ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙΑ

ΒΡΘΗΚΕ ΥΛΙΚΟ ΜΕ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΙΔΙΩΝ
Ρόδος: Συνελήφθη 31χρονος για πορνογραφία ανηλίκων
Φωτογραφία: apn Photo/Matthias Rietschel

Στο πλαίσιο διεθνούς συνεργασίας της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, της παρασχέθηκαν στοιχεία, σχετικά με χρήστη στην Ελλάδα, ο οποίος κατείχε και είχε πρόσφορο για διαμοιρασμό, μέσω διαδικτύου, υλικό σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων.

Παλιότερα είχαμε ξεκινήσει μια έρευνα στο διαδίκτυο για τον απίστευτα αισχρό  σεξισμό που καλλιεργείται  στον κυβερνοχώρο. Τότε, είχαμε απομονώσει το θέμα της παιδικής πορνείας-πορνογραφίας από τη λοιπή έρευνα, γιατί πιστεύουμε πως απαιτούνται και ειδική κατάρτιση και εμπειρία για το ζήτημα αυτό, αλλά και «γερά νεύρα», που εμείς προσωπικά σε ό,τι έχει σχέση με παιδιά, δε διαθέτουμε στο ελάχιστο.  Εκείνη  η προσπάθεια, όμως,  δεν ολοκληρώθηκε ποτέ. Ούτε καν έφτασε στη μέση .

Πρόσφατα, ξεκινήσαμε  και πάλι (με εξαίρεση επίσης  την παιδική πορνογραφία)  την κατάδυση με… μάσκα και επένδυση στα βοθρολύματα κάποιων σάιτ γνωριμιών , ελληνικά και ξένα. Στόχος, να δείξουμε μέσα από χειροπιαστά στοιχεία πως ο άγριος σεξισμός, που επικρατεί στο διαδίκτυο , πέρα κι από  την «έξω» ζωή, είναι η χειρότερη αρρώστια της εποχής μας.

Ως σεξισμό, ορίζουμε την  εμμονική και αποκλειστική ενασχόληση με το σεξ και την πάση θυσία ικανοποίησή του. Και μπορεί, μεν, να θερίζουν  οι καρκίνοι ,οι καρδιές και τα εγκεφαλικά σήμερα, αλλά στην πραγματικότητα, η  κορυφαία αρρώστια του καιρού μας, αρρώστια της ψυχής, που σίγουρα έχει τεράστιες επιπτώσεις και στην υγεία του οργανισμού,  είναι ο  βάρβαρος σεξισμός, που επικρατεί. 

Εκείνο, πάντως, ως αρχή,εισαγωγή αυτής της έρευνας, που θα θέλαμε να επισημάνουμε, είναι  η διαπίστωση με μια  πρώτη ματιά, όταν μπαίνει κανείς σε τέτοιους ιστότοπους γνωριμών ( στην Ελλάδα για παράδειγμα τα…ηνία κρατά  το τσατ του Zoo.gr), το πρώτο που σε … “στέλνει αδιάβαστο” είναι  η διαπίστωση πως μια από τις σοβαρότερες παρενέργειες του σεξισμού, είναι  ο ρατσισμός.

Και δε μιλάμε για φυλετικό ρατσισμό (αν και βασιλεύει κι αυτός σε τέτοιους χώρους), αλλά για άλλες μορφές του, που είναι το ίδιο επικίνδυνες και αισχρές, όπως ο φυλετικός. Μιλάμε για ηλικιακό ρατσισμό,  εμφανισιακό,  μορφωτικό και φυσικά τον περίφημο ρατσισμό της σεξουαλικής διαφορετικότητας. 

Να επικεντρώσουμε συνοπτικά με τα συμπεράσματα που έχουμε στη διάθεσή μας από τα λίγα ακόμα στοιχεία που συγκεντρώσαμε και μπορέσαμε να επεξεργαστούμε  στον ηλικιακό και ομοφυλοφιλικό ρατσισμό. Να παραθέσουμε κάποια παραδείγματα.

