ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΙΚΕΣ ΨΗΦΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

1. Δεν μπορούν να χωνέψουν την κωλοτούμπα Μητσοτάκη για το μακεδονικό – Αφίσες στην Κατερίνη

Είναι τόσο ανήθικοι,οι οπαδοί της Δεξιάς,που έφτασαν σήμερα στη συντριπτική τους πλειοψηφία να απεκδυθούν τον μέχρι πρότινος    Μακεδονομάχο,που θυσιαζεται  υπέρ βωμών και εστιών και σήμερα, ποιούνται την νήσσαν. Μάλιστα, οι πιο πονηροί  υποστηρίζουν πως ορθά η κυβέρνηση δεν καταργεί τη  συμφωνία των Πρεσών,που μπορεί μεν να ειναι προδοτική,αλλά είναι …ευρωπαϊκή.  Τόσο ανήθικοι.

Τώρα, οι λεπτομέρειες τις αντίδρασης στην Κατερίνη είναι στάχτη στα μάτια. Θα κοπάσουν γρήγορα. Τα καλά και συμφέροντα τω κόμματι ημών, των ναρκέμπορων,της διαφθορά και της απάτης.

2.Αυτοψία στα πρώην βασιλικά ανάκτορα στο Τατοΐ -Από την εγκατάλειψη στην αξιοποίηση

Βασιλικά ανάκτορα στο Τατόι

΄Οταν πρόκειται για ο τιδήποτε βασιλικό η οικογένεια Μητσοτάκη σκίζεται!  Χαρακτηριστικά ιστορικά παραδείγματα:

  1. Ο  Πατέρας του “Υιού”,  ο επονομαζόμενος και Αποστάτης (1965, Ιουλιανά), ετοίμαζε ομού με τον τ. βασιλιά  Κωνσταντίνο ,το στρατηγο Γ.  Σπαντιδάκη  και τους λοιπούς αποστάτες  τη δικτατορία των στρατηγών. Οι συνταγματάρχες ,όμως τους πρόφτασαν και τους “έδεσαν”.

2. Το 1980  ο Κ. Μητσοτάκης, ως υπουργός της κυβέρνησης του φιλοβασιλικού Γ.Ράλλη, ίδρυσε στο Λονδίνο ελληνικό,δημόσιο σχολείο για τα παιδιά του Κωνσταντίνου. Στόχος να πάρουν ο “διάδοχος και οι πρίγκιπες” απολυτήρια με σφραγίδα της ελληνικής δημοκρατίας.

3. Το 1992 ως πρωθυπουργός ο ίδιος  επέτρεψε στον τ.βασιλιά να μπει στο Τατόι και να λεηλατήσει τα ανάκτορα. Με κομβόι κοντέινερ  ο Κωνσταντίνος  μετέφερε στο εξωτερικό  άγνωστο ακόμα και σήμερα αριθμό πολύτιμων αντικειμένων και  κυρίως αρχαιολογικών και νεότερης τέχνης.

Να μείνουμε μόνο  σ΄αυτά. (Δες και Ν.Αδαμόπουλος, ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ).

Σήμερα, ο γιος του Αποστάτη στα βήματα του πατέρα του, μας  διαβεβαιώνει  ακόμα δεν έκλεισε μήνα στην εξουσία πως από  τς προτεραιότητες της χώρας είναι η αξιοποίηση του Τατοϊου! Παράλληλα,να μην ξεχνάμε πως με αφορμές που σύντομα θα επινοήσουν θα… αξιοποιήσουν μαζί με το Τατόι  και το γιο του τ. Βασιλιά Νικόλαο που είναι  φίλοι και κολλητοί με τον Κούλη.

Τί θα δουν τα μάτια σας,ακόμα δεν το πήρατε είδηση. Πλησιάζει ο …Αρμαγεδώνας.  Ακούμε το  τρομακτικό το βούισμα.

