ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

 

1.ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΣΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥΣ
«Τελεσίγραφο» των αγροτών στην κυβέρνηση μέχρι αύριο το απόγευμα
Αγρότες, φωτογραφία: Eurokinissi-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

 

Τελεσίγραφο» στην κυβέρνηση μέχρι το απόγευμα της Δευτέρας προκειμένου να ορίσει ραντεβού με κλιμάκιο υπουργών έδωσαν οι αγρότες από το μπλόκο της Νίκαιας.

Αυτό αποφάσισαν σε συνέλευσή τους το μεσημέρι της Κυριακής.

Οι αγρότες αποφάσισαν πως αν μέχρι τις 7 το απόγευμα της Δευτέρας δεν έχει οριστεί το ραντεβού, τότε θα υπάρξει νέα κινητοποίηση με παρόμοιο στόχο με αυτόν του Σαββάτου όταν και απέκλεισαν τις σήραγγες στα Τέμπη και «κόπηκε» η Ελλάδα στα δύο.

 

΄Ολοι οι φασίστες  ίδιοι είναι. Στέλνουν  τελεσίγραφα.  Αλλιώς ,απειλούν τα θρασίμια, θα κόψουν την Ελλάδα στα δύο.

“Αποφασίζομεν και διατάσσομεν” οι τρακτεράδες με τα “τανκς” στους δρόμους. Μαθημένοι να κλέβουν,να εκβιάζουν,να απειλούν.

 

Καμιά κυβέρνηση δεν τόλμησε να τους κόψει το φασιστικό τσαμπουκά τους. Οι περισσότεροι από δαύτους είναι ΠΑΜίτες, Χρυσαυγίτες και Ακροδεξιοί.   Χρόνια κλέβουν  ατιμώρητοι.Γι΄αυτό έχουν αποθρασυνθεί. Η συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού, όλων των παρατάξεων, τους έχει στην μπούκα.

Ιδεολογικό υπόβαθρο φυσικά δεν έχουν οι κινητοποιήσεις τους.  Η πάρτη τους, η τσέπη τους μόνο. Και αισχρή εκμετάλλευση. Τον Πακιστανό τον έχουν σκλάβο. 10 και 12 ώρες στα χωράφια τους με 15 ευρώ μεροκάματο  και οι αφέντες στα καφενεία.

Αδίστακτοι, τραμπούκοι, πέρα από  φονιάδες, όπως λέμε συνεχώς εδώ για αυτή την αισχρή συντεχνία, που έχει δηλητηριάσει ανεπανόρθωτα την τροφική αλυσίδα και το περιβάλλον.

Ας τολμήσει, τουλάχιστον,  η δικαιοσύνη να τους κόψει τα πόδια.  Θα  έχουν μαζί τους  τους περισσότερους ΄Ελληνες, που χρόνια τώρα εισπράτουν την αρπακτικότητα, το φασισμό  και την παλιανθρωπιά αυτής της συντεχνίας.

Ας τους τσακίσουν. Ολόκληρο τον ποινικό κώδικα  έχουν εναντίον τους, έτσι και  τους καθίσει στο σκαμνί κανένας  εισαγγελέας με τσαγανό.

 

2. Μητσοτάκης: Ο Τσίπρας εξόφλησε γραμμάτια με την Συμφωνία των Πρεσπών
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στα Σιάτιστα Κοζάνης /Φωτογραφία: Εurokinissi

 

Τζάμπα μάγκας. Την επομένη, αν ποτέ γίνει πρωθυπουργός,θα βάλει την ουρά στα σκέλια , θα αναγνωρίσει με χέρια και με πόδια τη συμφωνία και θα ξεχάσει πόσο δημαγωγός υπήρξε στο σπουδαίο αυτό “εθνικό” θέμα.

