ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΜΕΤΡΗΜΕΝΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΣ (3ο ΜΕΡΟΣ)

H Καραμανλική Δεξιά  φορτωμένη με πλήθος εγκλημάτων, όπως δείξαμε , ήταν επόμενο με τον παροπλισμό   του αρχηγού της , να παραδώσει τα ηνία σε έναν από τους πιο  διεφθαρμένους πολιτικούς του ελληνικού κομματικού συστήματος,  τον Κων. Μητσοτάκη. Ο Αποστάτης και συνεργάτης των ανακτόρων για την προετοιμασία της δικτατορίας των στρατηγών, άγνωστο ακόμα σήμερα με ποια οικονομικά και άλλα ανταλλάγματα,  πρόδωσε την παράταξή του και επικεφαλή μιας  επίσης επίορκης-διεφθαρμένης δράκας πολιτικών, έριξαν την κυβέρνηση Γεωργίου .Παπανδρέου, για να προετοιμάσουν, όπως είπαμε, την έλευση της δικτατορίας των στρατηγών με επικεφαλής τον τότε βασιλιά Κωνσταντίνο.Πάντως,  αξίζει  εδώ να σημειώσουμε πως για την εποχή εκείνη πρέπει να ήταν υπέρογκα τα ποσά της εξαγοράς του αρχηγού των Αποστατών,αφού από τη μια στιγμή στην άλλη, η οικογένεια Μητσοτάκη κατέστη  μια από τις πλουσιότερες στη χώρα.

Ως αρχηγός της Ν.Δ τώρα ο φιλοβασιλικός Κωνστ. Μητσοτάκης  προχώρησε στην εφαρμογή ενός σατανικού  σχεδίου,  με δύο σκέλη που ανέτρεψε όντως το πολιτικό σκηνικό της χώρας . Ας  παρακολουθήσουμε το πρώτο σκέλος  μέσα από απόσπασμα άλλου κειμένου μας  με τίτλο “Το Βρώμικο ’89”. Η Συγκυβέρνηση και η κάθαρση (19/6/2017).

 