Αν μια γυναίκα  μιας κάποιας ηλικίας, από 45 και πάνω ας πούμε, τολμήσει να μιλήσει σε κανένα…πιπίνι, θα εισπράξει, το πιθανότερο  για αρχή, την…  ευγενική ανταπόκριση «άντε ρε θείτσα να κοιμηθείς». Κι αν συνεχίσει η…θείτσα να «παρενοχλεί», δεν αποκλείεται ο πιτσιρικάς με την άνεση , νομίζει (την αποκοτιά λέμε εμείς) των 20 του χρόνων,  να τη λούσει με βαρύ λεκτικό οχετό χαρακτηρισμών,  που έχουν πάντα  σχέση με την… ηλικία της.

Το ίδιο και ένας ομοφυλόφιλος. Η πιθανότητα να εισπράξει σκληρή λεκτική κακοποίηση από τους συνομιλητές του, είναι αισθητά  αυξημένη στη χώρα μας . Αδυνατούμε  εδώ για λόγους σεβασμού των φίλων που διαβάζουν αυτές τις γραμμές, να παραθέσουμε τέτοιους χαρακτηρισμούς και… ευρηματικές  ύβρεις .Ο καθένας, όμως, μπορεί να φανταστεί πόσο αισχρές και σκληρές είναι οι λεκτικές επιθέσεις στις οποίες δε διστάζουν να προχωρήσουν οι ΄Ελληνες, για να θίξουν, να προσβάλουν ,να εξευτελίσουν έναν ομοφυλόφιλο γι΄αυτή του την ιδιαιτερότητα. Απίστευτη χυδαιότητα.

Από την άλλη, για να μείνουμε στο θέμα της ομοφυλοφιλίας,  παρατηρείται, κυρίως σε ξένους ιστότοπους γνωριμιών ,περισσότερο σε χώρες  που κατά κάποιο τρόπο έχουν καθιερωθεί ως «παζάρι»  γυναικών ή  “νυφοπάζαρο”  (Ρωσία, Λευκορωσία, Ουκρανία κ.α), μια αυξάνουσα βιομηχανία προτάσεων και πραγματοποίησης «λευκών-συμβατικών» γάμων γυναικών με ομοφυλόφιλους στη Δύση. Το αντάλλαγμα σ΄αυτές στις περιπτώσεις , είναι κυρίως η απόκτηση βίζας και άδειας παραμονής λόγω γάμου.  Οι συμβατικοί αυτοί γάμοι γυναικών και όχι μόνο  με ομοφυλόφιλους, αλλά και με άλλους  “προβληματικούς” άντρες για άλλα “αποκτήματα”, έχει γίνει σε τέτοια τσατ, πραγματική  επιδημία ή χόμπι.

Βεβαίως, τα παραπάνω δεν έχουν ακόμα τη σφραγίδα της απόλυτης εγκυρότητας μιας μεγάλης έρευνας, που έχει διεξαχθεί με αντικειμενικά και συγκρίσιμα  κριτήρια. Είναι περισσότερο παρατηρήσεις, επισημάνσεις και διαπιστώσεις από τα λίγα στοιχεία, που καταφέραμε να συλλέξουμε ως αυτή την ώρα. Ελπίζουμε τούτη τη φορά να την ολοκληρώσουμε. Και σίγουρα θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον μια τέτοια έρευνα.

_______________________________________________________

1. Θεοχαρόπουλος: Θα στηρίξουμε μόνο μία κυβέρνηση στην οποία θα μετέχουν ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ
Θεοχαρόπουλος: Θα στηρίξουμε μόνο μία κυβέρνηση στην οποία θα μετέχουν ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ

Η Δημοκρατική Συμπαράταξη θα στηρίξει μόνο μία κυβέρνηση στην οποία θα μετέχουν ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ, δηλώνει στα Παραπολιτικά, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Θανάσης Θεοχαρόπουλος.

