ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙΑ

 

  1. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ. ΕΙΝΑΙ  ΕΝΑ ΜΟΧΘΗΡΟ, ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΕΣ
  2. ΑΠΛΗ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ.  “ΛΥΔΙΑ ΛΙΘΟΣ” ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΚΑΙ ΩΡΙΜΟΤΗΤΑΣ.
  3.  Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΑΛΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ “ΠΡΟΑΓΩΓΩΝ” ΚΑΙ ΤΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ.
  4. “ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΑΙ”  ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΚΗΣ ΜΑΦΙΑΣ
  5. IEFIMERIDA.GR. ΑΡΡΩΣΤΑ ΔΙΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΚΑΙ ΣΕΞΙΣΤΙΚΗ.
1. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΕ ΤΡΕΝΟ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

INDYMEDIA

 

ΘΕΛΕΙ Ο ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΚΑΙ Η ΧΑΡΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΝΕΙ!!!

Στις 3-7-2016 και ενώ επιστρέφαμε, με τρένο από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη ,ένα γελοίο ανθρωπάκι αντέδρασε, κάνοντας σχόλια του τύπου ότι: <<δεν ταξιδεύει στις ίδιες θέσεις με ανθρώπους, που δεν έχουν εισιτήρια(ενώ ο ελεγκτής το είχε δεχτεί)  και ότι θα κολλήσουν αρρώστιες>>. Ο λόγος, όταν πήγε και κάθισε μια οικογένεια προσφύγων από τη Συρία, με τρία ανήλικα παιδιά, ηλικίας από 1 έως 4 χρόνων, στο ίδιο κουπέ όπου καθόταν ο ίδιος με τη γυναίκα του και τα παιδιά του. Ακούγοντάς τον, δεν μείναμε με σταυρωμένα χέρια και αντιδράσαμε έντονα, με ένα φίλο μου, που τυγχάνει να είναι και ο ίδιος πρόσφυγας πολέμου από τη Συρία. Στη συνέχεια, ο φασιστάκος  προσπαθώντας να υπερασπίσει τον εαυτό του και να μας εκφοβίσει ,άρχισε να φωνάζει λέγοντας πως στον επόμενο σταθμό ,(Θήβα)θα καλέσει τους μπάτσους και θα μας κάνει μήνυση,εμένα για εξύβριση και το φίλο μου για απειλή. Εν τω μεταξύ ,μιλώντας με τους πρόσφυγες, τους εξηγούμε τη ακριβώς έχει συμβεί. Το ρατσιστικό παραλήρημα του φασιστάκου, δε σταμάτησε εκεί, αφού μας ζήτησε να αλλάξουμε θέσεις, λέγοντας πως αυτές είναι οι δικές του και δεν φεύγει .Φτάνοντας  στη Θήβα, σκάνε και  οι μπάτσοι ,ένας ένστολος, ένας με πολιτικά και μαζί με τον ελεγκτή – που από τη στιγμή που ήρθαν οι μπάτσοι δεν μπορούσε να κάνει διαφορετικά – πάνε να κατεβάσουνε τους πρόσφυγες από το τρένο. Τότε, σηκώθηκα και  τους είπα, ότι δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει κάτι τέτοιο και μου είπαν να πληρώσω το εισιτήριο. Τους  απάντησα, ότι έχω μόνο 20 ευρώ  και ότι αν τους καλύπτει να το πάρουν. Το αρνήθηκαν και είπαν ότι πρέπει να τους κατεβάσουν. Το θετικό σε αυτή τη φάση είναι, ότι αντέδρασε και άλλος κόσμος-λίγο καθυστερημένα βέβαια αλλά δεν πειράζει- λέγοντας , πως θα πληρώσουμε όλοι μαζί το εισιτήριο, κάνοντας έτσι τους μπάτσους να φύγουν, με την προϋπόθεση όμως, τα λεφτά ,να έχουνε βρεθεί μέχρι την επόμενη στάση, αλλιώς θα τους κατεβάζανε. Επειδή όμως η μερίδα του κόσμου που αντέδρασε και εμείς, δεν συμπληρώναμε το ανάλογο ποσό, αποφασίσαμε να ζητήσουμε την αλληλεγγύη του κόσμου, που για καλή μας τύχη, ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά μας και μέσα σε 5 λεπτά μαζέψαμε το ποσό που χρειαζόταν (90 ευρώ). Ένας  άλλος επιβάτης ,που έγινε και αυτός μάρτυρας του περιστατικού ,είπε ότι θα πλήρωνε αυτός το εισιτήριο, από το φιλόπτωχο ταμείο   στο οποίο συμμετέχει και έτσι τα λεφτά επιστράφηκαν, στους προκατόχους τους. Όταν έληξε το θέμα με τα λεφτά, πήραμε τους προσφυγές στο δικό μας κουπέ και ο φασίστας έφυγε από το βαγόνι και πήγε στο κυλικείο. Μετά από λίγη ώρα, ήρθε ο ελεγκτής και μου είπε να πω και στους υπόλοιπους , να το λήξουμε το θέμα και ότι αν γυρίσει ο φασίστας να κάτσει στην θέση του, να μην κάνουμε κάτι ,γιατί του είπε πως φοβάται για την ασφάλειά του. Στο βαγόνι ,δεν ήρθε ποτέ ,οπότε και το θέμα έληξε εκεί. Όταν φτάσαμε Θεσσαλονίκη, θέλαμε να βρούμε έναν χώρο να περάσουν οι πρόσφυγες τη νύχτα. Μετά από πολλά άκυρα, τους φιλοξένησε μια οικογένεια στο σπίτι τους  και την επομένη  το βράδυ, συνέχισαν το ταξίδι τους.

