ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙΑ

 

  1.   ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΑΝΟΥΣΗ.  “TΑ  ΙΔΙΑ ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ ΜΟΥ, ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΝΤΕΛΗ ΜΟΥ”.
  2. ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑΣ ,ΑΚΡΟΔΕΞΙΕΣ-ΒΑΣΙΛΙΚΕΣ “ΚΟΥΜΠΑΡΙΕΣ” ΚΑΙ  Η …ΕΜΒΟΛΙΜΟΣ ΧΕΙΡ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΜΑΣ.
3. ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ  ΤΩΝ “ΚΑΛΟΠΑΙΔΩΝ”  ΠΟΥ ΤΑ ΕΣΠΑΖΑΝ  ΣΤΗ ΧΤΕΣΙΝΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ.
4.  ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΦΥΛΑΚΗ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΚΙ ΕΔΩ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΤΗ…ΒΟΥΛΗ!

 

__________________________________________________________________

  1. “ΠΑΝΟΥΣΙΑΔΑΣ”  ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Με αφορμή τη…βαρυσήμαντη αποκάλυψη-καταγγελία του μεγάλου εγκληματολόγου και…αριστερού  Γιάννη Πανούση πως   ο ΣΥΡΙΖΑ έχει  στενή συνεργασία με τρομοκράτες των φυλακών, ,οι οποίοι μάλιστα θα τον  «κανόνιζαν» (διάβαζε θα τον… εκτελούσαν) , για να τον βγάλουν  από τη μέση, επειδή έμπαινε (ο   Πανούσης) εμπόδιο στα σχέδια της κυβέρνησης να αποφυλακίσει τους τρομοκράτες, ανεβάζουμε ένα παλιότερο κείμενό μας   για το ίδιο θέμα.  Μόνο που  ο αποπεμφθείς  (και δια τούτο   σφόδρα χολωθείς ) από υπουργός  και νυν  καταγγέλλων Γ.  Πανούσης, τότε είχε… άλλο όνομα και ήταν κάποιος από τη Ν.Δ.

«Τί  έχεις Γιάννη;  Τί είχα πάντα!»

 