Προσθέτει ότι για να επιβάλει τη θέση της για εθνική συνεννόηση απαιτείται η καθοριστική ενίσχυση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, όποτε και αν γίνουν οι επόμενες εκλογές.

Ο κ. Θεοχαρόπουλος απορρίπτει συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ που δεν εντάσσεται στο ευρύτερο πλαίσιο της εθνικής συνεννόησης όλων των φιλοευρωπαϊκών δυνάμεων και υπογραμμίζει: «Σταθερή πρότασή μου είναι μία κυβέρνηση ευρείας κοινοβουλευτικής στήριξης με άλλον πρωθυπουργό και πρόσωπα κοινής αποδοχής.

Το πρέπον, επείγον και λίαν απαραίτητο  είναι να συγκροτηθεί κυβέρνηση εξωκοινοβουλευτική, που να μην την ακολοθούν και την κρατούν στο “χώμα” οι κομματικές αλυσίδες και τα βαρίδια. ΄Ομως, μια και αυτό θεωρείται πολυτέλεια από τα κομματικά “πιράνχας” που κυβερνούν (διάβαζε καταβροχθίζουν) εναλλασσόμενα την από πολύ καιρό σε κώμα ευρικόμενη χώρα, η λύση της συνεργασίας ΟΛΩΝ των κομμάτων (πλην Χ.Α)  σε κυβερητικό επίπεδο, είναι  μια. Τουλάχιστον “το μη χείρον”.

Αν ,όμως,   αρχίσουν πάλι ο Κυριάκος και ο Αλέξης τα γνωστά κόλπα και  τις τελειωμένες πια φανφάρες (δημαγωγίες) για τον τόπο, να επικαλούνται, δηλαδή, τα…αγαθά της αυτοδυναμίας και άλλα τετοια “πονηρά”,  να ξέρουν πως θα βρουν τη μεγάλη πλειοψηφία των Ελλήνων απένατί τους. Και η Ιστορία  θα τους χρεώσει ένα ακόμα έγκλημα “εσχάτης προδοσίας”.

Μόνο μια τέτοια κυβέρνηση θα μπορούσε να εργαστεί σήμερα στην κατεύθυνση  του αιτήματος για “κούρεμα” (και μάλιστα με την… ψιλή) του χρέους. Αυτό είναι το ζητούμενο τούτη την ώρα. Και το μόνο που θα αποτελούσε ουσιαστική λύση για την οικονομία και έξοδο από την κρίση.Τα μνημόνια, οι κόφτες, τα άλλα μέτρα αποτελούν…ημίμετρα.

“Κούρεμα γουλί”, λοιπόν, του χρέους, εδώ και τώρα, με κυβέρνηση εθνικής συνεργασίας. Αλλιώς, πατεράδες και μανάδες, σημερινοί Ελληνίδες και ΄Ελληνες, μην περίμενετε έλεος από τις γενιές των που έρχονται. Θα σας σιχτρίζουν και θα σας καταριούνται στους τάφους σας!

 

2. Οι εταιρίες που πλούτισαν από τους ναζί και το Ολοκαύτωμα

INDYMEDIA


Πάνω από 11.000.000 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στα στρατόπεδα συγκέντρωσης. Και φυσικά όπου υπάρχει ρατσιμός, εθνικισμός και πόλεμος υπάρχει και το Κεφάλαιο να βγάζει κέρδη από τα ποτάμια αίματος που έχυσαν τα θύματα των ναζί στα στρατόπεδσα συγκέντρωσης [Εβραίοι, Ρομά, Κομμουνιστές, Ομοφυλόφιλοι, Σοβιετικοί, Πολωνοί και πολλές ακόμη ομάδες ανθρώπων].

Οι μαζικές δολοφονίες δεν πήγαν χαμένες, δεν έγιναν απλά για την ικανοποίηση του άσβεστο μίσους των ναζί απέναντι στο διαφορετικό ή στον «άλλον» αλλά και για να γεμίσουν οι τραπεζικοί λογαργιασμοί μεγάλων εταιρειών.

