ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ. ΕΝΑ ΕΠΙΣΗΜΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ!

Ο ΝΕΟΤΕΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Κατακραυγή για την επικείμενη «σταύρωση» εφήβου στη Σαουδική Αραβία: «Τόλμησε» να διαδηλώσει ειρηνικά

O Μurtja Quereiris απειλείται με μια φρικτή εκτέλεση

 

Ο Murtaja Quereiris συνελήφθη επειδή συμμετείχε το 2011 σε μια διαδήλωση με ποδήλατα σε ανατολική επαρχία της Σαουδικής Αραβίας στη διάρκεια της Αραβικής Άνοιξης. Βίντεο τον δείχνει να φορά τζιν και να χαμογελά προς την κάμερα προτού φωνάξει μ’ έναν τηλεβόα «ο λαός απαιτεί ανθρώπινα δικαιώματα». Σ’ ένα άλλο κλιπ εμφανίζεται με τον πατέρα του, χωρίς να φορά μάσκα ή μαντήλι στο πρόσωπο, όπως άλλοι ακτιβιστές, που τέθηκαν υπό κράτηση εκείνη την περίοδο.

Αν υπήρχε ΟΗΕ με ισχύ,ειδικά σρατιωτική και υπολογίσιμη, θα οδηγούσε στο Διεθνές ποινικό δικαστήριο  ένα καθεστώς που δε είναι απλώς θεοκρατικό. Είναι απάνθρωπο και  φρικιαστικά εγκληματικό.
Οι ΗΠΑ, τουλάχιστον ακούν; Μια και δεν υπάρχει ΟΗΕ.

 

___________________________________________

 

  1. Τελεσίγραφο ΗΠΑ σε Τουρκία για Ανατ. Μεσόγειο: Εχουμε εκεί 10 πολεμικά πλοία, 130 αεροσκάφη και 9.000 πεζοναύτες

Το αμερικανικό ναυτικό στην Μεσόγειο

Κύριος αποδέκτης της απειλής- πληροφόρηρησης είναι το Ιράν. Καιρός να τελειώνουν οι ΗΠΑ και ο Δυτικός κόσμος με τα καθεστώτα και των δύο αυτών χωρών. Δεν έχουν οι ΗΠΑ απλώς ποσχήματα (αν ήταν  μόνο τέτοια, θα λέγαμε όχι σε επέμβαση). ΄Εχουν σοβαρές αιτίες να τα πετάξουν στα σκουπίδια της Ιστορίας. Για να πάρει σειρά κι εκείνο το μαφιόζικο του Πούτιν.
Αργεί η Αμερική .΄Αργησε ήδη από το 2013- 2014 ,όταν ο Ομπάμα αφρόνως ποιών,  δεν έδωσε το ισχυρό χαστούκι στο Ρώσο δικτάτορα, όταν έμπαζε χιλιάδες στρατιώτες του στην Κριμέα και κορόιδευε το σύμπαν.  Η χειρότερη στιγμή στην  ιστορία της προεδρίας Ομπάμα.

 

2. α. Μητσοτάκης από Κω: Ο λαός επέβαλε στον Τσίπρα να ζητήσει τη διάλυση της Βουλής

Κυριάκος Μητσοτάκης στην Κω

β. Ο ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
Handelsblatt: Ο Μητσοτάκης θέλει να ανανεώσει την Ελλάδα- Με μεταρρυθμίσεις και περικοπές φόρων

Ο  Τσίπρας θα πάει στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να ζητήσει τη διάλυση της Βουλής, την οποία δεν σχεδίαζε, αλλά του την επιβάλατε με το αποτέλεσμα των εκλογών» τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης,

Ο ορισμός του  φασισμού και της Ολιγαρχίας. Λαός είναι, σου λέει ο αμετροπεής και ασεβής Υιός, οι  1.800.000 ψηφοφόροι του .Τα υπόλοιπα, η συντριπτική πλειοψηφία των 8.200.000 είναι  αμελητέα νούμερα. ΄Οχλος.  Δεν εξυπηρετούν   τον θρασύτατο γόνο.΄Αρα  στον Καιάδα.
Από την άλλη, θα  κάνει μεν περικοπές φόρων  στους  ψηφοφόρους μεγαλομικροεπιχειρηματίες του, αλλά …ξέχασε να πει  και για τις περικοπές στις συντάξεις των μη ψηφοφόρων του   (δεν είναι τρελοί να τον ψηφίσουν) συνταξιούχων.
Να τα λέμε όλα με το όνομά τους.Δεν είναι ο ορισμός του φασισμού και της απολυταρχίας     ο γιος του Αποστάτη, βασιλοχουντικού Κων. Μητσοτάκη;

 

3. ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ
Στην Alter Ego του Μαρινάκη η έκτη τηλεοπτική άδεια του ΕΣΡ -Αναμένονται ανακοινώσεις

Η είσοδος στο κτίριο του ΕΣΡ

Αυτή η κυβέρνηση θα μείνει στην Ιστορία και ως…μαζοχιστική . Πέρα, από το γεγονός πως δίνει άδειες, τις χορηγεί  στους αντιπάλους της, που είναι εντελώς ακάθαρτοι.
Σε ένα κατηγορούμενο για εμπόριο τόνων ηρωίνης, δίνεις ΜΜΕ;  Καλά ξέρουν εκεί τα…συντρόφια  τί σημαίνει Τύπος;

 

4. ΚΕΡΔΙΣΕ 1,26 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ
Με 3 ευρώ κέρδισε 1,26 εκατ. ευρώ -Σούπερ τυχερός του Τζόκερ στη Σπάρτη

Τα δελτία του ΟΠΑΠ στο Τζόκερ, το ΛΟΤΤΟ και το Λαχείο

Σε δουλεύουν, τζογαδόρε, ως χαχόλο,  ψιλό γαζί.Δεν έχεις καμιά πιθανότητα ούτε και 1000 χρόνια να ζούσες να κερδίσεις.
Κι αν ο παραπάνω κράχτης του ΟΠΑΠ, πήρε 1 εκατομμύριο τόσο, ήταν η εξαίρεση του κανόνα. Εσύ δε θα είσαι. Λογάριασε πόσες εκατομμύρια στήλες παίχτηκαν αυτή την Κυριακή  που δεν κέρδισαν.Μαζί και οι δικές σου.
Λογικά, και  στατιστικά δε θα κερδίσεις στο επόμενα λίγα ή πολλά χρόνια που  θα ζήσεις. Απλώς θα τους τα…ακουμπάς.