ΣΚΥΛΕΥΣΗ. ΤΟ ΝΕΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΝΟΣΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ

1. Καταδρομική επίθεση του Ρουβίκωνα με μπογιές στο σπίτι του Αμερικανού πρέσβη, για τον Κουφοντίνα

Μπογιές στο σπίτι του Αμερικανού πρέσβη / Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

“Αμερικανοί, φονιάδες και Ρώσσοι προστάτες των λαών”. ΄Ετσι,Ρουβικωνάκια; Αυτά σας επιβάλουν να    τσαμπουνάτε συνεχώς  τα ρώσικα αφεντικά σας;
Δεν πείθετε  κανένα. Μόνο κάποιους χούλιγκαν,μπαχακλάκηδες και πρεζόνια.
Και όλοι,κι αν δεν ξέρουν, υποτεύονται σε  τίνος  δούλεψη βρισκόσαστε. Οπότε, δε σας παίρνει να το παίζετε επαναστάτες και ακτιβιστές. Αλλού αυτά.

 

2. Στοιχεία-σοκ για τις αυτοκτονίες στην Ελλάδα:

 

Αυτοκτονίες στην Ελλάδα

 

Οι περισσότερες αυτοκτονίες κατεγράφησαν το 2014, με τον αριθμό των ατόμων που αποφάσισαν να βάλουν τέλος στη ζωή τους να παραμένει ανησυχητικά υψηλός τα χρόνια πριν, αλλά και τα χρόνια μετά. Ρεπορτάζ με τις αυτοκτονίες στην Ελλάδα που είχε παρουσιάσει το BBC, το οποίο έκανε λόγο για το πως η κρίση επηρέασε την ψυχική υγεία των Ελλήνων.

Οι περιπτώσεις των τελευταίων ημερών το αποδεικνύουν. Μόνο από τις αρχές Απριλίου έχουν καταγραφεί πολλά περιστατικά αυτοκτονιών, κάποια εκ των οποίων αφορούσαν νεαρά άτομα.

Χθες βρέθηκε νεκρός στο δρόμο ένας 36χρονος στους Αμπελόκηπους, ο θάνατος του οποίου αποδίδεται, πιθανότατα, σε αυτοκτονία. Τις προηγούμενες ημέρες άνδρας είχε βρεθεί απαγχονισμένος στην Κρήτη, ενώ στο ίδιο νησί, μια νέα γυναίκα έκανε βουτιά θανάτου μπροστά στα μάτια της μητέρας της, ενώ ένας δάσκαλος έδωσε τέλος στη ζωή του στη Ναυπακτία.

Πηγή: iefimerida.gr

Το πορνοέντυπο του γνωστού Χρήστου Ράπτη, ενός από τους αισχρότερους βιαστές της ελληνικής πληροφόρησης, είναι αδίστακτο. Προκλητικά σκυλεύει  πτώματα εδώ και καιρό.  Από το Μάτι ως την Κέρκυρα και την Κρήτη  με τις τελευταίες αυτοκτονίες.
Και η ασελγής και ανίερη πράξη είναι κι αυτή   συνεισφορά στον άπελπι αγώνα επικράτησης και άλωσης της εξουσίας  με όλα τα γνωστά,  ανήθικα μέσα ,που μετέρχεται ο Μτσοτάκης και ο συρφετός που τον στηρίζει. Τί κομματικό  κατάντημα !
Παράδειγμα τρανταχτό  το άρθρο για τις  αυτοκτονίες. Πάνε να περάσουν  με περισσή αναίδεια και απύθμενο θράσος  πως οι αυτοκτονίες από τη χρονιά έναρξης της οικονομικής κρίσης, έφτασαν σε ύψη και οφείλονται μόνο και μόνο σε αυτή. Και, μάλιστα, μας λένε τώρα  οι Μολώχ της εμπορικής δημοσιογραφίας ,αυξήθηκαν  στα χρόνια της διακυβέρνησης της χώρας από το ΣΥΡΖΑ!
Αλλά, μόνο βέβαια, στο διεστραμμένο κερδοσκοπικό μυαλό τους  συμβαίνει αυτό.  Γατί τα στοιχεία λένε άλλα. Από τα 2000 μέχρι το 2008 (περίοδος “παχειών  αγελάδων” για την  Ελλάδα) ,έχουμε, με ελάχιστες  διαφορές, τους ίδιους αριθμούς αυτοκτονιών  με   όλες τις χρονιές της κρίσης  μέχρι σήμερα. Αυτοκτονούσαν και την περίοδο του 2004  (με τις… 200 πόρσε μόνο  στη Λάρισα) για οικονμικούς λόγους; Μην μας τρελλάνουν  οι απατεώνες της κομματικής μπίζνας.
Οπότε,  τα συγκεκριμένα στοιχεία είναι ακόμα ένα σημαντικό ντκουμέντο πως ψεύδονται αναιδώς και ασυστόλως .Αποδεικνύεται και με αυτό   πόσο αδίστακτο πολιτικά είναι το  αληταριό, ειδικά το δημοσιογραφικό, όταν εκμεταλλεύεται ακόμα και νεκρούς. Καμιά ντροπή. Τόσο προκλητικοί και ανήθικοι.