Bertelsmann

Η εταιρία, που ιδρύθηκε το 1835, υπήρξε στενός συνεργάτης του Χίτλερ, καθώς στήριξε έμπρακτα τη ναζιστική προπαγάνδα κυκλοφορώντας βιβλία με αντισημιτικά σύμβολά και προπαγανδιστικά βιβλία που απευθύνονταν στη νεολαία την περιοχής.

Ο πρόεδρος της εταιρίας Heinrich Mohn προχώρησε σε σημαντικές δωρεές στις ειδικές δυνάμεις του Χίτλερ, καθώς ο ίδιος ήταν εκλεκτό μέλος των SS, γεγονός που έδειχνε τη στενή του σχέση με τις ιδεολογίες τους. Μάλιστα, μετά από έρευνα που έγινε για την εξακρίβωση της σχέσης της εταιρίας με το ναζισμό, προέκυψε ότι στα εργοστάσια της στη Λιθουανία και τη Λετονία χρησιμοποιούνταν εργάζονταν σε καθεστώς δουλείας εργάτες εβραϊκής καταγωγής.

Hugo Boss

Ο Hugo Boss, που έχτισε την εταιρία του το 1924, κατηγορήθηκε ότι σχεδίασε μια από τις στολές που φορούσαν οι δυνάμεις των SS, αργότερα ανακαλύφθηκε ότι ο ίδιος δεν δημιούργησε τα σχέδια, ωστόσο ήταν αυτός που τις κατασκεύασε. Σύμφωνα με τις πληροφορίες στη 1 Απριλίου του 1931 ο ίδιος έγινε μέλος του Ναζιστικού κόμματος για δύο λόγους, ο ένας επειδή γνώριζε ότι κάτι τέτοιο θα ωφελούσε σημαντικά την επιχείρησή του και ο άλλος γιατί πίστευε πως ο Χίτλερ ήταν ο μόνος που μπορούσε να σώσει τη Γερμανία.

Λίγα χρόνια αργότερα η επιχείρησή του κέρδισε το πρώτο της σημαντικό κεφάλαιο κατασκευάζοντας τις στρατιωτικές στολές των SS και ρούχα για τη ναζιστική νεολαία. Με την ανάπτυξη της επιχείρησης του αυξήθηκε και η ανάγκη για εργατικό δυναμικό, έτσι οι εταιρία χρησιμοποίησε 140 δούλους, ο αριθμός των οποίων αυξήθηκε από άλλους 40 κρατούμενους πολέμου που μεταφέρθηκαν από τη Γαλλία. Μετά τον πόλεμο η εταιρία τιμωρήθηκε με πρόστιμο για τη στήριξή της στους ναζί.

IBM

Η IBM φέρεται να παρείχε πληροφορίες στη ναζιστική κυβέρνηση του Χίτλερ για τον εντοπισμό των Εβραίων. Το σύστημα, που χρησιμοποιούσαν ήταν οι κάρτες που χτυπούσαν οι εργαζόμενοι εκείνη την εποχή, με αποτέλεσμα να ταυτοποιούνται και να απομονώνονται οι Εβραίοι. Η εταιρία παρείχε πρόσβαση στα αρχεία της στον Χίτλερ, που στόχος του, μετά την επικράτησή του στη Γερμανία, ήταν η εκκαθάριση των Εβραίων. Ακόμη, η εταιρία ανέπτυξε και παρείχε πολύτιμες τεχνολογίες στους ναζί, μάλιστα αυτόματα συστήματα της IBM χρησιμοποιούνταν στα στρατόπεδα συγκέντρωσης.

