ΝΑΤΟΪΚΟΣ, ΡΩΣΙΚΟΣ ΚΑΙ ΙΣΛΑΜΙΚΟΣ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΣ

“ΝΑΤΟ: Ρωσία και Συρία μετατρέπουν την προσφυγική κρίση σε όπλο ενάντια στη Δύση
ΝΑΤΟ: Ρωσία και Συρία μετατρέπουν την προσφυγική κρίση σε όπλο ενάντια στη Δύση

Η Ρωσία βοηθά τον Μπασάρ αλ Ασαντ να μετατρέψει την προσφυγική κρίση σε «όπλο» εναντίον της Δύσης, προειδοποίησε κορυφαίο στέλεχος του ΝΑΤΟ τους Αμερικανούς γερουσιαστές.

Οι μαζικές ροές προσφύγων από τη Συρία έχουν αποσταθεροποιητικές συνέπειες στις ευρωπαϊκές χώρες στις οποίες καταφεύγουν και αυτό λειτουργεί υπέρ της Μόσχας, τόνισε ο πτέραρχος Φίλιπ Μπρίντλοβ, ανώτατος στρατιωτικός διοικητής του ΝΑΤΟ για την Ευρώπη, μιλώντας στην επιτροπή Ενόπλων Δυνάμεων της Γερουσίας των ΗΠΑ.

Η Μόσχα και η Δαμασκός εσκεμμένα τροφοδοτούν τη μαζική εκτόπιση των Σύρων, σχολίασε ακόμη ο Μπίντλοβ, αναφερόμενος στις αεροπορικές επιχειρήσεις που κάνει τους τελευταίους έξι μήνες η Ρωσία στη Συρία για να στηρίξει τον Ασαντ και το γεγονός ότι το καθεστώς χρησιμοποιεί βόμβες-βαρέλια σε κατοικημένες περιοχές.

«Δεν θεωρώ ότι υπάρχει άλλος λόγος χρήσης αυτών των όπλων που δεν είναι ακριβείας, τόσο από τον Μπασάρ αλ Ασαντ όσο και από τις ρωσικές δυνάμεις, πέρα από το να προκαλέσουν τη μετακίνηση προσφύγων και να τους κάνει το πρόβλημα κάποιων άλλων», πρόσθεσε ο στρατιωτικός.

Δεν σταμάτησε όμως εκεί, καθώς κατηγόρησε τη Ρωσία ότι αποτελεί μία ολοένα μεγαλύτερη απειλή για τις ίδιες τις ΗΠΑ. «Η Ρωσία έχει επιλέξει να είναι αντίπαλος και αποτελεί μακροπρόθεσμη υπαρξιακή απειλή για τις ΗΠΑ και για τους Ευρωπαίους συμμάχους και εταίρους μας», τόνισε, σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο ειδήσεων. «Η Ρωσία είναι πρόθυμη να ασκήσει αδιαμφισβήτητη επιρροή στις γειτονικές της χώρες… έτσι έχει χρησιμοποιήσει στρατιωτική δύναμη για να παραβιάσει την κυριαρχία και την εδαφική ακεραιότητα της Ουκρανίας, της Γεωργίας και άλλων κρατών όπως η Μολδαβία», συμπλήρωσε.

Σύμφωνα με τον ίδιο, την προηγούμενη εβδομάδα ο Αμερικανός πρέσβης στην Ουκρανία πήρε αναφορές για 450 επιθέσεις κατά μήκος του μετώπου στην ανατολική Ουκρανία, όπου οι φιλορώσοι αντάρτες αντιτίθενται στην κυβέρνηση του Κιέβου. «Η αναφορά του πρέσβη τονίζει ότι υπάρχει αρκετές ανησυχητικές τάσεις, γιατί κάποιες επιθέσεις γίνονται τώρα σε περιοχές που ήταν μέχρι τώρα ήσυχες. Η Ρωσία θα συνεχίσει την πίεση στο Κίεβο», προειδοποίησε ο Μπρίντλοβ.

