ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙΑ

 

  1. ΣΥΝΤΟΜΑ Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΡΑΚΤΕΡΑΔΕΣ .
  2. ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ ΤΕΛΟΣ  ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕΡΡΑΙΟΥΣ;
  3. ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΜΕ ΜΙΣΗ…ΛΕΒΕΝΤΙΑ.
1. Μπαλάφας: Οι αγρότες σήμερα είναι επιχειρηματίες -Θυμηθείτε τους φραουλάδες της Ηλείας
Μπαλάφας: Οι αγρότες σήμερα είναι επιχειρηματίες -Θυμηθείτε τους φραουλάδες της Ηλείας

Νέα επίθεση κατά των αγροτών εξαπέλυσε το πρωί ο υφυπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μπαλάφα ο οποίος, αφού, όπως και ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Παναγιώτης Σγουρίδης, υποστήριξε ότι δεν έχουν αιτήματα, τους παρομοίασε με επιχειρηματίες αλλά και με τους φραουλάδες στη Μανωλάδα της Ηλείας.

«Εχω ελέγξει, δεν μοιράζουν χαρτί με τα αιτήματά τους στα μπλόκα», είπε ο κ. Μπαλάφας μιλώντας στο ΣΚΑΪ και πρόσθεσε: «Εγώ θα ήθελα να είχαν αιτήματα συγκεκριμένα οι αγρότες, γιατί αίτημα για αφορολόγητο 30.000 ευρώ δεν έχει ακουστεί ποτέ αυτό, και είναι κορωνίδα των αιτημάτων τους, έχει στοιχειώδη πιθανότητα αποδοχής αυτό όχι από την κυβέρνηση, αλλά από τον ελληνικό λαό;».

Κατρούγκαλος εναντίον αγροτών: Η μαγκούρα του Γκόρτσου δεν είναι σύμβολο Δημοκρατίας

 

 

 

 

 

 

 

Τόσο καιρό, όμως,  κανακεύατε εκεί στο ΣΥΡΙΖΟ-ΑΝ.ΕΛ αυτά τα ακροδεξιά-ναζιστικά και τα άλλα απολίτικα  αγρίμια από την Κρήτη, την Πελοπόννησο, τη Θεσσαλία, τη Θράκη. Σίγουρα,  τα “τάγματα εφόδου”  που εισέβαλαν στην Αττική για να τα κάνουν λίμπα, δεν ήταν αγρότες των 5 στρεμμάτων ,ούτε άνθρωποι του μόχθου. ΄Ηταν  τα ανδρείκελα του Μιχαλολιάκου που σπάγανε περιπολικά, έβαζαν φωτιές στη μέση της Αθήνας , κατέβαζαν , μαζί με τα βρακιά τους , τα τζάμια και  τις τζαμαρίες στα υπουργεία.

΄Ηταν  το διεφθαρμένο λαμόγιο από την Ιεράπετρα, την  Ανδραβίδα, τη Λάρισα, την   Κομοτηνή. Ο θερμοκηπάς, που όχι μόνο έχει εθιστεί πλέον να κλέβει την εφορία, τις ευρωπαϊκές επιδοτήσεις, τις αποζημιώσεις και όποιο άλλο κονδύλιο μπορεί να ξεκοκαλίσει, π.χ από τον αγροτουρισμό, (να τα βουτάει, δηλαδή, απ΄όλους  εμάς), αλλά και να εκμεταλλεύεται τον ιδρώτα του Πακιστανού, να δηλητηριάζει τις  γενιές των Ελλήνων  γονιδιακά από τους παλιούς μέχρι τα βρέφη  τους  με απαγορευμένα φυτοφάρμακα και ορμόνες, να διαπράττει εγκλήματα,   σημεία και τέρατα!  Απ΄όπου κι αν τους πιάσεις, λερώνεσαι αυτές  τις  κουτοπόνηρες “γαστέρες”  που το παίζουν κιόλας  και… πονηροί.

Μόλυναν το περιβάλλον οι  εγκληματίες. Δεν υπάρχει σπιθαμή αγνής γης στη χώρα μας. Και μαζί τα νερά, τα μελίσσια, ζώα και πτηνά σε όλο οικοσύστημα.  Η αγρανάπαυση είναι άγνωστη λέξη για δαύτους. Βιάζουν τη γη,ρουφάνε το “μεδούλι”, τις ουσίες της,  χωρίς σταματημό. Πουλάνε   καρκίνους  στα μαγαζιά  και τις λαϊκές. Κι αυτά τα “αργύρια της προδοσίας”, θα τα μετατρέψουν στο καπάκι σε  τζιπ και απλησίαστους  για μας το  λοιπό πόπολο  λογαριασμούς στα σκυλάδικα.