 

3. ΣΥΡΙΖΑ: Το επιτελικό κράτος του κ. Μητσοτάκη χωράει ακόμα και νοσταλγούς της Χούντας

Να αποπέμψει άμεσα ο πρωθυπουργός τον νέο γ.γ. Τουρισμού, Κωνσταντίνο Λούλη, ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωση του υπό τον τίτλο: “Το επιτελικό κράτος του κ. Μητσοτάκη χωράει ακόμα και νοσταλγούς της Χούντας”.

****

Μα  τότε, η μισή κυβέρνηση θα πρέπει να αποπεμφθεί . Βασιλικοί,χουντικοί, ακροδεξιοί,φασίστες είναι ο μόνοι που ξεχωρίζουν και μάλιστα  σε ικανό αριθμό στην “επάρατη”.

Από πού να αρχίσεις και πού να τελειώσεις.΄Ασε δε οι οπαδοί. Ο κεντροδεξιοί και οι πάλαι  ποτέ ΑΝ.ΕΛ, ως γνωστό, ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ. ‘ Αρα ,ο Υιός του Αποστάτη έλαβε ψήφους για να γίνει κυβέρνηση από  το τόξο της  σκληρής  Ακροδεξιάς  ως εκείνο της Χ.Α και των Ναζί.

Δε λέμε καινούρια.Οι αριθμοί μιλούν από  μόνοι τους. Στα δύο και κάτι εκατομμύρια που πήρε η Ν.Δ,  σε αριθμούς ψήφων, τουλάχιστον πάνω από 300.000  είναι οι χρυσαυγίτικες.  Λίγο πιο  πάνω-λίγο κάτω, η διαφορά ανάμεσα στα δύο μεγάλα κόμματα στις πρόσφατες εκλογές.

Αλλιώς, πώς το…τιμημένο 9%  του Μιχαλολιάκου  συρρικνώθηκε κάτω από 3%; Μήπως πήγαν και ψήφισαν..ΚΚΕ ; ΄Η ήρθαν μαζί μας να ενισχύσουν την πολιτική στάση της Αποχής; Μην τρελαθούμε.

 

4.ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ
Εκτός λειτουργίας ξανά ο αναβατήρας στην Ακρόπολη -Η ανακοίνωση του ΥΠΟΟΑ
Αναβατήρας Ακρόπολη

Η Λίνα Μενδώνη

 

Αποκλείεται. Δε γίνονται τέτοια πράγματα επί…επαράτου κυβέρνησης Μητσοτάκη. Το πιθανότερο, στην ακινητοποίηση του  ασανσέρ της Ακρόπολης  να υπάρχει δάχτυλος ΣΥΡΙΖΑ ή σαμποτάζ για να εκτεθεί η εθνικόφρων  υπουργός πολιτισμού .

Γα το  ίδιο θέμα, παλιότερα (δυο μήνες πριν) είχαμε ομοβροντίες καταγγελιών από την τότε αντιπολίτευση.  Τώρα,  τσιμουδιά. Τα φταίνε οι άλλοι!

 

5.Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΜΩΝ
Κώστας Αχ. Καραμανλής: Η απλή αναλογική πρέπει να καταργηθεί
Ο Κώστας Καραμανλής

Βεβαίως, σαν  τον…Κώστα θα μπορούσαν χιλιάδες ΄Ελληνες με προσόντα και περγαμηνές να κατέχουν τη θέση του. Αλλά, δεν ανήκουν στην ιερή οικογένεια του Εθνάρχη.

Και, αντί να ντρέπεται (τί λέμε τώρα!) παριστάνει και τον πολιτικό ειδήμονα με τη φασιστική  πρόταση να καταργηθεί η απλή αναλογική. Που σημαίνει ΝΑΙ στην  εξουσία των ολίγων σε βάρος των πολλών.  Το ολιγαρχικό πολίτευμα είναι εδώ, επαίσχυντο,αλλά  δυνατό.

Ελλάς της φαιδράς πορτοκαλέας, Ελλάς της απάτης,της λαμογιά και του νεποτισμού.