Αυτά λέει το κορυφαίο στέλεχος του ΝΑΤΟ. Ποια, όμως,  είναι ολόκληρη η ιστορική αλήθεια  για όσα βλέπουμε να εκτυλίσσονται σήμερα μπροστά στα μάτια μας, μάρτυρες μιας πασιφανέστατης ιμπεριαλιστικής τακτικής  του  ΝΑΤΟ, της Ρωσίας και  των φονταμενταλιστών του Ισλάμ;

Να βάλουμε ,λοιπόν, τα πράγματα στη σωστή ιστορική τους  διάσταση, για να τα παραδώσουμε κυρίως  στις γενιές που έρχονται.  Η “Ιστορική Δημοσιογραφία” με την άμεση ,καθημερινή, παρατήρηση των ιστορικών δρώμενων της εποχής μας, αλλά  και με την καθαρή ματιά που τα βλέπει και τα κρίνει, είναι σε θέση να “αποδελτιώνει” έγκυρες, άμεσες ,απόλυτα ηλεγμένες και πάνω απ΄όλα ακατέργαστες, γνήσιες πληροφορίες -αλήθειες ,αλλά και αστράτευτες κρίσεις  για όσα διαδραματίζονται στις ημέρες μας.  Η σύγχρονη παγκόσμια ιστορία, καταγράφεται αναλυτικά, αλλά πάνω απ΄όλα αντικειμενικά και υπεύθυνα στις σελίδες του κλάδου αυτού της Ιστορίας,που αποκαλούμε “Ιστορική Δημοσιογραφία”.

 

  1. Οι Αμερικανοί ήταν εκείνοι που πρώτοι  “άνοιξαν τον ασκό του Αιόλου” σε ό,τι αφορά την παραπάνω κατηγορία του πτέραρχου, Νατοϊκού στελέχους  που υποστηρίζει πως

    “Η Ρωσία βοηθά τον Μπασάρ αλ Ασαντ να μετατρέψει την προσφυγική κρίση σε «όπλο» εναντίον της Δύσης”.

    Εμείς πιστεύουμε πως η ίδια η Αμερική πρώτα απ΄όλους, φέρει τεράστια ευθύνη, γιατί ήταν αυτή που πυροδότησε αρχικά τον ξεσηκωμό που αποκαλούμε “Αραβική “΄Ανοιξη”. Οι Αμερικανοί στήριξαν με κάθε τρόπο   τις διαδηλώσεις  και τις διαμαρτυρίες που ξεκίνησαν από το 2010 στη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική. Και όχι απλά τη στήριξαν. Πιστεύουμε πως την προετοίμασαν κιόλας. Δικό τους παιδί είναι η “Αραβική ΄Ανοιξη”. Αυτή είναι μια υπόθεση, βέβαια, που ελπίζουμε να επιβεβαιωθεί, όταν ανοίξουν κάποια στόματα εμπλεκομένων σε εκείνη την “τερατογέννηση” ή μετά από χρόνια, όταν παραδώσουν οι ίδιοι οι Αμερικανοί  στη δημοσιότητα τα απόρρητα έγγραφά τους.

  Στην Τυνησία, την Αίγυπτο, τη Λιβύη, τη Συρία,αλλά και το Μπαχρέιν, την Υεμένη, την Αλγερία, το Ιράν, το Ιράκ, την Ιορδανία και το Μαρόκο, οι “Αδελφοί Μουσουλμάνοι” και άλλες συνεργαζόμενες “επαναστατικές” ομάδες   με ομφάλιο λώρο, όπως διαπιστώνουμε σήμερα,  που κατέληγε στη μήτρα της  Αλ Κάιντα και του σημερινού  ISIS, αλλά   και με την ολόθερμη ηθική και υλική συμπαράσταση-υποκίνηση  των Αμερικανών, έφεραν τα “πάνω κάτω” στις περισσότερες χώρες της  Μέσης Ανατολής και τη Β. Αφρικής.  Με “επαναστάσεις”,που τελικά δεν ήταν επαναστάσεις και με την ανατροπή  των παλιών καθεστώτων, δημιούργησαν ένα απέραντο χάος   και μια απίστευτη αιματοχυσία, που ο αραβικός κόσμος δεν είχε δει για πολλά χρόνια  τώρα.

 Ανέτρεψαν τον Μουμπάρακ, τον Καντάφι, λίγο έλειψε και τον ΄Ασαντ, χωρίς να  σκεφτούν οι άφρονες Αμερικανοί πως   με την υποστήριξή τους στους φονταμενταλιστές Ισλαμιστές, που κρύβονταν πίσω από τους “Αδελφούς Μουσουλμάνους”  κυρίως,  έπαιζαν το χαρτί της Αλ Κάιντα και του ISIS και “έριχναν νερό στο μύλο”  μιας πρωτόγνωρης τρομοκρατίας που βιώσαμε στις μέρες μας. Βοηθούσαν αυτούς ακριβώς, που σκότωσαν με μαρτυρικό θάνατο 3.000 αθώους ανθρώπους στους Δίδυμους πύργους της Ν.Υόρκης.

