ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙΑ

1. ΚΑΙ Ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ.
2.  “ΛΑΦΑΖΑΝΙΣΜΟΣ”.  ΜΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕ ΛΕΕΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ  ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ.
3.  ΠΡΟΗΧΘΗ ΣΕ… ΝΑΖΙ Ο  ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ!
4. ΙΡΛΑΝΔΙΑ.   ΟΜΑΔΙΚΟΣ ΤΑΦΟΣ  ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ.
5. Ο  ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ Ο…ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ!
6. ΑΣΤΡΟΛΟΓΩΝ…ΠΑΠΑΡΔΕΛΕΣ.
1. ΗΠΑ: Αστυνομικοί σκότωσαν σχεδόν 1.000 πολίτες το 2015
ΗΠΑ: Αστυνομικοί σκότωσαν σχεδόν 1.000 πολίτες το 2015

Τα μέλη των υπηρεσιών επιβολής του νόμου των ΗΠΑ τραυμάτισαν θανάσιμα σχεδόν 1.000 πολίτες φέτος, σύμφωνα με μια έρευνα που δημοσίευσε η εφημερίδα The Washington Post.

Τουλάχιστον 965 άνθρωποι σκοτώθηκαν από πυρά αμερικανών αστυνομικών μέσα στο 2015, από τους οποίους οι 564 οπλοφορούσαν, όπως αποκάλυψε η έρευνα της Ουάσινγκτον Ποστ η οποία δημοσιεύθηκε χθες Σάββατο.

Κατά την εφημερίδα, περίπου τα 100 από τα θύματα δεν έφεραν απολύτως κανένα όπλο όταν βρέθηκαν αντιμέτωπα με την αστυνομία.

Σύμφωνα με την έρευνα της Ποστ, η φυλή συνεχίζει να συνδέεται άρρηκτα με τα κρούσματα αστυνομικής βαρβαρότητας: στο 40% των επεισοδίων κατά τα οποία αστυνομικοί άνοιξαν πυρ και σκότωσαν πολίτες, στο στόχαστρο βρίσκονταν άοπλοι μαύροι.
Γενικά πολλά από τα πρόσωπα που έχασαν τη ζωή τους από σφαίρες αστυνομικών οπλοφορούσαν, είχαν αυτοκτονικό ιδεασμό, ψυχολογικά προβλήματα, αρνήθηκαν να σταματήσουν παρά τις εντολές αστυνομικών ή προσπάθησαν να διαφύγουν, κατέδειξε η έρευνα.
Πέρυσι στις ΗΠΑ σημειώθηκαν πολλές διαδηλώσεις έπειτα από κρούσματα αστυνομικής βαρβαρότητας που είχαν ευρεία κάλυψη από τα ΜΜΕ σε όλη τη χώρα. Οι θάνατοι πυροδότησαν, εκτός από κινητοποιήσεις, έντονο διάλογο για τις ανισότητες μεταξύ των φυλών αλλά και τον ρατσισμό στις τάξεις της αστυνομίας, ειδικά σε βάρος της κοινότητας των αφροαμερικανών.

Είναι καλά εκεί στην Αμερική ή τρελάθηκαν εντελώς; ΄Ο,τι κινείται  το πυροβολούν;

Σε ένα “καμίνι”, όπως είναι η χώρα, που καίγονται οι διαφορές των ανθρώπων (εθνικές, εθνοτικές, θρησκευτικές, γλωσσικές κ.α) και συνυπάρχουν αρμονικά όλοι οι πολιτισμοί της γης, μπορεί να κυκλοφορούν  λευκοί, ένστολοι (ρατσιστές- Ναζί), που πυροβολούν  ανθρώπους, εξαιτίας του χρώματός τους; Και ο Ομπάμα; Τί κάνει ο πρόεδρος της Αμερικής που είναι και ο ίδιος μαύρος; Γιατί όλους αυτούς δεν τους  “κρεμάει ανάποδα”;

Τί τη θέλουν τότε  την   ελευθερία του λόγου, που όντως σ΄αυτή τη χώρα είναι  ένα από τα ισχυρότερα όπλα του Πολίτη, αλλά και άλλα,  καλά δομημένα και  κατοχυρωμένα ανθρώπινα δικαιώματα, όταν υπάρχει τέτοιας μορφής ρατσισμός και η ζωή κοστολογείται τόσο φτηνά;

Την Αμερική την έχτισαν οι “έγχρωμοι” μαζί με όλες τις φυλές της γης. Και “έφτυσαν αίμα” οι μετανάστες από κάθε μεριά της υφηλίου,για να την αναστήσουν.  Κι αν είναι αυτό που είναι σήμερα , το οφείλει στην εργασία εκατομμυρίων παιδιών και εγγονιών  μεταναστών.

