ΣΥΛΛΗΨΗ ΣΑΝ ΣΕ ΤΑΙΝΙΑ!
Υπερβολές στη σύλληψη Λυκουρέζου: Μόνο στρατό δεν κατέβασαν για να συλλάβουν έναν 85χρονο!

Χαρακτηριστικά σόου είχε η σύλληψη του Αλέξανδρου Λυκουρέζου το μεσημέρι της Δευτέρας στο κέντρο της Αθήνας με το νομικό κόσμο να αναρωτιέται, ανεξάρτητα από την ουσία της υπόθεσης, αν η σύλληψή του υποκρύπτει πολιτικό εντυπωσιασμό ενόψει εκλογών.αι αυτό γιατί, όπως προκύπτει από τις περιγραφές, μόνο… στρατό δεν κατέβασαν για να συλλάβουν

 

Αλέξανδρος Λυκουρέζος με κόκκινο κασκόλ

Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr, ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος από τις 13:30 έως και τις 15:30 γευμάτιζε με τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο και τον γιο του, Νικόλαο Γλίξμπουργκ, στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετάνια.

Ακολούθως κάλεσε τον οδηγό του να τον παραλάβει και επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητό του με κατεύθυνση το γραφείο του στο Κολωνάκι. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ενώ διέσχιζαν την Πανεπιστημίου, στη συμβολή με την οδό Βουκουρεστίου τούς έκλεισαν αυτοκίνητα της αντιτρομοκρατικής. Μάλιστα, ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος φέρεται να είπε στον οδηγό του «πρόσεχε θα τρακάρουμε». Ακολούθως από τα αυτοκίνητα της αντιτρομοκρατικής κατέβηκαν επτά άνδρες και ζήτησαν από τον γνωστό ποινικολόγο να τους ακολουθήσει.

 

Μόνο…στρατό ,λοιπόν, που  δεν κατέβασε ο Αλέξης Τσίπρας. ΄Εστειλε όμως  7   άντρες της ανιτρομοκρατικής (3 λένε άλλοι) ,για να συλλάβουν θεαματικά το μέγα ποινικολόγο,που εκβίαζε να κονομήσει “αβρόχοις ποσί”  δυο ταπεινά εκατομμυριάκια από κάποιους μαφιόζους στη φυλακή.  Και αυτό καθ΄αυτό, βέβαια, το νέο εγχείρημα παράνομου πλουτσμού  είναι πταίσμα, όπως ακούγεται στην δικηγορική πλιάτσα μπροστά στις τρελές ιστορίες  εγκλημάτων  του “λευκού περιλαιμίου” που εμπλέκεται,   ο εκτός από …διαπρεπής νομικός και εξέχον μέλος της γκλάμουρης σοσιάλιτι και ειδικά της γκομενικής, Αλέξανδρος Λυκουρέζος.

 Στο  στερούμενο πλοκής και αληθοφάνειας  παραπάνω μυθιστόρημα, διαβάζουμε επίσης πως η σύλληψη  θύμιζε κινηματογραφική ταινία,αφού πιάσανε το δικηγόρο, μέρα μεσημέρι, στη μέση της Αθήνας,σχεδόν αθόρυβα. Τόσο επεισοδιακά, που  ούτε καν πήραν είδηση οι περαστικοί  το συμβάν. Και μάλιστα τον οδήγησαν στη ΓΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ, με ένταλμα σύλληψης στα χέρια τους, όπως δε θα έκαναν ακόμα και αν είχαν συλλάβει παράνομο μικροπωλητή σην Αθηνάς. Σενάριο ταινίας καταδικασμένης εξ αρχής  σε αποτυχία , μόνο και μόνο επειδή  το στόρυ πάσχει,  μπάζει από παντού.

