Η Βουλή αποφάσισε την άρση της ασυλίας για Λοβέρδο, Σαλμά, Φωκά

«Ναι», με συντριπτική πλειοψηφία, είπε η Βουλή στην άρση ασυλίας τριών μελών του Σώματος, τους Ανδρέα Λοβέρδο, Μάριο Σαλμά και Αριστείδη Φωκά.

Λοβέρδος αγριεμένος 19-04-2019

Λοβέρδος: Τους σκευωρούς θα τους συντρίψω

Ο Ανδρέας Λοβέρδος από το βήμα της Βουλής, κατά τη διάρκεια της σημερινής συζήτησης, εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση με βαρύτατους χαρακτηρισμούς κατά της κυβέρνησης, ενώ, όπως είπε, τους σκευωρούς θα τους συντρίψει.

Ο πρώην υπουργός Υγείας έκανε λόγο για αδίστακτους κακοποιούς που δεν ορρωδούν προ ουδενός και για κανέναν λόγο μπροστά στο μικροκομματικό τους συμφέρον.

 

Τέτοιο θράσος! ΄Εστησε ο Τσίπρας σκευωρία με το FBI.
Oι αλητήριοι κάνουν πως δε γνωρίζουν  για τις έρευνες της αμερικάνικης υπηρεσίας και τις καθαρές αναφορές της σε πολιτικά πρόσωπα. Ως τότε ουδείς είχε πάρει στα σοβαρά  το μέγα σκάνδαλο.Καμιά πληροφόρηση απο πουθενά.
Και μας λένε οι αισχροί κλέφτες πως  επελέγησαν αυτοί οι συγκεκριμένοι από τους σκευωρούς! Λες και είναι τα πρώτα ονόματα στην κομματική πιάτσα. Σιγά το πολιτικό τους ανάστημα.
Τα πήρανε χοντρά. Και όχι μόνο αυτοί. ΚΑΙ ΟΙ 10 ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ  που κατονομάστηκαν. Κι αυτοί χρηματίστηκαν. Κακώς, κάκιστα τους στείλανε αρχείο. Μισές δουλειές.
Κάποια στιγμή, αν οι Αμερικάνοι πράξουν το αυτονόητο,που δεν έκαναν ως σήμερα και δώσουν τα στοιχεία ,κι αν επίση ανοίξουν κ άλλα στόματα στη Novartis, μοιραία  κι αυτοί θα καθίσου στο εδώλιο. Ας τους κάνουν θέση οι τρεις,που σήμερα πήραν σειρά.