ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙΑ

 

__________________________________________________________
EΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΟΛΙΓΟΩΡΗ  ΕΡΓΑΣΙΑ

΄Εχουμε πολλά κείμενα που δεν  ανέβηκαν ακόμα στο σάιτ, επειδή  δεν έχουν πληκτρολογηθεί ή δεν έχει γίνει κάποια επιμέλεια σ΄ αυτά. Επίσης, το «Αρχείο» μας θέλει μια σοβαρή ανακαίνιση. Υπάρχουν σοβαρά λάθη, αλλά και προβλήματα στην εμφάνιση (καλαισθησία).

 Η πρώτη σκέψη ήταν να προσλάβουμε   ένα άτομο να βοηθήσει με αμοιβή. ΄Ομως, η οικονομική μας κατάσταση, ανακαλύψαμε πως δεν επιτρέπει τέτοια φιλοδοξία-πολυτέλεια.

Μένει,  επομένως, κάποιος-κάποιοι να βοηθήσουν, με εθελοντική προσφορά. Αν υπάρχει τέτοια, θα μας έλυνε τα χέρια.

 Εδώ είμαστε. Και η επικοινωνία ανοιχτή.

__________________________________________________________________

  1. ΠΙΣΤΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ.  ΤΡΟΦΙΜΟΙ ΣΕ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΑ ΑΣΥΛΑ
  2. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. Ο ΠΡΩΤΟΓΕΝΗΣ ΤΟΜΕΑΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ.
  3. ΕΡΝΟΓΑΝ.  ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΦΟΡΑΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!
  4. ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ.  Η “ΑΣΥΜΜΕΤΡΗ ΑΠΕΙΛΗ” ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ
  5.  ΠΟΙΝΙΚΟΙ…ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ
1. ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΕΚΡΟΥΣ»
Γαλλία: «Είμαι εδώ για να πεθάνω για τον Αλλάχ» φώναξε ο δράστης της επίθεσης στο αεροδρόμιο Ορλί
Γαλλία: «Είμαι εδώ για να πεθάνω για τον Αλλάχ» φώναξε ο δράστης της επίθεσης στο αεροδρόμιο Ορλί

Καθαρή περίπτωση ψυχοπάθειας. ΟΛΟΙ οι θρησκευόμενοι, άλλος περισσότερο, άλλος λιγότερο,  έχουν ανάγκη …ψυχιάτρου.

“Πεθαίνω για τον Αλλάχ”, παραληρούσε ο φονταμενταλιστής, ο  παρ΄ολίγο μακελάρης.  Και φυσικά, πεθαίνοντας ο ίδιος  παίρνει μαζί του και κάμποσους αθώους, για να τους πάει πεσκέσι στον Αλλάχ. ΄Ετσι, λένε τα ιερά τους βιβλία,  θα κερδίσει τον παράδεισο με τα βουνά τα ρίζια και τις γκομενίτσες να χορεύουν οριεντάλ. Κι αν δεν είναι παρανοϊκά αυτά τα θρησκευτικά κηρύγματα και οι υποσχέσεις!

΄Ολες τις περιπτώσεις στις βαριές ψυχοπάθειες, οφείλουν οι υγιείς να τις αντιμετωπίζουν με τον ίδιο τρόπο. Θεραπεία και εγκλεισμό σε άσυλο. Αποδείχτηκε πως είναι λίαν επικίνδυνο να κυκλοφορούν φανατικοί κάθε θρησκευτικής παράνοιας , δίπλα μας και ελεύθεροι.

 

2. Μητσοτάκης: Η πρώτη προτεραιότητα μας η στήριξη του πρωτογενούς τομέα
Φωτογραφία: eurokinissi

«Για τη Νέα Δημοκρατία, η στήριξη του πρωτογενούς τομέα, αλλά και η στήριξη συνολικά της βιομηχανίας τροφίμων και ποτών αποτελεί πρώτη προτεραιότητα» δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Με μεγάλη χαρά, επισκέπτομαι, σήμερα, τη σημαντική έκθεση “Food Expo”, όπου παραπάνω από 1.200 Έλληνες παραγωγοί – μεγάλοι, μεσαίοι, μικροί – προβάλλουν τα ιδιαίτερα προϊόντα τους, διεκδικώντας τη θέση που τους αξίζει – που μας αξίζει ως χώρα – στην παγκόσμια διατροφική αγορά.

