ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙΑ

 

1. ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ-ΛΑΚΗΣ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ. ΟΙ ΔΥΟ ΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ.
2. ΑΝΘΙΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. “ΤΟ ΡΑΣΟ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑ”, ΔΕΣΠΟΤΗ ΜΟΥ.

 

1.ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ: ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΘΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΩ
Ο Αδωνις πήγε έξω από το θέατρο του Λαζόπουλου – Διαμαρτυρήθηκε γιατί τον εξύβριζε – Δεν του επέτρεψαν την είσοδο.

Ο Αδωνις πήγε έξω από το θέατρο του Λαζόπουλου – Διαμαρτυρήθηκε γιατί τον εξύβριζε – Δεν του επέτρεψαν την είσοδο [εικόνες&βίντεο]

Eξω από το θέατρο «Βέμπο» όπου γίνεται ζωντανά η εκπομπή του Λάκη Λαζόπουλου έφτασε λίγο πριν τις 22:00 ο Αδωνις Γεωργιάδης διαμαρτυρόμενος για σχόλια του ηθοποιού εναντίον του.

Ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ έσπευσε να διαμαρτυρηθεί καθώς ο ηθοποιός τον εξύβριζε όπως είπε ο ίδιος. Μεταξύ άλλων ο Λάκης Λαζόπουλος χαρακτήρισε τον Αδωνι Γεωργιάδη ως την «ακροδεξιά πόρτα του Σαμαρά», ότι «θα διαλύσει τη ΝΔ», ότι «έγλειφε τη χούντα» και προέτρεπε τηνκοινή γνώμη «ψηφίστε όποιον άλλο θέλετε, εκτός από τον Αδωνι».

Ο κ. Γεωργιάδης ανέβασε και στο twitter του φωτογραφίες από το θέατρο και ανακοίνωσε ότι δεν τον αφήνουν να μπει μέσα για να υπερασπιστεί τον εαυτό του.

Εν τάξει! Ο  ΄Αδωνις είναι  το “μασκότ” της πολιτικής. Το ξέρει και το αποδέχεται και ο ίδιος.  Είναι, βέβαια, και το όνειδος  ημών των ιστορικών, μια και  είχαμε την ατυχία να αποφοιτήσει κι αυτός από το ιστορικό-αρχαιολογικό τμήμα (άσχετο αν μετά ακολούθησε το  προσοδοφόρο επάγγελμα του τηλεοπτικού βιβλιοπώλη. Και τί βιβλιοπώλη!). Ο ΄Αδωνις, λοιπόν,  είναι αυτός που είναι και επιπλέον δεν  αρνείται  πως είναι Ακροδεξιός.

Ο άλλος όμως, που μας  έχει ζαλίσει  σ΄αυτή τη χώρα εδώ και  χρόνια  με τη στρατευμένη, φασιστική (κανονικά και με το νόμο)  “σάτιρα” (που νομίζει πως είναι τέτοια)  και την  εμετική ιδιότητα του  γλείφτη (πατόκορφα) του Αλέξη Τσίπρα, τί παριστάνει, διακωμωδώντας τον ΄Αδωνι; Ακροδεξιές συμπεριφορές έχουν αμφότεροι και μάλιστα ο Λάκης πιο θορυβώδεις και θρασείς. Κανονικά  οι δυο τους έπρεπε να είναι  φίλοι και αδελφοποιτοί. Τίποτα δεν έχουν να χωρίσουν. Αντίθετα , μοιάζουν σαν δυο σταγόνες…  οξέως.

Επιτέλους! Ας πετάξει τη μάσκα του (πάλιωσε τόσα χρόνια) ο αθλιότερος των εκπροσώπων της σατιρικής τέχνης Λάκης Λαζόπουλος. Ούτε πείθει κανέναν  πως υπηρετεί την τέχνη του Αριστοφάνη, ούτε και γελάει  πια ουδείς (πλην κάποιων Συριζαίων) με τις ίδιες και τις ίδιες ,άνευρες και …σιβηρικές  ατάκες του. Ας  βγει και ας δηλώσει  δημόσια και επίσημα την προσχώρησή του στους ΑΝ.ΕΛ.  Εκεί  είναι η κανονική του θέση.Για να μην πούμε και… πάρα, πάρα πέρα ακόμα.

2. Άνθιμος για ομοφυλόφιλους: «Ούτε τα ζώα δεν έχουν τέτοιες διαθέσεις»
“Υπέρ του Αμβρόσιου ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκης για όσα είπε για το σύμφωνο συμβίωσης”

 

“Λείπει ο Μάρτης από τη Σαρακοστή”; Δε θα έβγαινε να στηρίξει τον Αμβρόσιο ο “έτερος Καπαδόκης” στην κακότητα και την αμετροέπεια Δεσπότης της Θεσσαλονίκη; (“΄Ομοιος ομοίω αεί πελάζει”, άλλωστε).

 Αμβρόσιος, ΄Ανθιμος και Σεραφείμ είναι  τα…ιερά τέρατα-ζόμπι της Εκκλησίας. Δεν είναι μόνο ακροδεξιά και ναζιστικά εκτρώματα. Δε διστάζουν να βρίζουν δημόσια και μάλιστα  με  τη χυδαιότητα του χειρίστου είδους. Αλλά και να συμπεριφέρονται με την  μοχθηρότητα  αιμοβόρου ζώου.

 Μια κτηνωδία αυτοί οι  Δεσποτάδες. Ο απόλυτος εξευτελισμός του ράσου! Και ο Ιερώνυμος που δείχνει συνετός δε λέει τόσο καιρό να τους μαζέψει. ΄Εχει και  ο Αρχιεπίσκοπος  την ευθύνη του, που τους αφήνει έτσι αμολημένους.