 Η χώρα, όπως και στο Σύνταγμά της τονίζεται, είναι σύμβολο της ελευθερίας, της ειρηνικής συμβίωσης των ανθρώπων, της πάταξης του ρατσισμού κάθε μορφής. Δεν επιτρέπεται σε ένα λαό, που σύγκειται  από κομμάτια άλλων λαών όλου του  κόσμου, να λειτουργεί με τέτοιας μορφής παρενέργειες. Είναι εντελώς παρανοϊκό και ακατανόητο.

 

2. Λαφαζάνης: Η κυβέρνηση προχωράει σε αφελληνισμό και εκχώρηση του ασφαλιστικού κλάδου στο πολυεθνικό κεφάλαιο
Λαφαζάνης: Η κυβέρνηση προχωράει σε αφελληνισμό και εκχώρηση του ασφαλιστικού κλάδου στο πολυεθνικό κεφάλαιο

«Αφελληνισμό» και εκχώρηση του ασφαλιστικού κλάδου σε πολυεθνικές εταιρείες και στο παγκόσμιο «κερδοσκοπικό κεφάλαιο» καταλογίζει στην κυβέρνηση ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας Π. Λαφαζάνης.

“Λαφαζανισμός”. Η χειρότερη μορφή λαϊκισμού και δημαγωγίας. Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης ξεπέρασε ακόμα και τους “πατριάρχες”, τους… μεγάλους ασθενείς των δύο αυτών φοβερών αρρωστημάτων της πολιτικής. Τον Ανδρέα Παπανδρέου και τον Αλέξη Τσίπρα.

Δεν έχει μπούσουλα, πρόγραμμα,προοπτική. Δεν αρθρώνει πολιτικό λόγο. Μιλά,  μόνο, για να μιλά. Να τάζει, να  κρατιέται  στην επικαιρότητα. Μούχλα και δυσωδία αναδίνουν οι τακτικές και οι συμπεριφορές όλων εκεί στο συνάφι του. Κομματική σαπίλα.  Και οι  φορείς της, βγαλμένοι από μια αλήστου μνήμης εποχής, την οποία η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων τη θυμάται με απέχθεια και ενοχές.

Ας τους ξεράσει επιτέλους η ελληνική κοινωνία. Αρκετά τους  πλήρωσε όλους αυτούς τόσες δεκαετίες.

 

3. Σάλος με τα σχέδια Καμμένου για στρατιωτικά Λύκεια-θητεία γυναικών
EUROKINISSI/ΧΑΒΑΛΕΖΗΣ ΣΤΡΑΤΟΣ

 

Παρότι έχουν περάσει δύο ημέρες από την αποκάλυψη ότι ο υπ. Αμυνας Πάνος Καμμένος σχεδιάζει στράτευση γυναικών προαιρετικά και ίδρυση Στρατιωτικών Λυκείων, οι αντιδράσεις της αντιπολίτευσης κλιμακώνονται.

Η Ενωση Κεντρώων, το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι απάντησαν με σκληρή γλώσσα στους σχεδιασμούς του κυβερνητικού εταίρου κάνοντας λόγο για «παραλήρημα Καμμένου».

Ειδικότερα:

  • Ενωση Κεντρώων: Δεν κατανοούμε το πνεύμα του, να ανακαλέσει

«Οι απόψεις του κ. Καμμένου εφαρμόζονται σε χώρες που βρίσκονται σε εμπόλεμη κατάσταση και επομένως δεν μπορούμε να κατανοήσουμε το πνεύμα του. Ευχόμαστε να ανακαλέσει τις αποφάσεις του», σχολίασε σε ανακοίνωσή της η Ενωση Κεντρώων