“…To  1989, όταν  ήταν να δικάσουν τον Ανδρέα Παπανδρέου για τις “μαύρες” συναλλαγές του με τον τότε τραπεζίτη Γιώργο Κοσκωτά και απώτερο στόχο να “διαμοιραστούν τα ιμάτια” του ΠΑΣΟΚ τα άλλα κόμματα, ξαφνικά, δεξιές, κεντρώες, αριστερές-κομμουνιστικές ηγεσίες, τα βρήκαν εν μια νυκτί και  έκαναν κυβέρνηση συνεργασίας, για να επιτελέσουν το ανίερο έργο τους. Να  θυμηθούμε συνοπτικά τα γεγονότα εκείνα.
Ο Συνασπισμός, μια εκλογική συμμαχία του ΚΚΕ  (Χαρίλαος Φλωράκης)  και της ΕΑΡ , Ελληνική Αριστερά (Λεωνίδας Κύρκος) με πρόφαση την…κάθαρση, στην ουσία, όπως είπαμε, για να εκμεταλλευτούν την εσωτερική κρίση του ΠΑΣΟΚ και να ενισχυθεί ο Συνασπισμός, συνεργάζονται ξεδιάντροπα με τη Δεξιά του Κ.  Μητσοτάκη,που επί συναπτές δεκαετίες οι ίδιοι αυτοί αριστεροί πολιτικοί τον αποκαλούσαν  “Κάθαρμα” και “Αποστάτη”!
Η αισχρή αυτή (συν)κυβέρνηση, λοιπόν, που έγινε  από υπολογισμό και μόνο, για την εξυπηρέτηση των κομματικών συμφερόντων των συμμετεχόντων, όχι μόνο δεν τόλμησε να καταδικάσει τον Ανδρέα Παπανδρέου, πραγματικά  ένοχο για τις μαύρες αυτές συναλλαγές με το νεαρό  τραπεζίτη Κοσκωτά, αλλά ενίσχυσαν στη ουσία  το ΠΑΣΟΚ και βοήθησαν τον  “Ανδρέα” να περάσει αλώβητος και νικητής στην ουσία.
Να σκεφτεί  κανείς πως όλα αυτά τα χρόνια, μετά το 2008, που ξεκίνησε η οικονομική κρίση στη χώρα , ο πανάθλιος τότε πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, που προξένησε τη συμφορά, όχι μόνο δεν επιδίωξε πάση θυσία συνεργασία με τα άλλα κόμματα για τη σωτηρία της χώρας, αλλά κρυφά εγκατέλειψε με το επαίσχυντο κυβερνητικό του πλήρωμα το “πλοίο” και εξαφανίστηκαν. Αν τότε υπήρχε, έστω και στοιχειώδης συνεργασία, σήμερα η κρίση θα είχε τελειώσει. Μπορεί κι από τότε αποσοβηθεί”.
 Αλλά, δε θα είχε καμια επιτυχία το σχέδιο,αν δεν είχε επακολουθήσει το δεύτερο σκέλος του,μια και  η κατάληξη του “βρώμικου ’89”,τελικά, αντί να εξοντώσει,ενίσχυσε το ΠΑΣΟΚ και συσπείρωσε πιο  δυναμικά τον κόσμο του.
Αυτό το δεύτερο σκέλος του σχεδίου ,οφείλουμε να σημειώσουμε, δεν έχει ακόμα δεόντως αποτιμηθεί ιστορικά. Και μόνο μέσα από συνδυαστικά στοιχεία, αποκαλύψεις πρωταγωνιστών και μαρτύρων, από άλλα, περισσότερο  ή λιγότερο σοβαρά  ντοκουμέντα, οδηγούμαστε  στο συμπέρασμα πως το 1989,μαζί με την παραπομπή σε ειδικό δικαστήριο του Ανδρέα Παπανδρέου, στήθηκε,αγνωστο πώς στις λεπτομέρειες, σχέδιο εκλογής, ως πρωθυπουργού,   πάση θυσία του Κωνστ. Μητσοτάκη ,ο οποίος ως εκείνη την ώρα δεν είχε καμιά ελπίδα να  κερδίσει τις εκλογές. Κι αυτό το σκέλος αφορά τη δολοφονία του Παύλου Μπακογιάννη,που υποτίθεται πως έγινε  από την 17Ν για “ιδεολογικούς” λόγους