Υ.Γ.ΝΑ ΜΗ ΜΕΝΟΥΜΕ ΘΕΑΤΕΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ, ΝΑ ΤΣΑΚΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ, ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ,ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ, ΟΤΑΝ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΑ ΣΗΚΩΣΟΥΝΕ ,ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΣΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΤΟΥΣ.ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ, ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΣΥΓΚΡΟΤΟΎΝ ΕΝΑ ΠΟΛΟ ΕΚΦΑΣΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΟΛΕΘΡΟΥ.Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ, ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΩΝ ΛΑΩΝ.

Κανονικά, θα έπρεπε να ισχύσει στο απίστευτης θρασύητητας, ρατσιστικό αυτό  περιστατικό  η γνωστή, σοφή ρήση “όπου δεν πίπτει λόγος, πίπτει ράβδος”. ΄Οπου λόγος,  η λογική, η σωφροσύνη που διδάσκουν την αλληλεγγύη και τη συμπαράσταση  στον πάσχοντα συνάνθρωπό μας. Εν προκειμένω, οι  Σύριοι ήταν πρόσφυγες πολέμου και  πένητες.  Και  μάλιστα οικογένεια  με παιδιά! Αυτά πρωτίστως σκόπευε να τιμωρήσει ο άφρων  Ελληνάρας,  ο ελεεινός  υπάνθρωπος.

΄Οσο για τη …ράβδο, του χρειαζόταν  του φασιστάκου να του κάνουν κάποιοι τον… “κώλο μαύρο”. Εκτός των άλλων,  για να πάρει μια και καλή  το μάθημά του, ώστε να μην το ξανακάνει. Αλλιώς, θα το επαναλάβει. Δεν έχουν ούτε έλεος, ούτε μπέσα τέτοια ανθρωποειδή.

2. “ΑΠΛΗ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ”.ΓΙΑΤΙ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΑΚΥΒΕΡΝΗΣΙΑ
Πόσες έδρες θα έπαιρναν τα κόμματα αν υπήρχε η απλή αναλογική
Φωτογραφία: Sooc/Aλέξανδρος Μιχαηλίδης

Ολα δείχνουν, αν οι παρασκηνιακές ενέργειες του Μαξίμου δεν φέρουν αποτέλεσμα, ότι η απλή αναλογική δεν θα ψηφισθεί από 200 βουλευτές και θα εφαρμοσθεί όχι από τις επόμενες, αλλά από τις μεθεπόμενες εκλογές.

