“ΠΟΥ ΠΑΣ, ΡΕ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟ”,ΕΡΝΤΟΓΑΝ;

(ΜΟΝΙΜH  ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΕΩΣ  ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ)

 

EΣΥ ΘΑΨΗΦΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΥ ΤΗ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ,  ΟΙ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ ΣΕ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ, ΟΙ  ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΩΝ   ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ  ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΩΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΟ ΚΤΗΜΑ ΑΠΟ ΠΑΤΕΡΑ ΣΕ ΓΙΟ ΚΑΙ ΕΓΓΟΝΟ ;
ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ, ΕΙΣΑΙ  ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ.  ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΚΑΙ ΟΠΑΔΟΙ  ΤΗΣ Ν.Δ ΕΙΝΑΙ  ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΕ ΑΡΧΕΣ, ΑΞΙΕΣ,  ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ.  ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝ  ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ. ΕΝΤΙΜΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΕΣΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ.

__________________________________________________________-

Τραβάει το σχοινί η Τουρκία -Ερντογάν για γεωτρήσεις: Κανείς δεν μπορεί να μας σταματήσει-Διπλωματικός «πυρετός» για την Κύπρο

Πλοίο fatix κύπρος

 

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν σε ομιλία

Συγχωρέστε μου την επανάληψη που φαίνεται να κατάντησε εμμονή. Αλλά, όπως συμβαίνει σε όλες αυτές τις  …ψυχοπαθητικές περιπτώσεις, άμα κολλήσεις δεν ξεκολλάς,οπότε  θες την καθημερινή σου δόση για να στανιάρεις.
Το δικό μου κόλλημα αυτή την εποχή είναι τα… Μεμέτια απέναντι. ΄Οχι ο λαουτζίκος. Τους λατρεύω τους Τούρκους, ειδικά στα παράλια.
Ποιοι Ιταλοί; Με τους Τούρκους στη Σμύρνη και την Ιστανμπούλ είμαστε  una faccia, una razza” . Για την ασιατική ,μέσα Τουρκία, δε λέω. Εκεί,όντως,έχουν τον κόσμο, στίφη. Τους κρατούν  στο σκότος ,την αμορφωσιά, το φανατισμό και τη φτώχεια.Καμιά σχέση με τους Τούρκους στα παράλια.   Ευρωπαίοι τούτοι.
Βέβαια, για να εξηγούμαστε.΄Οχι πως είνα καλύτεροι οι δικοί μας Ελληνάρες εδώ. Μπορεί να  εποχούνται σε  τελευταίας τεχνολογίας κούρσες, να  έχουν πετσώσει τα πατώματα με πανάκριβα laminate, να κρατούν  στα χέρια κινητά και iPhone τελευταίας γενιάς, αλλά,  έτσι και τους δεις ως “Μακεδονομάχους” και φαντασιωμένα  Ευζωνάκια, έτοιμα να μπουν στα καράβια για  Βόσπορο να πάρουν πίσω την “κόκινη μηλιά”, τύφλα να έχει ο Τούρκος της “κακιάς”  Τουρκιάς.
Δεν τα έχω με το  γειτονικό λαό.   Με τον Ερντογάν  δεν μπορώ να τα βρω. Επ΄ουδενί.  ΄Αμυαλος, ανιστόρητος, εγωιστής, πανίβλαξ. Και κανονικός δικτάτορας,φυσικά. Οι εκλογές που κάνει χρόνια τώρα, είναι πρόσχημα δημοκρατικότητας. Αλά Πούτιν και Αγιατολάχα, που έχουν κιόλας τακιμιάσει.
