ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙΑ

 

  1.  ΕΝΟΧΟΙ ΓΙΑ ΤΟ  ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΤΡΕΛΑΜΕΝΟΙ  ΔΡΑΣΤΕΣ.
  2. ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΤΟ…ΙΣΛΑΜ!
  3. Ο “ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΜΟΣ” ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ. ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ  .
  4. Ο  “ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΗΣ” ΜΙΧΛΟΛΙΑΚΟΣ  ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ …ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ!
  5. Ο ΠΑΠΑΣ  ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ… ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ..  “ΕΙΠΕ  Ο ΓΑΪΔΑΡΟΣ ΤΟΝ ΠΕΤΕΙΝΟ ΚΕΦΑΛΑ”.

_____________________________________________________________________

1. Ολάντ μετά το μακελειό: Θα τους χτυπήσουμε ανελέητα σε όλο τον κόσμο
Ολάντ μετά το μακελειό: Θα τους χτυπήσουμε ανελέητα σε όλο τον κόσμο

Το Ισλαμικό Κράτος κατηγόρησε ανοιχτά ο Φρανσουά Ολάντ, σε νέο διάγγελμά του το πρωί του Σαββάτου, για το αιματοκύλισμα του Παρισιού.

Ο Γάλλος πρόεδρος, μετά από την έκτακτη συνεδρίαση του συμβουλίου ασφαλείας της Γαλλίας, μίλησε για πράξη πολέμου από βάρβαρους του Ισλαμικού κράτους, αναφερόμενος στις επιθέσεις που κόστισαν τη ζωή 127 ανθρώπων και άφησαν δεκάδες τραυματίες, από τους οποίους 80 σε κρίσιμη κατάσταση.

«Οι επιθέσεις ήταν συντονισμένες, σχεδιασμένες και οργανωμένες από το εξωτερικό, με βοήθεια από το εσωτερικό της Γαλλίας», είπε ο Φρανσουά Ολάντ, συμπληρώνοντας «Αποτίω φόρο τιμής στους υπερασπιστές της χώρας που πολέμησαν τους τρομοκράτες χθες. Ολοι τους υπερέβαλαν εαυτόν και θα συνεχίσουν να προσπαθούν όσο μπορούν τις επόμενες ημέρες».

Ο Γάλλος πρόεδρος χαρακτήρισε άνανδρη την επίθεση και είπε πως θα ληφθούν όλα τα μέτρα για να καταπολεμηθεί η τρομοκρατική απειλή. «Θα τους χτυπήσουμε ανελέητα εντός των συνόρων και σε όλες τις περιοχές, με όλα τα μέσα», προειδοποίησε.

«Οι επιθέσεις έγιναν από έναν τρομοκρατικό στρατό, το Ισλαμικό Κράτος, έναν στρατό τζιχαντιστών, εναντίον της Γαλλίας, ενάντια στις αξίες τις οποίες υπερασπιζόμαστε παντού στον κόσμο, ενάντια σε αυτό που είμαστε: Μία ελεύθερη χώρα που σημαίνει κάτι για τον υπόλοιπο πλανήτη», είπε ο Γάλλος πρόεδρος.

Η Γαλλία ήδη βομβαρδίζει στόχους του Ισλαμικού Κράτους στη Συρία και το Ιράκ, μετέχοντας στη συμμαχία υπό τις ΗΠΑ, ενώ στρατεύματά της μάχονται εξτρεμιστές στην Αφρική.

«Σε αυτή την πιο κρίσιμη και αβέβαιη στιγμή, καλώ για ενότητα και κουράγιο», πρόσθεσε, ενώ ανακοίνωσε ότι θα απευθυνθεί στο γαλλικό κοινοβούλιο τη Δευτέρα. «Ακόμη κι αν είναι πληγωμένη η Γαλλία, θα σηκωθεί», πρόσθεσε, ενώ κήρυξε τριήμερο εθνικό πένθος στη Γαλλία, με την ασφάλεια στο υψηλότερο επίπεδο συναγερμού.

Σαρκοζί: Είμαστε σε πόλεμο

Για πόλεμο μίλησε και ο Νικολά Σαρκοζί, καλώντας σε ενίσχυση των μέτρων ασφαλείας στο εσωτερικό της Γαλλίας.

«Πρέπει να καταλάβουμε πώς είναι δυνατόν να γίνονται τέτοιες επιθέσεις και να κατανοήσουμε τις συνέπειες», τόνισε ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας, μιλώντας για το αιματοκύλισμα του Παρισιού.