Οι τρομοκρατικές αυτές ομάδες του ακραίου Ισλαμισμού  ,με τους “Αδελφούς Μουσουλμάνους” ως  αιχμή του δόρατος,  κατάφεραν νωρίς να ελέγξουν τις γνήσιες λαϊκές διαμαρτυρίες στις χώρες που οι λαοί ξεσηκώθηκαν εναντίον των καταπιεστικών καθεστώτων τους. Απομόνωσαν εύκολα τους πολιτικούς  ακτιβιστές και τους υπόλοιπους κοινωνικούς  μεταρρυθμιστές, που λίγο μετά τιμώρησαν σκληρά πολλούς απ΄αυτούς και επέβαλαν  απολύτως και καταλυτικά   το παιχνίδι τους. Με την ανατροπή Μπουμάρακ στην Αίγυπτο, Καντάφι στη Λιβύη  και τη συστράτευση-ένοπλη εξέγερση  ομάδων (“Αντιπολίτευση”), αντιπάλων  του καθεστώτος ΄Ασαντ  στη Συρία, φάνηκε καθαρά πλέον πως δεν είχαμε λαό στους δρόμους,ο οποίος δημιουργούσε κίνημα πολικής ή πολιτειακής ανατροπής,  αλλά καλά κρυμμένους  στην αρχή Ισλαμιστές φονταμενταλιστές, που έβαζαν τα θεμέλια της δημιουργίας του κρατικού μορφώματος του  ISIS και προωθούσαν τη διεθνή ισλαμική τρομοκρατία.

Τα αποτελέσματα εκείνων των Ισλαμικών κινητοποιήσεων που παρέσυραν,όπως είπαμε, αρχικά και πλήθος επαναστατημένου κόσμου,  τα διαπιστώνουμε καθαρά και σε καθημερινή πλέον  διάσταση  στα πέντε αυτά περίπου χρόνια που κράτησε η “Αραβική-Ισλαμική Άνοιξη”, η οποία   ΜΟΝΟ  …Άνοιξη δεν ήταν για τους λαούς .  Αίμα και πάλι αίμα και καταστροφές πρωτοφανείς και απίστευτες .  Φονταμενταλισμός , ξεριζωμός ολόκληρων πληθυσμών, βασανιστήρια, φυλακίσεις, αποκεφαλισμοί, φρίκη, βαρβαρότητα. Μια κόλαση η Μέση Ανατολή και λιγότερο η Βόρεια Αφρική.  Και όλα αυτά τα δεινά  με την υποκίνηση και την απόλυτη υπο-στήριξη  των Αμερικανών και του ΝΑΤΟ.

2. Από την άλλη, ο δικτάτορας της Ρωσίας Πούτιν, που φιλοδοξεί να ανασυστήσει την παλιά ρωσική αυτοκρατορία και να…στεφθεί “Τσάρος”, έφερε κι αυτός τα “πάνω κάτω” στην  ευρύτερη περιοχή της ρώσικης επικράτειας. Πρώτα με τη  Γεωργία και μετά με την Ουκρανία, έδειξε  κατά τρόπο προκλητικό  και πέραν πάσης αμφιβολίας την ιμπεριαλιστική θρασύτητα των προθέσεών του.   Τον Αύγουστο του  2008 με τον πόλεμο της Ν. Οσετίας   (ένοπλη σύγκρουση  ανάμεσα στη   Γεωργία και τη Ν. Οσετία και Αμπχαζία με τη συμπαράσταση  των  Ρώσων ) ανακηρύχτηκαν  ανεξάρτητες και αποσχίστηκαν από τη Γεωργία οι δύο  αυτές περιοχές  και παραμένουν από τότε μέχρι  σήμερα σε απόσχιση.