  • Το Ποτάμι: Ο Καμμένος γίνεται όλο και πιο επικίνδυνος

«Υποχρεωτική στρατιωτική θητεία στις γυναίκες για τα αστικά σώματα προστασίας αλλά και στρατιωτικά λύκεια στην Ελλάδα είναι η συνέχεια των παραληρημάτων του κυβερνητικού εταίρου. Ο υπουργός Καμμένος γίνεται όλο και πιο επικίνδυνος. Και κάνουν λάθος όσοι τον αντιμετωπίζουν ως γραφικό. Ο πολιτικός επικεφαλής των Ενόπλων Δυνάμεων φοράει όλο και περισσότερο στρατιωτικές στολές και σκηνοθετεί επισκέψεις-τελετές όπου πρόσωπα και απόψεις υποχρεούνται σε πολεμική αμφίεση.

Ο λόγος του γίνεται όλο και πιο επικίνδυνος. Ακόμη και οι προφανείς ανοησίες περί ιδρύσεως λυκείων πεζικού αεροπορίας και ναυτικού έχουν τον ρόλο τους στον ιστό της ιδεολογίας του Καμμένου. Ο ίδιος δεν απέχει πολύ από το να επανασυστήσει γιορτές για την “πολεμική αρετή”. Ο ΣΥΡΙΖΑ τον καλύπτει με τη σιωπή του, του αφήνει μεγάλο χώρο στη διαμόρφωση της νέας “κυρίαρχης” ιδεολογίας του εθνολαϊκισμού. Αυτή η μεγάλη πολιτική ευθύνη του ΣΥΡΙΖΑ θα αποδοθεί από την κοινωνία. Και κυρίως απ΄ όσους αντιλαμβάνονται πλέον ότι από επαγγελματίες της αριστεράς τείνουν να μεταλλαχθούν πλήρως σε επαγγελματίες της εξουσίας. Ακόμη και με τους παιάνες του Καμμένου».

  • ΠΑΣΟΚ: Νέο παραλήρημα

«Παραλήρημα» χαρακτηρίζει σε ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ τη φερόμενη νομοθετική πρωτοβουλία του υπ. Εθνικής Αμυνας Π. Καμμένου για υποχρεωτική στράτευση των γυναικών που διεκδικούν θέση σε Αστυνομία, Πυροσβεστική, Λιμενικό και την ίδρυση στρατιωτικών λυκείων.

Οπως συγκεκριμένα σημειώνεται στην ανακοίνωση, «το νέο παραλήρημα του κ. Καμμένου περί ίδρυσης στρατιωτικών λυκείων και υποχρεωτικής στράτευσης των γυναικών που δίνουν εξετάσεις για τα Σώματα Ασφαλείας, δεν μας εκπλήσσει».

Η ανακοίνωση χαρακτηρίζει τους οπαδούς του κόμματος των ΑΝΕΛ «ακροδεξιούς, φανατικούς, ομοφοβικούς» και συμπληρώνει: «Εμείς έχουμε ήδη καταδικάσει αυτό που εκφράζουν. Ο ΣΥΡΙΖΑ όμως εξακολουθεί να τους καλύπτει και να τους εναγκαλίζεται, για την καρέκλα, για την εξουσία. Χωρίς αρχές και αξίες»

 

Τον λέγαμε “Ναζί χωρίς στολή” .Τώρα, τη φόρεσε κι επίσημα και  πήρε  την… προαγωγή  του σε  Ναζί με το σπαθί του.   Και  εις ανώτερα,  Χιτλερίσκο!

Φυσικά, συγχαρητήρια ανήκουν και στα φιλαράκια και συνοδοιπόρους του στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. Να τον χαίρεστε, παίδες της.. Ναζιστο-Αριστεράς. Η Ιστορία βλέπει, ακούει και ΦΡΙΤΤΕΙ!

 

4. Φρίκη στην Ιρλανδία: Αποκαλύφθηκε ομαδικός τάφος 800 παιδιών σε ίδρυμα για ανύπαντρες μητέρες που λειτουργούσε έως το 1961
(«St Mary’s Mother and Baby Home», φωτο: Getty Images)

 

Μια μαύρη σελίδα της ιστορίας της Ιρλανδίας ήρθε στην επιφάνεια μέσα από την ηχογραφημένη συνέντευξη μιας εργαζόμενης σε ένα από τα ιδρύματα της χώρας για ανύπαντρες μητέρες, στο «St Mary’s Mother and Baby Home».

