ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

 

1.Ο άνθρωπος που «έκαψε» τον Παπαντωνίου -Μετέφερε στην Ελβετία τα χρήματα
Ο Γιάννος Παπαντωνίου -Φωτογραφία: Intimenews/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Δεν ακούτε μερικοί- μερικοί τις σοφές ατάκες του λαού μας .Οπότε…σας παίρνει και σας σηκώνει.Τα βρίσκετε μπροστά σας τα παλούκια.

Τί λέει,Γιάννο μ΄, για την κλεψιά ο λαός μας;

-Ξέρεις να κλέβεις;  Ξέρω.

-Ξέρεις να κρυφτείς; ΄Οχι.

-Ε,μην κλέβεις,τότε!

Σοφή και σωτήρια συμβουλή για όσους  έχουν μυαλό και όχι κουκούτσι,όπως εσύ και ο ΄Ακης. Δείτε τους υπόλοιπους ομολόγους σας στο ΥΠΕΘΑ. Δεν υπάρχει ουδείς σε αυτό το πόστο που να μη λαδώθηκε και μάλιστα χοντρά. Οι περισσότεροι  βάλανε τις μίζες στο “στρώμα”, όμως.  Και είνα …κύριοι, όχι με χειροπέδες.Εσύ με τον Τσοχατζόπουλο… χαϊβάνια.  Μου θέλατε ταχυδρόμους και μεταφορείς. Τόσο ανόητοι πια;

΄Ομως παραηγορηθείτε. “Θέλει ο θεός τον κλέφτη, θέλει και το νοικοκύρη”.Κάποια στραβή θα κάνανε ή θα κάνουνε και τα έξω (ακόμα) από τα κάγκελα λαμόγια. Οπότε, Γιάννο,  θα έχεις  παρεούλα στον Κορυδαλό.

΄Η ,κάντο όπως ο ΄Ακης. Δώσε ονόματα και στοιχεία, που σίγουρα ξέρεις . Απείλησε πως θα “κελαηδήσεις” και συ.   Οπότε,  είναι σίγουρο πως θα σε βγάλουν την ίδια στιγμή.

 

2.ΕΜΠΡΗΣΤΙΚΟΙ ΤΙΤΛΟΙ
«Οταν απείλησε η Τουρκία, υποχώρησε η Αθήνα»: Καυστικά τα τουρκικά ΜΜΕ για τα 12 μίλια
H τουρκική φρεγάτα TCG Gemlik (Φωτογραφία αρχείου: ΑΡ/Selcan Hacaoglu)

Με θριαμβευτικούς τόνους τα ελεγχόμενα από την κυβέρνηση Ερντογάν ΜΜΕ υποστηρίζουν ότι απέδωσε το casus belli οδηγώντας την Αθήνα σε άτακτη υποχώρηση. Χαρακτηριστικοί οι τίτλοι των εφημερίδων:

 

Ποιοί νομίζετε προκαλούν πολέμους, αναστατώσεις, θύελλες στον κόσμο; Η πρόστυχη βιομηχανία παραπληροφόρησης.Για το κέρδος ή επειδή είναι στρατευμένη στις υπηρεσίες ισχυρών. Πρώτα τα….ΜΜΕ θα φτιάξουν κλίμα, θα φανατίσουν το πόπολο και μετά θα αναλάβουν οι στρατοκράτες. Αυτή είναι η σειρά.

Σιχαμερή η εμπορική δημοσιογραφία. Ο πρώτος και ο χειρότερος εχθρός του ανθρώπου,ειδικά στις μέρες μας.

 

3.ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Ολοι οι φόροι που θα καταργήσει ή θα μειώσει η Νέα Δημοκρατία -Κόβει τον ΕΝΦΙΑ κατά 30%
Καταργήσεις και μειώσεις φόρων προβλέπει το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας- φωτογραφία intimenews

 

Αν ο υιός τολμήσει να κάνει πράξη τις προεκλογικές εξαγγελίες του, δοθέντος πως οι συμφωνίες και τα μνημόνια δεν αστειεύονται,θα αναγκαστεί να κόψει τις συντάξεις.΄Ο,τι ακριβώς απέφυγαν  οι σημερινοι και μπράβο τους.

4 χρονάκια θέλει η “γαλάζια ακρίδα” να πάρει την “κουτάλα”.Και σε αυτό το χρόνο, είναι ικανοί να τινάξουν πάλι την μπάνκα στον αέρα. Το έχουμε ξαναδεί το έργο.

Αλλά, δεν είναι η  Δεξιά που έχει τη μεγαλύτερη ευθύνη . Πασόκοι, Ποτάμια και λοιπά μη Δεξιά κόμματα, φέρουν το κύριο βάρος της .  Φώφη, Σταύρος, Λεβέντης  δημαγωγούν ασύστολα  και είναι έτοιμοι να ξεπουλήσουν τον τόπο για τα δικά τους μικροκομματικά συμφέροντα.