G Farben

Που αποτελείται από μικρότερες φαρμακευτικές εταιρίες, όπως η Agfa και η Bayer, είναι η μεγαλύτερη εταιρία παρασκευής όχι μόνο φαρμάκων αλλά και χημικών. Από το 1933 μέχρι το 1944 η IG Farben αποτέλεσε τον μεγαλύτερο ευεργέτη της ναζιστικής κυβέρνησης, δωρίζοντας 81 εκατομμύρια σε αυτή. Η εταιρία μάλιστα εξόπλιζε τους ναζί με πετρέλαιο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η εταιρία είχε χτίσει παράρτημα πλησίον του Άουσβιτς για να μπορεί να χρησιμοποιεί δωρεάν εργατικά χέρια, μάλιστα υπολογίζεται ότι περισσότερο από 370.000 εργαζόμενοι έχασαν τη ζωή του κατά τη διάρκεια της εργασίας τους στο εργοστάσιο.

Siemens

Η Siemens είναι μια από τις γνωστότερες εταιρίες που χρησιμοποίησε τους φυλακισμένους πολέμου στα εργοστάσιά της. Μάλιστα η εταιρία φέρεται να έχει χρησιμοποιήσει, το 2001, την ονομασία Zyklon B σε μια καμπάνια προώθησης των προϊόντων της στις ΗΠΑ, γεγονός που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων και ανάγκασε την εταιρεία να αποσύρει την καμπάνια. Αυτό γιατί το Zyklon B, ήταν το θανατηφόρο αέριο που χρησιμοποιήθηκε στους θαλάμους αερίων, όπου εξοντώθηκαν εκατοντάδες Εβραίοι.

BMW

Ο Guenther Quandt, ιδρυτής της εταιρίας χρησιμοποιούσε δούλους στα εργοστάσια παραγωγής όπλων. Τον Μάιο του 1933 ο ίδιος έγινε μέλος του ναζιστικού κόμματος, πράγμα που του απέφερε αμέτρητα κέρδη μιας και εξασφάλισε μερικές από τις επικερδέστερες κρατικές συμφωνίες.

Πάντως η αποδοχή της εταιρίας ότι εμπλεκόταν στις θηριωδίες των ναζί, έγινε μόλις το 2001, όταν η κληρονόμος Gabriele Quandt παραδέχτηκε ότι η περιουσία που χτίστηκε από τον παππού της ήταν αποτέλεσμα της εκμετάλλευσης περίπου 50.000 αιχμαλώτων πολέμου. Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο Quandt εξανάγκαζε τους Ρώσους και Ουκρανούς αιχμαλώτους να εργάζονται, απειλώντας τους με εκτέλεση, αφού αναφέρεται ότι στο εργοστάσιο του στο Ανόβερο υπήρχε ειδικός χώρος εκτελέσεων.

Audi

Η Audi, μια από τις μεγαλύτερες αυτοκινητοβιομηχανίες του κόσμου, παραδέχεται ότι την περίοδο της ναζιστικής επικράτησης στη Γερμανία χρησιμοποίησε πάνω από 20.000 σκλάβους στα εργοστάσιά της, παρόλο που οι υπεύθυνοι επικοινωνίας προσπαθούν να αποτάξουν από τη φήμη της τη σκοτεινή αυτή περίοδο. Κατά τις ιστορικές πηγές οι τραυματισμένοι δούλοι και όσοι δεν ήταν πια σε κατάσταση να εργαστούν, οι οποίοι στη πλειοψηφία τους ήταν Γάλλοι κρατούμενοι, αποστέλλονταν στο Φολσενμπούργκ, όπου και εξοντώνονταν, την ίδια στιγμή άλλοι κρατούμενοι έπαιρναν τις θέσεις τους.

Υπολογίζεται πως, πριν από τη λήξη του πολέμου η εταιρία έστειλε περίπου 688 ανθρώπους στο εκτελεστικό απόσπασμα. Ενώ, αναφέρεται ότι μετά το τέλος του πολέμου η Audi αναγκάστηκε να πληρώσει πρόστιμα εκατομμυρίων δολαρίων.

