“ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΣΤΗ ΔΑΝΙΜΑΡΚΙΑ”

ΜΟΝΙΜH  ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΕΩΣ  ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ)
EΣΥ ΘΑΨΗΦΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΥ ΤΗ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ,  ΟΙ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ ΣΕ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ, ΟΙ  ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΩΝ   ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ  ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΩΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΟ ΚΤΗΜΑ ΑΠΟ ΠΑΤΕΡΑ ΣΕ ΓΙΟ ΚΑΙ ΕΓΓΟΝΟ ;
ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ, ΕΙΣΑΙ  ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ.  ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΚΑΙ ΟΠΑΔΟΙ  ΤΗΣ Ν.Δ ΕΙΝΑΙ  ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΕ ΑΡΧΕΣ, ΑΞΙΕΣ,  ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ.  ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝ  ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ. ΕΝΤΙΜΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΕΣΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ.

________________________________________________________

 

1. ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ
Σοκάρει: Πατέρας και κόρη αγκαλιά νεκροί στον ποταμό, προσπαθώντας να περάσουν από το Μεξικό στις ΗΠΑ -Θύμισε Αϊλάν.

mexico_migrants_victims3-768x491

Τα….σοβαρά ταμπλόιντ  σε όλο τον κόσμο θα  ανεβάσουν με συγκινητικές λεζάντες  σήμερα την όντως συγκλονιστική αυτή φωτογραφία και εκεί θα τελειώσει γι΄αυτά το ζήτημα της προσφυγιάς, της μετανάστευσης, της φτώχειας για τους “κολασμένους της γης”. Από αύριο θα βλέπουμε ανελλιπώς στα “σαλόνια” τους τα συνολάκια της Μελάνια, τις διαμαρτυρίες  του Ντενίρο πάντα στα…γαλλικά κατά Τραμπ,  τον μπέμπη και τη σέξι σύζυγο του πρίγκιπα Χάρι, ποδοσφαιρικά ντέρμπι,  τόνους,γενικώς,  σκουπιδαριό της υποκουλτούρας. Και η ζωή συνεχίζεται με τους πλούσιους πλουσιότερους, τους φτωχούς φτωχότερους και τα ταμπλόιντ να υπηρετούν (και να πλουτίζουν) αυτό ακριβώς το Σύστημα που τάχα  ελέγχουν .
Πόσο λέτε να μπορέσει ένα τέτοιος απαίσιος κόσμος να επιβιώσει; Πόσα θα είναι ακόμα τα ψωμιά του;  Εμείς λέμε λίγα. Και δε θα πέσει  με επανάσταση και αίμα,όπως ελπίζουν ο …αιμοβόροι.  Αν πέσει έτσι, λίγα χρόναι μετά θα επιστρέψει στην ίδια και χερότερη  μιζέρια .΄Οπως πάντα μέχρι τώρα.
  Η αλλαγή θα είναι στο μέλλο  μια ειρηνική κατάκτηση-μετάβαση. Ως  αποτέλεσμα της σωφροσύνης, της αλληλεγγύης και εν τέλει της απλής λογικής και του αυτονόητου.
2. ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ
Πατέρας Βαγγέλη Γιακουμάκη: Δικαίωση για το παιδί μου η εισαγγελική πρόταση για ενοχή των 8

Πατέρας με μακριά μαλλιά

Συμμορία» χαρακτήρισε ο εισαγγελέας την παρέα των Κρητικών, προτείνοντας την ενοχή  των 8 από τους 9 στην υπόθεση του 20χρονου φοιτητή Βαγγέλη Γιακουμάκη.