(το «Σπίτι»)
Η Τζούλια Ντέβανευ εισήλθε στο ίδρυμα, γνωστό και ως «το Σπίτι», στην πόλη Τουαμ της Ιρλανδίας όταν ήταν μόλις 9 ετών. Έμεινε εκεί μέχρι και το οριστικό κλείσιμο του, το 1961, 36 χρόνια μετά την πρώτη της επίσκεψη. Δούλεψε ως βοηθός των καλογριών Bon Secours που διοικούσαν το σπίτι και γνώριζε από πρώτο χέρι όλα τα μυστικά που έκρυβαν οι κάτοικοι του.

(Η Τζούλια Ντέβανευ)
Σε συνέντευξη που έδωσε σε ένα μετέπειτα εργοδότη της και την οποία ηχογράφησαν, κάποια στιγμή την δεκαετία του 80, αποκάλυψε την ύπαρξη ενός μαζικού τάφου στην αυλή του οικήματος, στον οποίον όπως εξομολογήθηκε βρίσκονται περίπου 800 παιδιά που πέθαναν κατά την παραμονή τους εκεί.
Η συνέντευξη αυτή αποκαλύφθηκε μόλις τον τελευταίο καιρό από την ιστορικό Κάθριν Κόρλες, η οποία και ερευνούσε το θέμα.

(Η ιστορικός Κάθριν Κόρλες)
Η Κόρλες συγκέντρωσε τα ονόματα 796 παιδιών, τα οποία πέθαναν την περίοδο μεταξύ 1925 και 1961 στο «Σπίτι», μια εποχή που οι ανύπαντρες μητέρες της Ιρλανδίας κατέφευγαν σε αυτά τα ειδικά ιδρύματα για να μεγαλώσουν τα παιδιά τους μακρυά από την κοινωνική κατακραυγή και με πολλά από αυτά να καταλήγουν για υιοθεσία στις ΗΠΑ.

Όπως αποκαλύπτουν σήμερα οι Κυριακάτικοι Ιρλανδέζικοι «Times», η Ντέβανευ είχε δηλώσει στην συνέντευξη της ότι «τα παιδιά πέθαιναν σαν τις μύγες». «Δεν θυμάμαι να ήταν βρέφη, γιατί για τον θάνατο βρεφών υπήρχε πάντα έρευνα μετά, καθώς θεωρείτο παραμέληση από τις υπεύθυνες. Αλλά για τα παιδιά που ήταν άνω του ενός έτους, οι αρχές θεωρούσαν ότι ο θάνατος ήταν μάλλον ένα φυσικό επακόλουθο.»


Η Ντέβανευ αποκάλυπτε όμως και άλλες ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για την διαβίωση στο ίδρυμα. «Όχι οι καλόγριες δεν αντιμετώπιζαν τις γυναίκες ως αμαρτωλές, αλλά αν οι μητέρες ερχόντουσαν στο «Σπίτι» πολύ νέες δεν τους επιτρεπόταν να τελειώσουν το σχολείο και οι καλόγριες γενικώς είχαν ελάχιστη επαφή με τα παιδιά», αποκάλυπτε.


Πολλά από τα παιδιά στο ίδρυμα ήταν άρρωστα και εύθραυστα. Αντιμετώπιζαν βιαιότητα στο σχολείο και δεν είχαν κανένα να στραφούν. Μάλιστα κάποια από αυτά χαρακτηριζόντουσαν ως «εκ γενετής καθυστερημένα» και κλεινόντουσαν σε ξεχωριστό δωμάτιο.


Ίσως για αυτό και οι ντόπιοι απειλούσαν τα δικά τους παιδιά «ότι θα τα στείλουν εκεί» όταν δεν καθόντουσαν φρόνιμα. Αν και την ίδια στιγμή οι άνδρες της περιοχής πήγαιναν στο ίδρυμα για να βρουν μεταξύ των μητέρων ή των κοριτσιών τους νύφες, όπως οι γυναικάς πήγαιναν εκεί για να βρουν ανάμεσα στις φιλοξενούμενες του «Σπιτιού» φτηνά εργατικά χέρια για τις οικιακές εργασίες των σπιτιών τους.


