με πληροφορίες, η κοπέλα έφερε μώλωπες στο σώμα της.

Οι Αρχές αναζητούν τον σύντροφό της, καθώς θεωρούν ότι είναι ο κύριος ύποπτος για τη δολοφονία της.

***

ΜΩΫΣΗΣ Ο ΘΕΟΠΤΗΣ

΄Ηταν Αλβανός  ο ένας.  Ο άλλος Πακιστανός.  Αλλά  ο τρίτος δολοφόνος  στο Ρέθυμνο, ΄Ελληνας και  μάλιστα Κρητίκαρος. Οπότε τούτος, χάλασε τη  σούπα.  Αλλιώς,  αν και οι  τρεις  δράστες  ήταν αλλοδαποί , οι ΑκροΔεξιο-Χρυασυγίτικα ( στα μύχια τους)  νοούντες (και μη κατανοούντες), θα είχαν εύκολη ερμηνεία. Και θα την διατυμπάνιζαν προς πάσαν κατεύθυνση, ειδικά στα καφενεία  που είναι στην Ελλάδα  τα κατ ΄εξοχήν δικαστήρια διεξαγωγής των πάσης φύσεως δικών.

Αλλά, από την άλλη, έχουμε και τους   “νοούντες” με μυαλό ανοιχτό και ιδέες  προοδευτικές,λένε οι ίδιοι.  Τούτοι  αρνούνται να δεχτούν πως σφάζουν μόνο οι αλλοδαποί, είτε τις  γυναίκες τους για λόγους τιμής  είτε τους ημεδαπούς για να τους ληστέψουν.  “Είναι στον άνθρωπο”,  θα σου πουν ,”πώς συμπεριφέρεται  και πώς συλλογιέται”. Και κλείνουν και αυτοί εκεί  το ζήτημα, πάλι εύκολα κατανοητά και προπαντός με ήσυχη τη  συνείδησή τους .

Να μην ξεχάσουμε, όμως,   και την άλλη κατηγορία. Ισχνότερης  αριθμητικής ισχύος, αλλά ικανότερης οχλαβοής, όπως συνήθως είναι όλοι οι νεοφώτιστοι , οι φανατικοί και οι ζηλωτές.   Το Μόρφωμα των ΜΕ ΤΟΟδων. Τούτες  πάλι έλυσαν   μια και καλή το πρόβλημα με την επίσης εύκολη, όπως οι κάθε φύσεως   ρατσιστικές   ερμηνείες και  γενικεύσεις.  “΄Ολοι οι άντρες είναι γουρούνια και εν δυνάμει φονιάδες γυναικών και βιαστές”. Συμπέρασμα: “Καλός άντρας ο νεκρός άντρας”!

Αλλά, πάλι ξεχάσμαμε μια άλλη κατηγορία. Η σημαντικότερη.  Το Σύστημα, οι Πολιτείες ,που ως…Δημοκρατίες ,δε βλέπουν διαφορές  στους υπηκόους τους (τους αποκαλούν μάλιστα …πολίτες!) ,ούτε σκέφτονται, όπως οι άλλες τρείς παραπάνω  μεγαλοομάδες,  μονόπλευρα . Κρίνουν και αποφασίζουν  με βάση τα επίσημα και ισχυρά καταστατικά τους. Τα συντάγματα και τους νόμους.  Δικάζουν το φονιά, άντρα γυναίκα, ανεξάρτητα από κοινωνιολογικές,  βιολογικές ή άλλες ερμηνείες .΄Ολοι ,σου λένε, είναι  ΙΣΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΝΟΜΟ

΄Ετσι όλα καλά και όλα ωραία. ΄Απαντες βολεύονται με τις ερμηνείες τους. Οι δράστες τιμωρούνται και το Σύστημα πορεύεται στον ιστορικό του δρόμο, (θεοβάδιστος σε άλλα πολιτεύματα παλιότερα), αν και  είναι ίδιος , εδώ και κάτι εκατομμύρια χρόνια.

Για μας ,όμως, το ερώτημα παραμένει. Τιμωρούνται οι δράστες;  Και όχι μόνο των “γυναικοκοτονιών”.   Στους τρεις παραπάνω δολοφόνους πέφτουν, τελικά,  όλες οι ευθύνες  και οι  ενοχές,  ως  οι φυσικοί αυτουργοί των ειδεχθών  αυτών  εγκλημάτων;  (Τα χαρακτηρίζουμε ειδεχθή, γιατί, πόσο διεστραμμένος μπορεί πια να είσαι, αν κατακρεουργείς  ένα σώμα  με μαχαίρι! Και μάλιστα όταν  μια ζωή κοιμάσαι  δίπλα σε αυτό το κορμί   και το “τρυγάς” για χρόνια.  Ας είναι. Αυθόρμητα βγήκε η   απορία).