Να παρακολουθήσουμε,πάλι αποσπάσματα  από  παλιότερα κείμενά μας γι΄αυτή την περίεργη όσο και  σκοτεινή δολοφονία:
 Τα ασύλληπτα μέλη της 17Ν- Η μαρτυρία Κουφοντίνα (9/6/2018)
…Τόσο ο Γιωτόπουλος, όσο και ο Κουφοντίνας έχουν πολλές φορές αναφερθεί σε μέλη της 17Ν που παραμένουν ασύλληπτα.Πρώτος μίλησε για πυρήνα της οργάνωσης που δεν έχει συλληφθεί, ο αρχηγός της οργάνωσης Αλέξανδρος Γιωτόπουλος. Ηταν σε επιστολή του στην εφημερίδα Εθνος, που έκανε λόγο για όπλο που βρέθηκε στην γιάφκα της οργάνωσης το 2002, όπλο που συνδέονταν με συγκεκριμένο πρόσωπο, που όμως δεν βρέθηκε ποτέ. Και ότι επίσης στον ίδιο χώρο υπήρχαν και έγγραφα, έλεγε, που συνέδεαν την δολοφονική δράση της 17Ν με το πρόσωπο αυτό, που επίσης δεν βρέθηκαν. Ο Γιωτόπουλος σε εκείνη την επιστολή άφηνε να εννοηθεί ότι κάποια μέλη της οργάνωσης, προφανώς συνεργάστηκαν με την αντιτρομοκρατική και απέκτησαν ασυλία. Μάλιστα υποστηρίζει ότι αυτό το άγνωστο πρόσωπο, είχε δυο κολλητούς και ότι επίσης συνδέονταν με άλλους 5 τρομοκράτες, για τους οποίους ποτέ δεν έγινε έρευνα..Αλλά και ο Κουφοντίνας στο βιβλίο του «Γεννήθηκε 17 Νοέμβρη», υποστηρίζει ότι υπήρχαν μέλη της 17Ν που δεν συνελήφθησαν ποτέ. Οπως ο «Θωμάς» η ο «Ανέστης» όπως ήταν τα ψευδώνυμα που χρησιμοποιούσαν στην παρανομία. Ο Θωμάς αναφέρεται και ως ο «αόρατος», δηλαδή αυτός που βοηθούσε την οργάνωση σε διάφορες ενέργειές της, αφού ήταν σε θέση να κυκλοφορεί χωρίς να κινεί τις υποψίες.Από τους πιο μυστηριώδεις συνεργάτες της οργάνωσης είναι ένας επιχειρηματίας, με το παρατσούκλι ο «Γέρος», που ο Δημ. Κουφοντίνας υποστηρίζει ότι έδινε κρίσιμες πληροφορίες στην 17Ν. Σύμφωνα με τον Κουφοντίνα, ο «Γέρος», που κινούνταν στους χώρους των πλουσίων και στα βόρεια προάστια, ήθελε να τρομοκρατήσει την ελίτ και του άρεσε η σκέψη να φοβούνται οι πλούσιοι για την ζωή τους. Ηθελε να συμμετάσχει και εκείνος σε μια επίθεση, αλλά οι παλαιοί της 17Ν φοβήθηκαν και δεν τον άφησαν ποτέ να πάρει μέρος σε επιθέσεις. Ο Δημ. Κουφοντίνας υποστηρίζει ότι ο επιχειρηματίας έχει πεθάνει. Και ο Τζόν Κυριακού, ο ελληνοαμερικάνος πράκτορας της CIA που έλαβε μέρος στις έρευνες για την εξάρθρωση της οργάνωσης, πρίν γίνει γνωστός στους τρομοκράτες-δολοφόνους και αποσυρθεί από την Αθήνα, υποστηρίζει ότι σίγουρα υπάρχουν μέλη της οργάνωσης που δεν έχουν συλληφθεί ποτέ. Και δίνει το παράδειγμα της γυναίκας που συμμετείχε στην δολοφονία του σταθμάρχη της CIA Ρίτσαρντ Γουέλς. «Μπορούμε να περιορίσουμε τους υπόπτους σε 5-6 άτομα λέει, αλλά μάλλον δεν θα μάθουμε ποτέ την ταυτότητά της..»

