ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙΑ

1. Μαρινάκης: «Σύντομα θα αποκαλυφθούν οι αρχιτέκτονες της άθλιας σκευωρίας»
Μαρινάκης: «Σύντομα θα αποκαλυφθούν οι αρχιτέκτονες της άθλιας σκευωρίας»

“Η εναντίον μου δίωξη είναι προϊόν σκευωρίας και δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την αλήθεια. Το σχέδιο είχε από καιρό αποκαλυφθεί. Και δεν είναι απλώς ένα σχέδιο προκλητικό και αποκρουστικό, αλλά κυριολεκτικώς εγκληματικό. Το κράτος δικαίου καταλύεται και η δημοκρατία υπονομεύεται.

Δεν είχα ποτέ και δεν έχω καμία απολύτως σχέση με τις πράξεις για τις οποίες πρόκειται να διενεργηθεί ανακριτική έρευνα, το αποτέλεσμα της οποίας είμαι απολύτως βέβαιος ότι θα είναι η επιβεβαίωση της αθωότητάς μου. Δεν υπάρχει εις βάρος μου ούτε το ελάχιστο αποδεικτικό στοιχείο και η εναντίον μου ενέργεια είναι αυθαίρετη.

Για μεγάλο χρονικό διάστημα στελέχη της συγκυβέρνησης, με επίμονο τρόπο, με έχουν στοχοποιήσει και σταθερά προαναγγέλλουν τις δικαστικές ενέργειες.

Σε διατεταγμένη υπηρεσία εναντίον μου, χειραγωγούν και χρησιμοποιούν συγκεκριμένα δημοσιογραφικά δίκτυα και δημοσιογράφους με βαρύ «μητρώο», για να προκαλέσουν ή να εκβιάσουν δικαστικές εξελίξεις. Στο ίδιο αποκρουστικό σχέδιο και προανακριτικοί υπάλληλοι, που συστηματικά καταπιέζουν και επίμονα «πολιορκούν» κατάδικο, στον οποίο υπόσχονται μεγάλα οικονομικά ανταλλάγματα και αποφυλάκιση, προκειμένου να με ενοχοποιήσει, λέγοντας τερατώδη ψέματα.

Δυστυχώς τις επιδιώξεις αυτές προθυμοποιήθηκαν να εξυπηρετήσουν και συγκεκριμένοι λειτουργοί της δικαιοσύνης, που επιθυμούν να είναι αρεστοί στην κυβέρνηση.

Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι σύντομα θα αποκαλυφθεί περίτρανα στους Έλληνες πολίτες ποιοί είναι οι αρχιτέκτονες της άθλιας σκευωρίας: Οι συγκυβερνήτες της πιο επικίνδυνης κυβέρνησης που έχει γνωρίσει ο τόπος, προκειμένου να αποπροσανατολίσουν τον Ελληνικό λαό από τα αδιέξοδα στα οποία τον έχουν οδηγήσει, με την ελπίδα φίμωσης κάθε ανεξάρτητης φωνής.

Ας είναι βέβαιοι οι σκευωροί ότι δεν πρόκειται να συμβιβαστώ, να συνθηκολογήσω και να υποκύψω, όπως νομίζουν και επιδιώκουν”.

Ζούμε στη χώρα της παράνοιας, αλλά και  της απόλυτης ατιμίας και διαφθοράς.   Ο αρχηγός της  Δεξιάς , ως αντιπολίτευση, ο  υιός του αλήστου μνήμης Κωνσταντίνου Μητσοτάκη,Κυριάκος,  βγαίνει δημόσια και καλύπτει θρασύτατα έναν εφοπλιστή που κατηγορείται για εμπόριο μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών. Παράλληλα απαλλάσσει  κάποιους άλλους μεγαλόσχημους δικούς του,  άρτι κατηγορηθέντες  πως δωροδοκήθηκαν με πολλά εκατομμύρια από τη γνωστή, φαρμακευτική εταιρία της απάτης .  Στελέχη, παράγοντες και οπαδοί της ίδιας παράταξης επίσης, δίνουν κι αυτοί  άφεση στους παραπάνω κατηγορουμένους και μιλούν για …κυβερνητική συνωμοσία!

