ΚΟΥΓΙΑΣ ΥΠΕΡΒΑΙΝΩΝ ΚΑΙ ΕΑΥΤΟΝ!

1. α. ΣΤΗ 15η ΘΕΣΗ Η ΚΥΠΡΟΣ
Eurovision 2019: Καταποντίστηκε η Ελλάδα
β. ΓΙΟΥΧΑΡΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ
Eurovision 2019: Η αμήχανη στιγμή για τους διοργανωτές -Οι Ισλανδοί σήκωσαν κασκόλ στα χρώματα της Παλαιστίνης

Οι Ισλανδοί στη Eurovision με κασκόλ της Παλαιστίνης

γ. Οι σημαίες Ισραήλ και  Παλαιστίνης την ώρα που ανέβηκε η Μαντόνα

Χορευτές της Μαντόνα στη Eurovision

δ. Eurovision 2019: Σάρωσε η Βόρεια Μακεδονία! -Δεύτερη στις ψήφους των κριτικών επιτροπών

Το τραγούδι της Βόρειας Μακεδονίας στη Eurovision

 

  1. Καταποντίστηκε η Ελλάδα! Σώπα!  Μη μου πεις. “Χ@στηκε η φοράδα στ΄αλώνι”, λέμε εμείς.
  2. Δεν εξιλεώνεται αυτή η εμποροπανήγυρις  που πέρα από το κιτς, ύπουλα και διαβρωτικά, προωθεί τον άγριο σεξισμό και τον ανταγωνισμό των λαών. Σε καμιά πρίπτωση δεν τους ενώνει.
  3. Μοναδική στιγμή (και λίγες άλλες στο παρελθόν) η κίνηση των Ισλανδών να υπενθυμίσουν το δράμα της Πλαιστίνης. Και φυσικά  της Μαντόνα που επίσης πέρασε το  μοναδικής σπουδαιότητας   μήνυμα πως οι δυο λαοί κάποτε (τώρα) πρέπει να μάθουν να συνυπάρχουν.
  4. Ηχηρό ράπισμα στην  Ελλάδα των Μακεδονομάχων,μαζί με τον καταποντισμό της ,η θέση της Β. Μακεδονίας. Απομονωμένα τα ανεγκέφαλα εθνικιστοειδή -φασιστοειδή απ΄όλο τον κόσμο. Ακόμα κι από  τέτοια πανηγυράκια,που στήνονται, βέβαια, για το κέρδος και το  τρέρτζελο και μόνο τη μουσική δεν υπηρετούν.

 

2.ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
α. Πάτρα: Καταδρομική επίθεση με ρόπαλα σε 12 καταστήματα -Τα έκαναν γυαλιά καρφιά
β.  ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΕΣ ΖΗΜΙΕΣ
Χαϊδάρι: Επίθεση με βαριοπούλες και γκαζάκια σε υποκατάστημα τράπεζαςΒιτρίνα θρύψαλα

Εκτεταμένες ζημιές προκάλεσαν άγνωστοι σε καταστήματα στο κέντρο της Πάτρας, πραγματοποιώντας καταδρομική επίθεση, τα ξημερώματα της Κυριακής.

Οι δράστες έσπασαν με ρόπαλα τις τζαμαρίες σε τουλάχιστον 12 επιχειρήσεις στην Πάτρα. Πίσω τους άφησαν εκτεταμένες ζημιές στις επιχειρήσεις που βρίσκονται στην οδό Μαιζώνος, στον πεζόδρομο της Αγίου Νικολάου και στην οδό Ρήγα Φεραίου, στο κέντρο της Πάτρας, σύμφωνα με την ιστοσελίδα tempo24.

‘ Αντε, βάλτε όλοι ένα χεράκι παιδιά να βγάλετε τον αφασικό “γόνο”,  πρωθυπουργό της χώρας. Το έκαναν και οι Κουφοντίνες για τον πατέρα του.
Και πρώτοι,όπως πάντα,  οι ανεγκέφαλοι χούλιγκαν, και οι φυσικά οι αχυράνθρωποι του Ρουβίκωνα ,που το παίζουν επανάσταση (της πλάκας).
Σιχτίρ,τρελαμένα κ@λόπαιδα.

 

3. ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΩΝ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΩΝ ΤΗΣ
Οι εισαγγελείς στο πλευρό της Δημητρίου για Κουφοντίνα: Ατυχείς οι δηλώσεις για σκοπιμότητα

Η Ξένη Δημητρίου στο βήμα 

Κούγιας: Νόμιμη, αλλά ακραία η κίνηση της Δημητρίου για Κουφοντίνα
Κούγιας: Νόμιμη, αλλά ακραία η κίνηση της Δημητρίου για Κουφοντίνα

 

΄Η είναι άσχετος περί τα νομικά η… βεντέτα του δικηγορικού κόσμου με αυτά που  υποστηρίζει, ή, όπως πάντα “λέει για να λέει”. Γιατί αν είναι ΝΟΜΙΜΗ η ενέργεια της Δημητρίου, τότε γατί είναι ακραία; Είναι οξύμωρο. Αλαμπουρνέζικα στη νομική γλώσσα.
Κύριε συνήγορε και …εξπέρ, όπως ο ίδιος διατείνεσθε  στο ποινικό δίκαιο (εμείς το θεωρούμε κι αυτό ένα από τα φρου-φρου και αρώματα που φοράτε), κάτι που είναι νόμιμο,  ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΝΑΙ ΚΑΙ  ΑΚΡΑΙΟ. Διαλέξτε.
Η δικαιοσύνη αφορά ΟΛΟΥΣ. Και η απονομή  της απαραίτητη και χωρίς εξαίρεση. Ακόμα και για  τους εγκληματίες. Ονομάζεται και κατάκτηση του δικαιικού και νομικού μας πολιτισμού. Δεν τα έμαθες αυτά στη Φιλοσοφία Δικαίου στη Νομική;
Μάλλον,όπως και πολλά άλλα μαθήματα,τα πέρασες με..σκονάκι!  Εμείς, πάντως,  το συγκεκριμένο το περάσαμε με  οκτώ (8) και χωρίς αντιγραφή. ΄Ετσι εξηγείται γιατί τα ξέρουμε καλύτερα.
Στο κάτω -κάτω …νομικούλια είναι αυτά. Για πρωτοετείς της Νομικής. Δε χρειάζεται δα να είνα κανείς … Λυκουρέζος,  για να τα κατανοεί!