ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙΑ

 

«ΟΜΟΡΦΟΣ ΚΟΣΜΟΣ, ΗΘΙΚΟΣ, ΑΓΓΕΛΙΚΑ ΠΛΑΣΜΕΝΟΣ»

Στον κόσμο του Homo Naturalis ,τις κοινωνίες και τις συλλογικότητες  που οραματιζόμαστε και χτίζουμε λιθαράκι-λιθαράκι (εμείς οι…αιθεροβάμονες και ρομαντικοί) στην καθημερινή ειδησεογραφία-πληροφόρηση εκείνης της εποχής, ΔΕ θα μπορούσαν να υπάρξουν θέματα  σαν τα παρακάτω σημερινά:

1.Λιποθυμίες και ενοχλημένοι θεατές στην προβολή του φιλμ κανιβαλισμού «Raw’ Η γαλλική ταινία τρόμου που έχει ήδη γίνει καλτ για τους φανς του gore προβλήθηκε στο φεστιβάλ του Τορόντο

Δέκα πραγματικές ιστορίες κανιβαλισμού που συντάραξαν τον κόσμο (pics)

Θεατές σε ταινία στο Διεθνές Φεστιβάλ του Τορόντο Διεθνές Φεστιβάλ κατέληξαν να απομακρυνθούν από την αίθουσα με ασθενοφόρο, στα μισά της προβολής της ταινίας τρόμου Raw (Grave). Το φιλμ που προβλήθηκε χθες, πραγματεύεται τον πειραματισμό μιας νεαρής κοπέλας με τον κανιβαλισμό, μετά από ένα τελετουργικό στη σχολή της.

2. Το FBI προειδοποιεί: Καλύψτε όλοι άμεσα τις κάμερες στους υπολογιστές σας Ο διευθυντής του FBI James Comey το συστήνει για «λάπτοπ, σταθερούς υπολογιστές κινητά τηλέφωνα, παντού»

kamera

Το FBI συμβουλεύει τους πάντες να καλύπτουν τις κάμερες στους υπολογιστές τους ως μέτρο προστασίας ενδεχόμενης κατασκοπίας.   Αφήνοντας κανείς ακάλυπτη την κάμερα κάνει πιο εύκολη την πρόσβαση σε χάκερς, που μπορεί να παραβιάσουν το σύστημα και να παρακολουθούν στη συνέχεια ο, τιδήποτε κάνει ο εκάστοτε χρήστης, προειδοποιούν ειδικοί σε θέματα ασφαλείας.    Δεν είναι η πρώτη φορά που ένα τέτοιου είδους ενδεχόμενο βλέπει το φως της δημοσιότητας, αφού νωρίτερα φέτος είχαν κάνει τον γύρο του διαδικτύου φωτογραφίες του Μαρκ Ζούκερμπεργκ, ο οποίος φαινόταν να έχει καλύψει την κάμερα και το μικρόφωνο του φορητού του υπολογιστή με κολλητική ταινία.

3.Οι πιο παράξενες δηλώσεις των celebrities για τη σεξουαλική τους ζωή

Ο σταρ του Lone Ranger είπε στο περιοδικό Elle: «Μια κοπέλα προσπάθησε να με μαχαιρώσει όταν κάναμε σεξ. Δε θα έπρεπε βέβαια να λέω αυτή την ιστορία. Μου έλεγε ‘η αληθινή αγάπη σε σημαδεύει. Εσύ δεν έχεις καθόλου σημάδια’. Κι έπειτα προσπάθησε να με χαρακώσει με το μαχαίρι του κρεοπώλη. Φυσικά και την χώρισα… επτά μήνες μετά».

John Mayer

Σε μια συνέντευξή του στο Playboy, ο Μayer μίλησε πολύ ανοιχτά για τη σεξουαλική του ζωή με την Jessica Simpson με την οποία έβγαινε το 2006 «Σεξουαλικά ήταν τρελό. Ήταν σαν ναρκωτικό. Έχεις πει ποτέ ‘θέλω να παραιτηθώ από τη ζωή και να σε σνιφάρω; Αν με χρέωνες 10000$ για να σε π**άω, θα πουλούσα όλα μου τα υπάρχοντα απλά για να συνεχίσω να σε π**άω».

Jessica Simpson

Όσο ήταν έγκυος η Jessica δήλωσε «Είμαι ασταμάτητη τώρα. Το μεγάλο Ο είναι τώρα μεγαλύτερο από ποτέ».

