Ν.Δ: Ο ΗΛΙΚΙΑΚΟΣ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΚΟΚΙΝΟ! (ΠΛΗΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ).

ΜΟΝΙΜH  ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΕΩΣ  ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

 

EΣΥ ΘΑΨΗΦΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΥ ΤΗ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ, ΟΙ ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΩΝ   ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ  ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΩΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΟ ΚΤΗΜΑ ΑΠΟ ΠΑΤΕΡΑ ΣΕ ΓΙΟ ΚΑ ΕΓΓΟΝΟ ;
ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ, ΕΙΣΑΙ  ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ.  ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΚΑΙ ΟΠΑΔΟΙ  ΤΗΣ Ν.Δ ΕΙΝΑΙ  ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΕ ΑΡΧΕΣ, ΑΞΙΕΣ,  ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ.  ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝ  ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ. ΕΝΤΙΜΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΕΣΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ.

_____________________________________________________________

                                                                      Α΄
Βουλευτικές εκλογές 2019:
Η ΝΔ ανακοίνωσε τους υποψηφίους σε όλη την Ελλάδα
Μητσοτάκης βγάζει selfie με δύο γυναίκες

Τους υποψηφίους της σε όλη τη χώρα ανακοίνωσε μόλις η ΝΔ, καθώς ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τις βουλευτικές εκλογές 2019.

Οι μισοί υποψήφιοι είναι κάτων των 45 ετών
Η ανανέωση γίνεται πράξη και ηλικιακά. 139 από τους υποψηφίους είναι κάτω των 45 ετών. Μάλιστα 67 εξ αυτών ανήκουν στην γενιά των 30άρηδων, ενώ 12 έχουν γεννηθεί στην δεκαετία του ’90, δηλαδή δεν έχουν κλείσει καν τα 30 τους χρόνια. Ο μέσος όρος ηλικίας όλων των υποψηφίων είναι τα 49 έτη, ενώ η ΝΔ είναι το πρώτο κόμμα που απολύτως συνειδητά ξεπέρασε ακόμη και το υποχρεωτικό όριο ποσόστωσης των φύλων, καθώς το 43% των υποψηφίων είναι γυναίκες. Σε ορισμένες μάλιστα περιφέρειες είναι η πρώτη φορά που υπάρχει απόλυτη ισορροπία (50%-50%) στους υποψήφιους ανάμεσα στα δύο φύλα.

