ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

 

1. Ιστορική ήττα της Μέι στην ψηφοφορία για το Brexit -Θα αναβληθεί η έξοδος από την ΕΕ;
Ιστορική ήττα της Μέι στην ψηφοφορία για το Brexit -Θα αναβληθεί η έξοδος από την ΕΕ;

“΄Οπως στρώνει κοιμάται κανείς”. Αν κι εδώ ,”έστρωσαν” κάποιοι ανεγκέφαλοι, που έχουν μπερδέψει την εποχή μας με εκείνες που η θαλασσοκράτειρα Αλβιώνα έκανε κουμάντο στα πέρατα της οικουμένης. Ακόμα δεν ξύπνησαν από εκείνο το όνειρο,που τώρα πια έγινε εφιάλτης.

Το κακό τώρα ξεκινάει στην Αγγλία.Ουδείς μπορεί να προβλέψει,κόντρα στα σενάρια,το τέλος αυτής της ιστορίας.

Θα διακινδυνεύσουμε μια πρόβλεψη.Μπορεί να χρειαστεί χρόνος, αλλά έχουμε την αίσθηση πως μια μέρα η γηραιά Αλβιών θα επιστρέψει στην Ε.Ε.

Είναι καιρός πια να υπάρξει μια πραγματική  ένωση.  Επιτέλους, να δούμε οι ΗΠΕ να γίνονται πραγματικότητα.  Το μέλλον της Ευρώπης, ενωμένης και σταθερής,περνάει ΜΟΝΟ μέσα από την ουσιαστική συνύπαρξη όλων των ευρωπαϊκών χωρών υπό μια κεντρική κυβέρνηση. Η σημερινή Ε.Ε είναι περισσότερο …Γ.Ε (Γερμανική ΄Ενωση).Εξυπηρετεί κυρίως τα συμφέροντα της Γερμανίας και το γνωρίζουν όλοι.

Σε μια τέτοια Ευρώπη,λοιπόν,  θα πιάνεις “μέσο”,για  να σε πάρουν και όχι να κάνεις χαρακίρι και να ζητάς έξοδο. Σε αυτή τη μεγάλη κοινότητα λαών  περιμένουμε να  ενταχθεί μια μέρα και η  Αγγλία.

“Στερνή τους γνώση” των Εγγλέζων. Ο εθνικισμός έχει σοβαρές παρενέργειες. Εμείς το ζούμε με εδώ  με τους δικούς μας τρελαμένους Μακεδονομάχους.

 

2. Συλλαλητήριο στο Σύνταγμα για τη Μακεδονία την Κυριακή -Βολές κατά των πρόθυμων βουλευτών
Φωτογραφία: Εurokinissi

 

Εμείς επιμένουμε στο ερώτημα. Από πού βρίσκουν τα λεφτά οι παλαβοί  και κάνουν τέτοιες μαζώξεις; Για να βάλουν οι πατριωταράδες το χέρι στην τσέπη είναι δύσκολο. Μόνο φρου-φρου και αρώματα. Οπότε, κάποιος πρέπει να χρηματοδοτεί όλες αυτές τις φιέστες.

Εμείς τον κατονομάσαμε.Λέγεται Ιβάν Σαββίδης.Γνωστός και μη εξαιρετέος αχυράνθρωπος του δικτάτορα της Ρωσίας. Και θα έρθει η ημέρα που κι αυτό το σκάνδαλο θα βγει στην επιφάνεια. Και ειδικά επειδή εμπλέκονται πολιτικά πρόσωπα και επιχειρηματίες. Εδώ θα είμαστε.

3. Μόσχα προς Αθήνα: Δεν παρεμβαίνουμε στα εσωτερικά της Ελλάδας, αλλά…
Ο Αλεξάντερ Γκρούσκο/ Φωτογραφία: AP- Geert Vanden Wijngaert

 

Μόσχα απάντησε στο ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών πως δεν εμπλέκεται στις εσωτερικές υποθέσεις της χώρας, αλλά επέμεινε ότι η επίλυση του ονοματολογικού εμπίπτει στην αρμοδιότητα του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ.

«Σε καμία περίπτωση δεν παρεμβαίνουμε στις εσωτερικές υποθέσεις της Ελλάδας, αλλά η Ρωσία θα συνεχίσει να εκφράζει την άποψή της στα θέματα που εμπίπτουν στην αρμοδιότητα του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ», τόνισε ο υφυπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας, Αλεξάντερ Γκρούσκο, στο TA

 

Τί υποκρισία αυτό το καθεστώς του δικτάτορα Πούτιν!  Καταπάτησαν ολόκληρη Αν Ουκρανία. Χώρισαν στα δύο μια ανεξάρτητη χώρα .Κόντρα σε  διεθνείς κανόνες και συνθήκες.

Και συνεχίζουν την κατοχή.΄Ομως  τώρα επιλεκτικά σέβονται τάχα  τη διεθνή κοινότητα και μας ξεφουρνίζουν πως είναι θέμα ΟΗΕ το ονοματολογικό. Ενώ για την  προσάρτηση της Κριμαίας χρειάζονταν …10.000 νεκροί . Τί αίσχος!

΄Ωρα 12.00
4.Ντόρα: Είμαι περήφανη για τον πατέρα μου! Εύχομαι το ίδιο να μπορεί να πει και ο Τσίπρας για τον δικό του

Απάντηση στα όσα είπε χθες ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας περί αποστασίας φωτογραφίζοντας τον αείμνηστο Κωνσταντίνο Μητσοτάκη αλλά και εκτίμηση ότι η εμπιστοσύνη που όπως φαίνεται παίρνει απόψε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα οδηγήσει σε ανωμαλία τη λειτουργία του κοινοβουλίου, από την Ντόρα Μπακογιάννη στη Βουλή.

 

Kαι για ποιο απ  όλα είναι υπερήφανη για τον πατέρα  της η κόρη, αντί να αισχύνεται; Για την αποστασία;  την προετοιμασία του πραξικοπήματος με το βασιλιά και τους στρατηγούς?  Τη δολοφονία του συζύγου της και γαμπρού του, που  τον έκανε πρωθυπουργό; τη  Mayo, μια λιβεριανή offshore  που του ξέπλενε χρήματα;

Η κυρία Ντόρα μπορεί να σεμνύνεται για τον πατέρα της. Άλλωστε, “το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει”. Η ιστορία όμως έχει καταχωρίσει το όνομα Κωνσταντίνος  Μητσοτάκης στις μαύρες δέλτους της. Και αισχύνεται για λογαριασμό της φαμίλιας τα μέλη της οποίας συνεχίζουν την παράδοση του  …πατριάρχη στη διαπλοκή και τη διαφθορά.

Ωρα,15.30