Jada Pinkett Smith

Οι συμβουλές της συζύγου του Will Smith για μια ερωτική ζωή με ποικιλία είναι οι εξής «Να είσαι ύπουλη… το σπίτι της φίλης σου στο πάρτι. Το μπάνιο. Μια κρεβατοκάμαρα. Σκέψου μέρη εκτός σπιτιού που νιώθεις άνετα να κάνεις σεξ. Κάνε τη γραμματέα του, σταματήστε με το αμάξι στην άκρη του δρόμου. Απλά κάντε αλλαγές».

Robert Downey Jr.

Ο Robert δήλωσε πως αυνανιζόταν κατά συρροή και με μανία. «Ήταν το καλύτερο πράγμα που θα μπορούσα να κάνω. Χρησιμοποίησα αυτό το όργανο και το αξιοποίησα όσο του έπρεπε».

4. Τζόκερ: Ένας υπερτυχερός κερδίζει 1,4 εκατ. ευρώ
Έναν υπερτυχερό που κερδίζει το ποσό των 1.400.000 ευρώ ανέδειξε η κλήρωση του Τζόκερ.

Έναν υπερτυχερό που κερδίζει το ποσό των 1.400.000 ευρώ ανέδειξε η κλήρωση του Τζόκερ. Οι τυχεροί αριθμοί που κληρώθηκαν είναι οι: 3, 12, 14, 27, 42 και Τζόκερ ο αριθμός 18.

5. Τα τηλεφωνήματα του Ντογιάκου σε εκδότες και δημοσιογράφους
Τα τηλεφωνήματα του Ντογιάκου σε εκδότες και δημοσιογράφους - Κεντρική Εικόνα

Τηλέφωνα σε εκδότες και δημοσιογράφους έκανε την προηγουμένη της πρότασης του εισαγγελέα Δασκαλόπουλου ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Αθηνών, Ισίδωρος Ντογιάκος.

Ο τελευταίος τούς προανήγγειλε σε πανηγυρικό τόνο τα όσα είχε στήσει παρέα με τον ερωτιάρη (σ.σ.: Και για να μην παρεξηγηθώ, σπεύδω να διευκρινίσω ότι ο Σταμάτης είναι ερωτευμένος με τη Θέμιδα) Λαρισαίο εισαγγελέα. Επειδή κάποιοι, έστω και παράνομα, έχουν ηχογραφήσει τον Ντογιάκο, θέλω να πιστεύω ότι θα στείλουν το ενδιαφέρον ηχητικό στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου

6. Αλέξανδρος Βέλιος: Έγινε η εκταφή της σορού του
Αλέξανδρος Βέλιος: Έγινε η εκταφή της σορού του - Κεντρική Εικόνα

Έγινε τελικά η εκταφή της σορού του δημοσιογράφου Αλέξανδρου Βέλιου, όπως είχε αποφασιστεί από τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών κ. Ηλία Ζαγοραίο και τους αξιωματικούς του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

7. α. Νέα στοιχεία σοκ στο θρίλερ της εξαφάνισης της όμορφης φοιτήτριας
Νέα στοιχεία σοκ στο θρίλερ της εξαφάνισης της όμορφης φοιτήτριας - Κεντρική Εικόνα

Σε Περιστέρι και Παλαιό Φάληρο, στις δυο αυτές περιοχές όπου εντοπίστηκε τελευταία φορά το στίγμα του κινητού τηλεφώνου της Μαρίας Νέστορα επικεντρώνονται οι έρευνες τόσο του πατέρα, όσο και των αστυνομικών αρχών, που εξετάζουν αυτή τη μυστηριώδη υπόθεση εξαφάνισης.

β. Βρέθηκε η 27χρονη φοιτήτρια που είχε εξαφανιστεί από τη Νέα Σμύρνη
Βρέθηκε η 27χρονη φοιτήτρια που είχε εξαφανιστεί από τη Νέα Σμύρνη - Κεντρική Εικόνα

Εντοπίστηκε σήμερα το πρωί η φοιτήτρια της ΑΣΟΕΕ που είχε εξαφανιστεί από τη Νέα Σμύρνη.