HOMO-NATURALIS.GR

ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ, ΟΠΩΣ…  ” ΦΑΝΤΗΣ ΜΕ ΡΕΤΣΙΝΟΛΑΔΟ»
11.01.14
«Νέα μετωπική για την τρομοκρατία. ΝΔ: Συνιστώσα τρομοκρατίας ο ΣΥΡΙΖΑ. Ονομάζει στελέχη που υπερασπίστηκαν τρομοκράτες και ζητά διαγραφές βουλευτών
Ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Δρίτσας δηλώνει ότι οι εγκληματίες-τρομοκράτες “δεν είναι δολοφόνοι του κοινού ποινικού δικαίου” και ότι η δράση τους ήταν “πολιτική”.
 Ο  εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης αναγνωρίζει «πολιτικό υπόβαθρο» στους εγκληματίες της 17Ν.
 Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δ. Στρατούλης χαρακτηρίζει στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που συμπαθούν τη 17Ν (Γιαννόπουλο- Μπελαντή και Μπαρζέφσκι) εξαιρετικούς, αναφέροντας: “είναι πολύ φίλοι μου, είμαστε δεμένοι μέσα σε κοινωνικούς αγώνες, σε ανοιχτούς κοινωνικούς αγώνες, σε ανοιχτούς δημόσιους κοινωνικούς αγώνες, είναι αγωνιστές για τα προβλήματα του λαού και της Δημοκρατίας’».(MME).
 Καλά,σε ποιον έχει αναθέσει ο Αντώνης Σαμαράς να βγάζει ανακοινώσεις σαν την παραπάνω  με αφορμή την απόδραση του Χριστόδουλου Ξηρού; Είναι σοβαροί εκεί στη Ν.Δ να κατηγορούν το ΣΥΡΙΖΑ για υποστήριξη και μάλιστα έμπρακτη(!)  της τρομοκρατίας, αφού ισχυρίζονται στην ανακοίνωσή τους  πως ξέρουν στο ΣΥΡΙΖΑ πού κρύβεται ο αποδράσας;
Ο κ. Βενιζέλος τί λέει  για τις κατηγορίες  που εξαπολύει η κυβέρνηση την οποία στηρίζει; Συμφωνεί κι αυτός με όσα εμπεριέχονται στην ανακοίνωση; Αν, ναι, ας μην ξεχνά πως επί συναπτά έτη, ακόμα και μέχρι σήμερα(!) η Δεξιά, αλλά και το ΚΚΕ (ένα φεγγάρι και ο Μίκης Θεοδωράκης) κατηγορούσαν ανοικτά το ΠΑΣΟΚ πως ήταν… εκτροφείο τρομοκρατών. Μάλιστα, η ανοησία της Ν.Δ εκείνη την εποχή είχε φτάσει σε τέτοιο σημείο, ώστε να αφήνουν να διαρρέουν και ονόματα πασόκων ή  φίλα προσκείμενων  στο κόμμα, ακόμα και ατόμων που είχαν συνεργαστεί κάποτε με τον Α. Παπανδρέου,  τα οποία θρασύτατα, όπως κάνει πάλι σήμερα η Δεξιά κυβέρνηση, ταυτοποιούσε ως αρχηγούς και μέλη του ΕΛΑ και της 17Ν . Να θυμηθούμε τέτοια ονόματα, όπως του Τσεκούρα, Καράγιωργα, Καραμπελιά κ.α, που καμιά σχέση ή ιδεολογική συγγένεια δεν είχε η κατοπινή πορεία τους με το ΠΑΣΟΚ και ειδικά με την πολιτική του αρχηγού του . Να μην ξεχνάμε επίσης πως οι κύκλοι της Δεξιάς είχαν κατηγορήσει στην αρχή και τον ίδιο τον Ανδρέα Παπανδρέου, ως αρχηγό της 17Ν και το ΠΑΚ την οργάνωση που  εξέθρεψε την τρομοκρατία στην Ελλάδα !
΄Ωρες -ώρες ,η σημερινή Ν.Δ είναι απίστευτα γελοία, όταν θυμάται τον παλιό  εαυτό της,  εκείνον τον αδίστακτο της Δεξιάς και του παρακράτους.  Ποια σημερινή  Χ.Α και ποιοί Ναζί να παραβγούν μαζί της, έτσι όπως …μεγαλουργούσε την εποχή εκείνη ; ΄Αλλωστε, η Δεξιά, να μην  αποφεύγουμε να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, υπήρξε  η   μήτρα που κυοφόρησε   το φασισμό  και το ναζισμό.  Το Λαμπράκη, τον Πέτρουλα, τον Παναγούλη το παρακράτος της Δεξιάς τους δολοφόνησε  που την εποχή εκείνη διέθετε ένα τόσο αποκρουστικό πρόσωπο, όσο και το σημερινό των Ναζί. Ο Μιχαλολιάκος και τα άλλα… παλικάρια της Χ.Α  από τον Κωνσταντίνο Καραμανλή πήραν «συχωροχάρτι».