Φανερές οι προθέσεις της  (ακρο)Δεξιάς του Κυριάκου Μτσοτάκη.  Γυρίζει τις εποχές πίσω, σε “πέτρινα χρόνια”, σε ανήκουστα και επαίσχυντα  ανοσιουργήματα.
Ο μέσος όρος ηλικίας όλων των υποψηφίων είναι τα 49!  Ο ηλικιακός ρατσισμός στο κόκινο. Η λατρεία της δύναμης. Το “ευαγγέλιο” του καπιταλισμού και του ιμπεριαλισμού.  Από τα 50 και πάνω, όπως τις παλιές, άγριες ημέρες …”σκοτώνουν  τα άλογα, όταν γεράσουν”, αφού δε συνεισφέρουν   στην παραγωγή  ή δεν αποδίδουν πια το μάξιμουμ, δε στραγγίζουν το αίμα που χρειάζεται η αγορά, για να γίνουν οι ολίγοι και πλούσοι, ακόμα πλουσιότεροι .
Η παράταξη που έχει ως κύριο γνώρισμα την έλλειψη κοινωνικής ευαισθησίας, εκφραστής του  γνωστού  ανάλγητου κράτους και παρακράτους, πρετοιμάζει  σταθερά   την… αποσταθεροποίηση των κοινωνικών κατακτήσεων, το σφαγιασμό των συντάξεων, των επιδομάτων, των παροχών ανθρωπισμού και αξιοπρέπειας.  Είναι αδίστακτη παράταξη,αφού   η αρχή του καπιταλισμού και της ελεύθερης αγοράς που εκπροσωπεί η Δεξιά,είναι “ο  θάνατός σου η ζωή μου”.
Θα είναι έγκλημα κατά του ίδιου του εαυτού τους,  μαζοχισμός  ψυχιατρικά ανεξήγητος , για    όσους ψηφοφόρους επιλέξουν να ασκήσει εξουσία ο …Ηρώδης  της ώριμης ηλικίας, που ακούει στο όνομα “Υιός” Αποστάτη και  …διάδοχος  Κυριάκος . Πραγματικό χαρακίρι για τις γενιές μετά τα 50.
΄Οπως, απολύτως ορατή, η πρόθεση της “αγίας οικογένειας” να συντηρεί εμφυλιοπολεμκό κλίμα ανάμεσα στον ελληνικό λό. Το ίδιο, ακριβώς, που  έπραξε ο πατριάχης της φαμίλιας το ΄65 με την προετοιμασία της βασιλικής δικτατορίας των στρατηγών.
Και όσο για τους νεότερους, τα πράγματα είναι  ακόμα χειρότερα. Ο γόνος …υπόσχεται:  Μια καπιταλιστική, αδηφάγα αγορά,που απαιτεί 7 ημέρες την εβδομάδα εργασία. Σύνταξη στα 70 (και βλέπουμε, μια και το…ριμάδι  το προσδόκιμο,  ανεβαίνει …επικίνδυνα). Μείωση μισθών και συντάξεων, ασφαλιστικών καλύψεων, κατάργηση   επιδομάτων
Κτίζει με  λίγα λόγια ένα κράτος μη κοινωνικό,μη ανθρωπιστικό. Το κράτος των ολίγων,όπως ολιγαρχικό είναι και το πολίτευμα της χώρας,  με  σχεδόν τους μισούς ΄Ελληνες να ΑΠΕΧΟΥΝ από την παρωδία των εκλογών ή να ψηφίζουν ΛΕΥΚΟ και ΑΚΥΡΟ.

 

Αλλά, ας επισημάνουμε στους μελλοντικούς ψηφοφόρους  και τούτη την αναμφισβήτητη αλήθεια. ΚΥΡΙΩΣ ΑΥΤΗ.
Πέρα από την  έλλειψη σεβασμού στις αναφαίρετες, αναλλοίωτες, διαχρονικές, ανθρωποκεντρικές  και φυσικές αξίες της παράταξης της Δεξιάς και των οπαδών της, μια πιθανή επικράτησή της  στις επόμενες εκλογές, θα είναι και βαριά  πρόκληση κυρίως σε όσους θρηνούν θύματα από ναρκωτικά. Να μην ξεχνάμε πως ένας από τους στενούς φίλους της οικογένειας Μητσοτάκη είναι ο γνωστός υπόδικος για μεταφορά τόνων ηρωίνης Βαγγέλης Μαρινάκης.
Ντροπή στο κόμμα που έφτιαξε ένας στυλοβάτης, μεν, του καπιταλισμού,ο Κωνσταντίνος Καραμανλής,  αλλά σε καμιά περίπτωση πιστεύουμε  δε θα επέτρεπε  εκείνος να κάνει κουμάντο στο κόμα της Ν.Δ ένας φιλοβασιλικός  ηγέτης της παράταξης. Και το επίσης  εντελώς ανήθικο πολιτικά να διατηρεί  άριστες, φιλικές σχέσεις-διασυνδέσεις  με κατηγορούμενους για συμμετοχή σε  καρτέλ  ναρκωτικών! Τόσο ανέντιμος, τουλάχιστον, δεν ήταν ο ιδρυτής της Ν.Δ

 

Υ.Γ To κείμενο αυτό θα  χρησιμοποιηθεί  και ως  απόδειξη  του αισχρού χρηματισμού ιστότοπων από τη Ν.Δ, όπως αποκαλύψαμε πρώτοι εμείς εδώ και ακολούθησε ο Π. Σκουρλέτης. Παρακαλούμε τους φίλους και συνεργάτες να αναδημοσιεύσουν το παραπάνω κείμενο σε όσους περισσότερο μπορούν ιστότοπους  και να μας ενημερώσουν στην περίπτωση που κάποιοι το κατεβάσουν. Είναι η απόδειξη του  ξεδιάντροπου χρηματισμού τους.

