ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

1. Απίστευτος καβγάς Κοτζιά-Ράπτη για τον Καμμένο -«Δεν αντέχω να τον ακούω»

Απίστευτος καβγάς Κοτζιά-Ράπτη για τον Καμμένο -«Δεν αντέχω να τον ακούω»

“..εγώ δεν θέλω να τον ακούσω, μόνο  εσείς θέλετε να τον ακούσετε εδώ, είμαστε πέντε άτομα και δεν θέλουμε, κατεβάστε το κυρία Ράπτη».

Ναι. ΄Οντως, δεν τρώγεται  ο Καμμένος. Και όχι ώρες-ώρες. Δε γίνεται να τον ακούς και να μη σου σπάζει πάντα το νευρικό σύστημα.

Το έχουν το κουσούρι αυτό οι εθνικιστές. Επαναλαμβάνουν με φανατισμό τα ίδια φληναφήματα  και γίνονται  κουραστικοί,πέρα από άδικοι.

Ο Πάνος, το παίζει μάλιστα και τσαμπουκάς,πέρα από Ελληνάρας-εθνικισταράς. Απασφαλισμένη μπόμπα για τα νεύρα των συνετών.

 

2. ΑΦΟΥ ΨΗΦΙΣΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΕΝΤΑΞΗΣ ΤΗ ΠΓΔΜ ΣΤΟ ΝΑΤΟ
Παραιτήθηκε από βουλευτής ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος
Ο Θαν. Παπαχριστόπουλος ψήφισε το πρωτόκολλο εισδοχής της ΠΓΔΜ στο ΝΑΤΟ -ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

Παλιά πήγαινε στου “Ταρζάν” (Ζούγκλα) τις εκπομπές ο γιατρός και συνδικαλιστής τότε . Δεν τον πολυείχα σε εκτίμηση με αυτά που τσαμπούναγε εκείνη την εποχή.

  Σήμερα, τον βλέπω… υπό άλλη γωνία. Τήρησε έντιμη στάση και οφείλουμε να το αναγνωρίσουμε.

 

3. Η ΠΟΕΔΗΝ καταγγέλλει ότι κρύβουν τον πραγματικό αριθμό των θυμάτων της γρίπης
Γιατρός σε νοσοκομείο / Φωτογραφία: Eurokinissi

Αυτά τα άτομα  στην  ΠΟΕΔΗΝ πρέπει να είναι άρρωστα από κακότητα, μικρότητα και φανατισμό. Πέρα από θεατρίνοι.

Πώς μπορεί μια ολόκληρη συντεχνία να διαλέγει εκπροσώπους στο συνδικαλιστικό τους όργανο σαν εδαύτους;  Ντροπή!

4.Γιώργος Ρωμανιάς και Αλέξης Μητρόπουλος συγκροτούν πολιτικό κίνημα
Γιώργος Ρωμανιάς, Αλέξης Μητρόπολος

 

Αυτός ο…Αλέξης δεν είναι ο κολαούζος του Αυτιά; Δεν είναι επίσης εκείνος που τον κατηγορούσαν συνάδελφοί του πως τους  έφαγε κάτι (πολλά)  λεφτά ;

Ψάξαμε στο αρχείο μας  και να τί βρήκαμε για τον σφογκοκωλάριο του   δημοσιογράφου, που αποτελεί το όνειδος της δημοσιογραφίας  και  αναγορεύεται εξ αυτού και άλλων πολλών, “πατριάρχης” της παραπληροφόρησης;

 

Η απάντηση Μητρόπουλου σε δημοσίευμα για απόκρυψη 1 εκατ. Δολαρίων (11/3/2013)

Σε κατηγορηματική διάψευση δημοσιεύματος που τον εμπλέκει σε απόκρυψη αμοιβής ενός εκατομμυρίου δολαρίων προχώρησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Μητρόπουλος.