Η εξωστρέφεια των προϊόντων της ελληνικής γης αποτελεί ένα πάρα πολύ σημαντικό στοίχημα για τη χώρα. Η σωστή τυποποίηση και σωστή προβολή των προϊόντων μας είναι αυτή, η οποία θα μας επιτρέψει να διεκδικήσουμε θέσεις σε αγορές του εξωτερικού. Ταυτόχρονα, θα επιτρέψει και στις ελληνικές επιχειρήσεις να αναπτυχθούν και να δημιουργήσουν περισσότερες θέσεις απασχόλησης.

Για τη Νέα Δημοκρατία, η στήριξη του πρωτογενούς τομέα, αλλά και η στήριξη συνολικά της βιομηχανίας τροφίμων και ποτών – που είναι η φυσική μετεξέλιξη της πρωτογενούς παραγωγής – αποτελεί πρώτη προτεραιότητα. Πόσο μάλλον σε μια εποχή, όπου η μεσογειακή διατροφή, η ελληνική διατροφή, έχει αναγνωριστεί από όλους ως η πιο υγιεινή διατροφή, η οποία μπορεί να προλάβει μια σειρά από ασθένειες».

Αν δεν είναι δημαγωγική εξαγγελία, αλλά εννοεί όσα λέει εδώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τον  πρωτογενή τομέα  και  τη στήριξή του από το κράτος, τότε πέτυχε διάνα.   Η Ελλάδα, ως γνωστό,  δεν  έχει βαριά βομηχανία. Δε διαθέτει άλλες πλουτοπαραγωγικές πηγές, πέρα από τα προϊόντα της Γεωργίας και της Κτηνοτροφίας της. Και μαζί με τον τουρισμό, είναι οι τρεις ισχυρές ατμομηχανές που μπορούν ικανοποιητικά να σύρουν το τρένο της ανάπτυξης της χώρας.

Ας το τολμήσει, λοιπόν. Είμαστε εδώ να τον στηρίξουμε.

 

3. Η Aγκυρα κατηγορεί τώρα το Βερολίνο ότι υποστήριξε το πραξικόπημα
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΑΡ

«Απόδειξη» ότι το Βερολίνο υποστηρίζει τους γκιουλενιστές αποτελούν σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του Ερντογάν οι αμφιβολίες που εξέφρασε η γερμανική υπηρεσία κατασκοπείας (ΒΝD) αναφορικά με τον ρόλο του αυτοεξόριστου στις ΗΠΑ ιμάμη Φετουλάχ Γκιουλέν στην αποτυχημένη απόπειρα πραξικοπήματος του περασμένου Ιουλίου στην Τουρκία.

Χθες Σάββατο το γερμανικό περιοδικό Der Spiegel δημοσίευσε μια συνέντευξη με τον επικεφαλής της γερμανικής υπηρεσίας εξωτερικών πληροφοριών BND, ο οποίος δήλωσε πως η τουρκική κυβέρνηση δεν κατάφερε να πείσει την υπηρεσία του ότι ο Γκιουλέν ήταν υπεύθυνος για την απόπειρα πραξικοπήματος.

«Η Τουρκία προσπάθησε να μας πείσει γι’ αυτό σε κάθε επίπεδο, αλλά μέχρι στιγμής δεν το έχει καταφέρει», φέρεται ότι δήλωσε ο Μπρούνο Καλ.

Μιλώντας στο CNN Turko Ιμπραήμ Καλίν ισχυρίσθηε πως τα σχόλια αυτά αποτελούν απόδειξη πως το Βερολίνο υποστήριξε το πραξικόπημα.

O εκπρόσωπος του Ταγίπ Ερντογάν, Ιμπραήμ Καλίν

Στην ίδια συνέντευξη ο εκπρόσωπος του Ερντογάν άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο Tούρκοι υπουργοί να μπορέσουν να οργανώσουν άλλη μια συγκέντρωση στη Γερμανία πριν από το δημοψήφισμα της 16ης Απριλίου για την αλλαγή του τουρκικού συντάγματος, μια κίνηση που θα μπορούσε να αυξήσει κι άλλο την ένταση με το Βερολίνο.

