Ο…ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΡΑΔΟΚΕΙ !

 

1. Κύμα επενδύσεων στην Ελλάδα προβλέπουν 35 CEOs πολυεθνικών

 

Οι Καρυάτιδες

΄Ολα αυτά υπό την προϋπόθεση πως δε θα είναι αργότερα  ο διάδοχος Κυριάκος… βασιλεύς της Ελλάδος. Γιατί, αν συμβεί αυτό, το σίγουρο είναι πως οι Συριζαίοι θα ξαμολήσουν σε δρόμους και  πλατείες  τα κομματοντόμπερμαν- συνδικαλιστάδες, τύπου Φωτόπουλου,    “αγρότες” , καθαρίστριες , το συντεχνιακό σύμπαν ολόκληρο,  να  γονατίζουν  κάθε τόσο την Ελλάδα στα…τέσσερα. Οπότε, άντε ξένος σοβαρός επιχειρηματίας να έρθει να επενδύσει στην Ελλάδα με τους διακόπτες της ΔΕΗ κατεβασμένους κάθε τρεις και μία και τα προϊόντα τους  να σαπίζουν στις αποθήκες, τα φορτηγά, τα πλοία και τα  αεροπλάνα.
Τόσα  συριζιανά χρόνια, η αλήθεια είναι, είχαμε ησυχάσει από   τους  “Κολλάδες” που δεν είχαν, βέβαια, καμιά σχέση με τον πραγματικό  συνδικαλισμό. Κομματικοί  ( οι περισσότεροι πρασινοφρουροί)  μπαχαλάκηδες ήταν. Και παραμένουν μέχρι σήμερα τέτοιοι.

 

2. ΠΑΚΟΕ: Ακατάλληλες για κολύμβηση πάνω από 18 ελληνικές παραλίες που πήραν «Γαλάζια Σημαία»

Παραλία της Αττικής γεμάτη από ανθρώπους

Στοιχεία που αμφισβητούν ευθέως την αξιοπιστία του θεσμού της «Γαλάζιας Σημαίας», σε ό,τι αφορά την ποιότητα των νερών στις ελληνικές παραλίες, έχει στη διάθεσή του το Πανελλήνιο Κέντρο Οικολογικών Ερευνών (ΠΑΚΟΕ), που σε λίγες ημέρες συμπληρώνει 40 χρόνια «ζωής» και αδιάλειπτης δράσης για την προστασία του Περιβάλλοντος.

΄Ολα θυσία στο βωμό του  τουριστκού κέρδους! Ακόμα και η υγεία μικρών παιδιών.  Κολυμπούν  ανύποπτα μαζί    με τα λύματα   από τα πεντάστερα Ξενοδοχεία δίπλα  στις παραλίες στις οποίες οι αχυράνθρωποί  τους έχουν υψώσει  γαλάζιες σημαίες…καθαριότητας  να κυμματίζουν.

 

3.ΦΟΒΟΙ ΓΙΑ ΝΕΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ
Ξεφεύγει η κατάσταση στο Χονγκ Κονγκ – Οι διαδηλωτές έκλεισαν οδικές αρτηρίες

Διαδηλωτές στο Χονγκ Κονγκ κρατούν κάγκελα

Οι κάτοικοι διαδηλώνουν ενάντια στο σχέδιο νόμου της κυβέρνησης της πόλης που εγκρίνει τις εκδόσεις καταζητούμενων στην Κίνα και μάλιστα πήραν κιγκλιδώματα και έκλεισαν τις δύο κεντρικές οδικές αρτηρίες στο κέντρο του Χονγκ Κονγκ. Οι δρόμοι έχουν παραλύσει, ενώ ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται απέναντι από τους διαδηλωτές και η κατάσταση «μυρίζει μπαρούτι» στη πόλη.

Εδώ και τρεις ημέρες διαδηλώνουν εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες, όπου προχθές δημιουργήθηκαν σοβαρά επεισόδια. Υπάρχει φόβος αυτά τα επεισόδια να είναι πιο έντονα αυτή τη φορά, με τον κόσμο να φωνάζει πως ο νόμος που πάει να περάσει η κυβέρνηση, δεν πρέπει να εγκριθεί.

