ΕΠΙΘΕΣΗ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ. ΕΝΟΧΟΙ ΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ

                 ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ
Το Παρίσι δέχεται επίθεση – 60 νεκροί-Στρατός στους δρόμους-Κλειστά σύνορα (΄Ωρα  02.00)
Το Παρίσι δέχεται επίθεση - 60 νεκροί-Στρατός στους δρόμους-Κλειστά σύνορα
“Μακελειό απόψε στο Παρίσι με δεκάδες νεκρούς και τραυματίες, όταν εκδηλώθηκαν σχεδόν ταυτόχρονα πολλαπλές αιματηρές επιθέσεις σε κεντρικά σημεία της πόλης”.

 

Η Ευρώπη και  ο κόσμος ολόκληρος ζουν  μια συγκλονιστική  τραγωδία! Ουδείς γνωρίζει αυτή την ώρα  τον ακριβή  αριθμό των νεκρών , αλλά και πώς,  πότε και με ποιο  αριθμό θυμάτων θα τελειώσει αυτή η τραγωδία.

 Δύο, όμως, πράγματα  είναι απολύτως φανερά αυτή τη στιγμή:

 

  1. Το μακελειό  στο Παρίσι είναι έργο των Φονταμενταλιστών Ισλαμιστών και ειδικά των Τζιχαντιστών του ISIS.

  2. Ηθικοί αυτουργοί ΟΛΩΝ των μέχρι σήμερα τρομακτικών εγκλημάτων των Ισλαμιστών και  ιδιαίτερα  του ISIS,   είναι, κατά κύριο λόγο, το ΝΑΤΟ και  η Αμερική. Αυτοί είναι  στην ουσία οι αρχιτέκτονες   της “Αραβικής ΄Ανοιξης”, που  ανέτρεψε   τις “νόμιμες”   κυβερνήσεις του Ιράκ, της Αιγύπτου και της Λιβύης και  “άνοιξε τον ασκό του Αιόλου”. Αμερική και ΝΑΤΟ,  λίγο μετά από αυτή την αφροσύνη,  προσπάθησαν με κάθε μέσο να συντρίψουν και τον πρόεδρο της Συρίας Μπασάρ Αλ ΄Ασαντ.  Ευτυχώς, όμως, που αυτή τη φορά απέτυχαν.

    Κι αντί οι Αμερικανοί και οι σύμμαχοί τους στο ΝΑΤΟ   να συνετιστούν,  όταν συνειδητοποίησαν  το έγκλημα που διέπραξαν στο Ιράκ, την Αίγυπτο, τη Λιβύη,τη Συρία  και να σπεύσουν  να εξαφανίσουν από προσώπου γης τους στυγερούς δολοφόνους, αδιαφόρησαν προκλητικά.  Και όχι μόνο.

    Ακόμα και αυτή την ώρα,   συνεχίζουν το ανήθικο και παράλογο έργο της επίθεσης εναντίον του προέδρου της Συρίας και  της στήριξης της Συριακής  Αντιπολίτευσης, που συνεργάζεται με τους Τζιχαντιστές. Τέλος, σαν να μην έφταναν όλα αυτά τα εγκληματικά λάθη τους, επιτέθηκαν με ασύστολη προπαγάνδα  και εναντίον των Ρώσων,  οι  μόνοι που αντελήφθησαν τον τεράστιο  κίνδυνο από τη δράση των Τζιχαντιστών  και ανέλαβαν την εξόντωσή τους.

    Το ΝΑΤΟ και ειδικά η Αμερική οφείλουν να απολογηθούν ΣΗΜΕΡΑ  στην ανθρωπότητα. Και η επίθεση  στο ΠΑΡΙΣΙ είναι ένας ακόμα κρίκος στην αλυσίδα των εγκληματικών λαθών των αμερικανικών κυβερνήσεων και του ΝΑΤΟ.

    Ντροπή!