Εμείς θα είμαστε, όμως, εδώ να απαιτούμε κάποια στιγμή να υπάρξουν και ποινικές ευθύνες για τους λαϊκιστές, τους ψευδόμενους συνειδητά, για να εξαπατήσουν τις μάζες. Τί θα πει αναλαμβάνουν τις…πολιτικές ευθύνες;  Με αυτές δεν πας φυλακή, αν είσαι πολιτικός. “Πας στο σπίτι σου”,όπως έλεγε ο ιδρυτής-σαμάνος της Ν. Δ Κωνσταντίνος Καραμανλής.

Και ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει διαπράξει έγκλημα όλο αυτό τον καιρό με τη ρητορική των απειλών και των ύβρεων. Οι νεκροί στο Μάτι,είναι  ένα από τα εγκλήματα του εθνικισμού, της τύφλας και της παράνοιας. Με  ηθικό αυτουργό τον αρχηγό της Ν.Δ.

3.Νέο «χτύπημα» Τσελέντη στον ΟΑΣΠ για τα ετοιμόρροπα σπίτια: Εκατοντάδες στην Αθήνα
Ακης Τσελέντης, φωτογραφία: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΟΑΣΠ: Η ΑΝΤΙΣΕΙΣΜΙΚΗ ΘΩΡΑΚΙΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΗ
Να τους πάρω εγώ μια βόλτα στην Αθήνα να τους δειξω ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ παλιά ΣΠΙΤΙΑ που κρέμονται πάνω από τα κεφάλια μας και φου να τους ΚΑΝΕΙΣ γκρεμίζονται.
Το θέμα το έχω αναδείξει πολλές φορές και σε ομιλίες μου και στα ΜΜΕ. Μια φορά συνέβη το εξής ανεκδιήγητο: ένας Δήμαρχος μου λέει είναι χαρακτηρισμένο Αρχαιολογικό! Ωραία του λέω πες στους δημότες σου ότι θα φάνε στο κεφάλι αρχαιολογικά κεραμίδια αυτά πονάνε λιγότερο.(κινδυνολογώ πάλι κ.Λεκκα ΕΜΠΡΟΣ τον εισαγγελέα)

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν κ Σπίρτζη

Χωρίς να είμαι ειδικός,  από όσα μπορεί και ο πιο άσχετος και αδαής να καταλάβει, μια μέρα θα συμβεί αυτό. ΄Ενα 5μισάρι σεισμός, θα τα ισοπεδώσει όλα αυτά τα ερείπια.΄Εχει δίκο ο Τσελέντης. Και θα χαθούν ζωές, αν ποτέ ξεσπάσει ο Εγκέλαδος στην Αττική..

  Αλλά θα πάει τότε φυλακή ο Λέκκας που σήμερα κοκορεύται πως όλα είναι στην εντέλεια  και βρίζει όσους λένε πως είμαστε απροετοίμαστοι ;  ΄Οχι μόνο δε θα πάει, αλλά θα  μας  βγάζει και τη γλώσσα.  “Εγώ…σας τα έλεγα”,  θα μας κουνάει το δάχτυλο ο θρασύτατος.   !

 

 

4. Αποστολάκης για ελληνοτουρκικά: Δεν υπάρχει λόγος να διακινδυνεύουμε κάποιο ατύχημα στο Αιγαίο
Ο Ευάγγελος Αποστολάκης παραβρέθηκε στις εκδηλώσεις στα Χανιά/ Φωτογραφία: zarpanews

 

Τώρα που έβγαλε τη στολή και μάλιστα πήρε και πολιτικό πόστο, ξέχασε τους ταμπουκάδες πως θα ισοπεδώσει τη βραχονησίδα, αν τολμήσει να πατήσει Τούρκος! Μια τρέλα όλοι τούτοι οι “καραβανάδες”.Και να σκεφτείς πως  η  ασφάλεια και  ζωή των παιδιών μας εξαρτώνται από την παλαβομάρα τους.  Τί ειρωνεία!