Ειδικά ο αρχηγός της εγκληματικής συμμορίας της Χ.Α, αν και συνελήφθη για τυφλές, βομβιστικές ενέργειες το 1977-78  σε σινεμά και πλατείες με πλήθος κόσμου, τελικά με εντολή του τότε πρωθυπουργού και αρχηγού της Ν.Δ του…εθνάρχη  Καραμανλή, ο αρχηγός των Ναζί  σήμερα ,έπεσε στα «μαλακά» . Την… έβγαλε  με 1 χρόνο φυλακή!  ( Καρβέλι ψωμί να έκλεβε πεινασμένος,  μεγαλύτερη ποινή θα έτρωγε). Κι αυτό φυσικά  το έγκλημα το διέπραξε ο  γεννήτορας της Ν.Δ ( θυγατέρα της αλήστου μνήμης ΕΡΕ) , για να μη χάσει η Αριστερά    την… πρωτοπορία ως τροφός της τρομοκρατίας. Δεν ξεχνιούνται αυτά    τα τερτίπια και τα καμώματα της Δεξιάς τότε. Αλλά,  φαίνεται πως παραμένει η ίδια και τώρα.  Πώς λέει ο λαός  «ο  λύκος κι αν εγέρασε κι άλλαξε το μαλλί του, μήτε τη γνώμη τ” άλλαξε, μήτε την κεφαλή του».
Ας σταματήσει, λοιπόν,  αυτό το παραμύθι η Ν.Δ πως «όστις δεν είναι μεθ΄ ημών είναι καθ΄ ημών”  και  να κολλάει σκόπιμα την ταμπέλα «τρομοκράτης » σε όσους δε  συμφωνούν με την πολιτική της ή δεν τους γουστάρει. Τέτοια λάσπη δεν  πιάνει παντού.   Ειδικά στο ΣΥΡΙΖΑ που είναι ένα αυστηρά συστημικό κόμμα, στο οποίον έχουν μαζευτεί ως “Αχταρμάς”,όλοι οι βολεμένοι, κυρίως παλιοί Πασόκοι, αλλά και μεταλλαγμένοι  Νεοδημοκράτες, που χάσανε τη μάσα. Σιγά που θα ήταν τρομοκράτες ή θα υποστήριζαν την τρομοκρατία οι εργατοπατέρες του «ρετιρέ»  Φωτόπουλοι,  Κολλάδες και οι όμοιόι τους.
Ας σοβαρευτούν στην κυβέρνηση. Ιδιαίτερα  ο πρωθυπουργός, ο οποίος έχει σοβαρότερα εθνικά θέματα να ασχοληθεί από το να επιτρέπει στους δικούς του να ψηφοθηρούν με τέτοια θρασύτητα, αλλά και βλακεία. Δεν πρόκειται με αυτού του είδους τις κομπίνες  να κλέψουν ούτε μια νεοπασοκική  ψήφο.΄Οσοι ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ, το είπαμε χίλιες φορές, είναι «κινούμενη άμμος». Τους ενδιαφέρει μόνο η πάρτη τους. Τα προσωπικά τους συμφέροντα  κοιτάζουν να εξυπηρετήσουν.  Γι΄αυτό και μαζεύτηκε η «σάρα και η μάρα «στο κόμμα  των  πάλαι ποτέ πετροβολητών του Συντάγματος. Κάτι τύποι, δηλαδή, που διαθέτουν… επαναστατικότητα και σοβαρότητα «Ελένης Λουκά», συμφύρονται με «παλιάς κοπής» ,  χρυσοαμειβόμενους   συνδικαλιστές ΔΕΚΟ  και μέλη συντεχνιών και  παρεών. Αυτός είναι ο ΣΥΡΙΖΑ,»κακά τα ψέματα».
΄Οσοι υποστηρίζουμε την υποχρέωση της πολιτείας για αξιοπρεπή  συμπεριφορά απέναντι στους  φυλακισμένους  και το σεβασμό των δικαιωμάτων  τους ,φυσικά και  εκείνων που καταδικάστηκαν για τρομοκρατικές ενέργειες, δε σημαίνει πως είμαστε και μεις τρομοκράτες ή συμπαθούντες. Το καθήκον μας, ως συνειδητοποιημένοι, ελεύθεροι  πολίτες , αυτό απαιτεί. Κι αυτό κάνουμε, χωρίς να δίνουμε λογαριασμό σε κανένα, ούτε φυσικά και μας αγγίζει  η λάσπη τους. Ακόμα και τους  «έγκλειστους» Ναζί, αν διαπιστώναμε πως παραβιάζονται τα βασικά τους δικαιώματα, όπως αυτό  στην παροχή νοσηλείας σε άρρωστους κρατούμενους, εμείς θα βγαίναμε και θα καταγγέλλαμε το Σύστημα γι΄αυτή του τη συμπεριφορά,  χωρίς φόβο και δισταγμό. Όπως κάναμε για παράδειγμα και για το Σάββα Ξηρό και για τη Βίκη Σταμάτη-Τσοχατζοπούλου (παλιότερα και για το Μεταξόπουλο, το Σακκά κά), άτομα που βρίσκονται σε έσχατη σωματική και ψυχική εξαθλίωση ,αλλά  οι δικαστές αρνούνται να τους αποφυλακίσουν.
Ο ανθρωπισμός είναι το σημαντικότερο, όχι γνώρισμα, αλλά συστατικό στοιχείο της Δημοκρατίας. Ούτε μπορεί να νοηθεί   συνειδητοποιημένος Πολίτης, χωρίς να εκφράζει έμπρακτα  την πίστη του στις βασικές αξίες του ανθρώπου  και τα αναφαίρετα  δικαιώματα του ατόμου. Και σ΄αυτή την περίπτωση ,όταν  τα δικαιώματα ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ  καταπατώνται  βάναυσα ,ούτε η πολιτεία ούτε ο πολίτης   έχουν δικαίωμα να σιωπούν και να αδιαφορούν. Μια τέτοια στάση είναι και ντροπή για τον ΄Ανθρωπο-Πολίτη, αλλά και επικίνδυνη  παρέκκλιση της Δημοκρατίας.