Daimler-Benz[aka Mercedes]

Η εταιρία που δημιουργεί τα πιο πολυτελή αυτοκίνητα στον κόσμο, φαίνεται να έχει εμπλακεί και αυτή στις θηριωδίες των ναζί. Το 1942, η εταιρία κατασκεύασε εξαρτήματα που χρησιμοποιήθηκαν από τις ναυτικές δυνάμεις και το στρατό, μάλιστα η εταιρία φαίνεται αν αποκαθιστούσε τις βλάβες των οχημάτων των SS.

Στα εργοστάσια της εταιρίας εργάζονταν πολλοί κρατούμενοι, αφού πολλές από τα εργοστάσιά της βρίσκονταν κοντά στα στρατόπεδα συγκέντρωσης. Υπολογίζεται ότι περίπου 63.610 κρατούμενοι εργάζονταν κάτω από απάνθρωπες συνθήκες στα εργοστάσια της εταιρίας και φυλάσσονταν από δυνάμεις των SS.

Deutsche Bank

Στη κορυφή των εταιριών που επωφελήθηκαν από τους κρατούμενους των στρατοπέδων συγκέντρωσης είναι η Deutsche Bank. Η τράπεζα εξαγόρασε και ιδιοποιήθηκε 4.446 κιλά χρυσού που είχαν συγκεντρωθεί από την κεντρική τράπεζα του Χιτλερικού καθεστώτος Reichsbank. Από την τεράστια ποσότητα του χρυσού υπολογίζεται ότι 744 κιλά συγκεντρώθηκαν από τους κρατούμενους στα στρατόπεδα συγκέντρωσης, από τον στρατιωτικό των SS Bruno Melmer.Ακόμη, αναφέρεται ότι η τράπεζα παραχώρησε στον Αδόλφο Χίτλερ δάνειο, που φέρεται να χρησιμοποιήθηκε για την κατασκευή του Άουσβιτς. Το 1998 η τράπεζα αποδέχτηκε την ηθική ευθύνη για τις επιχειρηματικές συναλλαγές της ναζιστικής περιόδου.

Chase Bank

H σύμπραξη της Chase Bank ( σήμερα JP Morgan Chase ) , με τους ναζί δεν είναι τόσο περίεργη , αν σκεφτούμε ότι ένας από τους κύριους μετόχους της, ο JD Rockefeller , είχε χρηματοδοτήσει άμεσα ναζιστικά πειράματα ευγονικής πριν από τον πόλεμο . Μεταξύ 1936 και 1941 ,η Chase και άλλες τράπεζες των ΗΠΑ βοήθησαν τους ναζί να τραβήξουν πάνω από 20 εκατομμύρια δολάρια, με δίκτυο προμήθειας πάνω από 1,2 εκατομμύρια δολάρια- εκ των οποίων η Chase τσέπωσε 500.000 δολάρια. Τα χρήματα αυτά ήταν πολλά χρήματα εκείνη την εποχή.
Το γεγονός ότι οι γερμανικά μάρκα που χρησιμοποιήθηκαν για τη χρηματοδότηση των σχεδίων των ναζί προήλθε από τους Εβραίους που είχαν εγκαταλείψει τη ναζιστική Γερμανία δεν φαίνεται να ενόχλησε τη Chase – στην πραγματικότητα αύξησαν τις δραστηριότητές τους μετά την Νύχτα των Κρυστάλλων. Η Chase πάγωσε επίσης τους λογαριασμούς των Γαλλοεβραίων στην κατεχόμενη Γαλλία και τα έδωσαν με τη μία στους ναζί, πριν καν οι ναζί το ζητήσουν από την τράπεζα να τους κάνει αυτή τη χάρη.