Αυτός, λοιπόν ήταν ο στρατός και ο κινηματογραφικός τρόπος που πάσανε τον…Μέγα Αλέξανδρο (Λυκουρέζο). Μάλιστα για να γίνει ακόμα πιο   ζοφερή η όλη εικόνα και να δέσει το  κουρκουτιασμένο      γλυκό, το χαλκείο του “υιού” και αρχηγού της Ν.Δ βάζει και ένα κερασάκι στην κορυφή. Ναι, μεν   ο Λυκουρέζος συνελήφη  από το μεγάλο  αυτί- καρφί της αντιτρομοκρατικής “κλέβων οπώρας”, αλλά στην ουσία οι λόγοι της σύλληψής του  ήταν… πολιτικοί!

  Και αυτή ήταν επίσης μια στημένη υπόθεση,όπως και η σκευωρία της Novartis,μια άλλη, δηλαδή,  αισχρή και  ύπουλη ενέργεια του Αλέξη Τσίπρα ,για να εκδικηθεί τους πολιτικούς του αντιπάλους. Τώρα, βέβαια, τί σόι πολιτικός αντίπαλος ήταν ο Λυκουρέζος και τί πολιτικό  ανάστημα διαθέτουν οι λοιποί “Καπαδόκες”, Πικραμμένος, Λοβέρδος ,   Σαλμάς ,ας πούμε, ρωτήστε τους παραγωγούς,σκηνοθέτες και πρωταγωνιστές της  βραβευμένης με “βατόμουρο” αυτής τανίας συνωμοσίας.

 Κάτι,άλλο, όμως, που πέρασε απαρατήρητο από τα μέσα παραπληροφόρησης (ειδικά τα δεξιά το έθαψαν), ήταν εκείνο το μίτινγκ στη Μεγάλη Βρετάνια,που είχε προηγηθεί της σύλληψης Λυκουρέζου. Ο γνωστός φιλοβασιλικός,πέρα από ακροδεξιός δικηγόρος, είχε…κονωνική  συνάντηση με τον τέως βασιλιά και το υιό του Νικόλαο. Να μην ξεχνάμε πως αυτή η ατάκα είναι και η πιο συνήθης, κυρίως στην οικογένεια Μητσοτάκη,όταν μέλη της συναντάνε  αμαρτωλούς φίλους,  όπως ο Xριστοφοράκος  της Ζήμενς και ο Φρουζής  της Νovartis. “Επρόκειτο για μια  κοινωνική  και φιλική επαφή και επικοινωνία”,  είνα πάντα η επωδός.

Δε θα επαναλάβουμε όσα συνεχώς και αδιαλείπτως λέμε στις  αναρτήσεις μας εδώ και πολύ καιρό.  Οι εφοπλιστές του Λονδίου σε συνεργασία με πρεζέμπορους από  τον Πειραιά, έχουν σχεδιάσει και μάλιστα σε λεπτομέρειες την κάθοδο του…πρίγκιπα Νικόλαου  στον πολιτικό στίβο, με εφαλτήριο τις εκλογές . Ο Κυριάκος, στενός φίλος ο ίδιος ,όπως και ο αλήστου μνήμης πατέρας του με τη βασιλική οικογένεια, θα  αναλάβει να  φέρει εις πέρας  την άφρονα  ενέργεια, να συμπεριλάβει στη λίστα των υποψηφίων βουλευτών του και το ..βασιλικό γόνο .

Αν  τολμήσει ο Κυριάκος και κάνει κι αυτό το έγκλημα, αν   δεν επικρατήσουν οι πιο συνετές φωνές στο κόμμα, που επ΄ ουδενί δε θέλουν ένα μέλος της βασιλικής οικογένειας στη Ν.Δ του Κωνσταντίνου Καραμανλή, και κατεβάσει το Νικόλαο σε εκλογές, αυτό θα είναι και ο πολιτικός του τάφος. Ας ετοιμάζονται στη Δεξιά να βρουν κανούριο αρχηγό.  Οι  Μητσοτάκηδες είναι τελειωμένοι  στην παράταξη. Ούτως ή άλλως.