Ο Καλίν υποστήριξε πως η «τουρκοφοβία» βρίσκεται σε άνοδο στην Ευρώπη, καθώς η Άγκυρα επισημαίνει τα λάθη της Δύσης, και πρόσθεσε πως η Τουρκία παραμένει μια χώρα φιλική στους διεθνείς επενδυτές.

Τα έχει εντελώς χαμένα ο “Σουλτάνος”. Βλέπει παντού εχθρούς και μόνο εχθρούς.

΄Ομως, οφείλουμε να είμαστε προσεκτικοί. Δεν πρέπει να μας ξεγελούν οι θυμικές αντιδράσεις του δικτάτορα της Τουρκίας. Η αγανάκτηση, ο θυμός ,οι σπασμωδικές του κινήσεις, όλα δείχνουν, βέβαια, πως πρόκειται για  μια διαταραγμένη προσωπικότητα.

Αυτό, όμως,  φαίνεται πως εκμεταλλεύεται  η “Αρκούδα του Βορρά”,” ο έτερος Καπαδόκης”,  ο παρανοϊκός “Τσάρος”, ο οποίος  χρησιμοποεί τον άρρωστο πλέον  Ερντογάν, ως μοχλό στο σχέδιο της διάσπασης της ευρωπαϊκής ενότητας. Μάλιστα,  από δω και ύστερα, θα βλέπουμε όλο και πιο στενές σχέσεις μεταξύ των δύο δικτατόρων της Ρωσίας και της Τουρκίας.

Χρειάζεται προσοχή, δοθέντος πως και ο ακροδεξιός, τραμπούκος  πρόεδρος της Αμερικής, δεν είναι καθόλου στα καλά του και τούτος. ΄Επεσε ο πλανήτης σε χέρια αφρόνων. Και “ένας θεός ξέρει” τί  μας  περιμένει.

4. Ρουσόπουλος: Οργανωμένο σχέδιο των Τούρκων οι πυρκαγιές του 2007

Ο «στρατηγός άνεμος» δυσχεραίνει το έργο της κατάσβεσης, λέει ο Β.Πολύδωρας

Ρουσόπουλος: Οργανωμένο σχέδιο των Τούρκων οι πυρκαγιές του 2007

Για οργανωμένο σχέδιο απαξίωσης της κυβέρνησης Καραμανλή έκανε λόγο ο Θόδωρος Ρουσόπουλος. Παράλληλα εξαπέλυσε επίθεση κατά του  πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη με αφορμή τα όσα είπε για τη διακυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή και το «φούσκωμα» του ελλείμματος.

Ο στενός συνεργάτης του Κώστα Καραμανλή, σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, σχολιάζοντας τις ευθύνες που επέρριψε ο Κώστας Σημίτης- σε ομίλια του στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών- στον πρώην πρωθυπουργό για την περίοδο διακυβέρνησής του, είπε: «Πόσους και ποιους πείθει ο λόγος του κ. Σημίτη και των συν αυτώ. Κανέναν άλλον εκτός από μια ελίτ η οποία δεν είδε -μάλλον γιατί έτσι τη βόλευε- τη φούσκα του Χρηματιστηρίου επί Σημίτη, δεν είδε τα πραγματικά και όχι φτιαχτά σκάνδαλα που οδήγησαν στενούς του συνεργάτες στη φυλακή, δεν είδε το γιγάντωμα της διαπλοκής με εθνικούς προμηθευτές και εργολάβους, δεν είδε την ψοφοδεή στάση έναντι κόμματος και συνδικαλιστών, όταν έπρεπε να υπάρξει τομή στο ασφαλιστικό σύστημα και να μην σκάσει στα χέρια των ασφαλισμένων, και δεν είδε τη μετάθεση υποχρεώσεων στην επόμενη κυβέρνηση. Είναι η ίδια ελίτ που δεν είδε την -πρωτοφανή για μια δημοκρατία- διαδοχή με βασιλικούς όρους δαχτυλιδιού στον επόμενο αρχηγό Γιώργο Παπανδρέου. Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να σχολιάσω κάτι» πρόσθεσε.