Κάθισε, δηλαδή,  ο Τσίπρας, μας λένε,  και το στενό του επιτελείο  και είπαν: Ποιοι  σήμερα έχουν σειρά να  σταυρώσουμε μια και είναι κομματικοί μας αντίπαλοι;  Πέσανε διάφορα  ονόματα στο τραπέζι και καταλήξανε  σ΄αυτό το “Μυστικό δείπνο”  από την πλειάδα των αντιπάλων τους, σε 2 πρωθυπουργούς, σε κάμποσους π. υπουργούς και  σε ένα εφοπλιστή και πρόεδρο μεγάλης ποδοσφαιρικής ομάδας.  Χτύπησε  ο Αλέξης και το σφυρί στο τραπέζι και τα πρόσωπα και οι κατηγορίες κατακυρώθηκαν! Αυτό μας διαβεβαιώνουν.

΄Ετσι, λοιπόν, απλά εξυφάνθηκε το σχέδιο.Με αυτό τον τρόπο στήθηκε η συνωμοσία.  Και έρχονται οι κατηγορούμενοι να μας πείσουν πως είναι “αθώες περιστερές” και πως  όλες οι κατηγορίες είναι στημένες από τον Αλέξη Τσίπρα. Γιατί τώρα επέλεξε αυτούς τους συγκεκριμένους ο πρωθυπουργός και όχι κάποιους άλλους  περισσότερο εχθρικούς προς την κυβέρνηση, δεν έχει καμιά σημασία  για τους αλητήριους. ΄Εριξαν ζάρια και κάθισαν σε εκείνους.  Αυτό μας λένε.

  Το το ότι υπάρχουν μάρτυρες, στοιχεία σοβαρά που τεκμηριώνουν τις κατηγορίες, αλλά και η απλή λογική  συνηγορεί με το απλό ερώτημα γιατί η κυβέρνηση ανάμεσα σε τόσους σκληρούς άλλους αντιπάλους της,  διάλεξε τους  συγκεκριμένους; Αυτό δεν έχει καμιά σημασία για τους ίδιους. Ούτε χρήζει σοβαρής απάντησης.

Κι ας βιάζεται η λογική. Κι ας φρίττει κάθε έντμος και σοβαρός άνθρωπος. Τίποτα.  Οφείλουμε άπαντες να πιστέψουμε το παραμύθι της συνωμοσίας.

Θα μας τρελάνουν οι παλιάνθρωποι. Τσίπα, βέβαια, δε διαθέτουν. Αλλιώς, δε θα ήταν αυτό που είναι, λαμόγια και εγκληματίες. Αλλά λόγω πανικού, ούτε στοιχειώδη λογική διαθέτουν πρώτα, για να αντιληφθούν  πως μόνο τους ανεγκέφαλους πείθουν με όσα λένε και δεύτερο πως ΟΥΔΕΝ ΚΡΥΠΤΟΝ ΥΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟΝ.

Μια μέρα ΟΛΑ θα έρθουν στο φως.   Και το ποιος ήταν επικεφαλής της επιχείρησης μεταφοράς της ηρωίνης στην υπόθεση του Noor 1, και ποιοι καβάτζωσαν σε…τροχήλατες βαλίτσες τα εκατομμύρια του απατεώνα Φρουζή .

ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ, ΘΡΑΣΙΜΙΑ. ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΙΒΕΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ!

2. ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
Ερευνα: Καμία ονομασία με τον όρο «Μακεδονία» λέει το 65,9%
Φωτογραφία: SOOC/ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΣΑΚΑΛΙΔΗΣ

Συγκεκριμένα, το 65,9% απαντά ότι η χώρα μας δεν θα πρέπει να δεχθεί καμία σύνθετη ονομασία που να περιλαμβάνει τον όρο Μακεδονία, στην πανελλαδική έρευνα που έκανε για τον Οργανισμό «διαΝΕΟσις» η MRB.

Στην ίδια έρευνα, που διεξήχθη τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο, το 27,7% απαντά ότι η χώρα μας πρέπει να δεχθεί ονομασία με τον όρο «Μακεδονία».