Ακόμη και αν η ΝΔ στις επόμενες εκλογές αναδειχθεί πρώτο κόμμα, συγκροτήσει κυβέρνηση και αλλάξει και πάλι τον εκλογικό νόμο σε ενισχυμένη αναλογική (με μπόνους στο πρώτο κόμμα), υπάρχει και πάλι η πιθανότητα η απλή αναλογική, αν δεν βρεθούν και σε εκείνη την περίπτωση οι 200 ψήφοι, να εφαρμοστεί έστω και για μια φορά στην πράξη.

Γιατί, όμως, οι περισσότεροι ισχυρίζονται ότι η απλή αναλογική οδηγεί σε ακυβερνησία ή θνησιγενείς κυβερνήσεις; Τα συμπεράσματα βγαίνουν βλέποντας πώς θα είχαν μοιραστεί οι 300 έδρες της ελληνικής Βουλής, αν η απλή αναλογική είχε εφαρμοστεί στις τελευταίες εκλογές:

Πηγή: Πόσες έδρες θα έπαιρναν τα κόμματα αν υπήρχε η απλή αναλογική | iefimerida.gr

Πόσο εύκολα ξεβρακώθηκαν κόμματα, εμπορική δημοσιογρααφία  και πρόσωπα, αμέσως μετά την ανακοίνωση της  κυβέρνησης για την πρόθεσή της να φέρει στη Βουλή για ψήφιση την απλή αναλογική. Χαμός. Οι μάσκες έπεσαν.΄Οχι, βέβαια, πως δεν ξέραμε πόσο …δημοκρατικός φασιστάκος είναι ο Κυριάκος, αλλά και τα άλλα φυντάνια   που κρύβουν το απαίσιο πρόσωπο  του ολοκληρωτισμού και της δημαγωγίας, πίσω από τις βαρύγδουπες …δημοκρατικές και σοσιαλιστικές, κομματικές ταμπέλες τους.

Τίποτα  δεν ισχύει απ΄όσα λένε ή αφήνουν να εννοηθούν με τα καταστατικά και τις επωνυμίες των κομμάτων τους. Ο δημαγωγός, ο  “πολιτικός”-κομματικός απατεώνας, ο καιροσκόπος δεν έχει αρχές. Το μικροκομματικό του συμφέρον υπερέχει όλων.

Κι εδώ, μετράνε τα “κουκιά”, αν θα επιτρέψουν, δηλαδή,  την ανάδειξη μονοκομματικών, αυτοδύναμων κυβερνήσεων. Αυτό είναι το ζητούμενο και όχι φυσικά το μέλλον της χώρας και των γενεών που έρχονται.

Δε φτάνει που όλοι αυτοί, κόμματα και πελάτες, πέταξαν  το σκάφος στην ξέρα. Αμετανόητοι, θρασείς, προκλητικοί συνεχίζουν την ίδια τακτική του παρελθόντος. Να έχουν εσαεί  την καρέκλα με την κουτάλα. Και…ας πάει και το παλιάμπελο. Δε συνετίστηκαν, γιατί ποτέ δεν ήταν συνετοί. Ούτε ποτέ κανένας τους  τιμωρήθηκε .Αυτή η συνεχής ατιμωρησία, οδήγησε τη χώρα στον πάτο.

Μόνο που τούτη τη φορά δε θα αφήσουμε κανέναν από τους κομματικούς γύπες να ξαναξεσκίσουν τα κορμιά μας. Θα τους πολεμήσουμε με όλα τα μέσα που έχουμε στη διάθεσή μας. Με την ΑΠΟΧΗ,αλλά και με όποια άλλη ενεργό δράση θα μας υποδείξουν οι στιγμές και οι συγκυρίες, πρώτα απ΄όλα.

Μετά ,με την απαίτηση-αξίωση της συνεργασίας των κομμάτων στη δημιουργία πολυσυλλεκτικής, συνεργαζόμενης  κυβέρνησης. Και ας αφήσουν αυτά περί “Ιταλοποίησης” της πολιτικής ζωής και τα υπόλοιπα φαιδρά που λένε.

