ΤΑ “ΠΕΤΡΙΝΑ ΧΡΟΝΙΑ” ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ

1. Τα Παραπολιτικά «κατέβασαν» για αρκετή ώρα το ηχητικό του Τράγκα για τις… Μαλδίβες

Διασκεδαστικές προεκτάσεις έχει λάβει η «αποκάλυψη» δήθεν… μυστικού ταξιδιού του Αλέξη Τσίπρα στις Μαλδίβες και αναπαρήχθη από μερίδα ιστοσελίδων.

Αφού έγινε, λοιπόν, γνωστό τοις πάσι ότι το αφήγημα ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα, και πρόκειται φυσικά για fake news, παρά το γεγονός πως το αναπαρήγαγε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνης Γεωργιάδης μέσω Twitter, αναζητούν προφανώς έναν τρόπο να μαζέψουν τα… ασυμμάζευτα.

Οι περισσότεροι από τους δημοσιογράφους στην Ελλάδα ,παλιότερα και  σήμερα, πριν ασχοληθούν με το… άθλημα ήταν ανεπάγγελτοι, άεργοι. Βρέθηκαν σε αυτό το χώρο από σύμπτωση ή καιροσκοπισμό. Κυνήγαγαν  να βγάζουν ένα κομμάτι ψωμί  άκοπα και να το παίζουν,παράλληλα,  και μούρες. Και βρήκαν το δημοσιογραφικό αραλίκι!

Κατά κανόνα “αδιάβαστοι”, αλλά…γραφίδες! Χωρίς προσωπική μελέτη, ούτε σημαντικές  σπουδές. Οι παλιοί με ένα απολυτήριο εξαταξίου Γυμνασίου, άντε και στην καλύτερη περίπτωση   με μια περατζάδα από τις τότε “μπάτε χίλιοι αλέστε…” “Ανώτατες” σχολές της Παντείου και της ΑΣΟΕ.

Οι νεότεροι δεν είναι καλύτεροι. Αν εξαιρέσει κανείς τους φοιτήσαντες  στις πανεπιστημιακές σχολές, που το επίπεδο σπουδών σε αυτές τα τελευταία χρόνια, είναι  κάπως αναβαθμισμένο,    οι άλλοι, κυρίως αποτυχόντες σε  πανελλαδικές , ξεκινούν να δοκιμάζουν την τύχη τους συνήθως στις εξετάσεις του εθνικού θεάτρου για ηθοποιοί και καταλήγουν να γραφτούν σε κάποια από τις δεκάδες, ιδιωτικές δημοσιογραφικές σχολές,που συνήθως ανοίγουν οι παλιοί αστέρες της δημοσιογραφίας για να….μεταλαμπαδεύουν την πείρα και  την ηθική τους στους νεότερους.

Το κακό, όμως, δεν είναι τόσο οι αγραμματοσύνη των δημοσιογράφων.Σε όλους τους κλάδους υπάρχουν τέτοιοι. Το χείριστο είναι πως μόλις και οι νέοι μόλις μπουν στο συνάφι, καταντούν όπως οι παλιοί ,μπορεί και χειρότεροι. Ο κακός κι αυτός  δημοσιογράφος, μακαρίτης πια,  Νίκος Κακαουνάκης, δε σταματούσε σε κάθε ευκαιρία να θυμίζει για τους συναδέλφους του  πως “ο καλύτερος από δαύτους έχει σκοτώσει τη μάνα του”!

Κι αυτό, βέβαια,  δε συμβαίνει γιατί οι δημοσιογράφοι είναι από  τη φύση τους οι “σκορπιοί” του αισώπειου μύθου. Καταντούν  αχρείοι από τη στιγμή που θα απορροφηθούν ως…εργατικά χέρια-κοντυλοφόροι στη βιομηχανία παραπληροφόρης.Εδώ τα πράγματα είναι σκληρά. “Ο θάνατός σου η ζωή μου”. Ο υπάλληλος οφείλει απόλυτη υποταγή στις εντολές  του αφεντικού.