“Υπάρχουν ακόμα δικαστές  στη Δανιμαρκία”. Μπάβο στον εισαγγελέα!΄Ονομα δεν έχει; Μόνο την αθλιότητα πρέπει να ονοματίζουμε;

 

3. ΑΥΤΟΣ ΕΡΙΞΕ ΣΤΑ ΒΡΑΧΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
«Καρφιά» Νίκου Φίλη: Είχαμε ψευδαισθήσεις στον ΣΥΡΙΖΑ για τον Καραμανλή -Μας πονάει το θέμα

Είχαμε ψευδαισθήσεις στον ΣΥΡΙΖΑ για τον Καραμανλή λέει ο Νίκος Φίλης

Σώπα…ωρέ Φίλη, παλουκάρι! Τώρα ανακάλυψες  κι εσύ τον ένοχο. ΄Οσο συγκεβερνούσες με το δανεικό…παίκτη από την ομάδα του Κ. Καραμανλή, τον Πάνο Καμμένο, όλα καλά και ωραία. Τώρα τα θυμήθηκες όλα. Φυσικά,   για την ομερτά Αλέξη-Κωστάκη  τσιμουδιά. Τί άνθρωποι, τί ηθος!

 

4.ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΨΑΧΝΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ
Η Εφη Αχτσιόγλου παραδέχεται για πρώτη φορά ότι έχει σχέση με τον Δημήτρη Τζανακόπουλο

Η Εφη Αχτσιόγλου παραδέχεται τη σχέση της με τον Δημήτρη Τζανακόπουλο και προμοτάρει την υποψηφιότητά του

iefιmerda.g

Σιγά που θα έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ την ανατροπή. Τα λέμε παραπάνω. Τα ταμπλόιντ  προσφέρουν άφθονη σκουπιδοτροφή, που φυσικά την παράγουν και την παραχωρούν δωρεάν για κατανάλωση στους χαχόλους  οι Μαρέβες και  οι Αχτσιόγλου (άκου κει όνομα!).
Και τί  τον νοιάζει το σοβαρό πολίτη με ποια…  βγάζει τα μάτια του ο Τζανακόπουλος;   Μου λέτε;
Αυτός είναι σήμερα  ο παγκόσμιος  πολιτισμός. Σεξιστικός  κατά κύριο λόγο .Και φυσικά  με “τρικυμία εν τω κρανίω”,  σχετικά με το τί σημαίνει σχέση, τι πολυγαμία, τί μονογαμία.Εντελώς αφύσικοι και  υποκριτές οι άνθρωποι σε ό,τι αφορά το γάμο, τη σχέση, το σεξ.   Πότε με τον   Απόστολο Παύλο και τον Σαίξπηρ  ,πότε με  τον Μαρκήσιο Ντε Σαντ.΄Οπως βολεύει κάθε φορά. Μια  άλλη τραγωδία κι αυτή!

 

5. ΤΟ «ΑΛΛΟ» ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ ΝΔ
Ο Μητσοτάκης σε μια διαφορετική συνέντευξη στον Αρναούτογλου – Η Μαρέβα, το ΠΑΣΟΚ, τα τατουάζ και οι Guns n’ Roses
 Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην εκπομπή του Γρηγόρη ΑρναούτογλουΤο άλλο πρόσωπο  του Κυριάκου;  Μα ένα, αυτό το πρόσωπο έχει ο Κούλης. Και  που μόνο πολιτικό δεν είναι.
Και πήγε ακριβώς εκεί που του ταιριάζει. Στα καραγκιοζιλίκια του γνωστού  σκουπιδιάρη Αρναούτογλου.

.

 

6. ΠΑΕΙ Ο ΠΑΛΙΟΣ Ο ΧΡΟΝΟΣ»
Η Σώτη Τριανταφύλλου αποχαιρετά τον ΣΥΡΙΖΑ: Ας γιορτάσουμε παιδιά!

 

Η συγγραφέας Σώτη Τριανταφύλλου

Οι… βρυκόλακες της  εκδιδόμενης δημοσιογραφίας και της  επάρατης  Δξιάς της  δε μας είπε  η  επίσης  σκουπιδοπαραγωγός  αυτή κυριούλα με τα …γαλανά τα μάτια (που νομίζει πως…ματιάζουν),πότε, επιτέλους, θα μπουν στους τάφους τους για πάντα. Αυτό περιμένουμε περιχαρείς.