Οι αποκαλύψεις της Ντέβανευ, 20 περίπου χρόνια μετά τον θάνατο της, έχουν ξεσηκώσει την κοινή γνώμη στην Ιρλανδία, παρ’ ότι ακόμη δεν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο εύρημα που να πιστοποιεί τα λεγόμενα της, όμως οι πιο πολλοί κάτοικοι της περιοχής τις πιστεύουν, καθώς θυμούνται καλά τα γεγονότα εκείνης της περιόδου.


Η ιστορικός δήλωσε ότι με την αλλαγή του χρόνου θα παραδώσει τα ευρήματα της έρευνας της στην αρμόδια δικαστή, Υβών Μέρφι που ερευνά εκείνη την μαύρη σελίδα της ιρλανδικής ιστορίας.

(Πηγή: Daily Mail)

Το πιο φρικιαστικό (κι ας με συγχωρήσουν  οι “ψυχούλες” των παιδιών που στην πραγματικότητα τα δολοφόνησαν) είναι εκείνο που λέει η ιστορικός στο τέλος,  πως τα ευρήματα της έρευνας,δηλαδή,  θα τα παραδώσει στην αρμόδια δικαστίνα! Τότε που γίνονταν αυτά τα εγκλήματα δεν υπήρχαν δικαστές, εισαγγελέας, αρμόδιες αρχές να τα προφτάσουν;΄Επρεπε να περάσουν κάτι δεκαετίες,  για να αρχίσουν έρευνα; Και ποιους θα βρουν να τιμωρήσουν τώρα,δηλαδή;

Να μην ξεχνάμε πως όλα αυτά τα ειδεχθή εγκλήματα διαπράττονται από καλόγριες σε σπίτι του… θεού! ΄Ετσι εξηγείται και  γιατί δε βρέθηκε ένας εισαγγελέας, για να προλάβει το κακό. Και οι δύο “θεσμοί” ανέκαθεν βρίσκονται σε…αγαστή συνεργασία στη διαπλοκή, τη διαφθορά,την ανηθικότητα.

Ντροπή!

 

5. Κυριάκος Μητσοτάκης: «Αναξιόπιστος ο Τσίπρας, θα καταρρεύσει -Μπορώ να τον κερδίσω»
Κυριάκος Μητσοτάκης: «Αναξιόπιστος ο Τσίπρας, θα καταρρεύσει -Μπορώ να τον κερδίσω»

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης υποστήριξε πως μπορεί, εφόσον γίνει πρόεδρος της ΝΔ, να κερδίσει τον Αλέξη Τσίπρα.

Στην εκπομπή Καλημέρα του «Σκάι» ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ ανέφερε πως σε τρεις μήνες θα μπορεί να κερδίσει τον Αλέξη Τσίπρα, σε περίπτωση προκήρυξης εκλογών. «Δεν είχα στήριξη από τους παραδοσιακούς μηχανισμούς της ΝΔ, δεν είχα στήριξη από άλλους βουλευτές και πολλοί πίστευαν ότι δε θα μπορούσα να είμαι στον δεύτερο γύρο».

O…αξιόπιστος Κυριάκος Μητσοτάκης θα νικήσει τον αναξιόπιστο Αλέξη Τσίπρα.  Σαν να λέμε “είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα”. Βεβαίως, ο υιός του …πατρός, γνωρίζει πως απευθύνεται σε κάφρους και  βόδια. Αλλιώς, και μόνο με το όνομα Μητσοτάκη, δε θα τολμούσε να πει κουβέντα απ΄όσα λέει.  Μάλλον να έχει κρυφτεί θα ήταν το σωστό και το πρέπον.

Γράφαμε παλιότερα για τα “βόδια”, που  ακούνε τα ανήκουστα του Κυριάκου  και δε γίνονται…”ταύροι εν υαλοπωλείω:

…΄Η κι εκεί πάνω ισχύει εκείνη η αμίμητη φράση του συμπατριώτη μου (Ανδριτσάνος) πολιτευτή Θανάση Κανελλόπουλου (κολλητός του Μητσοτάκη και μέγας Μαυρογυαλούρος) για τον οποίο λένε πως ,όταν πέθαινε , κάλεσε την κόρη του και της είπε: “Κρινιώ, σου κληροδοτώ , παιδί μου, μια πολυκατοικία στην Καλλιθέα Αττικής και 20.000 βόδια στην Ηλεία” (εκλογική περιφέρεια του Θανασάκη). “Κοίτα να κάνεις καλή διαχείριση”! (Τελικά,η Κρινιώ δεν έκανε “καλή διαχείριση” κι κάτω και την έχασε την έδρα ,που της κληροδότησε ο μπαμπάς της στη Βουλή).