Αλλά, τα σχέδια του δικτάτορα δε σταμάτησαν στη Γεωργία. Λίγα χρόνια αργότερα, αποδείχτηκε πως οι κατακτητικές βλέψεις του είχαν   ακόμα μεγαλύτερη εμβέλεια. Στις 17 Μάρτη 2014. ο… προαλειφόμενος  “τσάρος” με τρόπο προκλητικό και ξεδιάντροπο,στήριξε και προσέφερε  την αμέριστη υποστήριξή του στο  κοινοβούλιο της Κριμαίας, που κήρυξε την ανεξαρτησία της χερσονήσου της Ανατολικής Ουκρανίας και ζήτησε την ένωσή της με τη Ρωσία! Μια αυτόνομη, κυρίαρχη ,ανεξάρτητη χώρα, η Ουκρανία  στην Ευρώπη του 21ου αιώνα, διαμελίζεται. Χιλιάδες  άμαχοι και στρατιώτες σκοτώνονται. Οι υλικές καταστροφές είναι ανυπολόγιστες. Οι μετακινήσεις πληθυσμών από τις πατροπαράδοτες εστίες τους καθημερινό φαινόμενο. Η αγριότητα, μάλιστα, των  Ρωσόφιλων έφτασε   στο σημείο ,ώστε να καταρρίψουν ακόμα και επιβατικό αεροπλάνο με 300 επιβάτες (μεταξύ των οποίων πολλά παιδιά).  Και το ΝΑΤΟ… τσιμουδιά! ΄Αλλη μια ανιστόρητη και εντελώς παρανοϊκή απόφαση των Αμερικανών. Καμιά ένοπλη απάντηση  στον  ιμπεριαλιστή, εθνικιστή δικτάτορα (έστω και “για την τιμή των όπλων”), που κατάφερε σε λίγους μήνες μέσα  από τα γεγονότα της Κριμαίας ,να  εξαπλώσει τον πόλεμο και την αιματοχυσία σε όλη σχεδόν την έκταση της  Αν. Ουκρανίας ,η οποία πλέον (στην ουσία) κατέστη ρώσικο έδαφος με προσχήματα  καθαρά εθνοτικά, εθνικιστικά, ρατσιστικά.  Και  όλα αυτά σε μια εποχή, που λέγαμε πως   πλησιάζει το τέλος των κρατών και των εθνών. Ο Ρώσος δικτάτορας με τις  άφρονες αυτές ιμπεριαλιστικές του ενέργειες, γύρισε το ρολόι της ιστορίας 2 και  3 αιώνες πριν.

Να επισημάνουμε εδώ πως το σχέδιο του δικτάτορα, όσον αφορά τις μελλοντικές εδαφικές διεκδικήσεις, δεν τελειώνει  στη Γεωργία και την Ουκρανία. Στα κατακτητικά πλάνα του συμπεριλαμβάνονται και οι περιοχές που ξεκινούν από  κάτω (στα σύνορα της Ρουμανίας!) τη Μολδαβία, τις παρ-΄Ιστριες εκτάσεις . Το θράσος του, μάλιστα,  έφτασε  στο σημείο, σε μια αποστροφή του λόγου του  παλιότερα, να αποκαλύψει πως και το ίδιο του Βουκουρέστι είναι μέσα στην απειλή  των όπλων του, υπονοώντας φυσικά, πως αν σπεύσουν οι Ρουμάνοι να στηρίξουν την ιστορικά δική τους περιοχή της Μπεσαράβια δε θα διστάσει να βομβαρδίσει το…Βουκουρέστι!

Είναι απίστευτο πόσα ιστορικά λάθη έχει διαπράξει η Αμερική στην ιστορική της πορεία μέχρι σήμερα. Από τη χρήση πυρηνικών στην Ιαπωνία. Στη συνέχεια την επέμβαση στην  Κορέα, τον πόλεμο του Βιετνάμ, την υποστήριξη δικτατόρων και ανελεύθερων καθεστώτων, τον πόλεμο του Κόλπου, το προκλητικό άσυλο ατιμωρησίας στην  εθνικιστική Σερβία  για τη γενοκτονία της Σρεμπρένιτσα το 2005  (8.000 άντρες και αγόρια εξοντώθηκαν), την επέμβαση  πάλι  στο Ιράκ το 2003 του ανεκδιήγητου  Τζ. Μπους,  μέχρι την ιστορικά  τραγική εκείνη ανεύθυνη και επιπόλαιη , υπο-στήριξη της “Αραβικής ΄Ανοιξης” (ο “Δούρειος ΄Ιππος του φονταμενταλιστικού Ισλάμ), που εκτός των άλλων συμφορών που επισώρευσε στις χώρες του θεάτρου της, εξελίχτηκε σε μπούμερανγκ  και για τις ίδιες τις χώρες του ΝΑΤΟ.

