“Χειροτονήθηκε ιερέας ο καθηγητής Ιατρικής, σύζυγος της Αθηνάς Λινού”. ΄Ελλειψη σοβαρότητας ή ένδειξη ανευθυνότητας;

Επέτειος δολοφονίας Γρηγορόπουλου: Σε εξέλιξη συλλαλητήριο στο κέντρο της Αθήνας -Κλειστοί δρόμοι και το μετρό στο Πανεπιστήμιο<

Συλλαλητήριο για την επέτειο δολοφονίας του Γρηγορόπουλου

Επέτειος με τους φονιάδες ελεύθερους!    Ελλάς το μεγαλείο σου,  με τους θεσμούς και τους άρχοντές σου!

Τέτοιο Σύστημα θέλετε να  παραδώσετε  στις νέες γενιές; Δεν θα προφτάσετε. Πριονίζετε το κλαρί που καθόσαστε. Κι ευτυχώς!

__________________________________

                                                       ΣΥΜΜΕΙΚΤΑ

1. Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Θρίαμβος Ανδρουλάκη στον πρώτο -η μάχη κρίθηκε στην Κρήτη.  σε θαύμα ελπίζει ο Παπανδρέου

Και ο… Μιχαλολιάκος αν ήταν Κρητικός, σήμερα θα τον είχαν στείλει στη Βουλή με τα τσαρούχια οι Κρητικοί. Από  τα παλιά η μόνη  περιοχή της Ελλάδας που ο τοπικισμός σπάει κόκαλα είναι η Κρήτη  Ακολουθεί  η Βόρεια Ελλάδα.

Θέλει δουλειά πολλή να σηκωθεί η ήλιος πιο ψηλά στο  νησί  με τις τόσες  φυσικές ομορφιές, που τις ασχημίζουν ανάρμοστες στον πολιτισμό συμπεριφορές   .  Και όχι μόνο τοπικιστικές.    2-3 γενιές ακόμα να συμμορφωθεί και η Κρήτη.  Και αν…

 

2. Ο Νίκος Μαραντζίδης, στο iefimerida, για την εκλογή στο ΚΙΝΑΛ: «Πόσο μπορεί να ροκανίσει τον ΣΥΡΙΖΑ ή να ευνοήσει τη ΝΔ»

Νίκος Μαραντζίδης

Γνωστός σφογγοκωλάριος της Δεξιάς χρησιμοποιεί ,όπως και στο παρελθόν,   το κύρος της ακαδημαϊκής ιδιότητας, για να προσφέρει  “γην  και ύδωρ” στους πάτρωνες .  Κι αυτός είναι κι ο λόγος που πέφτει πάντα έξω στις  εξωνημένες    προφητείες του.

΄ Εχουν που έχουν τα χάλια τους  στο συνάφι των τρόφιμων στα  ευαγή ιδρύματα,  τούτος   έπιασε πάτο… πατόκορφα. Πού αλλού να πάει;  Τον έχουμε και στο παρελθόν καταγγείλει. “΄Εξεστι Κλαζομενίοις ασχημονείν”.

2.”Γυναικοκτονία στη Λακωνία: Ο 40χρονος δολοφόνος και η 36χρονη σύζυγός του, την έπνιξε στο κρεβάτι”

Μεγάλο το μερτικό  στην ευθύνη   του ακροδεξιού-ρατσιστικού μορφώματος ΜΕ ΤΟΟ  για τις όλο και αυξανόμενες    δολοφονίες αυτού του είδους. Χέρι -χέρι  με τη την άλλη, μαφιόζικη συντεχνία του  “αίματος και  σπέρματος”  πυροδοτούν  και αναπαράγουν  το έμφυλο μίσος  σε ανεγκέφαλους  σαν τον 40χρονο.

Ο τρόπος που παρουσιάζονται από τη βιομηχανία παραπλάνησης τέτοια εγκλήματα  προτρέπει σε  μίμηση. ΄Οπως η τηλεοπτική βία τους ανώριμους.   Επαυξάνει  το έμφυλο  ρατσισμό    και τη βίαιη συμπεριφορά σε  μειοψηφίες , επιρρεπείς σε όμοια εγκλήματα και ανίκανες να χειριστούν το θυμικό τους.

Φαντάσου αυτός ο άρρωστος τύπος  με τόσο σκουπίδι, τόνους, που έφαγε  εδώ και μήνες από την ιστορία στα “Γλυκά νερά” ποιες αντιδράσεις υιοθέτησε  και   τί εικόνες  διαμόρφωσε το μυαλό του .  Δεμένος χειροπόδαρα από τα ρεπορτάζ του   ΣΚΑΪ.