Και ως γνωστό, τα αφεντικά του Τύπου στην Ελλάδα είναι  ό,τι χειρότερο έχει να επιδείξει η ντόπια ολιγαρχία.  Ονόματα σαν το Χρήστο Λαμπράκη, το Μπόμπολα, τους Κουρήδες, το Μομφεράτο, τον Αθανασιάδη  από τους παλιότερους  και τους πιο νέους  σαν το Σταύρο Ψυχάρη, το Βαγγέλη Μαρινάκη, τους άλλους εφοπλιστές του Λονδίνου και του Πειραιά,για να μείνουμε μόνο στους…κορυφαίους  του είδους, εδώ και πολλές δεκαετίες έχουν αλώσει έντυπο και μη Τύπο και έχουν στην κυριολεξία επιβάλει  τους νόμους της μαφίας στο εργασιακό περιβάλλον της επιχείρησής τους.

Κι αυτό  με τη σειρά του σημαίνει πως αν δεν ακολουθήσεις, είτε ως νέος είτε ως παλιός δημοσιογράφος   τις εντολές του ιδιοκτήτη του Μέσου που σε προσέλαβαν …είσαι χαμένος από χέρι. Κι αυτό,γιατί το αφεντικό  ωσαύτως, για να εξυπηρετησει τα δικά του οικονομικά συμφέροντα, αναγκαστικά θα προσκολληθεί   σε κάποια άλλα μαύρα,επιχειρηματικά ταμεία, σε κρατική διαπλοκή, αλλά και εν πολλοίς σε κομματικούς ή ‘αλλους ιδεοληπτικούς πάτρωνες που ενδημούν και ευδοκιμούν στη χώρα “της φαιδράς πορτοκαλέας”.

Είναι  παραλόγως..λογικό και μοιραίο,  επομένως , ως νεοπροσληφθείς στην  παλιά Βραδυνή, ας πούμε, κι αργότερα  μετεγγραφείς  στα  Νέα ή  το ΄Εθνος, για να καταλήξεις σήμερα  στην…iefimerida.gr ,να έχεις  χάσει  παντελώς τον (αν ποτέ υπήρχε)  ιδεολογικό σου μπούσουλα, κοινώς…τ’  αυγά και τα πασχάλια. “‘Ας μη γεννιέταν ντιπ”, που λένε χωριάτικα ,τέτοιο ανθρώπινο  τέρας.

Οπότε, ας είμαστε ειλικρινείς,  δε σου μένει πλέον ίχνος τσίπας, αξιοπρέπιας, ηθικής αντίστασης. Σίγουρα θα καταντήσεις  ένας Ευαγγελάτος, Αυτιάς, Πρετεντέρης, Τράγκας. Και ακόμα χειρότερα, αν δεν εξελιχθείς “επαγγελματικά”, όπως οι παραπάνω πρωτοκλασάτοι  της δημοσιογραφίας, θα είσαι το ίδιο κακός και ανήθικος με δαύτους,μόνο και μόνο για να σου πετάνε ένα κομμάτι ψωμί σαν σκύλος και τις περισσότερες φορές και τούτο ξερό.

Ειδκά, με αφορμή  το νέο δημοσιογραφικό  άθλο απάτης του …επιφανή δημοσιογράφου της παλιάς σχολής Γιώργου  Τράγκα, θυμίζουμε πως  είπαμε πολλά στο παρελθόν. “΄Εξεστι Κλαζομενίοις ασχημονείν”! Σήμερα, το αίσχος αυτό της δημοσιογραφίας, συνεχίζει απτόητος, όντας ατιμώρητος, να έχει αναγάγει το ψεύδος ,την κατασκευασμένη είδηση, το βιασμό  της πληροφορίας σε μαφιόζικη ,εγκληματική αποστολή !

 

Βάζουμε στη συνέχεια αποσπάσματα από παλιότερα κείμενά μας που δημοσιεύτηκαν εδώ για το συνάφι της βιομηχανίας παραπληροφόρησης.