«Η εξωτερική πολιτική μας πρέπει να αντανακλά το γεγονός ότι είμαστε σε πόλεμο, όπως και η εσωτερική πολιτική ασφαλείας», πρόσθεσε ο Σαρκοζί, τονίζοντας ότι το κόμμα του θα υποστηρίξει τη δραστική ενίσχυση των μέτρων για την προστασία των ζωών των Γάλλων.

«Το έθνος μας πρέπει να είναι ενωμένο. Η ιστορία μας είναι γεμάτη δυσκολίες και πάντα ξέραμε πώς να τις ξεπεράσουμε. Θα την ξεπεράσουμε και αυτή με ψυχραιμία, αποφασιστικότητα και δύναμη», κατέληξε.

Βίντεο του Ισλαμικού Κράτους: Οσοι συνεχίζετε τους βομβαρδισμούς δεν θα ζείτε σε ειρήνη -Θα φοβάστε να πάτε και για ψώνια

Το ισλαμικό κράτος ανάρτησε ένα νέο βίντο όπου ένας στρατιωτικός ακούγεται να λέει ότι η Γαλλία «δεν θα έχει ειρήνη όσο συνεχίζονται οι βομβαρδισμοί».

Συγκεκριμένα, στο βίντεο διακρίνεται ένας γενειοφόρος μαχητής ο οποίος μιλά στα Αραβικά, o oποίος καλεί τους Γάλλους μουσουλμάνος να κάνουν επιθέσεις. «Οσο συνεχίζετε τις επιθέσεις δεν θα ζείτε σε ειρήνη. Θα φοβάστε ακόμη και να πάτε στην αγορά», λέει, σύμφωνα με τη μετάφραση του Reuters.

Είναι άγνωστο το πότε έχει καταγραφεί το βίντεο, καθώς δεν αναφέρονται περαιτέρω λεπτομέρειες.

Κυκλοφόρησε μέσω του βραχίονα προπαγάνδας του ομίλου, του κέντρου τύπου Al-Hayat Media Centre.

Συντονισμένες επιθέσεις
Εξι επιθέσεις έγιναν συντονισμένα στο Παρίσι το βράδυ της Παρασκευής, σε ένα πρωτοφανές τρομοκρατικό χτύπημα.

Παρότι οχτώ δράστες σκοτώθηκαν- είτε ανατινάχθηκαν είτε έπεσαν από τα πυρά των αστυνομικών- υπάρχουν φόβοι ότι μπορεί να παραμένουν ελεύθεροι κάποιοι.

Τα «χτυπήματα» έγιναν στο 10ο και 11ο διαμέρισμα του Παρισιού, με έκρηξη στο Stade de France, από όπου φυγαδεύτηκε ο Φρανσουά Ολάντ και επιθέσεις ενόπλων σε εστιατόρια και καφέ. Η μεγάλη «σφαγή» έγινε στο Bataclan, κατά τη διάρκεια συναυλίας, όπου κατά τη διάρκεια ομηρίας οι δράστες πυροβολούσαν αδιακρίτως, σκοτώνοντας τουλάχιστον 118 ανθρώπους μόνο εκεί, ενώ ο συνολικός τραγικός απολογισμός είναι 127 νεκροί και 200 τραυματίες, από τους οποίους οι 80 σε σοβαρή κατάσταση.

 

Θα έπρεπε να είχε παραιτηθεί ο Ολάντ μετά απ΄αυτή την τραγωδία.  Και όχι να βγαίνει και να παριστάνει το θύμα. Είναι θύτης. Οι γαλλικές κυβερνήσεις, όπως και όλες οι κυβερνήσεις του ΝΑΤΟ, ευθύνονται απολύτως  γι΄αυτή τη σφαγή, αλλά και για όλα τα θύματα των φονταμενταλιστών Ισλαμιστών τα τελευταία χρόνια.

“΄Ανοιξαν τον ασκό του Αιόλου” Αμερική και Ευρώπη, όταν (συν) αποφάσισαν να συνωμοτήσουν  απέναντι στις νόμιμες κυβερνήσεις του Ιράκ, της Αιγύπτου, της Λιβύης, της Συρίας και να τις ανατρέψουν. ΄Οσο κι αν ήταν κακοί, κάκιστοι,  ο Σαντάμ, ο  Μουμπάρακ , ο Καντάφι, ο ΄Ασαντ,  κρατούσαν τις ισορροπίες στην περιοχή και, καθένας ξεχωριστά και όλοι μαζί, υπήρξαν επί χρόνια  ο  “κυματοθραύστης” του κακού.  Σε καμιά περίπτωση δε συγκρίνονται οι ηγεσίες εκείνες, που εξόντωσαν οι Αμερικανοί και το ΝΑΤΟ  με τους παρανοϊκούς Μουσουλμάνους, είτε είναι οι “Αδελφοί Μουσουλμάνοι”, είτε η Αλ Κάιντα και οι Τζιχαντιστές. Συνεργάζονται και συν-υποστηρίζονται  όλοι τούτοι,  σε όποιο όνομα κι αν ακούνε.