 

2. Αδωνις: «Ο Βορίδης έγινε ο υπαρχηγός του Τζιτζικώστα»
Αδωνις: «Ο Βορίδης έγινε ο υπαρχηγός του Τζιτζικώστα»

 

“Εμφύλιος πόλεμος ξέσπασε στη ΝΔ μετά τη στήριξη του Μάκη Βορίδη στον Απόστολο Τζιτζικώστα, με τον Αδωνι Γεωργιάδη να επιτίθεται στον «γαλάζιο» βουλευτή.

«Ολοι έλεγαν πως είμαι ο υπαρχηγός του Μάκη Βορίδη. Τελικά ο Μάκης Βορίδης είναι ο υπαρχηγός του Τζιτζικώστα», δήλωσε ο Αδωνις Γεωργιάδης στο iefimerida.

Πρόσθεσε, μάλιστα, πως εκείνος είχε μιλήσει πρώτος για τη μάχη που πρέπει να δοθεί εναντίον της ιδεολογικής ηγεμονίας της Αριστεράς και όχι ο Απόστολος Τζιτζικώστας, θέση για την οποία ο κ. Βορίδης στηρίζει την υποψηφιότητα του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Βορίδης στηρίζει την υποψηφιότητα Τζιτζικώστα καθώς θεωρεί ότι είναι εκείνος που έχει τα χαρακτηριστικά του προέδρου ο οποίος μπορεί να πείσει ακροατήρια, ενώ επιμένει πως θα δώσει τη μάχη εναντίον της ιδεολογικής ηγεμονίας της Αριστεράς.

Επιπλέον ένα στοιχείο που ο κ. Βορίδης θεωρεί πως έχει ο Απόστολος Τζιτζικώστας είναι ότι θα βάλει τέλος στην αναπαραγωγή των μηχανισμών, καθώς υποστηρίζει πως το παλιό δεν μπορεί να πείσει.

Ακούγεται μάλιστα πως ο κ. Βορίδης αναμένεται να είναι ένας από τους πιο στενούς συνεργάτες του κ. Τζιτζικώστα στη ΝΔ.”

Πού είναι δηλαδή η είδηση; ΄Ολοι οι “παροικούντες” γνώριζαν πως ο… αρχηγός Αποστόλης Τζιτζικώστας και ο υπαρχηγός του Μάκης Βορίδης έχουν  τακιμιάσει εδώ και πολύ καιρό, λόγω της στενής ιδεοληπτικής τους συγγένειας (βασιλικοί και ακροδεξιοί). Μάλιστα αμφότεροι διατηρούν άριστες σχέσεις και με τον…πρίγκιπα Νικόλαο, όπως έχουμε αποκαλύψει παλιότερα. (Πότε, αλήθεια, θα τον χώσουν φανερά  και το “Νικόλα” στο παιχνίδι; Θα γίνει μια μέρα. Θα το δουν κι αυτό τα μάτια μας).