Δήλωση ΤΟΥ Αλ. Μητρόπουλου,

ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ

Σχετικά με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας “ΤΑ ΝΕΑ”

«Αναφορικά με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ (στήλη το ΣΤΙΓΜΑ) όπου ψευδώς αναφέρεται ότι δεν έχω δηλώσει αμοιβή από υπόθεση που είχε χειριστεί το δικηγορικό μου γραφείο πριν 14 χρόνια (1999), αντί άλλης διάψευσης, καταθέτω στην ελληνική κοινή γνώμη τα παρακάτω έγγραφα:

Α) Βεβαίωση επίσημης μεταφοράς-δήλωσης του κεφαλαίου από το εξωτερικό,

Β) Επίσημες βεβαιώσεις φόρων που εισπράχθηκαν υπέρ του ελληνικού δημοσίου,

Γ) Αντίγραφο της φορολογικής μου δήλωσης του έτους εισαγωγής του συγκεκριμένου ποσού και

Δ) Πρόσφατη έκθεση ελέγχου για τα έτη 2007 – 2011 από την οποία προκύπτει ότι ουδεμία φορολογική παράβαση με βαρύνει

Αλ. Π. Μητρόπουλος»

Το δημοσίευμα των “Νέων” έκανε λόγο για εμπλοκή του βουλευτή μη δήλωσης εισοδήματος ενός εκατομμυρίου δολαρίων που πήρε ως αμοιβή από υπόθεση κληρονομιών πελάτη από τις ΗΠΑ χωρίς όμως να κόψει απόδειξη.”  (ΜΜΕ)

5. Φρίκη στο Παρίσι: Διαδηλωτής έχασε το χέρι του από δακρυγόνο σε πορεία των Κίτρινων Γιλέκων
Νέα επεισόδια ξέσπασαν μεταξυ διαδηλωτών και αστυνομικών στο Παρίσι (Φωτογραφία: ΑΡ/Kamil Zihnioglu)

Είναι στα καλά τους τα ΜΑΤ στο Παρίσι ; Ο ένας έχασε το μάτι του τις προάλλες.Τώρα, άλλος το χέρι του.Δακρυγόνα είναι αυτά ή μπόμπες;

Στέκεται καλά στα μυαλά του ο Μακρόν;  Τί νομίζει πως είναι οι διαδηλωτές; “Σάκκος του μπόξ” για άσκηση στους νεοσύλλεκτους των  κατασταλτικών μηχανισμών  τους κράτους;

6. Η ΜΕΤΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ
TAZ: Mεταρρυθμιστική δύναμη ή κόμμα προδοτών ο ΣΥΡΙΖΑ;

 

Τι λένε οι Αθηναίοι στους δρόμους για τη «Βόρεια Μακεδονία»

Η ΤΑΖ φιλοξενεί επίσης ρεπορτάζ από την Αθήνα για το πώς βλέπουν οι κάτοικοι της ελληνικής πρωτεύουσας, νεότεροι και γηραιότεροι, τη συμφωνία για τη «Βόρεια Μακεδονία» αλλά και την «παράξενη», όπως σημειώνει, συμπεριφορά των Ελλήνων βουλευτών. Μετά από μια αναφορά στο ιστορικό της διαμάχης Ελλάδας – ΠΓΔΜ, που πάει πίσω στο τέλος του Β‘ Παγκοσμίου Πολέμου και την χρήση του ονόματος «Δημοκρατία της Μακεδονίας» από το ομόσπονδο κρατίδιο της πρώην Γιουγκοσλαβίας, ο αρθρογράφος παρατηρεί ότι «στη σκιά της ιστορίας είναι δύσκολο να επιτύχεις συμβιβασμούς» ενώ σημειώνει ότι «ο συμβιβασμός παραμένει αμφιλεγόμενος» δεδομένου ότι σύμφωνα με δημοσκοπήσεις μόλις ένα 12% του ελληνικού πληθυσμού ε

 

Ο  ρεπόρτερ της ΤΑΖ μάλλον δεν έκανε ρεπορτάζ  στην  Αθήνα. ΄Εψαξε στο  Google μια δημοσκόπηση της …καταξιωμένης  Metron Analysis και έβγαλε το ποσοστό των Αθηναίων  που  αναγνωρίζουν ως θετική τη συμφωνία  να είναι…12%! Αλλά, από την άλλη ο ΣΥΡΙΖΑ παίρνει  σε πρόσφατη δημοσκόπηση στην Αθήνα…25%!