Στη συνέντευξή του ο κ. Ρουσόπουλος εξέφρασε την άποψη ότι εκλογές θα γίνουν το 2019, πιθανότατα μαζί με τις ευρωεκλογές και τις εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης ενώ δεν  απέκλεισε το ενδεχόμενο η Νέα Δημοκρατία να κερδίσει την αυτοδυναμία.

«Πολλοί στην προσπάθειά τους να απαξιώσουν την διακυβέρνηση Καραμανλή κλείνουν τα μάτια ακόμη και μπροστά στα προφανή» υποστηρίξε, σχολιάζοντας τα γεγονότα της εποχής. Αναφέρομενος στο θέμα των πυρκαγιών του 2007, με αφορμή και την πρόσφατη παρουσίαση ενός βιβλίου δύο αξιωματικών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, κάνει λόγο, για πρώτη φορά, για οργανωμένο σχέδιο, υποστηρίζοντας αφενός ότι «ήταν ξεκάθαρη η δήλωση του πρώην πρωθυπουργού της Τουρκίας Μεσούτ Γιλμάζ για τον ρόλο των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών στις πυρκαγιές στην Ελλάδα» και αφετέρου επικαλούμενος τις αποκαλύψεις του δημοσιογράφου Μιχάλη Ιγνατίου για ηχητικό ντοκουμέντο στο οποίο ακούγονται υπουργοί και στρατηγοί της Τουρκίας να σχεδιάζουν παράνομες και εγκληματικές ενέργειες εναντίον Ελλάδας και Κύπρου.

«Όποιος διαβάσει συγκεντρωμένα, στο βιβλίο των δύο αξιωματικών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, τα γεγονότα του καλοκαιριού του 2007 θα βγάλει αβίαστα συμπεράσματα. Κάθε μέρα είχαμε 200 μέτωπα πυρκαγιάς με εστίες πολύ κοντινές μεταξύ τους κάθε άλλο παρά τυχαίο γεγονός μπορεί να αποκληθεί. Ξεκάθαρη ήταν και η δήλωση του Τούρκου πρώην πρωθυπουργού Γιλμάζ, για τον ρόλο των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών στις πυρκαγιές στην Ελλάδα. Είναι η πρώτη φορά που γίνεται τέτοια παραδοχή και μάλιστα σε επίπεδο πρώην πρωθυπουργού» είπε χαρακτηριστικά.

Ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος εκφράζει, επίσης, στη συνέντευξή του στο Πρακτορείο, την ανησυχία του γύρω από τα εθνικά θέματα, δανειζόμενος τη ρήση του Ουίνστον Τσώρτσιλ ότι «η περιοχή μας παράγει περισσότερη ιστορία από όση μπορεί να καταναλώσει» και υποστηρίζει ότι «ένα τυχόν θερμό επεισόδιο μπορεί να δρομολογήσει πολιτικές εξελίξεις».

Επιπλέον, βαθμολογεί με «υψηλή βαθμολογία» τον Αλέξη Τσίπρα «στη θέλησή του να μείνει στην εξουσία». Ο Θοδωρής Ρουσόπουλος, ο οποίος σήμερα είναι καθηγητής στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου, μιλά στο ΑΠΕ-ΜΠΕ και για την πιθανότητα επιστροφής του στην ενεργό πολιτική, λέγοντας «η τυχόν επιστροφή μου θα είναι το τελευταίο στάδιο δικαίωσης του ονόματός μου μετά την άθλια σπίλωση που δέχτηκα το 2008 με την υπόθεση Βατοπεδίου». Ξεκαθαρίζει, ωστόσο, ότι ακόμη δεν έχει αποφασίσει οριστικά και ως εκ τούτου δεν έχει κάνει σχετική συζήτηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

 

Να και ένας άλλος υπόδικος από την Καραμανλική οικογένεια της Δεξιάς κι από το συνάφι της βιομηχανίας παραπληροφόρησης που αντί να είναι φυλακή για τους λόγους πού έπρεπε να είναι και ο τότε αρχηγός του  και πρωθυπουργός της χώρας, γιατί προκάλεσε την χρεοκοπία της, το παίζει…διανόηση και μας κάνει μάλιστα καυτές  αποκαλύψεις.