Οργανώσεις υπεράσπισης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων λένε ότι ο νόμος δεν πρέπει να εγκριθεί, επικαλούμενες τις επανειλημμένες καταγγελίες περί βασανισμών, αυθαίρετων φυλακίσεων, απόσπασης ομολογιών με εξαναγκασμούς και στέρησης πρόσβασης σε δικηγόρους στην Κίνα, όπου το δικαστήρια ελέγχονται από το μονοκομματικό κράτος.

Δεν ξεφεύγει  η κατάσταση. Τώρα …στρώνει!
Οι δικτάτορες της Κίνας χρειάζονται ένα σκληρό μάθημα.  Κίνα, Ρωσία, Β.Κορέα και τα γνωστά θεοκρατικά καθεστώτα  είναι σήμερα το όνειδος του πολιτισμού και της Ιστορίας.

 

4. ΣΕΞΙΣΜΟΣ ΚΑΙ  ΙΕFIMERIDA. GR
ΑΝΟΙΓΜΑ

 

Η ΚΑΪΛΙ ΕΚΑΝΕ ΠΑΡΤΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
Αναστασία Καρανικολάου: Η Κάιλι Τζένερ παρτάρει με την Ελληνίδα κολλητή της με τα οπίσθια αλά Καρντάσιαν

Η Κάιλι Τζένερ με την κολλητή της Αναστασία Καρανικολάου

 

Ο μαμάκιας Μπράντλεϊ Κούπερ -Η μάνα του τον χώρισε από την Ιρίνα Σάικ, τα απίστευτα σκηνικά

Ο Μπράντλεϊ Κούπερ με την μητέρα του και την Ιρίνα Σάικ

 

Η εκδίκηση της Βολιώτισσας -Εστελνε γυμνές φωτογραφίες του συντρόφου της στη σύζυγό του

Facebook στο κινητό

 

Επικός καβγάς στον «αέρα» -Παπαδημητρίου: «Τι να ολοκληρώσετε κ. Αρβανίτη; Δεν κάνουμε σεξ»

Μπάμπης Παπαδημητρίου και Κώστας Αρβανίτης

Ποια εγγλέζικα ταμπλόιντ!  ιefimerida.gr σαρώνει όλα τα… βατόμουρα .
Παραθέσαμε ένα μικρό μέρος από το σημερινό σεξιστικό μενού της γνωστής ακροδεξιοσκανδαλοπορνοφυλλάδας.  Σχεδόν,  όλο το σεντόνι της ,γεμάτο σεξουαλικά όργανα, μπούτια, ξώβυζα, οπίσθια, πασαλειμμένα με το κιλό  στα  χρώματα. Πανδαισία εκφυλισμού ,σεξισμού, πορνογραφίας! Η κατακίτρινη, εμπορική δημοσιογραφία στα χάι της!
Επιλέξαμε να βάλουμε το σημερινό φύλλο του πορνοϊστότοπου (κάθε μέρα τέτοιο είναι), για να δείξουμε σε όσους δεν κατάλαβαν   στις προηγούμενες δημοσιεύσεις μας, τί πάει να πει άφυλη κοινωνία, που περιμένουμε και αγωνιζόμαστε μια μέρα να επικρατήσει.
Λέμε  απλά, λοιπόν, πως σε εκείνες τις κοινωνίες ένα τέτοιο έντυπο-ιστότοπος  θα ήταν έκτακτη είδηση αν τολμούσε να κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο ή στα περίπτερα με τέτοια ύλη. Πέρα από το γεγονός πως κανείς δε θα καταλάβαινε τί δουλειά έχουν οι ξαβράκωτοι ποποί σε ένα  Μέσο…Ενημέρωσης.
Οι σημερινές κοινωνίες  είναι άρρωστες .Σεξιστικές, τσοντο-ροζ-υποδουλωμένες .Και οι ασθενείς σκαλίζουν καθημερινά στα σκουπίδια τέτοιων   “ΜΜΕ”, που διαθέτουν καθημερινά μπόλικη σκουπιδοτροφή για δαύτους.Με ένα απλό κλκ  και κολυμπάς άνετα στο σκ@τό!