Ford

Ίδιος ο Henry Ford ήταν ένας περιβόητος αντισημίτης , δημοσιεύοντας μια συλλογή από άρθρα υπό τον τίτλο «Ο Διεθνής Εβραίος : Πρώτο Πρόβλημα στον Κόσμο» .Ο Ford επίσης είχε δική του εφημερίδα, την οποία χρησιμοποιούσε ως ένα όργανο προπαγάνδας , κατηγορώντας τους Εβραίους για τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο , ενώ το 1938 τιμήθηκε με το Μεγαλόσταυρο του Γερμανικού Αετού , το υψηλότερο μετάλλιο στη ναζιστική Γερμανία που απονέμεται σε αλλοδαπούς πολίτες .
Η Ford κατασκεύασε το ένα τρίτο των στρατιωτικοποιημένων φορτηγών που χρησιμοποιούνταν από τον γερμανικό στρατό κατά τη διάρκεια του πολέμου , με ένα μεγάλο μέρος της εργασίας γίνεται από φυλακισμένους στα στρατόπεδα συγκέντρωσης.
Random House

Μπορεί να μην έχετε ακούσει για την Bertelsmann AG , αλλά θα έχετε ακούσει για τα βιβλία που έχουν εκδοθεί από πολλές θυγατρικές της , συμπεριλαμβανομένης της Random House , της Bantam Books και της Doubleday . Κατά τη διάρκεια της ναζιστικής κυριαρχίας , η Bertelsmann δημοσίευε τη ναζιστική προπαγάνδα και η ναζιστική βιβλιογραφία , όπως το «Αποστείρωση και Ευθανασία : . Συμβολή στην Εφαρμοσμένη Χριστιανική Ηθική » . Είχαν ακόμη δημοσιευθεί έργα του Will Vesper , ο οποίος ήταν πίσω το κάψιμο βιβλίων το 1933.

Kodak

Όταν σκέφτεστε Kodak , σκέφτεστε μία ευτυχισμένη οικογένεια σε φωτογραφίες και αναμνήσεις που αποτυπώνονται στο φιλμ , αλλά αυτό που πρέπει πραγματικά να εξετάσουμε είναι η καταναγκαστική εργασία φυλακισμένων στα στρατόπεδα εξόντωσης που το γερμανικό υποκατάστημα της επιχείρησης χρησιμοποιούσε κατά τη διάρκεια του Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου . Επίσης θυγατρικές της Kodak σε ουδέτερες ευρωπαϊκές χώρες έκαναν βιαστικές μπίζνες με τους ναζί , παρέχοντάς τους τόσο μια αγορά για τα προϊόντα τους και το πολύτιμη ξένο νόμισμα που χρειαζόταν η ναζιστική οικονομία. Η πορτογαλική θυγατρική πχ έστελνε ακόμη και τα κέρδη της στο τράπεζα της Χάγης , η οποία ήταν υπό ναζιστική κατοχή εκείνη τη χρονική στιγμή . Επιπλέον , η εν λόγω εταιρεία έφτιαχνε σκανδάλες, πυροκροτητές και άλλα στρατιωτικά αγαθά για τους ναζί.

Coca-Cola

Η Fanta με γεύση πορτοκάλι είχε αρχικά σχεδιαστεί ειδικά για τους Ναζί . Αυτό έγινε όταν η γερμανική θυγατρική τη Coca-Cola δεν μπορούσε να προμηθευτεί τα συστατικά για το γνωστό αναψυκτικό και έτσι ο διαχειριστής της γερμανικής θυγατρικής της Coca-Cola , Max Keith , ήρθε με ένα νέο ποτό που θα μπορούσε να γίνει με βάση τα διαθέσιμα υλικά .

Το 1941 , έκανε το ντεμπούτο η Fanta στη ναζιστική αγορά. Ο Max Keith δεν ήταν ο ίδιος ο ναζί , αλλά οι προσπάθειές του να διατηρήσει τη λειτουργία της Coca-Cola ζωντανή μέσα του πολέμου σήμαινε ότι η Coca-Cola εισέπραττε κάποια κέρδη από τη ναζιστική αγορά και που μπορούσε να επιστρέψει στην ευρωπαϊκή αγορά πολύ πολύ εύκολα.