Η βιομηχανία παραπληροφόρησης πήρε το κείμενο που  ανεβάσαμε  εδώ στις  25/5/18 με τίτλο

ΟΙ «ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΕΣ» ΕΚΑΝΑΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ . ΟΙ «ΡΟΥΒΙΚΩΝΕΣ» ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΥΙΟ.

χωρίς καμιά αναφορά πηγής και φυσικά πετσόκοψαν, όπως πάντα, ξεδιάντροπα  τις αναφορές μας   στη  Δεξιά ταυτότητα των μη συλληφθέντων μελών της 17 Ν , τη σχέση τους με τη δολοφονία Μπακογιάννη και τους λόγους που  η Δεξιά , παλιότερα  και σήμερα,  αποκρύπτει την αλήθεια για τη δολοφονία εκείνη που έκανε τον Κωνσταντίνο  Μητσοτάκη πρωθυπουργό.

Ξαναβάζουμε τα σημαντικότερα αποσπάσματα:

…Τα μέλη της 17Ν που δε συνελήφθησαν, σύμφωνα με όσα υποστηρίζει ο φερόμενος ως αρχηγός  της 17Ν, ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΧΩΡΟ (εξωκοινοβουλευτικό -κοινοβουλευτικό). ΄Αρα, η  πολιτική-κομματική τους ταυτότητα δεν είναι ούτε  μαρξιστική-λενινιστική- μαοϊκή, τροτσκιστική κ.λπ, (ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ, δηλαδή), αλλά  ούτε ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ. Τότε τί μένει να είναι; Ποιος χώρος (κοινοβουλευτικός ή του «παρακράτους») μένει απ΄έξω; Εκείνος της ΔΕΞΙΑΣ-ΑΚΡΟΔΕΞΙΑΣ, φυσικά. Για το Κέντρο δε μιλάμε, δεν υπάρχει εδώ και χρόνια Κέντρο στην Ελλάδα. Αυτά  τα μέλης της 17Ν, που είχαν  μη κομμουνιστική-σοσιαλιστική ταυτότητα και τα «πολιτογραφήσαμε» στη Δεξιά και πέρα, διέθεταν ένα ισχυρό προφίλ, πολιτικό και επαγγελματικό. Με άλλα λόγια, δεν ήταν… Κουφοντίνες και Ξηροί. Ούτε καν, λέει ο ίδιος ο συντάκτης των χαρακτηρισμών, «Γιωτόπουλοι». Δοθέντος πως το μορφωτικό επίπεδο του θεωρούμενου από τις Αρχές  αρχηγού της 17 Ν, είναι υψηλότατο, καταλήγουμε στο συμπέρασμα  πως τα εν λόγω άτομα διέθεταν καλύτερο μορφωτικό μπαγκράουντ ακόμα κι από τον ίδιο τον Αλέκο Γιωτόπουλο. Πέρα ακόμα κι  από το επαγγελματικό και το κομματικό τους κύρος.
΄Εχουμε γράψει επανειλημμένα πως οι επιλογές των θυμάτων της Α17Ν ήταν συγκεκριμένες και σχεδόν στερεοτυπικές. Χουντικοί, Αμερικανοί, ακροδεξιοί. Αντίθετα,όταν οι «Πιτσιρικάδες» έκλεψαν από τους «Γέρους» την ταυτότητα -σφραγίδα της οργάνωσης (ουσιαστικά το 45αρι και τη γραφομηχανή) και ανέλαβαν και τον επιχειριακό  έλεγχο, οι στόχοι αυτοί…διευρύνθηκαν. Και έφτασε μάλιστα κάποια στιγμή να έχει τεντωθεί  τσίτα το δίχτυ, ώστε να μπαίνουν  στο στόχαστρο των νέων μελών της οργάνωσης και πρόσωπα «άσχετα», «αδιάφορα», για της επιλογές μιας μαρξιστικής ένοπλης, λαϊκής οργάνωσης ,όπως για παράδειγμα ο  Παύλος Μπακογιάννης.
Οι Δεξιοί «τρομοκράτες» που αποκαλύπτει ο Αλέκος Γιωτόπουλος είχαν συμμετοχή στη συγκεκριμένη δολοφονία; ΄Ενα βασικό ερώτημα. Και μετά.  Σε ποια πτέρυγα της Δεξιάς ανήκαν; Της κεντροδεξιάς ή της ακροδεξιάς; Αν ήταν της κεντροδεξιάς ,είχαν λόγους και συμφέρον  να δημιουργήσουν πολιτικό και φορτισμένο, συγκινησιακό κλίμα, ώστε ο αποκλειστικός την εποχή εκείνη εκπρόσωπός της,  ένα «λαβωμένο» άλογο, που κουβάλαγε  βαριά φορτία από το «αμαρτωλό» του παρελθόν, ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, να πεταχτεί ξαφνικά  μπροστά στην εκλογική «ιπποδρομία», να γίνει αουτσάιντερ  και τελικά  πρωθυπουργός της χώρας; Χωρίς τη δολοφονία Μπακογιάννη υπήρχε, έστω και η απειροελάχιστη πιθανότητα να πάρει τις εκλογές  ο «Μητσοτάκης -Κάθαρμα» και να αξιωθεί να γίνει πρωθυπουργός της χώρας; (Και σύντομα  και ο γιος του και αδερφός της χήρας Μπακογιάννη «θα πεζέψει τον ίδιο θρόνο», απ΄ότι δείχνουν τα πράγματα).
Συμπεράσματα:
1. Ο πρώτος, κυριότερος και καθοριστικός λόγος που οι  Δεξιοί εκτελεστές («αντάρτες πόλεων»,ω θεοί!), έμειναν τόσα χρόνια στο «απυρόβλητο» είναι γιατί  η αποκάλυψη των ονομάτων τους θα οδηγούσε απαραίτητα και κατευθείαν σε ένα συγκεκριμένο πολιτικό χώρο, τον οποίο οι αρχές δεν ήθελαν ΕΠ΄ ΟΥΔΕΝΙ  να αγγίξουν. Κι αυτός ο χώρος δεν ήταν η αριστερά είτε κοινοβουλευτική είτε εξωκοινοβουλευτική. ΄Ηταν η Δεξιά!