Απεδείχθη σήμερα πως ήταν μέγα λάθος η λεγόμενη  “Αραβική ΄Ανοιξη” (μόνο …΄Ανοιξη τελικά  δεν ήταν)  που σχεδίασε και  υποκίνησε το ΝΑΤΟ σε συνεργασία με πολλές  ηγεσίες    του αραβικού κόσμου. Αυτοί  εξόπλισαν τους άφρονες Ισλαμιστές  και έφτιαξαν αρχικά τους στρατούς της Αλ Καιντα και του ISIS.  Με  τα πετροδολάρια και το μαύρο χρήμα των ναρκωτικών  επίσης των πλουσίων Αράβων “επιχειρηματιών” συνεχίζει την εγκληματική του δραστηριότητα τόσα χρόνια  το τρελαμένο πλήθος του Αλλάχ.

Αμερική, Ευρώπη ,αραβικές ηγεσίες-καθεστώτα αλλά και πάμπλουτοι “πετρελαιάδες”  ΄Αραβες είναι οι ηθικοί αυτουργοί των μακελειών. Αθώα θύματα υφίστανται τις συνέπειες της διεστραμμένης ,της ανήθικης  πολιτικής όλων αυτών που ο καθένας για τους δικούς του λόγους και τα δικά του συμφέροντα, “έβαλε πλάτη”  στη γιγάντωση και την εξάπλωση του κακού, που ακούει στο όνομα  Ισλάμ.

Κι ας είμαστε ειλικρινείς. Δεν είναι καθόλου αθώος και  ο μη φανατικός και ακίνδυνος  ο τάχα μου μετριοπαθής  πιστός του Αλλάχ, που δεν κρατάει μεν Καλάσνικοφ, αλλά  με το “χαλί”, την μπούρκα, το κοράνιο  την άλλη θρησκευτική συμπεριφορά του επιμένει στη διαφοροποίηση από τους διπλανούς του και τον προπαγανδισμό  της  θρησκευτικής του ταυτότητα.  Είναι σίγουρο πως οι περισσότεροι απ΄αυτούς σήμερα  πανηγυρίζουν για η σφαγή στο Παρίσι. ΄Αλλωστε, το Ισλάμ και το Κοράνιο (είναι απλά  υπόθεση ερμηνείας)  κηρύσσουν πόλεμο στους “απίστους” και οι πιστοί του Αλλάχ ,κι όταν δεν διαπράττουν οι ίδιοι το έγκλημα, οφείλουν να επιχαίρουν για την εξόντωση  των απίστων!

Οι θρησκείες κατά κανόνα κηρύσσουν  το μίσος, την εξόντωση, τον αφανισμό  των μη “ημετέρων”. Ο Χριστιανισμός επί αιώνες αιματοκύλησε τον κόσμο. Ακόμα και προχτές  οι φανατικοί Πολωνοί, ακροδεξιοί -Καθολικοί, ορκίζονταν πως είναι “Σταυροφόροι” και πως  με το σπαθί τους θα λύσουν το…προσφυγικό πρόβλημα. Οι Μουσουλμάνοι επίσης ανά τους αιώνες και σήμερα, απέδειξαν πως είναι  το ίδιο  εγκληματικός όχλος, όπως παλιότερα οι Χριστιανοί.

  ΄Οσο ανεχόμαστε τις θρησκείες και τους πιστούς τους . ΄Οσο είμαστε συγκαταβατικοί στις ιδεοληψίες παρανοϊκών οπαδών τους.  ΄Οσο δεν αντιλαμβανόμαστε πως η  ζωή είναι ανώτερο αγαθό και  ατομικό δικαίωμα απ΄όλα τα άλλα (και  φυσικά  απείρως ανώτερο από την τρελαμένη πίστη στον Ιησού και το Μωάμεθ), είμαστε συνυπεύθυνοι των εγκλημάτων που διεπράχθησαν και συνεχίζουν να διαπράττονται στο όνομα των  όποιων “Θεών και Μεσσιών”. Οφείλουμε να ξεκινήσουμε πόλεμο εναντίον ΟΛΩΝ των θρησκειών. Πραγματικό πόλεμο και όχι μόνο επιχειρημάτων.

