ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΚΟΡΚΟΝΕΑ. Η ΥΒΡΙΣ ΤΩΝ ΥΒΡΕΩΝ! ΝΤΡΟΠΗ!

  1. Κρίθηκε ένοχος αλλά βγαίνει από τη φυλακή ο Κορκονέας -Έσπασαν τα ισόβια

Ο ειδικός φρουρός Επαμεινώνδας Κορκονέας -Δολοφόνησε τον μαθητή Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο τον Δεκέμβριο του 2008

Σύμφωνα με το Lamia Report, στο Δικαστήριο ο συνήγορος του Κορκονέα Βαγγέλης Ανδρούλας κατέθεσε αίτημα για την αναγνώριση του πρότερου έντιμου βίου, προκειμένου να ζητήσει την ελάχιστη προβλεπόμενη ποινή (που είναι 10 χρόνια). Αυτό σημαίνει ότι ο πρώην ειδικός φρουρός μπορεί να αποφυλακιστεί, καθώς έχει εκτίσει 11 χρόνια με κάποια από αυτά διπλά.

Στο άκουσμα της ποινής συνήγορος Πολιτικής Αγωγής Zωή Κωνσταντοπούλου είπε: Με αυτή σας την απόφαση οπλίζεται το χέρι του επόμενου Κορκονέα.

*****

Από τη μια το διαπλεκόμενο δικαστήριο   των ασεβών,που έβαλε  μια τέτοια ποινή. Από την άλλη, ο τραγελαφικός ΣΥΡΙΖΑ,που έφτιαχνε νόμους και κώδικες στο γόνατο.  Τώρα θα βγει και θα κάνει μάλιστα και καταγγελία!

Θα είναι θράσος!  Ο ΣΥΡΙΖΑ έβαλε πρώτος το χεράκι του να βγει ο δολοφόνος του τραγικού εφήβου έξω. Ας ντρέπονται.

Αυτή που ζούμε δεν είναι πια Πολιτεία.Είναι…Αλητεία.Κανονική και με το νόμο.

Ντροπή,ρε!

 

2.ΜΠΛΟΚΟ ΑΠΟ ΒΡΟΥΤΣΗ
Ποιοι θα έπαιρναν συντάξεις-μαμούθ έως 24.000 ευρώ με τον νόμο Κατρούγκαλου

Βρέθηκα μπροστά σε μία πολύ δυσάρεστη έκπληξη. Ενημερώθηκα ότι ήταν έτοιμες να εκδοθούν αποφάσεις για συντάξεις ύψους 10.000 ευρώ τον μήνα, 12.000 ευρώ, 15.000 ευρώ, 18.000 ευρώ, 20.000, έως και 24.000 ευρώ τον μήνα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, υπογραμμίζοντας ότι έδωσε προφορική εντολή να σταματήσουν οι διαδικασίες έκδοσής τους και ότι θα έρθει κατεπείγουσα νομοθετική ρύθμιση στη Βουλή.

O ΣΥΡΙΖΑ παραδέχτηκε τις «βασιλικές» συντάξεις
Σημειώνεται ότι μετά την αποκάλυψη ο ΣΥΡΙΖΑ παραδέχθηκε ότι ο νόμος Κατρούγκαλου έδινε… βασιλικές συντάξεις, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι αυτή η δυνατότητα δινόταν με μεταβατική διάταξη. Ωστόσο, η προηγούμενη ηγεσία του υπουργείου Εργασίας, με μπαράζ δηλώσεων, έκανε αντεπίθεση στον Γιάννη Βούτση και υποστηρίζει ότι δεν πρόλαβαν να εκδοθούν τέτοιες συντάξεις. .Πετρόπουλος: Αναληθή αυτά που λέει ο Βρούτσης για τις συντάξεις.

Αχτσιόγλου: Παραδέχεται ότι υπήρχαν συντάξεις μαμούθΗ Αχτσιόγλου επιβεβαιώνει τις «βασιλικές» συντάξεις των 24.000 ευρώ -«Θα τις μπλοκάραμε, μας πρόλαβαν οι εκλογές»

 

Γιώργος Κατρούγκαλος Εφη Αχτσιόγλου, σε τραπέζι

΄Ωστε,είναι αλήθεια. Υπήρχαν τέτοιες συντάξεις μαμούθ. Τις έδωσε ο μέγας  πανεπιστημιακός και…αριστερός   Κατρούγκαλος.  Και   ο  Βρούτσης, σωφρόνως ποιών και  αυτοστιγμεί έδωσε εντολή,αν και παράνομη, να σταματήσουν οι διαδικασίες έκδοσης τέτοιων προκλητικών συντάξεων.