1. 27/11/3008
Σήμερα και μετά το 1988-9, χρονιές έναρξης της λειτουργίας της ιδιωτικής τηλεόρασης και μέσω αυτής, αλλά και των εντύπων τους ,ο Λαμπράκης, ο Μπόμπολας, η κόρη του «Κίτσου» της Ελευθεροτυπίας, οι ανεκδιήγητοι Κουρήδες, ο Ρίζος, ο Κύρτσος, ο  Χατζηνικολάου, ο Τριανταφυλλόπουλος ο Ευαγγελάτος, ο Παπαχελάς,ο Τράγκας, ο Πρετεντέρης και οι λοιποί,  συνεχίζουν απτόητοι να κατασκευάζουν ή να αποσιωπούν ειδήσεις, να επινοούν ή να αποκρύπτουν  σκάνδαλα, αρκεί τα «προϊόντα» που λανσάρουν να έχουν ακροαματικότητα, διάρκεια, σασπένς, με απώτερο στόχο το χρήμα φυσικά, αφού αυτό θα αυξήσει τις διαφημίσεις και θα καλύψει απέραντο χρόνο που χρειάζονται οι εκφωνητές-σχολιαστές στα τηλεοπτικά παράθυρα, για  να καλύψουν. Τα κόμματα, όμηροι τις περισσότερες φορές, αυτής της νοοτροπίας  όχι μόνο δεν τολμούν να αντισταθούν στην κατασκευασμένη πληροφόρηση των ΜΜΕ, αλλά συμμετέχουν στη διαδικασία παραγωγής και τηλεοπτικής της  εξέλιξης, για να αποκομίσουν ανάλογα μικρό ή μεγάλο κομματικό όφελος.
2.8-4-2013
 «Εμείς οι εργαζόμενοι της Καθημερινής αποδοκιμάζουμε έντονα την εκπομπή “Ελεύθερος Σκοπευτής” του Γιώργου Τράγκα στον τηλεοπτικό σταθμό “Σκάι” της 7ης Απριλίου 2013, στην οποία είχαν προσκληθεί τέσσερις βουλευτές της Χρυσής Αυγής.”

ΠΑΣΟΚ: «Πράξη εγκωμιασμού της ναζιστικής βίας» η εκπομπή του Τράγκα με τη Χρυσή Αυγή
 O Τράγκας δεν έγινε ξαφνικά  σήμερα Νεο-Ναζί. Τέτοιος ήταν πάντα. Απλά, σήμερα έγιναν τα αποκαλυπτήρια  στην ευρύτερη ελληνική κοινωνία.
ΣΚΑΪ και άθλιος δημοσιογράφος είναι ηθικοί αυτουργοί των δολοφονιών και των άλλων εγκλημάτων των Νεο-Ναζι ,όπως ακριβώς και ο συρφετός των καλεσμένων  στην περίφημη εκπομπή-διαφήμιση της Χ.Α .

 

   3.  27/28-1-2014
 “Γ. Τράγκας: ΄Επαιρνε για τη φυλλάδα του 2 με 3εκ ευρώ το χρόνο κρατική διαφήμιση.” (ΜΜΕ)

 

Τράγκας: ''Τα χαστούκια ανέβασαν τη Χρυσή Αυγή''

 Αν δείτε (μεγάλη…σύμπτωση), κανένας δεξιός (πολιτικός ,συνδικαλιστής, μεγαλο-δημοσιογράφος κ.α) δεν έχει κληθεί από τους… αμερόληπτους οικονομικούς εισαγγελείς να απολογηθεί για οικονομικά σκάνδαλα,που ΒΟΟΥΝ. ΚΑΝΕΝΑΣ!
Αυτό σημαίνει απονομή δικαιοσύνης με…γυαλιά ηλίου.

 

4.ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΩΝ «ΣΟΥΠΕΡ ΝΟΒΑ» ΤΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ-ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΗΣ (22/09/2016 )

 

Γιώργος Τράγκας: «Ο Μπράντ Πιτ δεν βρίσκει ώρα να γα…»!

Εγώ με τον Brad Pitt έχω πρόβλημα είπε ο Γιώργος Τράγκας, και δεν ξηγήθηκε καλά στην Angelina Jolie. Αλλά, είπε συνεχίζοντας,  κι αυτή το έχει παρακάνει. Έχει ανορεξία και είναι όλο κόκαλά από πάνω μέχρι κάτω, έχει κάνει και διάφορα και ο άλλος βαρέθηκε.

Του κουβαλάει όλο παιδιά στο σπίτι, και δεν βρίσκει ώρα να γ@μήσει είπε ο Γιώργος Τραγκας αφήνοντας τους παρουσιαστές της εκπομπής αποσβολωμένους.

Ο Γιώργος Τράγκας ο οποίος ξεκίνησε να μιλά για τις τηλεοπτικές άδειες, τα κανάλια, τη διαδικασία της αδειοδότησης, αλλά και την κυβέρνηση. Κουβέντα στην κουβέντα ο δημοσιογράφος ξεκίνησε τα πιο αιχμηρά σχόλια, όπως αυτά που συνηθίζει στη ραδιοφωνική εκπομπή του και οι παρουσιαστές του «Έτοιμο το πρωινό» μάλλον δεν ήταν έτοιμοι για αυτό που θα ακολουθούσε

Ένα απλό «μαλ@κίες» ήταν η αρχή, με την Κατερίνα Καραβάτου να δοκιμάζει ένα ετεροχρονισμένο «μπιπ».