Την κοπέλα εντόπισε μία υπάλληλος του ξενοδοχείου, που μόλις σιγουρεύτηκε ότι πρόκειται για την εξαφανισμένη φοιτήτρια, αποφάσισε να ειδοποιήσει την αστυνομία. Αμέσως οι αστυνομικοί έφτασαν στο ξενοδοχείο και περίμεναν την κοπέλα να εμφανιστεί. Μόλις την είδαν τη ρώτησαν αν ονομαζόταν Μαρία Νέστορα. Εκείνη απάντησε καταφατικά και μόλις της εξήγησαν γιατί τη ψάχνουν, δήλωσε έκπληκτη λέγοντας: «Κάνω διακοπές, δεν καταλαβαίνω ποιο είναι το πρόβλημα!».

8. α. Απόλυτη χλιδή: Η θαλαμηγός του εμίρη του Ντουμπάι στη Μύκονο
Απόλυτη χλιδή: Η θαλαμηγός του εμίρη του Ντουμπάι στη Μύκονο [Βίντεο] - Κεντρική Εικόνα

Με τις επιβλητικές του διαστάσεις μαγνήτισε τα βλέμματα των επισκεπτών της Μυκόνου, όπου βρέθηκε για λίγα 24ωρα αγκυροβολημένο. Talk of the… island έγινε το διάσημο σούπερ γιωτ Radiant, ιδιοκτησίας του εμίρη του Ντουμπάι Abdullah Al Futtaim, ενώ το βράδυ με όλα τα φώτα αναμμένα πραγματικά εντυπωσιάζει. Η πολυτελής θαλαμηγός, μήκους 110 μέτρων, κατασκευάστηκε το 2009 στο διάσημο ναυπηγείο Lürssen. Είναι σχεδιασμένη από τον Tim Heywood, ενώ εσωτερικά φέρει την υπογραφή του Glenn Pushelberg. Αρχικά το σκάφος κατασκευάστηκε για τον Ρώσο μεγιστάνα Boris Berezovsky, ο οποίος για την απόκτησή του πλήρωσε 148.540.000 ευρώ. Οικονομικές δυσκολίες όμως τον ανάγκασαν να το πουλήσει και έτσι το 2011 το σκάφος πέρασε στα χέρια του Abdullah Al Futtaim αντί 240.000.000 ευρώ. Ο πάμπλουτος Άραβας είναι πρόεδρος και δημιουργός του πιο πετυχημένου ομίλου ετερογενών δραστηριοτήτων, με έδρα το Ντουμπάι. Στην επιχείρησή του (που φέρει και το όνομά του Al Futtaim) λειτουργούν τουλάχιστον 65 εταιρίες, με περισσότερους από 20.000 υπαλλήλους!

β. Χλιδάτος αρραβώνας για τον εφοπλιστή Γιάννη Κούστα στο «Island» με τους ρυθμούς του Στ. Κορκολή και 500 καλεσμένους.

craig-1.jpg

Το κόστος, προφανώς, σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις δεν έχει καμία σημασία, γι’ αυτό και η ίδια προχώρησε με αυτό το κριτήριο στη σύνθεση του μενού για τους δικούς της μεγαλοπρεπείς αρραβώνες. Σύμφωνα με ορισμένους, ο λογαριασμός μόνο για την εστίαση κόστισε μια μικρή περιουσία, καθώς λέγεται ότι άγγιξε 6ψήφιο νούμερο. Ωστόσο, η Δήμητρα Μέρμηγκα απτόητη όχι μόνο παράγγειλε για τους καλεσμένους της τα πιο φίνα εδέσματα, αλλά έκανε η ίδια τις γευστικές δοκιμές, τελειοποιώντας το μενού με κάποιες τελευταίες μικρές τροποποιήσεις. Για την ιστορία, το δεύτερο πιάτο ήταν αστακός -και πάλι εν αφθονία-, ενώ για το κυρίως υπήρχε επιλογή μεταξύ σφυρίδας και πιπεράτου φιλέτου. Το ευτυχές γεγονός για το ζεύγος Κούστα – Μέρμηγκα γιόρτασαν περισσότεροι από 500 προσκεκλημένοι, οι οποίοι χαιρέτισαν με ενθουσιασμό την έναρξη της συμβίωσης των δύο ερωτευμένων.

Η 25χρονη Δήμητρα γνωρίστηκε με τον δόκτορα Γιάννη Κούστα στον «Αστέρα» Βουλιαγμένης μέσω κοινών γνωστών. 