Ο Κυριάκος, όμως, δείχνει μάλλον να μοιάζει στον μπαμπά. Και μάλλον θα τον ξεπεράσει. Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης (που είχε και καλές στιγμές ως πολιτικός)  αποκλείεται να αποδειχτεί πιο “κακός”  από το γιο του, ειδικά, αν φτάσει η αποφράδα μέρα να γίνει και ο Κυριάκος πρωθυπουργός. Θεοί!

6. Η Άση Μπήλιου αποκαλύπτεται και μιλά δημοσίως για το πρόβλημα υγείας της

Η Άση Μπήλιου αποκαλύπτεται και μιλά δημοσίως για το πρόβλημα υγείας της

Τα τελευταία δύο χρόνια η Άση Μπήλιου έχει μπει σε ειδικό πρόγραμμα διατροφής και γυμναστικής, καθώς για χρόνια αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, που είχαν επιπτώσεις και στο βάρος της.

Η αστρολόγος της “Ελένης” μίλησε στο People…

«Είναι μια πικρή ιστορία. Πέρασα πολλά και δυστυχώς μέχρι πριν δύο χρόνια δεν μπορούσα να βρω τη σωστή θεραπεία. Ακόμα το παλεύω κι έχω αγώνα μπροστά μου. Είναι σαν να ανεβαίνεις ένα βουνό για να χάσεις ένα βουνό» λέει γελώντας, χωρίς να θέλει να μπει σε λεπτομέρειες. «Χαίρομαι γιατί είμαι στα μέσα αυτής της προσπάθειας, αν και έχω πολύ δρόμο μέχρι να φτάσω στο σημείο που θα είμαι απόλυτα υγιής. Ψάχνω για πολλά χρόνια την κατάλληλη θεραπεία κι αυτό δεν είχε να κάνει με το αισθητικό κομμάτι, που τελικά αντιμετωπίζεται παράλληλα. Αρχικά, αυτό που με απασχολούσε ήταν η υγεία μου, καθώς είχα φτάσει σε οριακό σημείο. Ευτυχώς, βρήκα τους κατάλληλους ανθρώπους να με βοηθήσουν σε αυτή την προσπάθειά μου» σχολιάζει.

Τα τελευταία δύο χρόνια, με υγιεινή διατροφή και γυμναστική, η αστρολόγος έχει καταφέρει να χάσει είκοσι κιλά και συνεχίζει. Αλήθεια, υπήρξε στιγμή που ένιωσε απόρριψη λόγων του βάρους της, δεδομένου πως εργάζεται στο σκληρό και δέσμιο της εικόνας χώρο της τηλεόρασης; «Δεν είχα ποτέ θέμα. Ούτε ένιωσα απόρριψη στα επαγγελματικά μου, παρόλο που στην τηλεόραση παίζει σημαντικό ρόλο η εικόνα. Οι κάμερες δεν αγαπούν τους ανθρώπους που έχουν περιττά κιλά. Πάντως, ούτε στη δουλειά, ούτε στην προσωπική μου ζωή αντιμετώπισα ποτέ προβλήματα εξαιτίας των κιλών».

Με όλο το σεβασμό στον άνθρωπο  για την ασθένεια και τον πόνου της αστρολόγου και με κανέναν στην ιδιότητά της, τολμάμε να διατυπώσουμε την απορία μας. Πώς αυτή η συμβουλεύουσα τους άλλους “επί παντός επιστητού”  δεν μπορεί να βοηθήσει τον εαυτό της; Μήπως τελικά, είναι απάτη και λαμογιά όσα …προφητικά και άλλα αστρολογικά τσαμπουνάει; Εμείς “βάζουμε το χέρι μας στη φωτιά” πως λέει μπούρδες και εξαπατά τον κόσμο με την…επιστήμη της. “΄Αλλων ιατρός αυτός έλκεσι βρύων”. (=παριστάνει στους άλλους το γιατρό, ενώ είναι γεμάτος από πληγές).  Καλά το είπαν οι σοφοί πρόγονοι.