 

΄Εχουμε πλειστάκις ασχοληθεί με το …λαϊκό παιδί της δημοσιογραφίας Γιώργο Τράγκα. Γι΄αυτό και με αφορμή τις παραπάνω ραδιο-φω(ο)νικές βολές του (διαβαζε χωροφυλακίστηκο… χούμορ με μπόλικη δόση σεξισμού, φαλλοκρατίας και «μαγκιάς κλανιάς») κάναμε ένα…απάνθισμα των κειμένων μας για πάρτη του γνωστού και μη εξαιρετέου εκπροσώπου της βιομηχανίας παραπληροφόρησης και μαζικής αποβλάκωσης και σας τις παρουσιάζουμε:

1. Ο Τράγκας αποκάλυψε την ημερομηνία των εκλογών

Δευτέρα 08 Σεπτεμβρίου 2015– Newsbomb

 Και από πού και ως πού αναγορεύτηκε ο Τράγκας σε ειδικό,για να κάνει και τέτοιου είδους σοβαρές, πολιτικές προβλέψεις; Ο αδίστακτος «δημοσιογράφος» ,αν  είναι ικανός για κάτι, είναι για να  έχει το υβρεολόγιο ως επιχείρημα, τη λαμογιά ως μπίζνα και τρόπο ζωής , το θράσος και την υποκρισία ως «αρετές».
Η ιστορία τον έχει κατατάξει στη λίστα των πιο άθλιων, πανούργων και αδίστακτων εκπροσώπων της βιομηχανίας παραπληροφόρησης. Πάνε οι εποχές, που «κονδυλοφόροι» σαν ελόγου του γράφανε και την ιστορία και  παρείχαν άφεση και κάλυψη σε τέτοιου είδους τρωκτικά. «Καλές εποχές» για εκείνους τότε.  Καλές για μας  οι σημερινές.
«΄Εχει ο καιρός γυρίσματα» δε συνηθίζει να  λέει πάντα ο ..»τζάμπα μάγκας» και φιλο-Ναζί Γιώργος Τράγκας;
2. ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΡΑΓΚΑΣ.ΤΟ ΛΑΪΚΟ ΠΑΙΔΙ ΜΕ ΤΑ…ΜΑΥΡΑ ΧΕΡΙΑ. ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΩΡΕΣ για τον Γιώργο Τράγκα  31/8/2015
Στο μικροσκόπιο των ανακριτών του Πρωτοδικείου βρίσκεται ο δημοσιογράφος…
και εκδότης ημερήσιων εφημερίδων και περιοδικών εκδόσεων Γιώργος Τράγκας για ανακριβή δήλωση πόθεν έσχες.Την υπόθεση ερευνά η 16η ειδική ανακρίτρια για κακουργηματική απόκρυψη περιουσιακών στοιχείων, που σύμφωνα με δικαστικές πηγές αγγίζουν τα 10 εκατ. ευρώ.Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, το σκέλος της έρευνας που αφορά τις καταθέσεις του δημοσιογράφου στη λίστα Λαγκάρντ έχουν αναλάβει οι οικονομικοί εισαγγελείς Παναγιώτης Αθανασίου και Γαληνός Μπρης.Ας σημειωθεί ότι σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας που διενεργήθηκε, περιουσιακά του στοιχεία, ύψους 10 εκατ. ευρώ, δεν είχαν δηλωθεί στο πόθεν έσχες.Η υπόθεση, μετά την άσκηση ποινικής δίωξης, βρέθηκε στα χέρια της 16ης ανακρίτριας της Αθήνας.Ο Γιώργος Τράγκας έχει ήδη αναφερθεί στο θέμα: «Είναι μια υπόθεση από το 2012 που εκκρεμεί στον ανακριτή. Έχω υποστεί αλλεπάλληλους φορολογικούς ελέγχους. Ο τελευταίος από τέσσερις ελέγχους σε βάθος δεκαετίας. Επεβλήθη φόρος σε εμένα και τη σύζυγό μου για άτυπη δωρεά σπιτιού, ο οποίος καταβάλλεται».
O Γιώργος Τράγκας τέτοια πράγματα; Αποκλείεαι. Το λαϊκό παιδί,ο μάγκας με τα… καθαρά χέρια να κάνει λαμογιές και απάτες;  Δε γίνονται αυτά.
 Αλλά, εκτός των άλλων   ο Γιώργος είναι και δημιοσιογράφος-εισαγγελέας.Ουδείς διεφθαρμένος ή διαπλεκόμενος ξεφεύγει από τη σκληρή κριτική του  φοβερού και τρομερού ρεπορτατζή,  ειδικά στα (πέτσινα) δελτία ειδήσεων και των (στημένων)  καυγάδων  του έτερου «Καπαδόκη», συναδέλφου του Νίκου Χατζηνικολάου. Αυτοί είναι οι αστέρες της κάθαρσης, της εντιμότητας, της αντικειμενικότητας  στη …  βιομηχανία παραπληροφόρησης. Μην τους χαλάτε το όνομα στην πιάτσα με λαμογιές, φοροκλοπές και τέτοια.Πώς να σταθεί μετά το Σύστημα με τέτοιους… χαλασμένους  στυλοβάτες;