Ο Ρώσος δικτάτορας  δεν τιμωρήθηκε ποτέ για τα εγκλήματά του αυτά. (΄Οπως ,πρωτύτερα ούτε ο παρανοϊκός Αμερικανός πρόεδρος Τζορτζ  Μπους, που είναι κι αυτός  υπεύθυνος  για τα δικά του  “εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας”).  Μέχρι αυτή τη στιγμή δε φαίνεται να έχει αναληφθεί κάποια πρωτοβουλία να διωχθεί από το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο για “εγκλήματα κατά τη ανθρωπότητας”. Δέχτηκε μόνο κάποιες ισχυρές οικονομικές πιέσεις από τη Δύση, οι οποίες , όπως δείχνουν τα πράγματα,  δεν πρόκειται να τον γονατίσουν και να επηρεάσουν τη χώρα σε σημείο εξαναγκασμού της σε χρεοκοπία . Ανενόχλητος πλέον ο “Τσάρος” συνέχισε την ολοκλήρωση του σχεδίου του που συμπεριελάμβανε  τώρα τα εξής κομβικά σημεία:

α. Προσέγγιση  ακροδεξιών-ναζιστικών και άλλων  μορφωμάτων και κομματικών ιδεολογημάτων,    με  ασαφείς ιδεοληπτικές κατευθύνσεις  (κυρίως με αριστερή μόστρα ) σε ευρωπαϊκές χώρες και αδρός χρηματισμός τους.  Τα ακροδεξιά αυτά μορφώματα κυρίως στη Γαλλία, την Ελλάδα, την Ολλανδία, αλλά και σε σκανδιναβικές χώρες, ακόμα και  μικρές ομάδες ως πάνω στη Βαλτική, δέχτηκαν πακτωλό από “ρούβλια” στα ταμεία τους, τα οποία στη συνέχεια χρησιμοποιήθηκαν από τους περισσότερους  κυρίως για ένα σκοπό: Την ανάσυρσή τους από την αφάνεια  και  την ανάδειξή τους σε πολιτικούς-κομματικούς παράγοντες. Σ΄αυτό το εγχείρημα, πρωτοστάτησαν, ως επί το πλείστον,  οι εκπρόσωποι της βιομηχανίας παραπληροφόρησης με πακτωλό χρημάτων που έρευσε στα ταμεία τους.  Ειδικά στην Ελλάδα, την Ιταλία και την Ισπανία ο δικτάτορας προσέγγισε, εκτός από τα ακροδεξιά -ναζιστικά μορφώματα (στη χώρα μας τους ΑΝ.ΕΛ και τη Χ.Α) και  τα  λεγόμενα  “κινήματα των Αγανακτισμένων  στις πλατείες”. Τα τελευταία συνέπηξαν τους γνωστούς κομματικούς συνασπισμούς (ΣΥΡΙΖΑ, ΠΟΝΤΕΜΟΣ, ΚΙΝΗΜΑ ΠΕΝΤΕ ΑΣΤΕΡΩΝ) ,που επίσης χρηματοδότησε αδρά.

Ειδικά ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝ.ΕΛ με την κυβέρνηση συνεργασίας, που συνέστησαν  και  μέσω  των δραχμιστών, αχυρανθρώπων του δικτάτορα (Λαφαζάνης, Βαρουφάκης, Κωνσταντοπούλου, Γλέζος κ.α), αποτέλεσαν το ισχυρότερο πυλώνα στήριξης του ρώσικου σχεδίου για διάλυση της Ε.Ε και κατ΄ επέκταση του ΝΑΤΟ. Αυτό ήταν και εξ αρχής το κυρίαρχο ζητούμενο με την προσέγγιση από τους Ρώσους  των κομματικών μορφωμάτων της Ευρώπης και όχι μόνο της χώρας μας.

΄Ολοι θυμούνται  τις πρόσφατες  επισκέψεις  των Ελλήνων “δραχμιστών” στα μυστικά γραφεία της Μόσχας. Εκεί  σε συνεργασία με τους ανθρώπους του δικτάτορα προετοίμαζαν οι άφρονες την κατάληψη του Νομισματοκοπείου και την επιστροφή στη δραχμή.  Ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ και πρωθυπουργός της Χώρας Αλέξης Τσίπρας, ανερμάτιστος και δημαγωγός όπως ήταν ,δέχτηκε στην αρχή να παίξει το παιχνίδι Πούτιν. ΄Οταν, όμως, αντιμετώπισε τις ισχυρές πιέσεις των Αμερικανών και της Ε.Ε που τον απείλησαν με άμεση χρεοκοπία της χώρας και επακόλουθο μια ανεξέλεγκτη  εμφύλια σύρραξη, “ανέκρουσε πρύμνα”. Εγκατέλειψε έντρομος τη συνεργασία με το Ρώσο δικτάτορα, ενώ παράλληλα απέπεμψε κακήν κακώς τους φιλορώσους δραχμιστές.

