ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙΑ

ΚΑΙ ΜΟΝΟ  ΜΙΑ ΜΙΣΕΛ ΚΑΝΕΙ  ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ!

Mελάνια-Μισέλ σημειώσατε  2. Αφού ,ορατό και …δια γυμνού οφθαλμού, δεν πιάνει…μία μπορστά της η πρώτη. Και με μεγάλη διαφορά. Τί να λέμε τώρα. 

1. ΑΠΟΦΡΑΣ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΥΦΗΛΙΟ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ

2. ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΣ Ή ΑΛΗΤΑΡΑΣ ΄Η ΨΕΥΤΟ-ΜΑΓΚΑΣ-ΝΤΑΗΣ  ΄Η ΝΤΑΒΑΣ 

3. ΠΑΓΚΑΛΟΣ-ΜΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ. "ΠΑΡ΄ΤΟΝ ΕΝΑ  ΚΑΙ ΧΤΥΠΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ"

4. ΧΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΙ. "ΤΑ ΕΚΒΡΑΣΘΕΝΤΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ"!

 

1. ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ
Συγκεντρώσεις κατά Τραμπ: Αστυνομικοί ψέκασαν με σπρέι πιπεριού διαδηλωτές

Θέατρο σφοδρών συγκρούσεων έγινε χθες βράδυ το κέντρο της Ουάσιγκτον μεταξύ διαδηλωτών κατά του Ντόναλντ Τραμπ και αστυνομικών που τους ψέκασαν με σπρέι πιπεριού…

Ένα μεγάλο πλήθος αντιπάλων του εκλεγμένου προέδρου συγκεντρώθηκαν έξω απ’ το National Press Club, όπου γιόρταζαν την είσοδο του Ντόναλντ Τραμπ στο Λευκό Οίκο οπαδοί του ακροδεξιού 'alt-right'.

20 Ιανουαρίου 2017. Η μαύρη ημέρα που  σηματοδοτεί την οπισθοδρόμηση του ανθρωποκεντρικού πολιτισμού και την παράδοση της παγκόσμιας ειρήνης  στα χέρα όχι απλώς ανόητων,λαϊκιστών ακροδεξιών, αλλά στην κυριολεξία ψυχοπαθών.

Ο θεός να βάλει το χέρι του!

 

2. ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΝ ΕΙΠΕ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟ
Τη σύλληψη της Τατιάνας Στεφανίδου ζήτησε ο χρυσαυγίτης Γιάννης Λαγός 
Τη σύλληψη της Τατιάνας Στεφανίδου ζήτησε ο χρυσαυγίτης Γιάννης Λαγός  [βίντεο]

Την αυτόφωρη σύλληψη της Τατιάνας Στεφανίδου ζήτησε ο υπόδικος βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Γιάννης Λαγός.

Ο χρυσαυγίτης βουλευτής κατέθεσε το απόγευμα της Πέμπτης μήνυση κατά της παρουσιάστριας για συκοφαντική δυσφήμιση διά του Τύπου. Από το απόγευμα δύο περιπολικά της ΕΛ.ΑΣ. πήγαν έξω από κανάλι «Ε», ενώ περιπολικό υπήρχε και έξω από το σπίτι της Τατιάνας Στεφανίδου. Η διαδικασία του αυτοφώρου, πάντως, έληξε τα μεσάνυχτα.

Αφορμή στάθηκε ένα βίντεο που παρουσιάστηκε την Τετάρτη στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου από τα επεισόδια σε σχολείο στο Πέραμα μεταξύ χρυσαυγιτών και γονέων. Η παρουσιάστρια χαρακτήρισε «τραμπούκο» τον Γιάννη Λαγό και σχολίασε ότι βιαιοπράγησε εις βάρος δασκάλων και παιδιών.