3. «Η συγκλονιστική επιστολή του Γ. Τράγκα στον Κ. Χαρδαβέλλα  28/10/2012 Με μία επιστολή-χείμαρρο ο δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας ευχαριστεί τον Κώστα Χαρδαβέλλα για τη στήριξή του, όσον αφορά στην εμπλοκή του ονόματός του στη διαβόητη «λίστα Λαγκάρντ» και «ξεσκεπάζει» όσους κρύβονται πίσω από την διαπόμπευσή του. Επιστολή – απάντηση στον Κώστα Χαρδαβέλλα Αγαπητέ Κώστα… Σε ευχαριστώ πολύ για όσα έγραψες για εμένα στο newsbomb.

Πρέπει να σε διαβεβαιώσω (ίσως από διαίσθηση το έχεις ήδη καταλάβει) ότι όλα μου τα χρήματα είναι απολύτως νόμιμα και φορολογημένα και προέρχονται, όπως σωστά γράφεις από την πώληση καναλιών, εφημερίδων και περιοδικών όπως κι από συμβόλαια (που σωστά πάλι γράφεις) κυρίως στο ραδιόφωνο ήταν επί 25 χρόνια τα μεγαλύτερα – ενδεχομένως – στην Ευρώπη (με Αλαφούζο, Κόκκαλη, Ανδρουλιδάκη κ.α). Όλα κατατεθειμένα στις αρμόδιες εφορίες.