Οι Συριζαίοι Πετρόπουλος και Αχτσιόγλου, ήξεραν  πως  ήταν υπαρκτή η παράνοια,αλλά αγρόν ηγόρασαν.  Αγνόησαν το αυτονόητο.  Να κάνουν,δηλαδή, ότι ο σημερινός υπουργός της Ν.Δ .Κι βγαίνουν  κι από πάνω,αντί να ζητήσουν συγγνώμη.

΄Ω,τι κόσμος Συριζαίων!

 

3. ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑΣ
«Πόλεμος» σεισμολόγων για τα 4,2 Ρίχτερ -Δεν αποκλείουν μεγαλύτερο μετασεισμό
Παπαδόπουλος: Δεν αποκλείεται σεισμός μεγαλύτερου μεγέθους

Καραστάθη. Ο κ. Καραστάθης, μιλώντας στο One Channel, τόνισε ότι τα 4,2 Ρίχτερ είναι μετασεισμός των 5,1 Ρίχτερ. Παρά ταύτα, σημείωσε ότι δεν είναι αναγκαστικό να ακολουθείται φθίνουσα πορεία στη μετασεισμική δραστηριότητα όσο απομακρυνόμαστε από τον κύριο σεισμό

******

Εν τάξει, λογική η διαφωνία. Δυστυχώς, όπως εδώ και χρόνια,για να μην πούμε αιώνες,τα πράγματα με τον Εγγέλαδο είναι δύσκολα ,επειδή ακριβώς είναι απρόβλεπτος. Ουδείς ως φαίνεται μπορεί να  κάνει  έστω και στοιχειώδεις προβλέψεις. Απλώς,οι σημερινοί  σεισμολόγο πουλάνε μούρη  . Από επιστήμη πάπαλα.  Και το έχουν και παρακάνει με τους βεντετισμούς. Ειδικά αυτός ο ανεκδιήγητος Τσελέντης.

 

4. ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ
Αρειος Πάγος: Δικαίωση Σάμπυ Μιωνή και ήττα της Γιάννας Παπαδάκου

Ο Σάμπυ Μιωνής

Ο Άρειος Πάγος με την απόφαση-σταθμό (579/2019), η οποία αφορά την εκτελεστότητα αποφάσεων ευρωπαϊκών δικαστηρίων στην Ελλάδα, δικαίωσε τον Ελληνοϊσραηλινό επιχειρηματία Σάμπυ Μιωνή και κήρυξε αμετάκλητα εκτελεστή στην Ελλάδα την από 22.07.2014 Διαταγή του αγγλικού δικαστηρίου σε βάρος της Γιάννας Παπαδάκου.

Το αγγλικό δικαστήριο είχε επιδικάσει συνολικό ποσό 116.290,86 λιρών Αγγλίας υπέρ του Σάμπυ Μιωνή ως αποζημίωση και δικαστικά έξοδα για το συκοφαντικό και δυσφημιστικό εναντίον του άρθρο της Γιάννας Παπαδάκου με τίτλο «Πώς έμαθα για τα $500 εκατ.» το οποίο δημοσιεύθηκε την 09.12.2012 στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας «Το Βήμα».

****************

 

Στην  ουσία της υπόθεσης δε θα υπεισέλθουμε. Η απόφαση-σταθμός ενδιαφέρει εδώ. Αποφάσεις  ευρωπαϊκών δικαστηρίων είναι και στη χώρα μας εκτελεστές.

Θα έλεγα σε όλους εκείνους που μπορούν να επιλέξουν ευρωπαϊκά δικαστήρια για υποθέσεις τους, ας το κάνουν. Είναι σίγουρο πως θα τύχουν δικαιότερης και υπευθυνότερης  δικαστικής αντιμετώπισης απ΄ό,τ εδώ.

Δυστυχώς στα πάνω  κλιμάκια  της ελληνικής δικαιοσύνης κατά κανόνα,αλλά πολλές φορές και στα κάτω,όταν υπάρχει διαπλοκή και διαφθορά, οι αποφάσεις ενέχουν σκοπιμότητες πάσης φύσεως .Και είναι τοις πάσι γνωστό πως ΄Ελληνες,χρόνια τώρα αδυνατούν να βρουν δίκαιο στα ελληνικά δικαστήρια. Γι αυτό χαιρετίζουμε τη συγκεκριμένη απόφαση του Αρείου Πάγου.