Δεν είπε, επομένως,  τίποτα καινούριο ο ΄Αδωνις, ο οποίος, ειρήσθω εν παρόδω, είναι κι αυτός γνωστός  ακροδεξιός.  Και μάλλον,πιστεύουμε πως  θα τα βρουν αργότερα και οι τρεις τους, όταν τελειώσει αυτή η ιστορία με το ποιος θα αναλάβει να κάνει κουμάντο στη δεξιά παράταξη.

Υ.Γ Με την ευκαιρία, μια και αναφερόμαστε στον Αποστόλη Τζιτζικώστα, να του υποβάλουμε  και μια ερώτηση. Ο ίδιος,  ή ο Βορίδης και η παρέα τους  γνωρίζουν μήπως  τίποτα για  την περίφημη εκείνη “εμβόλιμον χείρα”  που καταγγέλλουμε εδώ πως εισβάλλει και “χειρουργεί” τα κείμενά μας; Ρωτάμε γιατί διαπιστώσαμε πως  κάποια από τα  θέματα που αναφέρονται στον Αποστόλη Τζιτζικώστα, έτυχαν…  χασάπικης συμπεριφοράς από τους δράστες.   Απλά, ρωτάμε αν έχουν ακούσει τίποτα στην πιάτσα.

Πάντως,  ας γνωρίζουν άπαντες οι ενδιαφερόμενοι πως “ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον”. Θα τη βρούμε  μια μέρα  αυτή  τη φασιστική  χείρα και τότε θα  την  κόψουμε …ΣΥΡΙΖΑ.  Να μην αμφιβάλουν.

 

 

3. Αντιεξουσιαστές με βαριοπούλες και πέτρες χτυπούσαν τις τζαμαρίες καφετέριας & καταστήματος υποδημάτων
Αντιεξουσιαστές με βαριοπούλες και πέτρες χτυπούσαν τις τζαμαρίες καφετέριας & καταστήματος υποδημάτων [εικόνες]

Εκτός από τα υποκαταστήματα τραπεζών, τις στάσεις λεωφορείων και τους κάδους απορριμάτων, από την οργή των κουκουλοφόρων δεν γλίτωσαν ούτε οι τζαμαρίες καφετέριας και καταστήματος υποδημάτων.

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής πορείας κατά της λιτότητας, οι γνωστοί κουκουλοφόροι τα έκαναν για άλλη μία φορά γυαλιά καρφιά, αφού έσπαγαν και κατέστρεφαν ότι δεν τους άρεσε.
Στο στόχαστρο τους μπήκαν μία καφετέρια και ένα κατάστημα υποδημάτων. Οι αντιεξουσιαστές εξοπλισμένοι με μικρές βαριοπούλες, σφυριά και πέτρες προσπάθησαν να σπάσουν τις τζαμαρίες των δύο επιχειρήσεων, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να τις ρίξουν. Πάντως τα σημάδια της καταστροφής φαίνονται στις τζαμαρίες, οι οποίες θα αντικατασταθούν.

 Και μια  ειδησούλα (γνωστή, βεβαίως, στους “ενημερωμένους”  από πολύ παλιά). Ανάμεσα στους μπαχαλάκηδες-αντιεξουσιαστές στη χτεσινή διαδήλωση ,  πρωταγωνισιτικό ρόλο στο σπάσιμο διαδραμάτισαν  και Χρυσαυγίτες.  Η πληροφορία μας είναι  από επίσημα “χείλη” και γνωρίζοντα επακριβώς τα πράγματα γι΄αυτό και δεν επιδέχεται αμφισβήτησης. Ο αριθμός των Ναζί που συμμετείχαν είναι το ζητούμενο. Η πηγή μας  μιλάει  για 50 “κουρεμένους”-“ντουλάπες”.