Γράφαμε και εξηγούσαμε ανήμερα 28 Οκτωβρίου ,γιατί εμείς, αν και είχαμε τη δυνατότητα , δε  δημοσιεύσαμε τη λίστα «Λαγκάρντ» . ΄Εσπευσε, όμως, να τη δημοσιεύσει  ο στρατευμένος δημοσιογράφος  Βαξεβάνης, κατ΄εντολή τίνος άραγε; Και ας… γελάσουμε τώρα λίγο. Μας το χρωστούσε ο δαιμόνιος δημοσιογράφος.
Με τη δημοσίευση της λίστας, όπως ήταν αναμενόμενο, «ήρθαν τα πάνω κάτω» στην Ελλάδα.΄Εγινε σεισμός. Τώρα πια τίποτα δεν είναι, όπως ήταν πριν ο συλληφθείς για πλημμέλημα δημοσιογράφος (και καταχειροκροτηθείς στο δικαστήριο επί…ανδραγαθία) προβεί στην ηρωική πράξη της παρουσίασης της λίστας.
΄Ετσι, πέρα από την καταλυτική βοήθεια που πρόσφερε  στη χειμαζόμενη ελληνική οικονομίας η δημοσίευση του καταλόγου των μεγαλοκαταθετών της Ελβετίας, έγιναν και «τα μούτρα κρέας» σε πολλούς,  που είδαν το όνομά τους να φιγουράρει κρεμασμένο στα μανταλάκια των περιπτέρων.΄Ενας απ΄αυτούς  ήταν και η «παλιά καραβάνα» της απερίγραπτα διεφθαρμένης ελληνικής δημοσιογραφίας, ο  Γιώργος Τράγκας.
Διαβάσατε στην αρχή πώς δικαιολογεί ο  εκπρόσωπος της «βαριάς» βιομηχανίας «ενημέρωσης» τα ΝΟΜΙΜΑ λεφτά του, που τα έχει «καβατζάρει» στην Ελβετία. Διαβάστε τι λέγαμε κι εμείς στη δική μας απάντηση προς τον κύριο Κωνσταντίνο Βαξεβάνη:
«Η λίστα «Λαγκάρντ» που παρουσιάσατε είναι «σκύβαλα’. Ανασύρθηκε και διατηρείται στην επικαιρότητα για το «θεαθήναι». Δεν έχει καμιά, μα καμιά  απολύτως ουσιαστική αξία και ο χρόνος θα το επιβεβαιώσει. Τί αποδεικνύει η λίστα; Το αυτονόητο.  Πως ο «Τράγκας», δηλαδή, ο «Βουλγαράκης»,ο «ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ»  έχουν λεφτά στο εξωτερικό, κρυμμένα σε ελβετικές κυρίως τράπεζες. Σιγά το μυστικό. Και είναι παράνομο να έχει κανείς χρήματα στο εξωτερικό; ΄Οχι, βέβαια. Εκτός κι  αν είναι «προϊόντα εγκλήματος». Αλλά, αυτοί που τα έχουν εκεί και μάλιστα ως επώνυμοι καταθέτες, ξέρουν πολύ καλά και να δικαιολογήσουν την προέλευσή τους. Τόσα εκατομμύρια έχει βγάλει ο Τράγκας, ας πούμε, από τις κρατικές διαφημίσεις. Πακέτα σωρηδόν του έδινε ο Καραμναλής, όσο ήταν στην εξουσία. Δε δικαιολογεί ο Τράγκας  τα λεφτά της Ελβετίας από αυτή και ΜΟΝΟ την πηγή; Πριν χρόνια, θυμηθείτε, τότε με το «σκάνδαλο» Ζαχόπουλου. «Αγκομαχούσε» ο Θέμος Αναστασιάδης να κρύψει τα λεφτά του. Τα έβαλε σε μια λινάτσα και γύριζε την Ευρώπη να βρει «καβάντζα»,μέχρι που τον πιάσανε εντελώς τυχαία οι Γάλλοι σε έναν επαρχιακό δρόμο. Είδατε πως τα δικαιολόγησε την επομένη; Από τη δουλειά μου, κύριοι. Ναι, είμαι τόσο καλός (ο καλύτερος) και  βγάζω εκατομμύρια. Είναι παράνομο αυτό στην «αγορά» σας; «Λάδι”»ο Θέμος. Του ζήτησαν και συγγνώμη,μάλιστα».

4.  «Την ώρα που έκλεινε το Maxim ο Κωστόπουλος αγόραζε σκάφος 450.000 Ευρώ!   6-2-2012  

 Πέτρος Κωστόπουλος, Νίκος Χατζηνικολαου, Νίκος Ευαγγελάτος, Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, Γιώργος Τράγκας. Η πρώτη …παρτίδα. Το «βαρύ πυροβολικό» της «βιομηχανίας παραπληροφόρησης » που επί συναπτά έτη ταϊζουν σκουπίδια  τον κόσμο και έχουν θησαυρίσει από  την αδίστακτη εκμετάλλευση-εκπόρνευση  των ΜΜΕ και  των εκδόσεων,που ελέγχουν ασφυκτικά.    ΄Οταν εμείς εδώ, ήδη από το 2008, επισημαίναμε το κακό που ζύγωνε και είχαμε ξεκινήσει εκστρατεία ,για να προλάβουμε την κρίση, σπεύσαμε να ενημερώσουμε και τους πέντε αυτούς εικονιζόμενους …αστέρες, μήπως και συγκινηθούν και βοηθήσουν στην ενημέρωση και πληροφόρηση του κόσμου.  Οι  πανάθλιοι εγκληματίες κώφευαν και συνέχιζαν εν γνώσει τους και με δόλο να αποκρύπτουν την αλήθεια, να αποπροσανατολίζουν, να παραποιούν και να πλαστογραφούν την αλήθεια, για να πλουτίζουν πιο εύκολα , να προκαλούν με τον τρόπο ζωής τους ,να  αποπατούν-ασελγούν πάνω σε κάθε αρχή και δεοντολογία δημοσιογραφικής ενημέρωσης.
Είναι ένοχοι εσχάτης προδοσίας και θα λογοδοτήσουν ,όταν και σ΄αυτό τον τόπο ξημερώσει μια νέα «ημέρα».
΄Ωρα, 12.30