 

 

Λοιπόν.  Να λέμε τα σύκα- σύκα και τη σκάφη- σκάφη. Ο Μωυσής, ο Παύλος,  ο Μωάμεθ, ο Σοφοκλής, ο Σαίξπηρ, το “Χόλυγουντ” και το “γκεμπελικό αληταριό ,ως   καταλυτικός υποδοχέας , μεταφορέας και  συντηρητής  της  παράδοσης,   σήκωσαν, ακόνισαν το μαχαίρι και το έδωσαν στο χέρι να εκτελέσει το έγκλημα  (και να μη λερώσουν οι ίδιοι το δικό τους)  ο παρανοϊκός σύζυγος.

 Του δίδαξαν αιώνες τώρα ,ως υπέρτατο κοινωνικό κανόνα  πως η ΜΟΝΟΓΑΜΙΑ, Η ΠΙΣΤΗ, Ο ΓΑΜΟΣ, Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ  είναι ΑΡΕΤΕΣ  και ΑΞΙΕΣ  ακατάλυτες. Και όποιος τις παραβαίνει, στο σκοτισμένο   μυαλό του απατημένου,  η ποινή είναι θάνατος. Ο μοιχός, ο άπιστος, ο προδότης δεν παραβαίνουν  απλώς θρησκευτικές και κοινωνικές απαρασάλευτες στους αιώνες , αρχές, αλλά  τέτοιου είδους εγκλήματα επισύρουν  την εσχάτη των ποινών.  Είναι δικαστής και θύτης  ταυτόχρονα, μια και η ΤΙΜΗ, ΤΟ ΚΟΥΤΕΛΟ στις γαλουχημένες  με τέτοιους  κανόνες κοινωνίες για αιώνες ,είναι ύψιστες αρετές ισάξιες της   ελευθερίας και της  αξιοπρέπειας.

Σημείωση: Πριν χρόνια σε μια πολιτική δίκη, με στημένο δικαστήριο και χωρίς δικό μου δικηγόρο, καταδικάστηκα σε κάποιες ημέρες φυλάκισης. Αρνήθηκα να εξαγοράσω την  ποινή, να δώσω αποτυπώματα και να τους ακολουθήσω με χειροπέδες στα κρατητήρια. ΄Εβγαλα  μια σκληρή καταγγελία στην ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ και οδηγήθηκα με ελεύθερα τα χέρια στο Μεταγωγών ,που ήταν τέρμα Αχαρνών  τότε.

Βρέθηκα με δεκάδες εγκληματίες και άλλους παραβατικούς για διάφορα αδικήματα. Οι  ποινικοί, παρατήρησα,  είχαν δικούς τους κώδικες συμπεριφοράς και αντιμετώπισης μεταξύ τους.  Εγώ για παράδειγμα,  ως πολιτικός κρατούμενος και μη αποδεχθείς να καταβάλω το ευτελές ποσό για την εξαγορά  της ποινής μου ,ήμουν, μεν,  ο καλός, αλλά και  ο…μαλάκας της παρέας, που στερήθηκα για τέτοιο λόγο την ελευθερία μου.

΄Ομως, ιδιαίτερης εκτίμησης τύχαιναν οι φονιάδες συζύγων  για λόγους…τιμής, συζυγικής πίστης.  Οι συγκρατούμενοι, τους περιέβαλαν με σεβασμό και κατανόηση. Για να μην πω τους θαύμαζαν κιόλας.  (Φαντάζομαι το ίδιο θα ισχύει και σήμερα στις ελληνικές φυλακές, όταν θα εγκατασταθούν μόνιμα και οι παραπάνω νέοι φονιάδες.  Την έσφαξε για για  το…κούτελό του, ρε γαμώτο!

Συμπέρασμα:

Οι  ΜΕ ΤΟΟ δες  παίζουν θέατρο. Αλλιώς, δε θα σήκωναν πανό στις μαζώξεις τους στις πλατείες για τα “γουρούνια τους άντρες”, αλλά έξω από τις εκκλησιές ,  τις αίθουσες κινηματογράφου  και θεάτρου με τα  ροζ φιλμ, τις συναυλίες και τα σκυλάδικα της  καψούρας , τα κανάλια με τις γλυκανάλατες σαπουνόπερες.  Μπροστά σε όλους εκείνους που αναπαράγουν και συντηρούν τα παλιά στερεότυπα της  ΠΙΣΤΗΣ και της ΜΟΝΟΓΑΜΙΑΣ .

΄Η είναι “ψιλά γράμματα” για δαύτες; Δεν αντιλαμβάνονται πως ο  έμφυλος ρατσισμός είναι ο χειρότερος όλων;  Το κακό  το δέντρο  το χτυπάς στη ρίζα, για να ξεραθεί. Αλλιώς, θα συνεχίζει να βγάζει καρπούς φαρμάκι ,όσο είναι ζωντανό και όρθιο.

Οι νέες  κοινωνίες  θα είναι άφυλες. Και  πρωτίστως θα είναι  ΦΥΣΙΚΕΣ και  πολυγαμικές.

“Καλός Μωϋσής, είναι ο πεθαμένος  Μωϋσής” Και “καλός Σαίξπηρ, ο γραφικός και  αστείος  Σαίξπηρ”