Πέρα από το Σκοπιανό, οι απαντήσεις που έδωσαν οι 1.250 μετέχοντες στις 70 ερωτήσεις της έρευνας δείχνουν μεταξύ άλλων μία ευρύτατα διαδεδομένη άγνοια για το τι είναι η Ευρωπαϊκή Ενωση.

΄Ωστε ρώτησαν τα λαμόγια της (τάχα μου) σημοσκοπικής εταιριας 1.250 άτομα (ποιυς,πού,με ποιές διατυπωμένες ερωτλησεις) και αποφάνθηκαν ως φωστηρες πως  το 65,9% (το…9 μου αρέσει,τόσο απατεώνες)  πως οι ΄Ελληνες είναι  Μακεδονομάχοι.  Σε τόσο αφελείς απαυεθύνονται. να θερούν ένα ολόκληρο σχεδόν λαό χρυσαυγίτικης αντίληψης και στάσης.

Τα έχουμε ξαναπεί επανειλημένα. Αυτές δεν είναι δημοσκοπήσεις. Είναι παραμύθια   για μικρά παιδιά και για σκουπιδοφάγους. Ο καθένας που θα πληρώσει αυτές τις εταιρίες της απάτης, έχει το αποτέλεσμα που επιθυμεί.

Η μεγαλύτερη απόδειξη αυτής της  κομπίνας είναι οι ίδιες οι  προβλέψεις τους στι εκλογές. ΠΑΝΤΑ πέφτουν έξω και μάλιστα με κωμικοτραγικά δεδομένα. Και ουδέποτε τους κάλεσε εισαγγελέας να απολογηθούν ,αφού ειναι ηλίου φαεινότερο πως πρόκειται για απάτη και χρηματισμό.

Η αλήθεια για το όνομα Μακεδονία , είναι τούτη. Πλην της Δεξιάς, της Ακροδεξιάς και των Ναζί πανελλαδικά ,  από τη Μακεδονία και κάτω, ουδείς άλλος ενδιαφέρεται αν  η ονομασία των Σκοπίων θα περιλαβάνει το όνομα Μακεδονία με ένα τοπικό κυρίως προσδιορισμό.

Κι από πού βγαίνει αυτό;  Κυρίως από την “καμπάνα” που  χτύπησε πένθιμα για τους “Μακεδονομάχους” σε όλα τα  πρόσφατα παραληρηματικά συλλλαλητήριά τους. Συμμετείχαν… “3 και ο κούκος”. Κι οι παραληρούντες  δεν ήταν, παρά  όλο το λούμπεν στοιχείο της χώρας (Ναζί, παπαδαριό, ψωνισμένοι και Ελληνάρες).

Αλλά, θα φανεί  επίσης η αλήθεια κι από την επομένη  της …βάπτισης των Σκοπίων σε ΄Ανω Μακεδονία .  Η ζωή στη χώρα θα συνεχιστεί ομαλά με    το βλέμμα του κόσμου στραμμένο στα σοβαρά και ουσιαστικά  προβλήματα ,όπως αυτό της οικονομίας. Την…΄Ανω Μακεδονία, ή όπως αλλιώς θα την πουν,  ως  Σκόπια θα τη θυμούνται μόνο κάτι απόστρατοι  σαν τον Φραγκούλη  και οι γνωστοί  γραφικοί σαν την Ελένη  Λουκά.  Εδώ θα είμαστε και θα το δούμε.

3. ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΚΡΙΠΑΛ
Bloomberg: Μάχη της Μέι κατά της Ρωσίας στη Σύνοδο -Ο Τσίπρας ο πιο αμήχανος

Ο Αλέξης Τσίπρας με την Τερέζα Μέι (Φωτογραφία: EUROKINISSI)

Η Τερέζα Μέι έδωσε «μάχη» για να κερδίσει συμμάχους στην ΕΕ, στην απόδοση ευθυνών στη Ρωσία για τη δηλητηρίαση του Σεργκέι Σκριπάλ επί βρετανικού εδάφους. Μία προσπάθεια στην οποία βρήκε την αντίσταση και του Αλέξη Τσίπρα, σύμφωνα με το Bloomberg.