Αυτό ,ακριβώς, που πολεμάμε εδώ, δε θα μπορούσε  ποτέ να συνειδητοποιήσει ο δράστης . Η   διάκριση των φύλων είναι  το δικό του ευαγγέλιο .    Η γυναίκα για όλα αυτά τα άρρωστα μυαλά, είναι πρωτίστως  θηλυκό . Είναι “πυρ, γυνή και θάλασσα”.  Σε ρόλους. Και  αυτό ακριβώς συντηρούν και του μεταδίδουν  κάποιοι  άλλοι ανεγκέφαλοι  που δε διαφέρουν και πολύ   από τους φονιάδες,  που καταγγέλλουν.

 

3.Χειροτονήθηκε ιερέας ο καθηγητής Ιατρικής, σύζυγος της Αθηνάς Λινού

χειροτονία του καθηγητή ιατρικής Δημήτρη Λινού

“Ο ομότιμος καθηγητής της Ιατρικής Σχολής Αθηνών Δημήτρης Λινός, σύζυγος της Αθήνας Λινού, χειροτονήθηκε ιερέας.

Ο σύζυγος της καθηγήτριας Επιδημιολογίας στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών Αθηνάς Λινού, πατήρ Δημήτριος Λινός έγινε διάκονος το Σάββατο το πρωί στην Ι. Μ. Τιμίου Προδρόμου Ανατολής Αγιάς και ιερέας και πρωτοπρεσβύτερος την Κυριακή το πρωί στην Ιερά Μονή Ταξιαρχών Πηλίου από τον Μητροπολίτη Δημητριάδος Ιγνάτιο”.

***

Αν ήταν μια προσωπική επιλογή  τούτη, δε θα μας αφορούσε. Αλλά όχι μόνο έχει επιπτώσεις  στη διαμόρφωση της κοινής γνώμης   και  ως εκ τούτου   είναι  ανοιχτή στην ιστορική  κριτική,  είναι ωσαύτως  και επικίνδυνη απόφαση για να  να επηρεάσει αρνητικά αυτή την περίοδο   την εξέλιξη της πανδημίας .    Ο λόγος  ο εξής :

Ως Χριστιανός  και μάλιστα τώρα, ως ανήκων πλέον  ο καθηγητής στο ιερατείο, αποδέχεται ασφαλώς  τη θεοπνευστία της Βίβλου , σέβεται τα ιερά της κείμενα και τα στηρίζει με το θεσμικό κύρος του. Αυτό σημαίνει πως  δέχεται και τα παραληρήματα της Αποκάλυψης  περί  Αντίχριστου  και τα… καταραμένα νούμερα, ως το   666  στα οποία στηρίζουν   κατά κανόνα οι αντιεμβολιαστές την άρνησή τους να  εμβολιαστούν,  για να μην υποταχτούν στα σχέδια του Σατανά και των εμβολίων του.

Η σύζυγος του Λινού είναι  στην Επιτροπή Λοιμωξιολόγων . Αυτό από μόνο του , σε τέτοια συγκυρία (γιατί άραγε διάλεξε αυτή την εποχή να γίνει και  παπάς  ο χειρουργός;  Εκ του πονηρού, λέμε εμείς !) και  μετά την  επίσημη, θεσμική είσοδο του συζύγου της  σε αυτό το χώρο με τις συνωμοσιολογικές  διδασκαλίες,  είναι  ισχυρός λόγος  και  δεοντολογική  υποχρέωση   της  κυρίας Λινού   να  παραιτηθεί. “Ουδείς δύναται δυσί κυρίοις δουλεύειν”.

΄Η  αν δεν έχει η ίδια την ευαισθησία  ή δεν αντιλαμβάνεται το μέγεθος της ευθύνης τη δικής της και του συζύγου της και της ζημιάς που προξενεί τώρα πια,   ας τη διώξουν οι αρμόδιοι. Αλλιώς, και τούτοι  “ρίχνουν  νερό στο μύλο” της αφροσύνης  μιας επικίνδυνης μειοψηφίας, που   γίνεται ακόμα πιο ισχυρή από την επιλογή ενός επιστήμονα να  υιοθετήσει  τις διδασκαλίες   μιας  θρησκείας  της οποίας πλέον καθίσταται   ιερέας-  θεματοφύλακας των …ιερών γραφών της!

Τόση ανευθυνότητα ή  άγριος φονταμενταλισμός; Ιστορία διαβάζει ο γιατρός-παπάς;  Κι αν ναι, την κατανοεί;  Φοβάμαι πως όχι.