Με τη μισή χώρα στις φυλακές, με τρόμο, συλλήψεις, βασανστήρια, δολοφονίες, τέτοιες εκλογές   δεν έχουν καμιά σχέση  με Δημοκρατία, δυτικού τύπου. Κι ας επαναλαμβάνει συνεχώς πως εκλέχτηκε δημοκρατικά και νόμιμα. Δικτάτορας, Σουλτάνος είναι. Πατεντάτος, μάλιστα.
Πέρα  απ΄αυτό. “Τα παίρνω κρανίο” και με τους τσαμπουκάδες, την  αμετροέπεια,το θράσος του   .”Πού πας ρε, Καραμήτρο”, Ερντογάν, “ξυπόλητος στ΄αγκάθια”; Εν τάξει, όλοι πια το γνωρίζουν. Τσαμπουκαλεύεσαι για  εσωτερική κατανάλωση. Είναι η μόνη σου διέξοδος.
Αλλιώς,  τί παριστάνεις;    Με μια χώρα που οικονομικά έχει καταρρεύσει. Με ένα λαό σε εκατό κομμάτια, που το ένα  μισεί το άλλο αβυσσαλέα . Να έχεις, μάλιστα, χώσει  τους  μισούς απ΄αυτούς στις φυλακές ή να τους κυνηγάς  σαν ζώα. Mε μια πολεμική αεροπορία διαλυμένη,με ένα στρατό χωρίς όπλα σε λίγους μήνες….
Πες, λέμε , πόσο Καραγκιόζης πρέπει να είσαι ,για να απειλείς πως θα σκάψεις σε …ναρκοπέδιο στην Αν. Μεσόγειο, να κοκορεύεσαι πως   γράφεις τις συνθήκες στα ανατολίτικα τσαρούχια σου και όποτε σου γουστάρει βουτάς  το Αγαθονήσι  ; Αν δεν είσαι παλαβός,  είσαι  σίγουρα ηλίθιος.
Και το χειρότερο. Με έναν Αμερικανό  να  σε έχει στην μπούκα.΄Ετσι και σου στείλει απέναντι από τη Σμύρνη…μισό  αεροπλανοφόρο του, θα τρέχεις για Ιστανμπούλ να κρυφτείς και οι φτέρνες σου θα φτάνουν στο σβέρκο. Αλλά , αν   δεις κι εκεί κανένα…”Τζων Κέννεντυ”  αραγμένο στον Κεράτιο ,πού θα κρυφτείς, παρανοϊκέ , Σουλτάνε; Θα σου δώσει, τάχα το φιλαράκι σου και ομόλογος Ρώσος  δικτάτορας,  τόπο  να απαγκιάσεις νομίζεις;
Κάποιοι σαν τον Ερντογάν, κάνανε τους Αμερικανούς χωροφύλακες του Πλανήτη. Και φτάσαμε να λέμε,   ευτυχώς που υπάρχουν  και τούτοι. Ποια έθνη  και ποια κράτη μου τσαμπουνάς να έχει ο καθένας και να αγωνίζεται γα το καλό τους; ΄Ετσι και δεν ήταν  ο Αμερικανός  ο φόβος και ο τρόμος σου,  τη  δικιά μου πατρίδα θα την είχες κάνει μια χαψιά, για να μεγαλώσεις τη δικιά σου. Και μπορεί τούτη την ώρα και τα δικά μου κόκαλα να ασπρίζανε σε καμιά βουνοκορφή στη Θράκη,όπως των δύο μου παππούδων μου στα Πέντε Πηγάδια και το Σαγγάριο. Σιχτίρ.
Να χ@σω τις πατρίδες και τα έθνη σας. Τόσο αίμα πια,στους αιώνες!Δε χορτάσατε οι ανεγκέφαλοι εθνικιστές;
Γκερεμίστε τα σύνορα. Τίποτα δεν ανήκει σε κανένα. Αφύσικες, άδικες, παρανοϊκές οι επινοήσεις των  φυλών,των εθνών και των κρατών.Πέπει να είναι κανείς εντελώς ανιστόρητος, για να μην αντιλαμβάνεται το αυτονόητο.
Δεν έχω να χωρίσω τίποτα με τον Τούρο απέναντι. Κι εκείνος με μένα. Οι άνθρωποι οφείλουν να ζουν αρμονικά, ειρηνικά, ανεξάρτητα από φυλή, εθνότητα, καταγωγή. Με αλλησοσεβασμό και νόμο. Απλή λογική, δώρο της Φύσης στον ΄Ανθρωπο.
Αλλιώς, οι  “Ερτογάν”,δε θα πάψουν να ταλαιπωρούν την οικουμένη. Κι αν υπάρχουν τέτοιοι,  το σίγουρο είναι πως θα υπάρχει και Αμερικανός “χωροφύλακας των λαών”. Και  θα είναι και λίαν απαραίτητος. Να του λέμε και ευχαριστώ εξ ονόματος των Ελληνόπουλων που μεγαλώνουν δίπλα μας, ανύποπτα και των άλλων που έρχονται από πίσω!