 

2. ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΕΦΑΝΟΒΙΚΕΙΟ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ
Αυστηρό μήνυμα Πάιατ στην Αγκυρα: Σταματήστε τώρα τις προκλητικές ενέργειες

Αυστηρό μήνυμα Πάιατ την Αγκυρα για τις γεωτρήσεις στην κυπριακή ΑΟΖ

Ιδιαίτερη ανησυχία επικρατεί σε Ουάσινγκτον και Βρυξέλλες για τις επόμενες ενέργειες της Τουρκίας στη κυπριακή ΑΟΖ, και αυτό φάνηκε και στην τελευταία δήλωση που έκανε ο Αμερικανός πρέσβης στην Αθήνα Τζέφρι Πάιατ.

Ο Αμερικανός πρέσβης, κάλεσε την Τουρκία να σταματήσει τις προκλητικές ενέργειες και να επιστρέψει στον διάλογο. Το μήνυμά του το ανήρτησε και στο twitter.

Να σημειωθεί οτι ο Αμερικανός πρέσβης Τζέφρι Πάιατ βρίσκεται στο Στεφανοβίκειο του Βόλου όπου γίνεται η παράδοση των ελικοπτέρων Kiowa και Chinook στην ελληνική αεροπορία.

 

Ο Αμερικανός, τα είπαμε χίλιες φορές, δεν αφήνει περιθώρια  στην αμφισβήτηση της  εξωτερικής του πολιτικής. Είναι αυστηρός και ικανός -δυνατός να επιβάλει τη θέλησή του.
Ας μην κοροϊδεύει τον εαυτό του ο …Σουλτάνος. Τους οπαδούς τους για κατανάλωση ,ναι. Με μια υπερδύναμη, όμως, με περισσότερα από 16 αεροπλανοφόρα, δεν παίζεις, δεν προκαλείς, δεν κάνεις εσωτερικά, δημαγωγικά παιχνίδα σε βάρος της.
Ας το πάρουν   είδηση οι δικτάτορες της Τουρκίας  (το ξέρουν πολύ καλά, βέβαια). Ο “θείος Σαμ”, όπως λέγαμε,  δεν αστειεύεται ποτέ.

 

                                                               Β
(Tα γελοιωδέστερα  και αφασικότερα των σημερινών αναρτήσεων της Βιομηχανίας Παραπληροφόρησης. ΗΜΕΡΑ 2η).
1.ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ
Το νέο σποτ της ΝΔ για τις εθνικές εκλογές -Στην Ελλάδα του αύριο κανείς δεν μένει πίσω

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης

«Στην Ελλάδα του αύριο κανείς δεν μένει πίσω». Αυτό είναι το μήνυμα του νέου σποτ που έδωσε στη δημοσιότητα η ΝΔ μια ανάσα πριν τις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Το μόνο σίγουρο από την Ιστορία είναι πως με Δεξιά κυβέρνηση  κανείς δεν πήγε ποτέ …μπροστά.  Εκτός από τους πελάτες της, βέβαια. Η γνωστή στην Ελλάδα “γαλάζια ακρίδα”, που χρεοκόπησε τη χώρα.

 

2.ΓΑΜΟΣ ΚΑΡΕ-ΚΑΡΕ
Μπαλατσινού-Κικίλιας: Ολα όσα έγιναν και δεν έδειξαν οι κάμερες στον γάμο επιτομή του σικ και της απλότητας

 

Γάμος Μπαλατσινού Κικίλια, φιλί

 

Τζένη Μπαλατσινού και Βασίλης Κικίλιας. Χθες το απόγευμα, το ζευγάρι, μετά από δύο χρόνια σχέσης με αρκετά σκαμπανεβάσματα, επισφράγισε τον έρωτά του.