στις 10:41 μ.μ. ο Ντόναλντ Τουσκ ανακοίνωσε ότι υπήρχε συμφωνία. Στο tweet του, ενώ βρισκόταν ακόμη στο τραπέζι του δείπνου, έγραψε τις λέξεις κλειδιά. «Το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο συμφωνεί με τη βρετανική κυβέρνηση ότι είναι εξαιρετικά πιθανό πως η Ρωσία είναι υπεύθυνη για την επίθεση στο Σόλσμπερι και ότι δεν υπάρχει καμία άλλη αληθοφανής εξήγηση», ανέφερε

Ο Αλέξης Τσίπρας “συνήλθε” και στο θέμα των σχέσεων της χώρας με το δικτάτορα της Ρωσίας. Πάνε οι παλιές οι γλύκες και τα πέρα δώθε στη Μόσχα. Κατάλαβε ,όπως και με το χρέος, πως δεν “παίζεις εν ου παικτοίς”. Και όπως “ανέκρουσε πρύμναν” στη στάση του για τι χρέος, το ίδιο και στις σχέσεις του με τον “Τσάρο”, αφού κατάλαβε πως  όχι μόνο είναι εντελώς  άχρηστος για την Ελλάδα,αλλά  και επικίνδυνος, ειδικά  μετά τη συμμαχία με τον έτερο δικτάτορα της Τουρκίας.

Απόδειξη της στροφής του πρωθυπουργού και σ΄αυτό το ζήτημα  είναι  το παραπάνω  κοινό ομόφωνο ανακοινωθέν. Και φυσικά  γίνεται απόλυτα κατανητό πια πως ο Πούτιν δεν είναι ένα κοινός δολοφόνος, αλλά κατά συρροή, με άπειρα  εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας φορτωμένος. Υπόδικος στο διεθνές ποινικό δικαστήριο,όπου θα οδηγηθεί μια μέρα.

Αν δε συμβεί αυτό, η Ρωσία δε  θα βρει ποτέ το δρόμο της. Ούτε επίσης   θα υπάρξει ησυχία και ειρήνη στα Βαλκάνια ,το Αιγαίο ,τη Μεσόγειο και γύρω.  Μια    χώρα που στην ουσία έχει  δικτατορικό καθεστώς και μάλιστα  μαφιόζικου τύπου, θα δημιουργεί είτε με  Πούτιν είτε χωρίς, συνεχώς τα ίδια προβλήματα,όπως στην Ουκρανία και τη Συρία.

 

4. ΣΕ ΧΩΡΙΟ ΤΗΣ ΙΝΔΙΑΣ
Σύζυγος-τέρας μαστίγωσε δημόσια τη γυναίκα του πάνω από 100 φορές κατηγορώντας τη για μοιχεία
Φωτογραφία: The Sun

Αποκρουστικό και τερατώδες είναι  το φαινόμενο της μαστίγωσης ή και του λιθοβολισμού των μοιχών σε τέτοιες κοινωνίες σαν την παραπάνω, ΜΟΝΟ για νουνεχείς και  τους φυσιολογικούς ανθρώπους. Στον…πολιτισμένο  και χριστιανικό  κόσμο  είναι  μεγάλη η μερίδα εκείνων, ειδικά  των … “απατημένων”, που  όχι μόνο συμφωνούν με τέτοιες τιμωρίες και επιχαίρουν, αλλά και θα επιθυμούσαν διακαώς να μπορούσαν κι αυτοί να κάνουν τα ίδια στο δικό τους  μοιχό .

΄Ο, τι είναι φυσικό είναι και ηθικό. Η πολυγαμία είναι κι αυτό  πρόνοια και δώρο  της Φύσης.Δεν υπάρχουν  σύμφωνα  γάμου και συμβίωσης που να έχουν την ισχύ να την καταργήσουν. Πολλώ μάλλον οι αφύσικες  θρησκείες.  Ουδείς είναι κτήμα ουδενός. Μόνο στα άρρωστα μυαλά.