Τόσους ανεγκέφαλους  “Μακεδονομάχους” σίγουρα δεν έχει η χώρα. Στην πρωτεύουσα ζουν σχεδόν 6 εκατομμύρια κόσμος.. Απ΄αυτούς κατέβηκαν στις μαζώξεις των Μακεδονομάχων καμιά 10.000. Οι υπόλοιποι από τις 60.000 που βρέθηκαν στο Σύνταγμα, ήταν φερμένοι με πούλμα ναπό Βόρεια Ελλάδα.

Εκ των πραγμάτων αυτών και μόνο, λοιπόν, αποκλείεται οι Αθηναίοι να είναι κατά της συμφωνίας. Αντίθετα, το ποσοτό  των υπέρμαχων, πρέπει να υπερβαίνει με τα λογικά δεδομένα το 60 %.

7.ΑΠΟ ΤΗΝ PRORATA
Δημοσκόπηση της «Εφ. Συν.»: Προβάδισμα 5,5% της ΝΔ
Τι καταγράφει νέα δημοσκόπηση/ Φωτογραφία: EUROKINISSI- ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Προβάδισμα της ΝΔ με 5,5% έναντι του ΣΥΡΙΖΑ καταγράφει δημοσκόπηση της Prorata για λογαριασμό της «Εφημερίδας των Συντακτών».

Στην πρόθεση ψήφου, η ΝΔ συγκεντρώνει 30%, έναντι 24,5% του ΣΥΡΙΖΑ. Ακολουθεί η Χρυσή Αυγή με 7%, το Κίνημα Αλλαγής με 6%, το ΚΚΕ με 5,5%, η Ελληνική Λύση με 2,5%, η Ενωση Κεντρώων με 1,5%, η Πλεύση Ελευθερίας με 1% και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ με 1%, το Ποτάμι 0,5%, η ΛΑΕ 0,5% και το ΜεΡΑ25 0,5%.

΄Αλλοι τούτοι πάλι. Μήπως τη δημοσκόπηση την διεξήγαγαν  στα γραφεία της Ν.Δ ; Ρωτούσαν υπαλλήλους και εισερχόμενους;

Πώς γίνεταιι πάλι να είναι  το κόμμα ενός Κυριάκου  Μητσοτάκη 5μιση μονάδες μπροστά;  Μας λέει η καλή εφημερίδα Συντακτών   τον τρόπο ,τον τόπο και τη μέθοδο που η  η εταιρία διεξήγαγε  τη δημοσκόπηση ;

8. ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΞΑΜΗΝΟ ΤΟΥ 2019
H Ρώμη περιμένει τον Βλαντίμιρ Πούτιν- Επίσημη πρόσκληση στον Ρώσο πρόεδρο για επίσκεψη στην Ιταλία
Ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντίμιρ Πούτιν (Φωτογραφία: Mikhail Klimentyev, Sputnik, Kremlin Pool Photo via AP)

 

Ε,ναί. Τζάμπα ξόδεψε ο δικτάτορας  πακτωλούς από  ρούβλια  για τους ακροδεξιοναζιστές της Ιταλίας; Ποιος ανέδειξε τον παλαβιάρη  ηθοποιό του…πετάστερου; Ποιος χρηματοδοτεί όλα τα εθνικιστικά, ναζιστικά  και ακροδεξιά μορφώματα στην Ευρώπη,αν όχι ο Τσάρος της Ρωσίας;

΄Ωρα 21.00