ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

 

1.ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΟ ΓΙΑ ΔΥΝΑΤΟΥΣ ΛΥΤΕΣ
Ψαριανός: «Δεν θα κάνω τα ρεπό του Ζουράρι, φεύγω» -Χάος στο Ποτάμι, στις 6 απόφαση
Στιγμιότυπο από παλαιότερη ΚΟ του Ποταμιού / Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Καθόλου δε χρειάζεται δυνατούς λύτες. Ούτε καν σταυρόλεξο υπάρχει. Το εντελώς πια “θολό” Ποτάμι (όχι πως ήταν και ποτέ ξάστερο), θα διαλυθεί εις τα εξ ων συνετέθη.

΄Οσο για την  πορεία του Ψαριανού είναι προκαθορισμένη ,όπως όλων  των απατεώνων της πολιτικής, ειδικά των …πατριωτών! .Ο ινστρούχτορας  της  Δήμητρας Λιάνη, που της δίδαξε τί πάει να πει σοσιαλισμός της Εκάλης(!)  θα ακολουθήσει κατά πόδας  τον  υιό του Αποστάτη, γλείφοντας εκεί που τάχα έφτυνε  χτες.

Τέτοιοι τύποι  είναι ό,τι αισχρότερο γέννησε ο πελατειακός κομματισμός σε αυτό τον τόπο. Αναξιοπρπείς, τυχάρπαστοι, παρτάκηδες, υποκριτές. Μια αναγούλα!

2. ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Αγιορείτες μοναχοί: «Οχι» στη Συμφωνία των Πρεσπών, θα είμαστε στο συλλαλητήριο
Το Αγιο Ορος / Φωτογραφία: ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI

 

΄Αγιο (τρομάρα του!) ΄Ορος! Η σφηκοφωλιά των Ρώσων.  Οι περισσότεροι μοναχοί  και ηγούμενοι, όχι  μόνο στα “οικόπεδα”  των Ρώσων στον ΄Αθω, είναι αχυράνθρωποι του δικτάτορα Πούτιν. Και δε θα ήταν Μακεδονομάχοι;

Πού ζούμε; Ποιους έχουμε δίπλα μας; Πώς θα μεγαλώσουν  τα παιδιά μας μέσα σε αυτή την παράνοια του εθνικισμού, δίπλα τα σάπια  μυαλά,τα ζόμπι του  ψευτοπατριωτισμού;  Και  ζούμε στις εποχές που ο άνθρωπος  καταργεί  τα  γήινα σύνορα και στοχεύει να κάνει  “πατρίδες” τα αστέρια! Κι αυτοι οι βρυκόλακες του Μεσαίωνα   πιστεύουν ακόμα σε Μακεδονίες με ή χωρίς προσδιορισμούς. Τί παραφροσύνη!

3.ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΩ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ»
Λυκούδης για Συμφωνία των Πρεσπών: Δεν ψηφίζω «όχι», δεν έχω αποφασίσει το «ναι»

Ποια συνείδηση ,βρε πανάθλιοι;  ΄Εχετε εσείς συνείδηση; Και ποιος καθορίζει την ποιότητά της και μετράει την καθαρότητά της;

Τί πάει να πει δεν έχει ακόμα αποφασίσει ο Λυκούδης  αν θα ψηφίσει ναι ή όχι στη συμφωνία Πρεσπών; ; Τώρα ψάχνεται; Τώρα περιμένει  να συνειδητοποιηθεί, να καταλάβει  πως ο  πατριωτισμός ισούται  με την απάτη και  συμφέρον;

4.α.  ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ
Η Παμμακεδονική Συνομοσπονδία κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά κατά Κοτζιά και Καμμένου
Η Παμμακεδονική Συνομοσπονδία κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά κατά Κοτζιά και Καμμένου
β. Τον Μητσοτάκη επικαλείται ο 63χρονος που συνελήφθη για τα απειλητικά μηνύματα στην Παπακώστα

Αξίζει να σημειωθεί πως κατά την απολογία του τόνισε πως αν εκείνος παραπεμφθεί για το μήνυμα «Έρχεται Γουδή» που παραδέχτηκε πως έστειλε στην κ. Παπακώστα, θα πρέπει να ασκηθεί άμεσα ποινική δίωξη και στον Κυριάκο Μητσοτάκη αφού ο ίδιος το έχει πει εντός του ελληνικού Κοινοβουλίου.

” Εκεί που μας χρωστούσανε μας πήραν και το βόδι”. Αντί να έχει τσιμπήσει ο εισαγγελέας ως ηθικούς αυτουργούς  Μητσοτάκη και διοργανωτές των  μαζώξεων της τύφλας   για τις απειλές   και τη τρομοκρατία που έχουν εξαπολύσει τα ζόμπι του εθνικισμού, έχουν το θράσος να κάνουν και μηνύσεις. Και όχι μόνο.

Ο καθένας πολίτης και  όχι μόνο οι βουλευτές  που τον βρίζουν ως “προδότη”, μπορεί να τους καθίσει στο σκαμνί. Αλλά, ο πολίτες, δεν είναι οπαδοί και  μάλιστα τόσο ανεγκέγαλοι. Μέρα -νύχτα η διαφορά.

 

5.ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΥΛΙΔΑΣ
Γκλέτσος: Θα παραιτηθώ από δήμαρχος αν περάσει από τη Βουλή η Συμφωνία των Πρεσπών
Ο Απόστολος Γκλέτσος / Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ

΄Αλλο… παλικάρι της φακής τούτος! Φρουφρού, αρώματα και   επικοινωνιακά παιχνίδια.   Από μυαλό δε, κουκούτσι. Φιγούρα  και …μαγκιά  κλανιά!

 

6. Το σχόλιο του σκιτσογράφου Αρκά μγια την ψηφοφορία της Τετάρτης

Επιτέλους! Αυτογνωσία ο Αρκάς. Το πήρε είδηση πως εδώ και καιρό έχει γίνει ρόμπα πια . Γνωστό.

Εμείς λέμε πως ο εξευετελισμός του  είναι και απόλυτος και οριστικός.  Να σκεφτεί κανείς μόνο πως όχι μόνο οι δεξιές και ακροδεξιές φυλλάδες φιλοξενούν πλέον σκίτσα του και τις παρλαπίπες που πετάει κάθε τόσο, ως το κατάντημα ξεμωραμένου, αλλά και οι Ναζί έμαθαν  κι αυτοί  τώρα να γελάνε  με  Αρκά!  Ο διασυρμός στον  κυριολεκτικό  ορισμό του.

 

7.  Τζιχαντιστής σχεδίαζε να δολοφονήσει τον Πούτιν στη Σερβία
Ο Βλαντιμίρ Πούτιν / (Alexei Druzhinin, Sputnik, Kremlin Pool Photo via AP)

 

Αστεία πράγματα.Ο δικτάτορας είναι ο καλύτερος μυστικός σύμμαχος,όπως και ο Ερτογάν (αυτός φανερά μια εποχή) , των Τζιχαντιστών.Γι΄αυτό και ποτέ δεν είχαμε τρομοκρατικό χτύπημα στη Ρωσία από τα κτήνη. Χωρίς τους Τζιχαντιστές, δε θα έβαζε πόδι στη Συρία ο ιμπεριαλιστής Τσάρος. Ποιον πάνε να δουλέψουνε οι μαφιόζοι  του ρώσικου καθεστώτος;

΄Ωρα,15.00