 

Δεν το νιάζει το Μητσοτάκη. Αποπατεί όπου βρει. Δε θυμάμαι  από τα χρόνια της Μεταπολίτευσης και μετά, αρχηγό πολιτικού κόμματος,να έχει  την υψηλότερη… επίδοση  στη δημαγωγία,το λαϊκισμό και το ασύστολο ψεύδος.
Βέβαια, αυτές οι …αρετές κοσμούσαν πολλούς αρχηγούς κομμάτων πάντα ,μη εξαιρουμένου και του Αλέξη Τσίπρα την εποχή που ο ΣΡΙΖΑ ήταν αντιπολίτευση (πριν σοβαρευτεί πολιτικά). Και τούτοι, μάλιστα, εκείνη την “κακή” τους  εποχή, δε δίστασαν,έτω και σε χαμηλότερους τόνους, να αναφέρονται συχνά στις αυτοκτονίες με αιτία την οικονομικη κρίση. Και τους είχαμε κι αυτούς κράξει τότε με στοιχεία.
Αλλά,ο γιος του Κων.Μητσοτάκη  ξεπέρασε τους υπόλοιπους σε όλα. Εδώ και κάμποσο καιρό μάλιστα…ειδικεύεται αποκλειστικά   στη σκύλευση και την ασέβεια σε νεκρούς. Το Μάτι και τα τραγικά θύματά του,έγιναν το προσφιλέστερο δημαγωγικό,βρώμικο όπλο του.
  Και είναι αλήθεια.   ΄Οταν δε σέβεσαι ούτε τους νεκούς, τότε  κατά την αρχαία αντίληψη, διαπράττεις  ΥΒΡΙΝ (πρβλ Κρέοντα και Αντιγόνη) .Και η τιμωρία της ΄Υβρεως είναι βαριά και  εξοντωτική.
Για να βγάλετε,λοιπόν,  τα αντικειμενικά συμπεράσματά σας,παραθέτουμε τα στοιχεία των αυτοκτονιών* που παρουσίασε, όχι μόνο ο πορνοϊστότοπος iefimerida.gr, αλλά κατά καιρούς  και ΤΑ ΝΕΑ,ΤΟ ΒΗΜΑ,Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ και  τα υπόλοιπα  “Μέσα” της βιομηχανίας παραπληροφόρησης. Κα να μην ξεχνάμε πως τα περισσότερα εξ αυτών, εφημερίδες και κανάλια,  σήμερα έχουν ιδοκτήτες υπόδικους εμπόρους ναρκωτικών και υποστηρκτές καταδικασμένων  παιδεραστών. Σημεία των καιρών!

 

  • Λάβετε υπόψη α. στα στοιχεία αυτά  των αυτοκτονιών συμεριλαμβάνονται και ο ξένοι που ζουν στην Ελλάδα. β. Από το 2000 που  παραθέτουμε τα στοιχεία,  19 χρόνια μετά, ο πληθυσμός της Ελλάδας έχει υπερβεί τα 11 εκατομμύρια.