Ας “βγάζει λόγους” και ας απειλεί κατόπιν εορτής ο Ολάντ. ΄Οπως και  ο Ομπάμα.  Ας βγει ο Πάπας να εκφράσει τα…συλληπητήριά του για τα αθώα θύματα των Τζιχαντιστών. Ας βγουν και οι ανά τον κόσμο …ειρηνικοί και μετριοπαθείς Ισλαμιστές να καταδικάσουν το ανοσιούργημα. Είναι ΟΛΟΙ τούτοι,όμως, ο καθένας με το δικό του τρόπο, που όπλισαν  το χέρι  των αφιονισμένων φονιάδων.

Είμαστε ΟΛΟΙ εν δυνάμει θύματα. ΄Εστω κι αν τούτη τη φορά δεν είμαστε εμείς που απολαμβάναμε  ανύποπτοι και ήσυχοι το “ποτό” μας σε κάποιο μπιστρό του Παρισιού και δε μας “γάζωσαν” οι σφαίρες των ψυχοπαθών δολοφόνων. 

Ας πολεμήσουμε τους κακούς ή τους ανίκανους  ηγέτες των κρατών.  Ας γκρεμίσουμε το σύστημα των θρησκειών και άλλων ιδεοληψιών, όπως είναι ο ναζισμός, που δε σέβονται τον άνθρωπο, ως άτομο, ως μονάδα, ως προσωπικότητα, αλλά τον αντιλαμβάνονται και τους εξυπηρετεί μόνο ως  μάζα. Ειδικά στην πολιτική, οφείλουμε να αγωνιστούμε για να πάρουν τα ηνία  των εξουσιών στα χέρια τους οι σώφρονες, οι λογικοί,  οι έντιμοι.  Κι ας κυνηγήσουμε μέχρι της ολοκληρωτικής εξαφάνισής τους  τα τέρατα του Ισλαμισμού  που όχι μόνο εγκληματούν, αλλά καλλιεργούν το φόβο, τον πανικό, την ανασφάλεια στην καθημερινή μας ζωή.

Αυτό είναι σήμερα το ύψιστο καθήκον κάθε Πολίτη.

 

2. ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ ΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ
Ανώτατο θρησκευτικό σώμα Σ.Αραβίας: Οι τρομοκράτες δεν έχουν την έγκριση του Ισλάμ
Ανώτατο θρησκευτικό σώμα Σ.Αραβίας: Οι τρομοκράτες δεν έχουν την έγκριση του Ισλάμ

Είναι “στάχτη στα μάτια” αυτά που λένε οι παραπάνω “Καραγκιόζηδες” του Ισλάμ. Μην τους πιστεύετε. Είναι και τούτοι απολύτως ένοχοι,όπως και οι δράστες.

΄Αλλωστε, οι  ηγεσίες του αραβικού κόσμου, αλλά και πλούσιοι πιστοί του Αλλάχ είναι αυτοί που  εξοπλίζουν και συντηρούν τον φανατικό όχλο   της Αλ Κάιντα, των Τζιχαντιστών, των Αδελφών Μουσουλμάνων και όλων των Ισλαμιστών στον κόσμο, ανεξάρτητα από όνομα και ταμπέλα. Δεν μπορούν να κρύβονται όλοι τούτοι “πίσω από το δάχτυλό” τους.

Να πολεμήσουμε το “τουμπάνι” ,τη “μπούρκα”, το ράσο, το κομποσκοίνι,  την ηλιθιότητα  του “πιστού”, όλων των θρησκειών.  Κι ας υποκρίνονται τον ειρηνοποιό και τον αμέτοχο στα εγκλήματα.  Είναι ΟΛΟΙ ίδιοι.

 Μόνο έτσι  πολεμάμε το έγκλημα και τιμάμε τα αθώα θύματά τους. Τους νεκρούς μας.

 

 3. Οι Γάλλοι αποχωρούν από το Stade de France, τραγουδώντας τον εθνικό ύμνο

 

Δεν είναι ο εθνικιστής   λιγότερο επικίνδυνος από τον Τζιχαντιστή. Να εξηγούμαστε. Και οι Γάλλοι είναι  εθνικιστές. Κακά τα ψέματα   Ακόμα και άνθρωποι με μόρφωση.

Περιμέναμε περισσότερη ωριμότητα από τους Γάλλους  μετά από αυτή τη συμφορά ,που δεν έπληξε ούτε αφορά μόνο τη Γαλλία. Και  όχι να ψέλνουν τη Μασσαλιώτιδα!