Αν δεν τους επιτρέπουν η αρπακτικότητα και ο εγωισμός τους να συνεργαστούν, ας πάνε σπίτια τους. Υπάρχουν και έντιμοι και  αποφασισμένοι πολίτες να πάρουν την τύχη της χώρας  στα χέρια τους. Και δεν είναι απαραίτητο να είναι κομματικοί, εκλεγμένοι από μια “κινούμενη άμμο”, όπως είναι το σύνολο σχεδόν των ψηφοφόρων-πελατών των ελληνικών κομμάτων.

Απαιτούμε  οριστική ανατροπή του παλαιού στάτους-νοοτροπίας εκλογής κυβερνήσεων ,αλλά και ΜΟΝΟΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ άσκησης της εξουσίας από τα κομματικά λαμόγια. Εκ θεμελίων κατεδάφιση του σαθρού αυτού οικοδομήματος, που στέγαζε τόσα χρόνια τη δημαγωγία, την απάτη, τη διαπλοκή, τη διαφθορά.

 “Νέο κρασί, δεν μπαίνει σε παλιό ασκί”, Κυριάκο Μητσοτάκη. Κι εσύ είσαι τόσο παλιό, τρύπιο και βρωμισμένο “ασκί”, που ούτε για να μαζεύουμε  λασπόνερα δεν κάνεις. ΄Ολη η χώρα το ξέρει, πλην των ανεγκέφαλων-κουφιοκεφαλάκηδων που θα σε ξανα-ψηφίσουν,για πρωθυπουργό τούτη τη φορά. Τρομάρα σου!

 

3. Καμμένος: Να μη δοθεί τηλεοπτική άδεια στον Καλογρίτσα, είναι εργολάβος -Παρότι είναι κουμπάρος μου
Καμμένος: Να μη δοθεί τηλεοπτική άδεια στον Καλογρίτσα, είναι εργολάβος -Παρότι είναι κουμπάρος μου

Να μη δοθεί τηλεοπτική άδεια στον Χρήστο Καλογρίτσα, γιατί είναι εργολάβος, ζήτησε σήμερα ο Πάνος Καμμένος με συνέντευξή του στο ραδιόφωνο του Alpha, παρότι, όπως είπε, είναι κουμπάρος του.

«Πιστεύω», πρόσθεσε ο κ. Καμμένος, «ότι οι κατασκευαστές δεν μπορούν να έχουν και μέσα ενημέρωσης».

Ο κ. Καλογρίτσας, που έχει χαρακτηριστεί από μερίδα του Τύπου ως «ο κόκκινος εργολάβος», λόγω των διαχρονικών σχέσεών του παλιά με το ΚΚΕ και τώρα με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, είναι μεταξύ των 11 που υπέβαλαν φακέλους για τηλεοπτικές άδειες.

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να δοθούν κι άλλες τηλεοπτικές άδειες -πέραν των τεσσάρων- άφησε σήμερα, μέσω του ΣΚΑΪ, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Βαγγέλης Αποστόλου.

«Αν η αγορά δείξει ότι αντέχει παραπάνω κανάλια, θα το δούμε», είπε, αλλά δεν θέλησε να πάρει θέση για το κλείσιμο καναλιών και τον κόσμο που θα μείνει στον δρόμο, λέγοντας ότι «το θέμα είναι αρμοδιότητας του κ. Παππά».

Καλά, τώρα. Ποιόν νομίζει πως δουλεύει ο ….μπουλουκάκος; Μίλησε και ο διαπλεκόμενος, ο αδούλευτος, ο επαγγελματίας “πολιτικός” Πάνος Καμμένος για…εργολάβους. Τόσο δημαγωγός.

Εκείνος που τα “έσπασε”, πάντως,   στην κυριολεξία, ήταν ο υπουργός αγροτικής ανάπτυξης. “Από τρελό και μεθυσμένο”, μαθαίνεις την αλήθεια, λένε. Αλλά και από… Βαγγέλη Αποστόλου, που περήφανος υποσχέθηκε πως «αν η αγορά δείξει ότι αντέχει παραπάνω κανάλια, θα το δούμε»! Τόσο απλά.