F9_20-upsos.jpg

9. .Πέντε περιπτώσεις γυναικών που έκαψαν τους συζύγους τους

Πολλά περιστατικά με γυναίκες που παρέδωσαν στην πυρά τα στεφάνια τους έχουν λάβει χώρα τις τελευταίες δεκαετίες και οι λόγοι ποικίλουν αποφασιστικά.

Κάποιες φορές είναι η παχυλή ασφάλεια ζωής του συζύγου που τον μετατρέπει σε εύφλεκτο υλικό στα χέρια της μοχθηρής συζύγου.

Άλλες φορές είναι τα καμώματά του στα ξένα κρεβάτια που επιφέρουν την εγκληματική οργή της νόμιμης γυναίκας, κάνοντας την εκδίκηση ένα πιάτο που τρώγεται φλαμπέ.

Άλλοτε πάλι η σύζυγος είναι θύμα κακοποίησης και εκμετάλλευσης που δεν μπορεί να αντέξει άλλο την κακομεταχείριση και την καθημερινή βία, όταν τα περισσότερα δικαστήρια θα της αναγνώριζαν κάποια ελαφρυντικά για την κατακριτέα πράξη.

Παρά την αφθονία των λόγων όμως, η ίδια η πράξη παραμένει ειδεχθής και σκαρφαλώνει αναγκαστικά στα σκανδαλοθηρικά πρωτοσέλιδα του κόσμου…

Η γυναίκα του πάστορα

mmmfooeewwwofmfmkos1

10. Πως Κατάφερε η Ποπ Σταρ Κριστίνα Αγκιλέρα Να Χάσει 19 κιλά Λίπους Από Την Κοιλιά Της Χωρίς Δίαιτα ή Άσκηση, σε Μονάχα 2 Μήνες;

11.Φρικτός θάνατος: Άφησε τα τρια σκυλιά του στο αυτοκίνητο επί 5 ώρες για να πάει στο γυμναστήριο
Φρικτός θάνατος: Άφησε τα τρια σκυλιά του στο αυτοκίνητο επί 5 ώρες για να πάει στο γυμναστήριο [Εικόνες] - Κεντρική Εικόνα
12.Η Natalia Barulich έχει το πιο «καυτό» instagram
Η Natalia Barulich έχει το πιο «καυτό» instagram [40 Εικόνες] - Κεντρική Εικόνα
13. α.Τι λέει ο Μανόλης Καψής σε επιστολή του στους εργαζόμενους του MEGA
Τι λέει ο Μανόλης Καψής σε επιστολή του στους εργαζόμενους του MEGA - Κεντρική Εικόνα
β. Τηλεοπτικές άδειες: Ο Σαββίδης μηνύει τον Κοντομηνά
 Τηλεοπτικές άδειες: Ο Σαββίδης μηνύει τον Κοντομηνά - Κεντρική Εικόνα

Μήνυση σε βάρος των νομίμων εκπροσώπων της εταιρείας «ALPHA ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΕ» για το αδίκημα της ψευδούς καταμήνυσης κατέθεσε την Πέμπτη ο δικηγόρος του Ιβάν Σαββίδη, Αλέξανδρος Λυκουρέζος.

Η μήνυση Σαββίδη έρχεται σε απάντηση της μήνυσης που έχει υποβάλλει ο τηλεοπτικός σταθμός ALPHA κατά της εταιρείας Dimera του Ιβάν Σαββίδη για τα όσα έκανε στη δημοπρασία των τηλεοπτικών αδειών.

γ. Ο Πρετεντέρης έβαλε πλώρη για τον ΣΚΑΙ
Ο Πρετεντέρης έβαλε πλώρη για τον ΣΚΑΙ - Κεντρική Εικόνα
δ. Ο Νίκος Ευαγγελάτος «στήνει» το κανάλι του Καλογρίτσα
Ο Νίκος Ευαγγελάτος "στήνει" το κανάλι του Καλογρίτσα - Κεντρική Εικόνα
ε.Ο Κουρής αρνήθηκε την ανάμειξή του στα δάνεια του ΑΛΤΕΡ, αλλά μίλησε για την παπάγια και το μάνγκο Η κατάθεση του εκδότη στην Εξεταστική Επιτροπή για τα δάνεια και η επιμονή του να μιλήσει για τα εξωτικά φρούτα

Ο Κουρής αρνήθηκε την ανάμειξή του στα δάνεια του ΑΛΤΕΡ, αλλά μίλησε για την παπάγια και το μάνγκο