ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙΑ

 

  1. ΑΦΥΣΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ, ΑΜΕΤΡΟΕΠΕΙΣ ΡΑΣΣΟΦΟΡΟΙ.
  2.  ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΕΡΓΟ …ΜΕΤΡΗΜΕΝΟ ΣΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ.
  3. ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΣΕΧΙΑΣ.  “ΘΑ ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΑΛΑ” ΤΟΥ ΧΑΒΕΛ!
  4. ΜΑΝΩΛΗΣ ΓΛΕΖΟΣ. ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ ΔΗΜΑΓΩΓΟΣ ΚΑΙ ΛΑΪΚΙΣΤΗΣ.
1. Μητροπολίτης Μαντινείας: Οι ομοφυλόφιλοι είναι ανώμαλοι και άρρωστοι – Ας τους συγχωρήσει ο Θεός
Μητροπολίτης Μαντινείας: Οι ομοφυλόφιλοι είναι ανώμαλοι και άρρωστοι – Ας τους συγχωρήσει ο Θεός [βίντεο]

Ενας ακόμη εκπρόσωπος της Εκκλησίας, χαρακτήρισε «ανώμαλους» και «άρρωστους» τους ομοφυλόφιλους σχολιάζοντας την υπερψήφιση του συμφώνου συμβίωσης για τα ομόφυλα ζευγάρια.

«Είναι άνθρωποι της ανωμαλίας και αυτή καταδικάζεται από τη ζωή και την κοινωνία. Τους λυπάμαι, προσεύχομαι να τους συγχωρήσει ο Θεός, να μετανοήσουν, να αλλάξουν τακτική και να γίνουν τίμια μέλη της κοινωνίας μας», είπε ο Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας Αλέξανδρος, σε δηλώσεις του. Πρόσθεσε πως λυπάται αυτούς που ψήφισαν, ενώ θα μπορούσαν να διευκολύνουν αυτούς τους ανθρώπους με άλλο τρόπο. «Η Εκκλησία ακολουθεί τον νόμο του Θεού και την κατάσταση της φύσεως, ο καθένας που έχει το κουσούρι του δεν μπορεί να το εμφανίζει δημόσια και να μην ντρέπεται» υποστήριξε και επανέλαβε ότι οι ομοφυλόφιλοι είναι «άρρωστοι» και ότι θα πρέπει να θεραπεύσουν την αρρώστια τους.

Απαντώντας σε ερώτηση για το αν η Εκκλησία έχει τέτοια άτομα στους κόλπους της, είπε ότι δεν ξέρει αλλά, αν υπάρχουν, πρέπει να τους απομακρύνουν.

Δεσπότη μου, μετά λόγου γνώσεως και σύνεσης σου λέμε πως ανώμαλα και αφύσικα είναι αυτά που λες εσύ. Πολύ περισσότερο,επειδή  ισχυρίζεσαι πως εκπροσωπείς το θεό στη γη (αποκλείεται, φυσικά, άτομα σαν και σένα να έχουν σχέση με θεό.Το μόνο σίγουρο).

Το τραγικό δεν είναι ότι  βρίσκεσαι σε “σύγχυση φρενών”, σε δεινό   φονταμενταλισμό και αφροσύνη. Το χειρότερο είναι πως θα φύγεις απ΄αυτή τη ζωή και συ και οι όμοιοί σου, αμετανόητοι, ανίκανοι να αντιληφθείτε το σωστό και το δίκαιο. Θα φύγετε  από μια αφύσικη  μέχρι τέλους ζωη, έτσι όπως επιλέξατε  να τη ζήσετε.

΄Αξιος ο μισθός  σας!

2. Τσίπρας: Οχι σε τερατογενέσεις τύπου οικουμενικής κυβέρνησης
Φωτογραφία: INTIMENEWS/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
Νέο «όχι» στα σενάρια περί οικουμενικής κυβέρνησης
«Λέμε “όχι” σε τερατογενέσεις τύπου οικουμενικής κυβέρνησης», ανέφερε ο πρωθυπουργός. «Η κυβέρνηση δεσμεύεται από μια σταθερή κοινοβουλευτική πλειοψηφία που μας έδωσε η λαϊκή βούληση», συμπλήρωσε. «Βούλησή μας είναι η Ελλάδα να αλλάξει σελίδα. Να ξεμπερδέψουμε με το παλαιό. Μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα η κυβέρνηση κατάφερε να αντικαταστήσει πρακτικές του παρελθόντος», τόνισε επίσης ο κ. Τσίπρας.

Ο Αλέξης Τσίπρας θέλει το τέρας που γέννησε και ανατρέφει  να  είναι γνήσιο  δικό του τέκνο και να έχει την  αποκλειστική  του επιμέλεια.  Να το…χαίρεται, λοιπόν. Δικό του.

Μόνο που τέτοια παιδιά-τέρατα, ως γνωστόν δε ζούνε πολύ. Είναι καταδικασμένα από τη φύση και τη ζωή να στερηθούν και το θάνατο να γνωρίσουν πρόωρα.

“Λίγα είναι τα ψωμιά” της κυβέρνησης. Πολύ γρήγορα θα αναγκαστεί να ζητήσει “δεκανίκια” σε άλλα κόμματα.  Αλλιώς, δε πρόκειται να βγάλει την καινούρια χρονιά που πλησιάζει.

Κι αν το κάνει, αν προχωρήσει στο σχηματισμό μια ευρείας οικουμενικής κυβέρνησης,  θα  είναι μια από τις  “μετρημένες στα δάχτυλα” του ενός χεριού  συνετές πράξεις του πρωθυπουργού της  χώρας.  Ας το  τολμήσει.