Σ΄αυτό το αληταριό, κύριε Μπαλάφα, τάξατε “λαγούς με πετραχήλια”. Τους κολακεύατε τόσα χρόνια για να σας πουλάνε την ψήφο τους. Και σας την πούλησαν. Σήμερα, όμως,  που σας “τράβηξαν το αυτί” από την Ευρώπη και ζητάνε τις κλεμμένες επιδοτήσεις πίσω, αντί να πάρετε τα λεφτά από τους ίδιους που τα έκλεψαν,  μετατο- πίζετε  το βάρος στις πλάτες  των άλλων Ελλήνων. Εντελώς άδικο, αντικοινωνικό,παράλογο.

Μάλιστα, τολμάτε και  σκέφτεστε να πετσοκόψετε ακόμα περισσότερο τη συνταξούλα των 500 και 800 ευρώ, για να πληρωθούν από κει οι χαριστικές αποζημιώσεις και οι επιδοτήσεις που χάρισαν οι “άρχοντες του κάμπου”  στους τρακτεράδες, αντί να έχετε βάλει φυλακή τους πρώτους και να πιάστε από το λαιμό αυτούς που τα φάγανε να τα γυρίσουν πίσω.  Θα δείτε στη δημοσκόπηση που διεξάγουμε τα συμπεράσματα (σύντομα θα ανεβάσουμε εδώ) για το τί λέει η πλειοψηφία του κόσμου για αυτούς τους απατεώνες. Και θα καταλάβετε πως  θα ήταν λιγότερο το κομματικό σας κόστος, αν από την αρχή τους αντιμετωπίζατε δυναμικά και με δίκαια, αντί να τους αφήνετε να βυθίζουν τη χώρα στο χάος.

Καλά σας κάνουν,λοιπόν. Η δημαγωγία, ο λαϊκισμός, το ψέμα ” έχουν  κοντά ποδάρια”. Και τώρα πια   “όπως στρώσατε,  θα κοιμηθείτε”. Εμείς, όμως,  τί σας φταίμε!

 

2.ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΦΩΤΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Associated Press: Απόρρητα έγγραφα «προεξοφλούν» την έξοδο της Ελλάδας από την Σένγκεν
Associated Press: Απόρρητα έγγραφα «προεξοφλούν» την έξοδο της Ελλάδας από την Σένγκεν

 

Οι χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι έτοιμες να αποβάλουν την Ελλάδα από την ζώνη Σένγκεν για τουλάχιστον δύο χρόνια, εξαιτίας της «αναποτελεσματικότητας» της χώρας να προστατέψει τα σύνορά της απέναντι στα προσφυγικά κύματα, σύμφωνα με απόρρητα έγγραφα της Ευρωπαϊκής Ένωσης που επικαλείται το πρακτορείο Associated Press.

Παρά την τρίμηνη διορία που δόθηκε την Παρασκευή στην Ελλάδα, τα έγγραφα που επικαλείται το AP υποδεικνύουν ότι τα αρμόδια όργανα της Ένωσης προετοιμάζονται ήδη να κάνουν για πρώτη φορά χρήση των όρων «έκτακτης ανάγκης», περιστέλλοντας τα ταξίδια άνευ διαβατηρίου προς μία ή και περισσότερες χώρες.

΄Εφεραν το χάος οι πανάθλιοι στη χώρα.  Εκεί που όλα πήγαιναν να στρώσουν ή έστω  φαινόταν έτοιμη για στοιχειώδη ανάνηψη, να ανοιγοκλείσει τα μάτια της η  περιελθούσα σε κωματώδη κατάσταση    ελληνική οικονομία και μαζί η κοινωνία, μπούκαραν ο Τσίπρας με τους Λαφαζάνηδες, τις Ζωές, τους Γλέζους και τους Καμμένους και έγιναν όλα “γης Μαδιάμ”! Και σαν να μην έφτανε το θέμα της οικονομίας, τα έκαναν μπάχαλο σε όλα.

Στο  προσφυγικό, για παράδειγμα,  διέπραξαν εγκλήματα. Και για τη χώρα και για τους ίδιους τους αξιοθρήνητους συνανθρώπους μας. Γέμισαν με πτώματα παιδιών το Αιγαίο!  Είναι υπόλογοι στο Διεθνές Δικαστήριο και η ελληνική κυβέρνηση και η Ε.Ε. ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ είναι όλα αυτά. Ας μη γελιόμαστε.