Δηλαδή,για να καταλαβαινόμαστε.΄Εναν τραμπούκο που εισβάλει σε ένα σχολείο και βιαιοπραγεί σε παιδιά και δασκάλους,πώς αλλιώς να τον πούμε; Πάντως, αν ενόχλησε το Ναζί  η λέξη-χαρακτηρισμός "τραμπούκος", ας διαλέξει ανάμεσα στα εξής συνώνυμα και συγγενικά,που βρήκαμε.΄ Ισως, κάποιο απ΄αυτά  να ταιριάζει καλύτερα στο χρυσαυγίτη-ανθρωπίδη.
τραμπούκος, τσαμπουκάς, νταής, ψευτονταής, εκφοβιστής,  νταβάς, νταβατζής, κάνω τον τσαμπουκά, καταπιέζω, τυραννώ, καταδυναστεύω, τρομοκρατώ, εκφοβίζω, πουλάω τσαμπουκαλίκι, κάνω τον παλικαρά, κάνω τον μάγκα, πουλάω τσαμπουκά, πουλάω αγριάδα, πουλάω μαγκιά, κάνω τον νταή, πουλάω νταηλίκι 
3. Ο Πάγκαλος απαντάει στον Μουλόπουλο γιατί αποκαλεί «τσογλάνι» τον πρωθυπουργό
Ο Πάγκαλος απαντάει στον Μουλόπουλο γιατί αποκαλεί «τσογλάνι» τον πρωθυπουργό

 

 

Την εμπλοκή του Βασίλη Μουλόπουλου στο ΔΟΛ σχολίασε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter o Θεόδωρος Πάγκαλος.Αφορμή στάθηκε η χθεσινή δήλωση του κ. Μουλόπουλου ότι «ο Πάγκαλος δεν μπορεί να συνεχίσει να λέει "τσογλάνι" τον πρωθυπουργό από δημόσια συχνότητα».Αυτό προκάλεσε την αντίδραση του κ. Πάγκαλου, ο οποίος έγραψε χαρακτηριστικά: Τσογλάνι (παραποίηση του τουρκικού iç-oğlan): άτομο νεαρής ηλικίας και κακής διαγωγής. Πηγή: Βικιλεξικό. Είναι προφανές ότι δεν εσκόπευα να βρίσω τον "Πρωθυπουργό"!!! Να τον περιγράψω ήθελα. Μέχρι πρόσφατα ο Μουλόπουλος διεύθυνε ένα λαθρόβιο κόμμα, την ΑΥΓΗ. "Παχύσαρκο κτήνος, κήτος, γουρούνι, γερμανοτσολιάς, προδότης". Όλα αυτά ήταν προφανώς θωπείες και όχι βαρύτατη προσπάθεια εξόντωσής μου. Ανάμεσά μας υπάρχει χάος. Συνεχώς διευρύνετα

"Εύρε  Φίλιππος  Ναθαναιήλ"! (Κ.Διαθήκη). Αλλά, καλύτερα   "είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα" .   (Τί σου ειναι αυτή η θυμοσοφία του λαού. Σοφότερη κι από τα…ιερά κείμενα. ΄Ωρες -ώρες, σε στέλνει αδιάβαστο με τις ατάκες που τα λένε όλα).
 Λοιπόν,  τσιαράκια-υποζύγια παλιότερα  του Χ.Λαμπράκη, του πιο διεφθαρμένου-διαπλεκόμενου   στη νεότερη ιστορία της χώρας  εκδότη και ηθικού αυτουργού της δολοφονίας του Β.Τσιρώνη, Μουλόπουλος και Πάγκαλος,σήμερα από διαφορετικά, πλην εγγύς ευρισκόμενα   παχνιά, κλωτσούν  με μανία το ένα το άλλο, προκαλώντας γέλωτα  σε κάποιους και θυμηδία σε άλλους από  το φιλοθεάμον κοινό.
Το καλύτερο που θα είχαν να κάνουν αμφότεροι πάντως, ήταν να "βάλουν μια πέτρα στο λαιμό τους και να πάνε κατά Φάληρο μεριά να βουτήξουν". Αρκετή  ζημιά έκαναν  στη χώρα από τα μετερίζια του λαϊκισμού και της υποκρισίας,που …αγωνίστηκαν  τόσα χρόνια. "Λερώνεσαι απ΄όπου κι αν τους πιάσεις" . Αλήθεια.