Allianz

Η Allianz είναι η δωδέκατη μεγαλύτερη εταιρεία χρηματοοικονομικών υπηρεσιών στον κόσμο.
Ιδρύθηκε στη Γερμανία το 1890 , δεν είναι καμία έκπληξη ότι ήταν η μεγαλύτερη ασφαλιστική εταιρεία στη Γερμανία , όταν οι Ναζί ήρθαν στην εξουσία . Ως εκ τούτου , έγιναν τσιράκια των ναζί γρήγορα και συμμετείχαν σε μεγάλο βαθμό στο ναζιστικό καθεστώς .Ο CEO τους , Kurt Schmitt , ήταν , επίσης, ο υπουργός Οικονομικών του Χίτλερ , και η εταιρεία ασφάλιζε τις εγκαταστάσεις και το προσωπικό στο Άουσβιτς. Ο Γενικός Διευθυντής τους ήταν επικεφαλής σχεδιασμού της καταβολής των αποζημιώσεων που δόθηκαν στο ναζιστικό κράτος μετά τη Νύχτα Κρυστάλλων, αντί τα χρήματα αυτά να πάνε στους δικαιούχους τους, που ήταν οι Εβραίοι που υπέστησαν το πογκρόμ.

Πόλεμος ,σαμποτάζ, εμπάργκο σε όλες αυτές τις εγκληματικές εταιρίες παραπάνω, που πλούτισαν από αίμα αθώων. ΄Οταν κι εσύ χρησιμοποιείς, έστω και  μια φορά, τα προϊόντα αυτών των εταιριών, είσαι συμμέτοχος στο έγκλημά τους.

Τέτοιες γενοκτονίες, αυτές οι  “εκατόμβες” βασανισμένων και νεκρών δεν παραγράφονται στον αιώνα  τον άπαντα. Κάθε φορά, επομένως, που “απολαμβάνεις” μια …δροσιστική πρόκλησηση, όπως η Φάντα και η  Κόκα κόλα, είναι σαν να φτύνεις στις στάχτες των εκατομμυρίων θυμάτων του Ναζισμού.  ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ, ούτε τους δολοφόνους ούτε τους συνεργάτες τους!

3.  Βαρουφάκης σε Τσίπρα: Προχώρα σε ρήξη με τους δανειστές -Ο μηχανισμός για το παράλληλο νόμισμα υπάρχει από 2014
Βαρουφάκης σε Τσίπρα: Προχώρα σε ρήξη με τους δανειστές -Ο μηχανισμός για το παράλληλο νόμισμα υπάρχει από 2014

 

Ξέρει πως “πλησιάζουν οι μέρες του σαν του γουρουνιού”, που λέγαμε οι παλιοί. Ο …Μπαρουφάκης προσπαθεί τώρα  “να πάρει μαζί” του όλους εμάς, αφού ξέρει πως έρχεται η ώρα της τιμωρίας του. Είναι ο βασικός υπεύθυνος από την ώρα που ανέλαβε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΟ-ΑΝΕΛ μέχρι την εκπαραθύρωσή του  για τη επιβάρυνση του χρέους , την αδυναμία εξεύρεσης λύσης με τους Ευρωπαίους και για το διασυρμό της χώρας παγκοσμίως.

Ανήκει επίσης και ο ίδιος στο λόμπι των δραχμιστών. Μαζί με τους Λαφαζάνηδες, Κωνσταντοπούλου και λοιπούς επικίνδυνα παλαβούς και λαϊκιστές, πρώην κυβερνητικούς Συριζαίους, προετοίμαζαν στη Μόσχα υπό την καθοδήγηση του δικτάτορα Πούτιν την επιστροφή στη δραχμή. Σκοπός των Ρώσων και των αχυρανθρώπων τους, η διάλυση της Ε.Ε.

Για όλα αυτά τα εγκλήματα έχει ιστορικά καταδικαστεί αυτό το πανάθλιο τημ των εθνικιστών. Μένει να καθίσουν και στο εδώλιο του “ειδικού δικαστηρίου” για εγκλήματα “εσχάτης προδοσίας”. Το περιμένουμε.