2.   Το  σενάριο, βέβαια, είχε ξαναγραφεί με τη σύλληψη  των Ακροδεξιών-Ναζιστών, λίγο μετά την  Μεταπολίτευση, που έβαζαν «τυφλές»  βόμβες στα σινεμά και τις πλατείες, μεταξύ των οποίων και ο  Νίκος Μιχαλολιάκος. Με εντολή Κωνσταντίνου Καραμανλή, τότε αρχηγού της Ν.Δ και πρωθυπουργού της χώρας,  όλοι εκείνοι οι τρομοκράτες,  «έπεσαν στα μαλακά» (σκάρτο χρόνο έμεινε φυλακή ο Μιχαλολιάκος!). Κι αυτό, γιατί η τρομοκρατία έπρεπε να  χρεωθεί αποκλειστικά στην Αριστερά. Για τους Δεξιούς δεν υπάρχει (ακόμα και σήμερα) Δεξιά τρομοκρατία!
3. Αν  τα μέλη της Β17Ν  «συντρόφευαν» και με  δεξιούς… «αντάρτες πόλεων», τότε το ιδεολογικό και μάλιστα αριστερό προφίλ της οργάνωσης, πάει περίπατο, αποδομείται συθέμελα εκ των πραγμάτων. «Κέραμοι και λίθοι ατάκτως ερριμένα» ήταν εκεί μέσα. Και τα μέλη της έπαιρναν δουλειές πολλές και διάφορες.΄Οχι μόνο «πολιτικές»,αλλά και «ποινικές». Ενταγμένη σ΄αυτή την κατεύθυνση, σ΄αυτή την ευκαιριακή  ανάληψη εκτέλεσης «συμβολαίων θανάτου» έναντι ανταλλαγμάτων (οικονομικών ή συγκάλυψης της  ταυτότητας των μελών της οργάνωσης; ) πρέπει να συμπεριληφθεί  και η  δολοφονία του Παύλου Μπακογιάννη.
4. Είναι βαριές οι κατηγορίες-καταγγελίες του Αλέξανδρου Γιωτόπουλου. Ανατρέπουν όχι τόσο το προφίλ της Β17 Ν, ως  ομάδας ένοπλης λαϊκής βίας (ήταν γνωστό πως δεν ήταν καθαρό), αλλά  υποβιβάζουν σε επίπεδο μαφίας και «ποινικών» το γενικότερο μπαγκράουντ της παγκόσμιας ΄Ενοπλης Λαϊκής-Επαναστατικής Πάλης και των μελών της, που αυτοχαρακτηρίζονται Αντάρτες  Πόλεων.
5. Ξηροί και Κουφοντίνας, οφείλουν τώρα να απαντήσουν με ντοκουμέντα, όχι με «φούσκες» και φληναφήματα. Να διαψεύσουν ή να επιβεβαιώσουν τις καταγγελίες Γιωτόπουλου. Κι ας μη  συνεχίσουν να χρησιμοποιούν το γνωστό επικοινωνιακό δίαυλο, που τους εξασφαλίζει η εμπορική δημοσιογραφία, η βιομηχανία παραπληροφόρησης, με τα πυροτεχνήματα που εκτοξεύουν από καιρού εις καιρόν. Πρέπει να μιλήσουν για την Ιστορία. Η Ιστορία δεν είναι δημοσιογραφία. Ευκαιριακή  και πρόχειρη επικαιρότητα με σκοπό το κέρδος.  Η κρίση της Ιστορίας μένει στον αιώνα το άπαντα. Και είναι έγκλημα να υπάρχουν σκιές υποψίας  και μελανά σημεία σε πρόσωπα, που, «κατά τον άλφα  ή βήτα» τρόπο, υπήρξαν φορείς του ιστορικού γίγνεσθαι μιας εποχής. ΄Ηρθε η ώρα να μιλήσουν ΟΛΟΙ.
… Αν κάποιοι βαρύνονται πιθανότατα με τη εμπλοκή τους στην τρομοκρατία και τη …χρηστική της αξία, είναι μέλη της οικογένειας Μητσοτάκη. Χίλιες φορές το έχουμε γράψει. Και άλλη μια φορά τώρα.
  1. Πώς και γιατί οι Ξηροί  και οι Κουφοντίνες δολοφόνησαν τον Παύλο Μπακογιάννη,γαμπρό της οικογένειας; Πώς εξηγεί ότι ένα “από χέρι” χαμένο πολιτικά, κουτσό παλιάλογο, ο πατέρας του,  αμέσως μετά τη δολοφονία του γαμπρού του έγινε “αουτσάιντερ” στην εκλογική κούρσα και αναδείχτηκε νικητής και  πρωθυπουργός;
  2. Το  2006  δολοφονήθηκε στην Τασκένδη ο καθηγητής Γ. Τριάρχης, γιατί κατήγγειλε την απίστευτη  κλοπή δημόσιου χρήματος από μια “ομογένεια”  μαϊμού και κάποιους στα υπουργεία Παιδείας και Εξωτερικών στην Ελλάδα. Υπουργοί τότε υπήρξαν στο μεν Παιδείας η  Μαριέττα Γιαννάκου και στο Εξωτερικών η αδερφή του Κυριάκου, Ντόρα. Ποιοί σκότωσαν και γιατί τον καταγγέλοντα το φοβερό σκάνδαλο καθηγητή; Ποιοί “ξεκοκάλισαν”  τα εκατομμύρια εκείνα;
    Επ ΄αυτών  έχει να μας πει τίποτα ο υιός και αδερφός και ας παρατήσει  τους λεονταρισμούς και τον τσαμπουκά. Επί της ουσίας  να απαντήσει. Με αυτά τα καραγκιοζιλίκια δεν ξεφεύγει, δεν μπορεί να  πάρει τον προβολέα από τα εγκλήματα της οικογένειας.   Μαζεύτηκε το σκοινί πια.