Παρόμοια συνεργασία έχουν Ναζί και Μπαχαλάκηδες Αντιεξουσιαστές στις περισσότερες πορείες και διαδηλώσεις εδώ και πολλά χρόνια. Σε μια απ΄αυτές, το 2012, οι Ναζί ήταν η πλειοψηφία και έδρασαν υπό την ανοχή της ναζιστοκρατούμενης αστυνμίας.

Να, το κείμενό μας:

ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΟΚ: Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ “ΕΚΑΨΕ” ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!
13.02.12

  “Βομβαρδισμένο τοπίο το κέντρο – Σε απόγνωση οι έμποροι – Βουβή διαμαρτυρία το βράδυ
Τις πληγές της, οι οποίες θα πάρουν μέρες να επωλουθούν, μετρά από σήμερα το πρωί η Αθήνα, μετά τη χθεσινοβραδινή επέλαση των κουκουλοφόρων, οι οποίοι πυρπόλησαν, κατέστρεψαν και λεηλάτησαν από καταστήματα, εμπορικά κέντρα, τράπεζες, επιχειρήσεις, δημόσια κτίρια, έως στάσεις λεωφορείων και κάδους απορριμμάτων. Έως το μεσημέρι είχαν καταγραφεί ζημιές σε περισσότερα από 150 καταστήματα, ενώ κάποια ανέδυαν ακόμη καπνούς. (ΜΜΕ)
Κι όμως! Την Αθήνα,τουλάχιστον χτες βράδυ,δεν την έκαψαν οι γνωστοί-άγνωστοι κουκουλοφόροι. 100 ,200 αλλά και 500 αλήτες, όντως, δεν μπορούν να κάψουν την Αθήνα,όπως τα κατευθυνόμενα μικρόφωνα και οι πληρωμένοι κονδυλοφόροι   της “βιομηχανίας ενημέρωσης” παπαγαλίζουν-προπαγανδίζουν. Την Αθήνα την έκαψαν οι ίδιες οι αστυνομικές δυνάμεις που ολιγώρησαν σκόπιμα και να επέμβουν αποφασιστικά, να διαλύσουν τους κουκουλοφόρους  και να προλάβουν τις καταστροφές. Αλλά και όταν εκδηλώθηκαν οι πρώτες πυρκαγιές, δεν έκαναν τίποτα για να ανοίξουν το δρόμο και να διευκολύνουν τη διέλευση των πυροσβεστικών οχημάτων για την κατάσβεση των πυρκαγιών.
΄Εχουμε την καταλυτική μαρτυρία αστυνομικού μέσα από το “σώμα”, εν υπηρεσία εκείνες τις ώρες και αυτόπτη μάρτυρα των διαδραματιζομένων τη χτεσινή νύχτα. Μας “βρήκε”  για να μας εμπιστευτεί την μαρτυρία του και να εκφράσει την αγανάκτηση και το θυμό του για τη σκόπιμη και κατευθυνόμενη αδράνεια των συναδέλφων του. “ Από μέρες άκουγα τα μισόλογα,τα υπονοούμενα, τις απειλές των συναδέλφων. Και δεν είναι η πρώτη φορά… ΄Οταν ήμουνα μπροστά, επειδή δε με “πάνε”, γιατί δεν ανήκω σε καμιά κλίκα, όπως οι περισσότεροι απ΄αυτούς και απλά κοιτάζω να κάνω έντιμα και σωστά  τη δουλειά μου, χωρίς τραμπουκισμούς και υπερβολές, σταματούσαν και άλλαζαν κουβέντα. Οι περισσότεροι έβριζαν χυδαία τον Παπαδήμο, αλλά και τον προδότη τον πρόεδρο (σ.σ τον Καρατζαφέρη), που συνεργάστηκε με τα “Κουμμούνια”!(ποια είναι τα “Κουμμούνια”,αλήθεια;)… ΄Ημουνα με τη διμοιρία μου στο κέντρο (λέει το σημείο,αλλά για λόγους ευνόητους δεν το αναφέρουμε) και, όταν σχεδόν απέναντί μας σε απόσταση αναπνοής, μικρή ομάδα κουκουλοφόρων πέταγε μολότωφ και πέτρες, μου έκανε εντύπωση, που δεν πήραμε εντολή να τους απωθήσουμε. Συνέχιζαν ανενόχλητοι τις επιθέσεις και εμείς τους παρακαλουθούσαμε χωρίς καμιά κίνηση… Βλέπαμε μπροστά στα μάτια μας να βάζουν φωτιές να πυρπολούν στην αρχή κάδους, μετά μαγαζιά, κτίρια και μεις πάλι εκεί,ακίνητοι, αδρανείς. Καμιά εντολή ούτε να τους συλλάβουμε, ενώ ήταν πανεύκολο, ούτε να τους απωθήσουμε…΄Εβλεπα από τις ματιές τους, τις συνωμοτικές κινήσεις και την όλη συμπεριφορά τους πως ήταν εσκεμμένη η ολιγωρία και η αδιαφορία των συναδέλφων. Είχαν αποφασίσει να μείνουν αδρανείς, για να καεί πάλι η Αθήνα. Και την έκαψαν”!
Αυτά είπε, σχεδόν κλαίγοντας, ο αστυνομικός . Αποκάλυψε και άλλα πολλά ακόμα, συγκλονιστικά,απίστευτα  και για την ταυτότητα των κουκουλοφόρων και για τον τρόπο “σύλληψης” των “υπόπτων”. Αναφέρθηκε επίσης και σε άλλα γενικότερα θέματα που αφορούν τις συμπεριφορές  “οργάνων μέσα στο σώμα”, σε κάποιες περιπτώσεις και ονομαστικά, αλλά παρακάλεσε σ΄αυτή τη “φάση” να μην τα δημοσιεύσουμε. Σεβόμαστε την επιθυμία του. Και επειδή είμαστε σε θέση να ελέγξουμε την αξιοπιστία του, πιστεύουμε μέχρι “κεραίας” αυτά που  υποστηρίζει.
Για άλλη μια φορά, λοιπόν, οι “μπάτσοι”,είτε ως κουκουλοφόροι οι ίδιοι, είτε με τη σκόπιμη ολιγωρία και την αδράνειά τους, ΚΑΙΝΕ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.  Τί λέει τώρα ο αρμόδιος υπουργός Χρήστος Παπουτσής; Να, το οργανωμένο σχέδιο ,που υποστηρίζει πως υπήρχε χτες, για να καεί η Αθήνα.  Μόνο που δε τον ενημέρωσαν σωστά ή ο ίδιος δεν κατάλαβε ποια  πλευρά το είχε οργανώσει. Τώρα που το έμαθε και το κατάλαβε, για να δούμε,λοιπόν, τί θα κάνει.