β. Τελευταία ο δικτάτορας  επανήλθε στο προσκήνιο με την πρόσφατο εμπλοκή του    πάλι στη Συρία και με πρόσχημα την ανάληψη στρατιωτικής δράσης εναντίον των Τζιχαντιστών. Πολλοί, μεταξύ των οποίων και ο γράφων, επιδοκιμάσαμε  και χαιρετίσαμε την πολυ- διαφημιζόμενη από τα ρώσικα χαλκεία του “Τύπου”  συντριβή του ISIS από τους αεροπορικούς βομβαρδισμούς των Ρώσων. Αντ΄ αυτού, όμως, είδαμε τα ρώσικα αεροπλάνα να βομβαρδίζουν όχι τους παράφρονες μακελάρηδες, αλλά άμαχο πληθυσμό, κυρίως της αντιπολίτευσης, αντιπάλους του ΄Ασαντ, τους οποίους εξανάγκασαν να εγκαταλείψουν τις εστίες τους και να καταλήξουν πρόσφυγες σε  πλάνητα βίο ανά τις ευρωπαϊκές χώρες. ΄Ο,τι δε συνέβη, δηλαδή, όλα αυτά τα χρόνια του “εμφυλίου” πολέμου στη Συρία με τους 250. 000 νεκρούς, το κατάφερε ο δικτάτορας Πούτιν μέσα σε ελάχιστους μήνες. Ξερίζωσε χιλιάδες ανθρώπους από τα σπίτια τους και τους έστειλε γυμνούς και απόβλητους  να αγκαλιάζουν τα συρματοπλέγματα που ύψωσαν οι  ακροδεξιές κυβερνήσεις των Σκοπιανών, Ούγγρων, Σέρβων, Αυστριακών και να ζητάνε έλεος!

Αλλά οι πρόσφυγες δεν είναι θύματα μόνο του εθνικισμού των χωρών αυτών. Είναι επίσης   και “μπαλάκι” της αδιαφορίας της Ε.Ε.  28 κράτη μέλη της Ε.Ε δεν μπορούν δίκαια να μοιραστούν 750 -800.000  δυστυχισμένους πρόσφυγες και να τους εντάξουν στις κοινωνίες τους.  Και ενώ είναι δύσκολο η Ολλανδία,  ας πούμε, να κουμαντάρει 20 χιλιάδες ενταγμένους τέτοιους πρόσφυγες, είναι, όμως,  σε θέση να διαχειριστεί την παρουσία εκατομμυρίων χασισοτουριστών κάθε χρόνο, που αφήνουν ισχυρό  συνάλλαγμα στη μικρή χώρα . Αλλά και η Ελλάδα με τα 23 και περισσότερα εκατομμύρια επίσης τουρίστες,  δεν έχει “τόπο να σταθούν” 50 χιλιάδες συνάνθρωποι που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα. Τί υποκριτική η δημοκρατική και παράλληλα…χριστιανική Ευρώπη!

Ο δικτάτορας Πούτιν με το κύμα των προσφύγων, που εκδίωξε από τις εστίες τους, στοχεύει πάλι την “καρδιά” της Ευρώπης. Τη διάσπαση της Ε.Ε. Μόνο αν λείψει μια δυνατή, δημοκρατική Ευρώπη θα μπορέσει να ολοκληρώσει το σχέδιο της σύστασης της παλιά ρώσικης αυτοκρατορίας, που έχει ο πανάθλιος “τσάρος” στο μυαλό του. Και θα είναι ο πιο ευτυχής τύραννος του κόσμου, αν καταφέρει τελικά μια μέρα να παρελάσουν τα άρματά του στην  πιάτσα Ρομάνα της πρωτεύουσας της Ρουμανίας. Αμερική και Ευρώπη τότε, καλύτερα να εξαφανιστούν από το χάρτη, πριν τις εξαφανίσει κι αυτές με τα πυρηνικά του ο εντελώς τρελαμένος τύραννος της Ρωσίας.