Αν μη τι άλλο, αποχωρώντας από την πολιτική, να έχει να μετράει την ελάχιστη προσφορά του ως επικεφαλής κυβέρνησης στις κρίσιμες ώρες  που πέρασε και περνάει η χώρα   στα …δάχτυλα και των δυο του χεριών.

3.Η Τσεχία προκαλεί ξανά: «Γιατί αντέδρασε τώρα η Ελλάδα;»
Η Τσεχία προκαλεί ξανά: «Γιατί αντέδρασε τώρα η Ελλάδα;»

Επιμένει η Τσεχία στην προκλητική της στάση απέναντι στην Ελλάδα και μετά την απόφαση του ΥΠΕΞ να ανακαλέσει τον Έλληνα πρεσβευτή στην Πράγα κλιμακώνει κι άλλο τη στάση της.

«Γιατί αντέδρασε τώρα η Ελλάδα;» αναρωτήθηκε ο εκπρόσωπος του Μίλος Ζέμαν, μετά το τελευταίο επεισόδιο στο διπλωματικό επεισόδιο μεταξύ Αθήνας και Πράγας.

Αν και ο εκπρόσωπος του Τσέχου προέδρου δήλωσε σε τσέχικα μέσα ενημέρωσης ότι «δεν θα σχολιάσω την κίνηση αυτή για διπλωματικούς λόγους» στη συνέχεια έσπευσε να εκφράσει την απορία του γιατί αντέδρασε τώρα η Ελλάδα επισημαίνοντας με νόημα ότι «ο Πρόεδρος δημόσια διακήρυξε την θέση του τους περασμένους μήνες. Επιμένει στις απόψεις του και θα συνεχίζει να τις εκφράζει δημόσια».

Σύμφωνα με τσέχικά μέσα ενημέρωσης ο υπουργός Εξωτερικών της χώρας Λούμπομιρ Ζαόραλεκ θα μιλήσει τηλεφωνικά με τον Έλληνα ομόλογό του Νίκο Κοτζιά για να τον ρωτήσει για τους λόγους που οδήγησαν την Ελλάδα στην απόφαση αυτή.

Δε θα πρέπει να παίρνει κανείς στα σοβαρά τις δηλώσεις ενός γνωστού ακροδεξιού αντιευρωπαϊστή  (και μεθύστακα), που συμβαίνει να είναι πρόεδρος μιας χώρας. Ειδικά της Τσεχίας, με την πλούσια ιστορία, που ευτύχησε να έχει πρόεδρο έναν διανοούμενο Βάτσβαλ  Χάβελ, αλλά και ζήσει στη διάρκεια της σοβιετικής Κατοχής μια “΄Ανοιξη της Πράγας”.

Είναι γνωστός εχθρός της Ευρωπαϊκής ΄Ενωσης και σφόδρα συντηρητικός ο Τσέχος πρόεδρος και δεν τον παίρνουν στα σοβαρά στην Ευρώπη. Σύντομα, θα το αντιληφθούν και οι ίδιοι οι Τσέχοι, που  ως σύνολο, είναι ένας λαός  με σπουδαία παιδεία. Είναι και εύχαρεις και ανοιχτόκαρδοι οι Τσέχοι,αλλά και  με μεγάλη αγάπη για την ελληνική ιστορία, όπως από προσωπική εμπειρία γνωρίζουμε. Δεν τους αξίζει ένα τέτοιο ” άρρωστο” άτομο να κατέχει το ανώτατο αξίωμα της χώρας τους.

4. Ο Γλέζος κέρασε κουραμπιέδες στη Βουλή και «φαρμάκι» τον Τσίπρα: «Σε λίγο δεν θα μπορούν να βγουν στο δρόμο»
Menelaos Myrillas / SOOC

 

Κρατώντας πολλές σακούλες ανά χείρας εμφανίστηκε χθες ξαφνικά στη Βουλή ο Μανώλης Γλέζος.

Οι σακούλες περιείχαν κουραμπιέδες για να γλυκάνει τους πάντες, όμως φαίνεται ότι τα λόγια του θα πικράνουν αρκετούς.

Ο «Βηματοδότης» τον ρώτησε πώς βλέπει να εξελίσσεται η κατάσταση. «Χάλια, χάλια» είπε και αμέσως μετά προσέθεσε: «Σε λίγο καιρό αυτοί δεν θα μπορούν να κυκλοφορούν στο δρόμο». Εννοώντας βεβαίως τους πρώην συντρόφους του στον ΣΥΡΙΖΑ.

“Στου κρεμασμένου το σπίτι δε μιλάνε για σκοινί”, Μανώλη Γλέζο.΄Εβαλες μεγάλη “πλάτη” και συ για να πιάσει η χώρα πάτο. Μην παριστάνεις τώρα τον αθώο.

Η Ιστορία σε έχει χρεώσει  με δημαγωγία, άκρατο λαϊκισμό και το χειρότερο με  ναζιστική συμπόρευση. Ουδείς ξεχνά την ΄Υβρι που διέπραξες στη Βουλή, υποστηρίζοντας πως “ο ναζισμός αντιμετωπίζεται πολιτικά”! Ούτε οι…δημοκρατικές σου ευαισθησίες λησμονιούνται,όταν ζητούσες  να συνεχίσουν να λαμβάνουν τους παχυλούς μισθούς σας εκεί στη Βουλή και τα ναζιστικά τέρατα.

Δεν ξεγελάς κανέναν πια, Μανώλη Γλέζο.Και είναι κρίμα για σένα!