 

4. Γερμανία: Καταδικάστηκε σε φυλάκιση 87χρονη αρνήτρια του Ολοκαυτώματος
Γερμανία: Καταδικάστηκε σε φυλάκιση 87χρονη αρνήτρια του Ολοκαυτώματος

 

Μια ογδοντάχρονη Γερμανίδα καταδικάστηκε σε 10 μήνες φυλάκιση από δικαστήριο του Αμβούργου επειδή ισχυρίστηκε ότι η γενοκτονία των Εβραίων από τους ναζί είναι «το μεγαλύτερο ψέμα της Ιστορίας», όπως αναφέρουν σήμερα τα γερμανικά μέσα.

«Το Ολοκαύτωμα είναι το μεγαλύτερο και πιο διαρκές ψέμα της Ιστορίας», είχε δηλώσει η Ούρσουλα Χάβερμπεκ σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει τον Απρίλιο στην εκπομπή Panorama του γερμανικού κρατικού τηλεοπτικού δικτύου ARD.

Σύμφωνα με την ίδια, το Άουσβιτς δεν ήταν στρατόπεδο εξόντωσης των Εβραίων, αλλά απλώς ένα στρατόπεδο εργασίας, ενώ υποστηρίζει ότι ποτέ δεν συνέβη η γενοκτονία εκατομμυρίων Εβραίων από τους ναζί.