 

   Το 1990, λοιπόν, ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης,αρχηγός της Δεξιάς,γίνεται πρωθυπουργός της χώρας. Αλλά,δε θα προλαβαίνει να χαρεί την πρωτιά του.  Σκάνδαλα επί σκανδάλων, όπως εκείνο της Mayo, μιας λιβεριανής offshore εταιρείας  με καταχρήσεις  μεγάλων ποσών από την οικογένεια Μητσοτάκη ,που προορίζονταν για το κόμμα .Καταλήψεις στα ΑΕΙ-ΤΕΙ -Σχολεία,που κράτησαν σχεδόν 3 μήνες  στη διάρκεια των οποίων  Δεξιοί τραμπούκοι  στην Πάτρα δολοφόνησαν τον καθηγητή Νίκο Τεμπονέρα.
Κι ακόμα. Το 1992 ο φιλοβασιλικός τότε πρωθυπουργός προχωράει στην πρόκληση να συνάψει  συμφωνία με τον το βασιλιά Κωνσταντίνο (νόμος 2086/1992), ο οποίος προέβλεπε την απόδοση στο ελληνικό κράτος του μεγαλύτερου μέρους της λεγόμενης  «Βασιλικής Περιουσίας» και τη διατήρηση από το τέως μονάρχη των παλαιών θερινών ανακτόρων του Τατοΐου στην Αθήνα, του Μον Ρεπό στην Κέρκυρα και του κτήματος στο Πολυδένδρι. Την ίδια περίοδο ο Κωνσταντίνος  με την άδεια της κυβέρνησης σήκωσε την κινητή περιουσία από το Τατόι (με δεκάδες κοντέινερ) κι ανάμεσα στα άλλα αντικείμενα και έργα τέχνης μεγάλης αξίας!

Το Σεπτέμβριο  του 1993, με την παραίτηση  του Αντώνη Σαμαρά και  την άρση της εμπιστοσύνης του βουλευτή Κιλκίς  Γιώργου Σιμπιλίδη η κυβέρνηση Μητσοτάκη χάνει την κοινοβουλευτική πλειοψηφία και πέφτει υπό το βάρος των τεράστιων εγκλημάτων της.

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