4.YouTube.

Cafe De Anatolia. Είπα να επιλέξω σήμερα κομμάτια από τα πολλά όμορφα που διαθέτει αυτή συλλογή.  Επί μια ώρα άντεξα ,  αδύνατον να ακούσεις μουσική.   Η αισχρή εταιρία Google   διακόπτει  ως βάρβαρος  επιδρομέας και σου  βάζει κάθε 2 λεπτά διαφημίσεις.

Ουδέποτε συνάντησα τέτοιον ορυμαγδό διαφημίσεων σε άλλη πλατφόρμα.  Τόσο ασεβείς  τόσο προκλητικοί εκεί στο google . Η ευθύνη, όμως,  είναι δική σου.  Αν σε φτύνουν και λες βρέχει,  εσύ έχεις το πρόβλημα.

Εγώ έφυγα και ούτε ξαναμπαίνω  σε τέτοιους απόπατους.   Τους επιστρέφω  τη “βροχή” και με… μπουγέλο μάλιστα .   Μαζί και στα προϊόντα  που διαφημίζουν.

5.Χριστουγεννιάτικο γκαλά στη Νέα Υόρκη με τον Σάκη Ρουβά να ξεσηκώνει τους καλεσμένους, τα βαριά πορτοφόλια της Ελληνοαμερικανικής κοινότητας.

ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ
iefimerida.gr

Στην αίθουσα Cipriani στη Wall Street, εκεί που χτυπά η καρδιά της παγκόσμια οικονομίας, οι ισχυροί της Ελληνοαμερικανικής κοινότητας έδωσαν ραντεβού για το gala «The Hellenic Initiative» που διοργανώθηκε ξανά μετά από έναν χρόνο απουσίας λόγω της πανδημίας του κορωνοιού.

Στο παγωμένο νότιο Μανχάταν οι λιμουζίνες άρχισαν να φτάνουν η μία μετά την άλλη το βράδυ του Σαββάτου αποβιβάζοντας τους παράγοντες της ομογένειας και τις συζύγους τους με τις λαμπερές, μάξι τουαλέτες. Ο ενθουσιασμός των καλεσμένων που ξανασυναντήθηκαν ήταν εμφανής στο κοκτέιλ, το οποίο δόθηκε στο αίθριο αλλά και στο επίσημο δείπνο που ακολούθησε στην κεντρική αίθουσα του Cipriani.

Με ένα βίντεο από τις πυρκαγιές που πλήγωσαν την Ελλάδα το περασμένο καλοκαίρι αλλά και με πλάνα από τις νοσηλείες ασθενών με covid, οι υπεύθυνοι της εκδήλωσης με επικεφαλής τον Πήτερ Πούλο που συντόνισε την διοργάνωση, θέλησαν να τονίσουν τον φιλανθρωπικό χαρακτήρας της εκδήλωσης που ξεκίνησε να πραγματοποιείται μετά την οικονομική κρίση στην Ελλάδα, δυο φορές τον χρόνο μία στη Νέα Υόρκη και μια στο Λονδίνο. Η ετήσια απουσία λόγω του covid έφερε και ενισχυμένα έσοδα στην «ελληνική πρωτοβουλία» που σύμφωνα με το τελικό ταμείο πλησίασαν τα 2 εκατ. δολάρια.

Για να εξασφαλίσουν ένα τραπέζι άλλωστε οι συμμετέχοντες είχαν καταβάλει τουλάχιστον 10.000 δολάρια ενώ γενναίες ήταν και οι προσφορές από επιχειρηματίες στην Ελλάδα και τις ΗΠΑ που είτε έδωσαν το παρόν, είτε έλαμψαν δια τις απουσίας τους.

Ο γιος του τέως βασιλιά Παύλος Γλίξμπουργκ στο γκαλά των Ελληνοαμερικανών
Παρών και ο γιος του τέως βασιλιά Παύλος Γλίξμπουργκ

Ο Σάκης Ρουβάς με τη Μαρί Σαντάλ στο γκαλά των ελληνοαμερικανών

Ο  ακροδεξιός και φιλοβασιλικός Ράπτης ξέχασε στη φυλλάδα του να μας πει πως όλος αυτός  ο  γκλάμουρος  συρφετός των “Ελληνων” στη Ν. Υόρκη,  είναι  από  ακροδεξιοί και εκείθεν.  Σαν ελόγου του.

Aπό κοντά και ο  Ρουβάς.  Μυρίστηκε  dollars  και τα έδωσε όλα …καλλιτεχνικώς  .Για την πατρίδα, ρε γαμώτο!