 Και δεν προέχει,φυσικά,  η φύλαξη των συνόρων, όπως σπεύδουν  να τσαμπουνάνε όλοι οι παρτάκηδες, οι άσπλαχνοι,οι βολεμένοι. Οι ακροδεξιοί στην Ουγγαρία και την Πολωνία.  Πρώτα πρέπει η Ευρώπη  να δει  τί θα κάνει, πώς θα σώσεις αυτούς τους ανθρώπους, που εγκατέλειψαν τις εστίες τους. Γιατί,  τεράστια ευθύνη φέρει το ΝΑΤΟ για το κακό που  τους βρήκε. Η  “Αραβική ΄Ανοιξη” στο δικό τους ημερολόγιο είναι καταγραμμένη.  Αυτό είναι το κυρίαρχο.

Εκείνο πάντως  που με εξιτάρει, αν συμβεί να μας βγάλουν από τη Σένγκεν, είναι η σκέψη πως  για να περάσει πια ο Ελληνάρας Σερραίος να  παίξει στο καζίνο στο Σαντάνσκι και να αγοράσει φτηνή “σάρκα”, θα τον βάζουν για ώρες στην ουρά οι Βούλγαροι και θα  τον ξεβρακώνουν στον Προμαχώνα. Την ίδα ώρα,  στην άλλη μεριά ,στα ελληνικά σύνορα, ο Βούλγαρος θα περνάει βουή μέσα χωρίς ελέγχους, χωρίς διαδικασίες.   Με …φτιάχνει αυτή η φαντασίωση. “΄Ολα εδώ πληρώνονται”  τελικά!

Πού κατάντησαν τη χώρα! Μόνο που  ένοχοι δεν είναι μόνο οι πολιτικοί.  Αλλοίμονο.  Ο συρφετός έχει μεγαλύτερη ευθύνη.   Οι πελάτες, η κινούμενη άμμος,  που όποιος τους μαυλίσει και τους πετάξει ένα ξεροκόμματο, πάνε από πίσω. του. Αυτοί πρώτα είναι οι υπεύθυνοι, με ακέραιη την ευθύνη.  Τί αίσχος!

 

3. Σφοδρή επίθεση Λεβέντη σε Παυλόπουλο: Πού ήταν όταν η χώρα πτώχευε;
Σφοδρή επίθεση Λεβέντη σε Παυλόπουλο: Πού ήταν όταν η χώρα πτώχευε;

 

Κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλοπουλου στράφηκε ο Βασίλης Λεβέντης κατηγορώντας τον ότι δεν έκανε τίποτα για να «προλάβει το κακό», ενώ διέρωτήθηκε που βρισκόταν όταν η χώρα πτώχευε.

«Πού ήταν ο κ. Παυλόπουλος όταν η χώρα πτώχευε; Τι έκανε για να προλάβει το κακό;», είπε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων μιλώντας στα «Παραπολιτικά 90,1», και αναφερόμενος στη δήλωση του Προέδρου της Δημοκρατίας ότι ο λαός δεν αντέχει άλλα μέτρα.
Παράλληλα, ο κ. Λεβέντης κατηγόρησε τον Προκόπη Παυλόπουλο ότι στρέφει τα πυρά του εναντίον των ξένων για να γίνει ευχάριστος καθώς και για μονιμοποίηση χιλιάδων συμβασιούχων επί της υπουργίας του.

Ο Λεβέντης, όταν  μιλάει,  να τα λέει όλα “έξω από τα δόντια”.΄ ΄Οχι μισές αλήθειες, όπως κάνει. Γιατί αυτό συνηθίζει τελευταία (πέρα από…καφετζού της πολιτικής).

Οφείλει, λοιπόν,  να μη ρωτάει πού ήταν ο Προκόπης Παυλόπουλος, όταν πτώχευε η χώρα, γιατί απλούστατα  Ο Παυλόπουλος ,ο παρακοιμώμενος του Κωστάκη Καραμανλή με όλο εκείνο τον κυβερνητικό συρφετό,  χρεοκόπησαν τη χώρα. Κι αντί προ πολλού να είναι όλοι τους φυλακή, συνεχίζουν σήμερα να συνωμοτούν για να συγκολλήσουν Ναζί-Ακροδεξιούς-Βασιλικούς, Δεξιούς και Κεντρώους.

Θα πάει μαζί τους και ατός του ,ο Βασίλης Λεβέντης; Δεν το αποκλείουμε.