Αλλά,  από φιλάθλους-οπαδούς τί να περιμένει κανείς;  Κι αυτοί, αντί για μυαλό, έχουν χόρτο στο κεφάλι.

4. ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΗ ΛΥΠΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΖΗΤΑ ΑΝΤΙΜΕΤΡΑ

Μιχαλολιάκος: Είναι ανελέητος πόλεμος, η Ευρώπη πρέπει επιτέλους να αμυνθεί
Μιχαλολιάκος: Είναι ανελέητος πόλεμος, η Ευρώπη πρέπει επιτέλους να αμυνθεί

Την λύπη του για την τραγωδία που έπληξε το γαλλικό έθνος εκφράζει η Χρυσή Αυγή.

Σε ανακοίνωση του, ο γ.γ. του κόμματος Νίκος Μιχαλολιάκος μιλά για ανελέητο πόλεμο εναντίον της Ευρώπης την οποία καλεί «επιτέλους να αμυνθεί».

Αναλυτικά η δήλωση Μιχαλολιάκου για την επίθεση των ισλαμιστών στο Παρίσι

«Η Χρυσή Αυγή εκφράζει την λύπη της για την τραγωδία που έπληξε το Γαλλικό Έθνος. Η μαζική δολοφονία αθώων πολιτών στο Παρίσι δεν αφορά μόνο την Γαλλία, αφορά ολόκληρη την Ευρώπη και ασφαλώς την Ελλάδα.

Πρόκειται περί ενός ανελέητου πολέμου, ο οποίος έχει κηρυχθεί εναντίον της Ευρώπης, η οποία επιτέλους πρέπει να αμυνθεί.

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος

Απίστευτη πρόκληση  Μιχαλολιάκου!  Επακόλουθο της αμετροέπειας  και της έλλειψης αυτογνωσίας των Ναζί. Να μιλάνε  για  τα εγκλήματα των Ισλαμιστών, οι χειρότεροι εγκληματίες της ανθρωπότητας:  Οι Ναζί.  Αυτό κι αν είναι θράσος.

 Ο απείρως πιο τρελαμένος και από τους φανατικούς Ισλαμιστές, “Τζιχαντιστής” Μιχαλολιάκος,  ζητάει…αντίποινα. O  ίδιος στο παρελθόν (1977-78) υπήρξε βομβιστής και μάλιστα τοποθετούσε  “τυφλές” βόμβες σε σινεμά και πλατείες γεμάτες κόσμο στην Αθήνα.  Ω θεοί!

Μόνο που ξέχασε πως αν κάποιος  θα προηγηθεί στην αυστηρή τιμωρία είναι εκείνος και η παρέα του.  Χειρότερο κακό από  το ναζισμό ουδείς  προξένησε  στην ανθρωπότητα.

 

5. Βαρυσήμαντη παρέμβαση του Πάπα για την τραγωδία στο Παρίσι «Είναι ένα από τα κομμάτια του τρίτου παγκοσμίου πολέμου»

 

 

 “Στα τραγικά γεγονότα της Γαλλίας θέλησε να αναφερθεί ο Πάπας Φραγκίσκος, με σύντομες, τηλεφωνικές δηλώσεις του στο καθολικό τηλεοπτικό κανάλι Tv2000.   «Πρόκειται για απάνθρωπη πράξη, δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Είναι ένα από τα κομμάτια, από τις στιγμές του τρίτου παγκοσμίου πολέμου», δήλωσε ο ποντίφικας.   Σε ερώτηση αν μπορεί να υπάρξει κάποιου είδους θρησκευτική δικαιολογία, ο Φραγκίσκος απάντησε: «Θρησκευτική και ανθρώπινη; Αυτό που συνέβη είναι απάνθρωπο».   «Δεν μπορώ να κατανοήσω το τι συνέβη, αλλά είναι δύσκολο να κατανοήσεις αυτά τα πράγματα, το ότι μπορεί να γίνουν από ανθρώπους. Για τον λόγο αυτό είμαι συγκινημένος, πονεμένος και προσεύχομαι, Είμαι στο πλευρό όσων υποφέρουν, στο πλευρό της Γαλλίας που τόσο αγαπώ», ολοκλήρωσε ο Αργεντινός πάπας.”

Αντί να αισχύνεται και να σιωπά, μιλάει για απάνθρωπες πράξεις ο απόγονος του Πάπα  Γρηγορίου του ΣΤ΄, ιδρυτή της  της Ιερής εξέτασης. Τέτοιο θράσος  ο   Ποντίφικας και παντελή έλλειψη αυτογνωσίας.