Η ιστορία επαναλαμβάνεται.Και μάλιστα,ακριβώς ίδια

4.Γραμματέας Eνωσης Δικαστών και Εισαγγελέων: Οι καταγγελίες της Ράικου μπορεί να είναι αληθινές, να ελεγχθούν
Δικαστική αίθουσα / Φωτογραφία: Intimenews

 

Φυσικά και θα στηρίξει το μέλος της μια “κλαδική”.Πάντα έτσι γινόταν.

Η Ράικου έκανε την αρχή. Θα συνεχίσουν τη δουλειά  τα ηγετικά μέλη της  οργάνωσης και θα την ολοκληρώσει ο αρχηγός της Ν.Δ. Θα κάνει σημαία σε λίγο τις καταγγελίες  Ράικου,της καλής αυτής κυρίας,που πέρασε από τη Νovartis αλλά δεν πρόσεξε τίποτα επιλήψιμο εκεί, η καημένη Τόσο ηθική και άξια.

΄Ωρα, 12.47

 

5. ΔΕΝ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ
Συνήγορος Παπαντωνίου: Η μεταφορά χρημάτων σε δεσμίδες δεν είναι παράνομη
Ο Γιάννος Παπαντωνίου βγαίνοντας από τον ανακριτή

Δεν είναι παράνομη αλλά ούτε την αρνείται ο Γιάννος Παπαντωνίου την μεταφορά χρημάτων σε δεσμίδες στο εξωτερικό υποστηρίζει ο συνήγορος του προφυλακισθέντος πρώην υπουργού.

«Η μεταφορά χρημάτων σε δεσμίδες όπως την περιγράφει ο επιχειρηματίας δεν είναι παράνομη ούτε την αρνείται ο Γιάννος Παπαντωνίου» ανέφερε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open o συνήγορος του πρώην υπουργού, Αρης Χαραλαμπάκης.

«Το βασικό ζητούμενο είναι από που προέρχονται αυτά τα χρήματα. Αν δεν προέρχονται από παράνομη δραστηριότητα τότε δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα» είπε χαρακτηριστικά.

Πάντως δεν έκρυψε ότι τον εξέπληξε η απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα, να προφυλακιστεί ο Γιάννος Παπαντωνίου καθώς ήδη του είχε απαγορευθεί η έξοδος από την χώρα.

Είπαμε. Και η κουτσή Μαριώ, πλην των εντεταλμένων να προφυλακίσουν τον π.υπουργό, ξέρει πως αν τα χρήματα σου είναι νόμιμα , μπορείς να τα βγάλεις  έξω από χώρα.

Εμείς περιμένουμε το Γιάννο να μας πει πώς απόκτησε τα 2,5 εκατομμυριάκια. Κολλητός του Ζέρβα ήταν ο πατέρας του και μοιράστηκαν   τα σακιά τις λίρες που πετάγανε τα εγγλέζικα αεροπλάνα στην Αντίσταση;

 Και μην το κάνει σαν τον αρχηγό του Ανδρέα Παπανδρέου που για να δικαιολογήσει τα “πάμπερς” του Κοσκωτά, έβαλε τους  …σοσιαλιστές  συντρόφους  του (μεταξύ αυτών και ο Κύριος π. Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας) να ορκίζονται ότι  του δάνεισαν άλλος 10, άλλος 50 και άλλος  100 εκατομμύρια (δραχμές την εποχή εκείνη), για να τελειώσει το…κωλόσπιτο της Μιμής, που έλεγε και ο  συνεχώς τσαντίλας,μακαρίτης  πια  Βαγγέλης Γιαννόπουλος. Καθαρές κουβέντες να πει και καθαρά χέρια να δείξει.

 

6. Σκέπασε» το σπίτι του στη Νέα Κίο με ελληνική σημαία 140 τ.μ.

Για μια ακόμη φορά ο κ. Γιάννης Αθανασόπουλος ανάρτησε παραμονές της 28ης Οκτωβρίου έξω από το σπίτι του στη Νέα Κίο Αργολίδας την σημαία των 140 τετραγωνικών μέτρων.

Ο κ. Αθανασόπουλος είναι μέλος του συλλόγου “Φίλοι της Σημαίας Νέας Κίου”. Όπως τονίζει «όταν ήμαστε ενωμένοι δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα».

Μια εντυπωσιακότατη ενέργεια που όπως μας εξηγεί ο ίδιος είναι απάντηση στις ενέργειες του Ερντογάν, αλλά και τουρκικών εφημερίδων που δημοσιεύουν χάρτες με τουρκικά κομμάτια της Ελληνικής επικράτειας.

 

Τώρα εγώ γιατί πάω άφοβα στοίχημα, ξέροντας πως θα το κερδίσω, αν υποστηρίξω ότι είναι εντελώς ψωνισμένος  ο τύπος; Πως χάνει και μπάζει απ΄όλες τις μεριές;

Λέει κανείς το αντίθετο; Ας ρωτήσουμε και στο χωριό κανένα σοβαρό πρόσωπο να μας πει.  Δεν μπορεί, θα υπάρχουν πολλοί που θα το κράζουν στη Ν.Κίο.

Καημένε, Αθανασόπουλε, “τί σταυρό κουβαλάς” κι εσύ!

Ώρα 21.40