ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

 

1. Δημοσκόπηση για Ευρωεκλογές: ΝΔ 9 έδρες, ΣΥΡΙΖΑ 6 έδρες
δημοσκόπηση για ευρωεκλογές/Φωτογραφία: AP

Πόσα πάλι κονομήσανε από τη νέα αυτή (με όλα τα …επιστημονικά εχέγγυα και την άλλη δεοντολογία!) πέτσινη δημοσκόπηση;

“Είναι πολλά τα λεφτά”,παίδες. Ποιος λέει όχι,πλην ημών των αφελών, ειδικά όταν είναι κανείς μαθημένος,όπως εσείς,  στο “εν τη παλάμη και ούτω βοήσομεν”;

2.ΟΙ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΡΟΥΝΤΑΙ»
Βερολίνο σε Αθήνα-Σκόπια: Μην ανακινήσετε τις Πρέσπες -Θα έχετε επιπτώσεις

Ορθά. Οι διακρατικές συμφωνίες πρέπει να τηρούνται. Αλλά, αν γίνει πρωθυπουργός ο υιός του Μητοστάκη, έχει ορκιστεί στην… πατριωτική και…οικογενειακή του τιμή πως θα  καταργήσει τη συμφωνία των Πρεσπών.

Κι αν δεν το κάνει, δεν είναι απλά υποκριτής,πέρα από ηθικός αυτουργός των γνωστων εθνικιστικών εγκλημάτων και των άλλων  εκτρόπων που ακολούθησαν το παραλήρημα  ως Μακεδονομάχος.  Είναι  πλέον ανήθικος απ΄όσο τον ξέραμε μέχρι τώρα (φίλος κατηγορουμένων για εμπόριο  ναρκωτικών,παιδεραστία,διαφθορά κ.λπ).

Πού θα κρυφτεί αύριο, αν πει στους Γερμανούς Jawohl; Θα μου πεις, έχουν οι τέτοιοι πέτσα;

3.ΚΑΡΔΙΑΝΗ ΤΗΝΟΥ
Στα χέρια της Κλέλιας Χατζηιωάννου η βίλα Φυντανίδη στην Τήνο -Ενα εκπληκτικό σπίτι, αντί 1,8 εκατ. ευρώ
Η βιλα του Σεραφείμ Φυντανίδη στην Τήνο
Η βιλα του Σεραφείμ Φυντανίδη στην Τήνο

Μην είναι συνωνυμία; Ανήκει η βίλα αυτή  στο μακαρίτη  και…αριστερό   Σεραφείμ Φυντανίδη  της παλιάς Ελυθεροτυπίας, που μάλιστα πήγε και  φυλακή  (διαφημιστικό κόλπο βέβαια), για να  συνεχίζει η εφημερίδα του τότε να δημοσιεύει τις προκηρύξεις του Κουφοντίνα που τις έστελναν  μόνο σ΄αυτή,σχεδόν κατά αποκλειστικότητα;

Κι αυτός ο…γενναίος και αφιλοκερδής αγωνιστής της αριστερής δημοσιογραφίας  είχε τέτοια βιλάρα που πουλήθηκε σήμερα κοντά στα 2 εκατομμύρια; “Θου κύριε”.

Για διαβάστε κι αυτό το κείμενό μας  κάτι μήνες πριν.

Πουλήθηκε το κτίριο της «Ελευθεροτυπίας» -Στην Grivalia έναντι 10,8 εκατ. ευρώ (30/10/2018)

 

Ποιανού Τεγόπουλου και ποιανής Μάνιας! Εμείς το κτίσαμε αυτό το κτίριο και άλλα πολλά ίδια, που έφαγε η οικογένεια στην ασωτία. Αγοράζαμε τότε την Ελευθεροτυπία και νομίζαμε, οι πανάσχετοι, (παιδιά είμαστε) πως κάναμε επανάσταση πως ήμασταν ξεχωριστοί!
Και έτριβαν τα χέρια τους οι Τεγόπουλοι και ο πολύς…  Φυντανίδης. Μάλιστα, πήγε και φυλακή ως…ήρωας της ελευθεροτυπίας ο Σεραφείμ, ο μπαγαπόντης αυτός δημοσιογράφος για να  μπορεί ο Κουφοντίνας να σκοτώνει και να δημοσιεύει στην Ελευθεροτυπία τα…επαναστατικά του κείμενα.
Κι εμείς ως χαϊβάνια, σπεύδαμε να αγοράσουμε μπουλουκηδόν την  εφημερίδα, για να διαβάσουμε τα σεντόνια του Λουκά της 17Ν. Από αυτές  τις αρπαχτές έγιναν τα κτίρια της εταιρίας. Από την πολλή …αριστεροσύνη και την επαναστατικότητα των ιδιοκτητών της!
΄Ωεα 16.30

 

4. ΤΟ ΤΣΑΜΠΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΡΑ»
Πρόταση-βόμβα του Μπουτάρη: Να πληρώνουν οι φοιτητές «χαράτσι» εγγραφής 400 ευρώ

 

Να εξαιρούνται από το χαράτσι άποροι, άνεργοι, αριστούχοι λέει ο Μπουτάρης -Φωτογραφίες: Intimenews/ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Γεια στο στόμα σου Γιάννη Μπουτάρη. Να πληρώνουν οι χαραμοφάηδες. Και όχι μόνο εγγραφή,αλλά και τα βιβλία,που όπως τα παίρνουν  “άκοπα” που  λέγαμε παλιά,έτσι τα σουτάρουν στους σκουπιδοτενεκέδες ή  σαπίζουν σε τίποτα υπόγες. Οι περισσότεροι,έτσι κι αλλιώς δεν τα  ανοίγουν.

 

5. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΑΣ» ΛΕΕΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ
Εως τα τέλη του 2019 θα έχει ολοκληρωθεί η παράδοση των ρωσικών S-400 στην Τουρκία
Ο Ταγίπ Ερντογάν/ Φωτογραφία: AP

 

Το τέλος του δικτάτορα έχει υπογραφύ S-400 και συνυπογραφή Τραμπ.  Τελικά είναι τόσο ανόητος και φανατικός ο Σουλτάνος; Δεν εξηγείται αλλιώς.

 

΄Ωρα, 20.00