Η αγορά.  Αυτή η ανθρωποκτόνος αγορά! Στα χέρια των αναρμόδιων, των  εργολάβων, των εμπόρων. Στους βιομήχανους της παραπληροφόρησης, λοιπόν,  ανήκει το “λειτούργημα”  της πληροφορίας, της ενημέρωσης,  της διαφώτισης. Ο “Τύπος” είχε και έχει αφεντικά. Και τί αφεντικά. Προαγωγούς,  πάτρονες (από το πατρονάρω).

Λόγο, “βήμα”, δυνατότητα διαμόρφωσης της κοινής γνώμης, έχουν μόνο όσοι διαθέτουν χρήμα. Και ως γνωστόν,  αυτοί πάντα, ή σχεδόν πάντα, δεν είναι και οι καλύεροι, οι αξιότεροι.Πολύ χρήμα με εντιμότητα,αξιοπρέπεια, ανιδιοτέλεια δεν πάνε μαζί. Γνωστά αυτά.

Και τί πρέπι να γίνει; Πώς θα αλλάξει ο κόσμος με τέτοια συνεχιζόμενη νοοτροπία; Πώς θα φέρουμε τον “κόσμο ανάποδα” με τους  ανήθικους, τους διαπλεκόμενους, τους διεφθαρμένους  στο τιμόνι της ενημέρωσης;

“Ιδού στάδιον δόξης λαμπρόν” για όσους  αγωνίζονται να πάρουν τα μέσα παραγωγής από τους λίγους και να τα δώσουν στους πολλούς.΄Ομως διαπράττουν μέγα λάθος.΄Οσο τα άλλα μέσα ,τα ΜΜΕ, μένουν στα χέρια των Μαρινάκηδων, των Κουρήδων, των Ψυχάρηδων , δε θα αλλάξει  ΠΟΤΕ τίποτα.  Η  Ιστορία το έχει αποδείξει πάμπολλες φορές

4. Στους πέντε μεγαλύτερους καλλιεργητές μαριχουάνας στον κόσμο η Αλβανία
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: pixabay

Η Αλβανία κατατάσσεται μεταξύ των πέντε μεγαλύτερων καλλιεργητών μαριχουάνας στον κόσμο, για την περίοδο 2009-2014, μαζί με την Κολομβία, την Τζαμάικα, την Ολλανδία και την Παραγουάη.

Σύμφωνα με την έκθεση του ΟΗΕ σχετικά με την καλλιέργεια και τη διακίνηση ναρκωτικών, τα έσοδα από τη διακίνηση είναι ένα μεγάλο οικονομικό κίνητρο για τις οργανωμένες εγκληματικές ομάδες, οι οποίες, μόνο μέσω της λεγόμενης βαλκανικής οδού, εξασφαλίζουν ποσά που “αγγίζουν” τα 28 δισεκατομμύρια δολάρια το χρόνο.

Η έκθεση αναφέρεται στα δεδομένα του 2014 ως τα τελευταία επίσημα στοιχεία, σύμφωνα με τα οποία στην Αλβανία εκείνη τη χρονιά παρήχθησαν 540 τόνοι χασίς, ενώ οι αρχές εντόπισαν 551.414 χασίσοδεντρα.

Σύμφωνα με την έκθεση, η καλλιέργεια και η διακίνηση ναρκωτικών αποτελούν το 2,6% του Ακαθάριστου Εγχώριου Προϊόντος της Αλβανίας, το υψηλότερο σε σύγκριση με άλλες, ανεπτυγμένες χώρες, όπως η Ιταλία, η Γερμανία, η Αγγλία και η Γαλλία, που είναι και οι κύριες αγορές της κατανάλωσης των ναρκωτικών στην Ευρώπη.