Οι Τούρκοι φταίνε για όλα τα κακά της μοίρας μας! Και για τις πυρκαγιές και για τη χρεοκοπία για όλες τις συμφορές από την… πτώση της Πόλης μέχρι σήμερα.    Σε καμιά περίπτωση δεν είναι υπεύθυνες για τα τελευταία δεινά οι καταραμένες εκείνες κυβερνήσεις  στις οποίες συμμετείχε και ο υπόδικος Ρουσσόπουλος. Δεν ήταν εκείνη η παρέα τότε που  διπλασίασε το χρέος και έκανε στάχτη την αρχαία Ολυμπία και έκαψε παραπάνω από 60 ζωντανούς ανθρώπους!

Μάθαμε δια στόματος κυρίου καθηγητού και μέλους της ομάδας των Νεο-Ορθοδόξων, που διαθέτουν και …πριβέ πνευματικούς στις Μονές του ΄Ορους, πως έφταιγαν οι Τούρκοι, ο “στρατηγός άνεμος”  και οι “ασύμμετρες απειλές”  για το μεγάλο κακό. ΄Οχι η εγκληματική   ανευθυνότητα της τότε κυβέρνησης. Και για τις πυρκαγιές η ανικανότητα  του  αρμόδιου  υπουργού της, του  ανεκδιήγητου ακροδεξιού   Βύρωνα Πολύδωρα.

Στη χώρα δεν υπάρχει δικαιοσύνη. Βάζουν τον Σώρρα μέσα, με απόφαση χειραγωγημένη και η παρέα του Κώστα Καραμανλή που  οδήγησε  το σκάφος στα βράχια…απολαμβάνει φρέσκο ψαράκι στη Ραφήνα. Τί χώρα!

Αυτή η Ελλάδα πέπρωται να γκρεμιστεί και θα την γκρεμίσουμε, μαζί με τους άρρωστους θεσμούς της και όλες τις παθογένειες. Θα κτίσουμε μια νέα χώρα στην οποία δε θα έχουν θέση  υπόδικοι Καραμανλήδες, Ρουσόπουλοι και  λοιποί  δεφθαρμένοι και διαπλεκόμενοι πολιτικάντηδες.

Υποσχόμαστε!

 

5. Ο νέος επιχειρησιακός βραχίονας των «Πυρήνων της Φωτιάς» -Στο μικροσκόπιο της αστυνομίας 7 άτομα
Φωτογραφία αρχείου: EUROKINISSI/ ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ

Τέσσερις άνδρες και τρεις γυναίκες έχουν μπει στο μικροσκόπιο της αστυνομίας, στην προσπάθεια να χαρτογραφηθεί η εξέλιξη της οργάνωσης των «Πυρήνων της Φωτιάς».

Οι άνθρωποι που έστειλαν τα πακέτα με εκρηκτικά στο Βερολίνο, με παραλήπτη τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, και στο Παρίσι, προς τον διευθυντή ευρωπαϊκών υποθέσεων του ΔΝΤ, Τζέφρι Φρανκς, ήταν οι ίδιοι που είχαν τοποθετήσει βόμβα στο σπίτι της Εισαγγελέως Εφετών Γεωργίας Τσατάνη τον περασμένο Οκτώβριο. Αυτό εκτιμούν στελέχη που έχουν γνώση των ζητημάτων τρομοκρατίας.

Οι επτά, που έχει βάλει στο μικροσκόπιο η αστυνομία, αποτελούν τον νέο επιχειρησιακό βραχίονα των «Πυρήνων της Φωτιάς», σύμφωνα με πηγές της Αντιτρομοκρατικής. Πιθανολογείται ότι πρόκειται για στρατολογημένους ποινικούς. Εκτιμάται ότι το γενετικό υλικό κάποιων εξ αυτών περιλαμβάνεται στα «ορφανά» DNA που έχει η αστυνομία, από έρευνες σε κρησφύγετα της οργάνωσης.

Ο ένας από τους ύποπτους θεωρείται ότι είναι ειδικός στην κατασκευή βομβών. Αστυνομικοί γνώριζαν για την περίπτωσή του από την περίοδο που ασχολούνταν με το σχέδιο «Γοργοπόταμος», που προέβλεπε την ανατίναξη των φυλακών Κορυδαλλού προκειμένου να απελευθερωθούν μέλη των «Πυρήνων» και άλλοι κρατούμενοι.