Τώρα η 87χρονη γυναίκα, γνωστό μέλος της ακροδεξιάς στη Γερμανία, καταδικάστηκε σε δέκα μήνες φυλάκιση για «υποκίνηση σε μίσος».

Ενώπιον του δικαστηρίου η γιαγιά των ναζί, όπως την χαρακτηρίζουν τα γερμανικά μέσα, επανέλαβε τους ισχυρισμούς της και ήθελε να «αποδείξει» μαζί με άλλους αρνητές του Ολοκαυτώματος ότι στο Άουσβιτς δεν σκοτώθηκε κανείς κρατούμενος στους θαλάμους αερίων.

Παράλληλα χαρακτήρισε τη γερμανική νομοθεσία που ποινικοποιεί την υποκίνηση σε μίσος και την άρνηση των εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας, «νόμο με στόχο τη διαιώνιση ενός ψέματος».

Η Χάβερμπεκ, η οποία υπερασπίστηκε η ίδια τον εαυτό της, δήλωσε ότι δεν αποδέχεται την απόφαση του δικαστηρίου και ότι θα ασκήσει έφεση.

Η 87χρονη έχει καταδικαστεί και άλλες φορές από τη δικαιοσύνη για ανάλογες δηλώσεις, όμως αυτή ήταν η πρώτη φορά που της επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης.

Το 2009 καταδικάστηκε σε πρόστιμο 2.700 ευρώ επειδή απείλησε την τότε πρόεδρο του Κεντρικού Συμβουλίου Εβραίων της Γερμανίας με «ένα νέο πογκρόμ», όπως αναφέρει η εφημερίδα Bild.

Στον ιστότοπό της η Χάβερμπεκ παρουσιάζεται ως μια «υπέρμαχος της επανεξέτασης της Ιστορίας» και αυτοχαρακτηρίζεται «ατρόμητη μαχήτρια της αλήθειας».

Ήταν σύζυγος του Βέρνερ Γκέοργκ Χάβερμπεκ, ενός μαχητικού ακροδεξιού που πέθανε το 1999, με τον οποίο ίδρυσε το 1963 στο Βλότο της κεντρικής Γερμανίας το Collegium Humanum, που εμφανιζόταν ως κέντρο εκπαίδευσης, όμως στην πραγματικότητα επρόκειτο για προπύργιο των αρνητών του Ολοκαυτώματος. Τέθηκε εκτός νόμου το 2008″.

Να περιμένουμε και στην Ελλάδα  αντίστοιχες καταδίκες; Το νομικό  υπόβαθρο υπάρχει. Δικαστές με κότσια δεν έχουμε  να εφαρμόσουν το νόμο και να κάνουν ό,τι έκαναν  με την απαίσια Ναζίστρια οι Γερμανοί.

Θα μου πεις,  εδώ   το Ανώτατο δικαστήριο τους αναγνωρίζει ως ΝΟΜΙΜΟ κόμμα και τους έστειλε και στη Βουλή. Θα τους καταδικάσει  ως αρνητές του Ολοκαυτώματος και  για  υποκίνηση μίσους; Καλά.

Ντροπή! Σε λίγα χρόνια  το Ανώτατο Δικαστήριο της χώρας μας είναι σίγουρο πως θα ζητήσει συγγνώμη από τα θύματα της παράνοιας των Ναζί και θα διαγράψει από το “σώμα” τους επίορκους δικαστές που διέπραξαν ΄Υβριν.

Ο κόσμος πάει μπροστά, ο πολιτισμός το ίδιο. Και ο νομικός πολιτισμός επίσης. Ας το γνωρίζουν όσοι έχουν καταδικαστεί ΣΗΜΕΡΑ   μόνο από το δικαστήριο της ιστορίας. ΑΥΡΙΟ θα δικαστούν και από εκείνο της Πολιτείας. Το πιστεύουμε, το περιμένουμε.