ΕΛΕΝΑ ΑΚΡΙΤΑ.”ΑΠΟ ΡΟΔΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΓΚΑΘΙ”

 

1. ΕΚΡΗΞΕΙΣ ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ
Λουτρό αίματος στη Σρι Λάνκα: Πάνω από 150 νεκροί, εκρήξεις σε εκκλησίες- ξενοδοχεία

 

Συντρίμμια από την εκκλησία στη Σρι Λάνκα που δέχτηκε επίθεση ανήμερα του Πάσχα

ΟΙ θρησκευόμενοι, ΟΛΩΝ των θρησκειών,  είτε προχωρούν σε ειδεχθή εγκλήματα σαν αυτό παραπάνω, είτε  δε θεωρούνται  ακραίοι φονταμενταλιστές, είναι εν δυνάμει εγκληματίες. Μόνο και μόνο γιατί είνα ψυχικά άρρωστοι.  Αν  σ΄αυτό προσθέσεις και το φανατισμό, η αρρώστια τότε γίνεται ανίατη  και σφόδρα επικίνδυνη.

2. Δημητρακόπουλος: Δικαστική ακρότητα και αυθαιρεσία οι συλλήψεις Λυκουρέζου-Παναγόπουλου

Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος

΄Ωστε είναι αυθαιρεσία να  συλλαμβάνεις έναν κοινό εκβιαστή, κύριε…”όμοιος ομοίω αεί πελάζει”.  Ε, ναι.Τί άλλο θα έλεγες;

Δημητρακόπουλε, Πες αλεύρι. Ο… εισαγγελέας σε γυρεύει.

Ο καθένας με τη σειρά του. Είναι πολλοί στο συνάφι που περιμένουν στην ουρά.

 

3. «Θα σκοτώσουμε τη μανούλα»! Συγκλονίζει η Έλενα Ακρίτα για την 21η Απριλίου

 

«Θα σκοτώσουμε τη μανούλα»! Συγκλονίζει η Έλενα Ακρίτα για την 21η Απριλίου

Και πώς έγινε από παιδί αντιστασιακών,εσύ κυρία ΄Ελενα, να έχεις καταντήσεις τρόφιμος  ναρκέμπορων ; ΄Η το χρήμα δεν έχει χρώμα και μυρωδιά; Κι από πάνω το παίζεις και ακτιβίστρια, αλλά και ειδήμων  επί παντός επιστητού!

Τίποτα δεν είσαι κυρά μου, πέρα από καβάτζα και “πλυντήριο”  του Βαγγέλη Μαρινάκη. Λίγη τσίπα, αν είχες, που αυτό έλειπε να έχεις, θα είχες σηκωθεί να φύγεις από τα αισχρά έντυπα ,που γράφεις.

΄Οχι, βέβαια πως ο Χρήστος Λαμπράκης στη δούλεψη του οποίου ήσουν για χρόνια, ήταν καλύτερος. Διαπλεκόμενος και διεφθαρμένος ήταν και τούτος. Και βέβαια αν εχε καράβια, ουδείς  θα το απέκλειε να κουβάλαγε και τούτος  ηρωίνες.”΄Ολα τα γουρούνια ίδια μούρη”.

Δε σε παίρνει λοιπόν …δια να ομιλείς και να γράφεις. Οι πομπές σου είναι τέτοιες κι τόσες που κανείς, πλην των αναγνωστών των ΝΕΩΝ και του ΒΗΜΑΤΟΣ, δε σε παίρνει στα σοβαρά.

Αιδήμων σιωπή στη μνήμη της μάνας  σου, τουλάχιστον; Αμετροέπεια και θράσος, περιμένουμε από σένα. Σεβασμό σε όσια και ιερά, όχι.