Σε συνομιλίες που έχουν υποκλαπεί ο εν λόγω ειδικός στις βόμβες αναφερόταν ως «μάγειρας». Η αστυνομία δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να βοήθησαν ποινικοί στη στρατολόγησή του. Κάτι που δημιουργεί μεγαλύτερο προβληματισμό, γιατί φαίνεται πως τα φυλακισμένα μέλη της οργάνωσης μπορούν να επικοινωνούν με ύποπτα άτομα εκτός φυλακής. Πηγή δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να έχει δοθεί από φυλακισμένο η εντολή για την αποστολή των πακέτων με τα εκρηκτικά.

Η Αντιτρομοκρατική έως τώρα εκτιμούσε ότι τα ασύλληπτα μέλη των «Πυρήνων» δεν έχουν σημαντικές επιχειρησιακές δυνατότητες. Ομως, αιφνιάστηκε τους τελευταίους μήνες, τόσο από την έκρηξη στο σπίτι της Γεωργίας Τσατάνη, όσο και από την αποστολή των δεμάτων με εκρηκτικά.

Ο απόλυτος εξευτελισμός των μελών των  οργανώσεων-ομάδων ΄Ενοπλης Λαϊκής Βίας  η συνεργασία τους με ποινικούς. Βέβαια,αυτή η ιστορία έχει ξεκινήσει εδώ και χρόνια στη διάρκεια  της “επιχειρησιακής”  δράσης της οργάνωσης  Β17 Ν, όταν κάποια από τα μέλη της, μεταξύ αυτών ο Κουφοντίνας και οι Ξηροί, είτε συνεργάζονταν με ποινικούς ,είτε οι ίδιοι εκτελούσαν “συμβόλαια” ποινικών-κακουργηματικών πράξεων. ΄Εχουμε επανειλημμένα γράψει εδώ για το συγκεκριμένο θέμα. Και ο Κουφοντίνας οφείλει, αφού τελειώσει με τους ιδεολογικούς (διάβαζε ιδεοληπτικούς) δεκάρικους-παλικαρισμούς του  να μας εξηγήσει κάποια πράγματα. Και όχι μόνο για τη δολοφονία Μπακογιάννη.

Να μας πει, ας πούμε, τί γνωρίζει για την υπόθεση “Ριανκούρ” και τα λεφτά της επικήρυξης.  Καθώς και πώς κατάφερε να πείσει   τότε το Διώτη και τους λοιπούς γααλονάδες  της αντιτρομοκρατικής, να μείνουν έξω από τα “σίδερα” πρόσωπα του στενού οικογενειακού περιβάλλοντος μελών της Β17Ν.

Μπορεί να είναι λαλίστατος, όταν θέλει  και να πείθει εκείνους που έχουν λόγους να πειστούν. ΄Οχι, όμως, και όσους ξέρουν για το “βίο και την πολιτεία” κάποιων που κρύβουν καθαρά ποινική δραστηριότητα υπό ιδεολογικό μανδύα. Θα τα πούμε εν καιρώ όλα “χαρτί και καλαμάρι”. Και τότε πολλοί θα φρίξουν. Και άλλοι δε θα ξέρουν πού να κρυφτούν.

Το ίδιο που συμβαίνει και σήμερα με τους νέους μπαχαλάκηδες και λοιπούς “πιτσιρικάδες” που θα κάνουν την… επανάσταση. Συνεργάζονται με ποινικούς και οι περισσότερες από τις ενέργειές τους είναι καθαρά ποινικές πράξεις. Απλά, μια προκήρυξη με πολύ ….επαναστατημένο  μπλα μπλα και δημαγωγία,  δίνει τα προσχήματα να επικαλούνται κάποιοι την ιδιότητα του πολιτικού  κρατούμενου και όχι του ποινικού.

Κι αυτοί επίσης οφείλουν εξηγήσεις. “Ο σκοπός δεν αγιάζει τα μέσα” σε καμια πείπτωση, παίδες της “΄Ενοπλης Πάλης”. Βάλτε το καλά στο μυαλό σας.