Κάτω από τον λαμπερό και καυτό ήλιο της Αθήνας, σε ένα από τα πιο εμβληματικά σημεία της πόλης, τον Λυκαβηττό, σε ένα εκκλησάκι που με το που το επισκέπτεσαι μεταφέρεσαι αλλού αδυνατώντας να πιστέψεις ότι βρίσκεσαι στο κέντρο της πρωτεύουσας, σε μια αυλή γραφική και κατάφυτη με θέα πιάτο όλη την Αθήνα, χθες το απόγευμα ακριβώς στις 6 η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας ένωσαν τις ζωές τους, ενώπιον λιγοστών συγγενών και καλών φίλων.

Ελάχιστοι, έως μετρημένοι, φυσικά συγγενείς αλλά και καλοί φίλοι του ζευγαριού. Ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο Αδωνις Γεωργιάδης με τη σύζυγό του Ευγενία Μανωλίδου, ο Κωστής Χατζηδάκης με τη σύζυγό του Πόπη Καλαϊτζίδου, ο Τάκης Θεοδωρικάκος, ο πρόεδρος της ΔΟΕ Σπύρος Καπράλος, ο Φώτης Σεργουλόπουλος, ο Βασίλης Ζούλιας, ο Στέλιος Παρλιάρος, η Μαρία Κωνσταντάκη, η οποία έπιασε και την ανθοδέσμη της νύφης. Εκεί, φυσικά, και η Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη, δημιουργός του Zeus & Dione νυφικού, μαζί με τη μεγάλη κόρη της Σοφία. Ο πρόεδρος της ΝΔ δεν μπόρεσε να δώσει το «παρών», καθώς βρισκόταν σε προεκλογική περιοδεία στην Ήπειρο.

Τρίτη ημερα σήμερα, πολύχρωμη ….ενημέρωση  από πολλές δεξιές εφημερίδες για το γεγονός  της  χρονιάς!
Να θυμίσουμε μόνο πως την απάντηση της Ελένης Τουλουπάκη στον αχυράνθρωπο το Κυριάκου Μητσοτάκη, Ιωάννη Αγγελή  η, σε διατεταγμένη υπηρεσία , iefimerida.gr την ανήρτησε χαμηλά, χαμένη ανάμεσα σε άλλες “κοινές και αδιάφορες” σαχλαμαρίτσες    και λίγο μετά την εξαφάνισε.
Ο ΚΙΤΡΙΝΟΣ ΤΥΠΟΣ στην Ελλάδα. Ιούνιος 2019. Για να μαθαίνουν οι γενιές που έρχονται σε τί κόσμο ζούμε, εμείς οι “πατεράδες” τους.

 

3.α ΤΙ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ
Αποκάλυψη: Ο πρίγκιπας Φίλιππος είχε προειδοποιήσει τον Χάρι να μην παντρευτεί τη Μέγκαν

Η βασιλική οικογένεια

Πηγή: iefimerida.gr –

β. Η ΕΠΙΤΟΜΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΣΤΥΛ
Η βασίλισσα Λετίθια με ένα οικονομικό φόρεμα διέλυσε (στιλιστικά) Κέιτ Μίντλετον και βασίλισσα Μαξίμα -Βρέθηκαν και οι τρεις μαζί

Βασίλισσα Λετίθια, βασίλισσα Μαξίμα και Κέιτ Μίντλετον μαζί

Πηγή: iefimerida.gr –

γ. ΤΟ ΛΕΥΚΟ ΣΥΝΟΛΟ
Εγινε της αντιγραφής: Η Κέιτ Μίντλετον με ρούχο που θύμισε σύνολο της Μέγκαν Μαρκλ που είχε κοπιάρει από την Νταϊάνα

Η Κέιτ Μίντλετον με λουκ που θυμίζει πριγκίπισσα Νταϊάνα

Πηγή: iefimerida.gr –

 Η παραπάνω, εκτός από πορνοφυλλάδα  είναι και ακροδεξιοβασιλικό “βήμα”. Θα  μας πει ποτέ ο αχυράνθρωπος ιδοκτήτης   Χρ. Ράπτης τις σχέσεις του  με τους  εφοπλιστές του Λονδίνου ; Με  εκείνους του Πειραιά ,και ειδικά το  Μαρινάκη,είναι  τοις πάσι γνωστές. Και  ξέρουμε τι λέμε.