Δεν είναι μόνο το χασίσι. Σκληρά ναρκωτικά, όπως ηρωίνη,αλλά και χάπια και  ναρκωτικές ουσίες πάση φύσεως, παράγονται ή διακινούνται από την σκληρή, αλβανική μαφία.   Ο Αλβανός, που δούλεψε σκληρά τόσα χρόνια και έβαλε λιθαράκι (μάλλον κοτρώνα) για  το χτίσιμο της δικής μας χώρας, βλέπει τον εγκληματία, συμπατριώτη του, το μαφιόζο Αλβανό, να εκτελεί συμβόλαια θανάτου, να προχωρά σε άλλες , ειδεχθείς δολοφονίες και πράξεις ,να εμπορεύεται ναρκωτικά και φρίττει. Περισσότερο , γιατί ξέρει πως ΟΛΟΙ οι μαφιόζοι,από τον απλό καλλιεργητή και τον παραγωγό ,ως τον μεγαλέμπορο των ναρκωτών, είναι γνωστοί στις διωκτικές αρχές της χώρας του.

Μόνο που ηδιαφθορά  είναι τόσο βαθιά ριζωμένη σε όλους τους θεσμούς και τους κρατικούς μηχανισμούς της γείτονος, που καμιά κυβέρνηση, έστω και καλών προθέσεων, ούτε μπορεί ούτε πρόκειται να πολεμήσει το κακό. Μόνο αν η Αλβανία γίνει  Ευρώπη, ένα από τα μέλη της ευρωπαϊκής οικογένειας, υπάρχει δυνατότητα να χτυπηθεί στη ρίζα του το κακό. Διαφορετικά, η αλβανική μαφία προκλητικά, εγκληματικά, εχθρική σε κάθε μορφή κράτους  δικαίου  και απονομής δικαιοσύνης,  θα ζει και θα βασιλεύει.

 

5. α.ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ Η ΠΡΩΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ
Θεσσαλονίκη: Στον εισαγγελέα σήμερα ο γιατρός που ασελγούσε στην ανήλικη κόρη του

Πηγή: Θεσσαλονίκη: Στον εισαγγελέα σήμερα ο γιατρός που ασελγούσε στην ανήλικη κόρη του | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/277403/thessaloniki-ston-eisaggelea-simera-o-giatros-poy-aselgoyse-stin-aniliki-kori-toy#ixzz4E7SJ0Blj

β. ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΣΤΙΣ 2 ΙΟΥΛΙΟΥ
Ο 45χρονος Αλβανός που ασέλγησε σε ανήλικα σε παιδική χαρά στον Πειραιά

Πηγή: Ο 45χρονος Αλβανός που ασέλγησε σε ανήλικα σε παιδική χαρά στον Πειραιά [εικόνες] | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/277584/o-45hronos-alvanos-poy-aselgise-se-anilika-se-paidiki-hara-ston-peiraia-eikones#ixzz4E7SZaGtJ

 

γ. Φρίκη στον Πειραιά: Επιασαν 33χρονο την ώρα που ασελγούσε σε βάρος ανήλικου αγοριού

Πηγή: Φρίκη στον Πειραιά: Επιασαν 33χρονο την ώρα που ασελγούσε σε βάρος ανήλικου αγοριού | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/277580/friki-ston-peiraia-epiasan-33hrono-tin-ora-poy-aselgoyse-se-varos-anilikoy-agorioy#ixzz4E7QaE5NJ

Σε μια μέρα μόνο μέσα (σήμερα),  με διαφορά λίγων ωρών, η πορνοφυλλάδα iefimerida.gr  χτύπησε 3 φορές με βιασμούς, αποπλανήσεις και λοιπά…χορταστικά θέματα-σκουπίδια με τα οποία κατά αποκλειστικότητα  ασχολείται. Πια   παλιά ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΝΗ που λέγαμε;  Την έχει προ πολλού ξεπεράσει στη νοσηρότητα. Και σε αυτές τις…φοβερές και διαπαιδαγωγικές ειδήσεις σε μια ημέρα δε συμπεριλάβαμε ,βέβαια,  τα υπόλοιπα πορνό θέματα και θεάματα που δημοσιεύει σε αφθονία  το αισχρό ιντερνετικό έντυπο.

Να υποθέσουμε πως στη χώρα μας έχουμε τόσους πολλούς διεστραμμένους  και ανώμαλους  που χορταίνουν με τέτοια;  ΄Η μήπως  οι βιομήχανοι  και οι συντάκτες του σεξιστικού, αποπροσανατολιστικού αυτού εντύπου, είναι τόσο πια άρρωστοι και νοσηροί;