“ΤΟΥΡΚΟΦΑΓΟΣ” ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ, ΔΗΜΑΡΧΕ ΤΗΣ ΚΩ!

1. O 9os κατά σειρά μάρτυρας της υπόθεσης με το Noor 1 βρέθηκε νεκρός στον Καναδά

΄Ενας ακόμη μάρτυρας, ο 9os κατά σειρά, βρέθηκε νεκρός στην υπόθεση με τους 2,1 τόνους ηρωίνης στο πλοίο Noor 1, μετέδωσε το Documento.

Τη φορά αυτή ο μάρτυρας της υπόθεσης σκοτώθηκε σε περίεργο τροχαίο στον Καναδά.

****

΄Η πρέπει να έχεις λόγους (συμφέρον, φανατισμό,  φόβο, απειλή)  για  να τολμήσεις να πεις πως στους 10 μάρτυρες  αυτής της βρόμικης υπόθεσης για τη διακίνηση τόνων ηρωίνης ,με  κατηγορούμενο και τον εφοπλιστή Β.Μαρινάκη, οι 9  που  σκοτώθηκαν  ή με άλλο τρόπο εξαφανίστηκαν, ήταν απλή σύμπτωση. ΄Η να είσαι εντελώς αφελής.

Να δούμε τώρα   ο ευτραφής      κύριος με τη  γενειάδα δίκην… Βαραββά,   θα  συνεχίσει να μιλάει για σκευωρία,που την έστησαν κάποιοι (ποιοι αλήθεια;). Το άτομο   έχει…καντάρια  θράσος.   Ακόμα και η στατιστική συνωμότησε εναντίον του.  Δουλεύει σύμπασα  την κοινωνία ο υπόδικος τύπος  !

 

2.Κως: Απέκλεισαν το λιμάνι για να μην αποβιβαστούν πρόσφυγες -Κάτοικοι και ο δήμαρχος

Κόσμος στο λιμάνι της Κω

O Δήμαρχος .Νικηταράς

 

Δήμαρχος Κω: Ως εδώ!
Με ανάρτησή του στο Facebook, ο δήμαρχος της Κω, Θεοδόσης Νικηταράς προειδοποίησε ότι δεν θα επιτρέψει να συνεχιστεί η μεταφορά προσφύγων και μεταναστών στο νησί. Παράλληλα, ζήτησε την άμεση αποσυμφόρηση της Κω

****

” …Ο Νικηταράς, όταν η Τρίπολη καταλήφθηκε από τους Έλληνες, δε ζήτησε κανένα λάφυρο για τον εαυτό του και όταν του πρόσφεραν ένα αδαμαντοκόλλητο σπαθί, το έκανε δώρο στην προσωρινή Κυβέρνηση.

… Του χορηγήθηκε “άδεια επαιτείας”, στον χώρο όπου υπάρχει σήμερα ο ναός της Ευαγγελίστριας  στον Πειραιά”.

Τι τραγική ειρωνεία!  Συνωνυμία με τον περίφημο  αγωνιστή της ελληνικής επανάστασης Νικήτα Σταματελόπουλο ή Νικηταρά ο  δήμαρχος  Κω!  Ο ανιδιοτελής  αγωνιστής, πού να ήξερε για ποιους Κογιόνηδες,παραδόπιστους και  δημαγωγούς έπαιξε τη ζωή του. Θα τους έπαιρνε με τη σπάθα στο κατόπι.

Πήρε το ….ντόπιο ασκέρι η Δημαρχάρα να  εμποδίσει  τους “κολασμένους” της γης να κατέβουν, να   βρουν μια στάλα  απαντοχή στο…νησί του! Και δεν αισχύνεται ο άθλιος .΄Εχει κιόλας, για να μην ψάχνει, την τύχη  η  θάλασσα να είναι δίπλα του. Γιατί  δε βάζει μια  πέτρα στο λαιμό να πέσει μέσα; ΄Ισως έτσι τα παιδιά του να μη ντρέπονταν για  δαύτον.

Οι νησιώτες,οι ασχολούμενοι με τον τουρισμό, το έχουμε ξαναγράψει,έχουν καταντήσει, παραδόπιστοι. αισχροί, ανυπόληπτοι.  Εκμεταλλεύονται θρασύτατα  τη Φύση που δεν τους ανήκει. Αέρας,νερό, γη είναι δώρα,κοινά σε όλους, χωρίς ιδιοκτήτες.  Δε φτάνει αυτό. Δουλεύουν  κιόλας προκλητικά με το “μαύρο χρήμα” που εισπράττουν και όλους εμάς τους  υπόλοιπους που ούτε έχουμε ούτε θέλουμε   τίποτα να κρύψουμε.

Μην τους χαλάσουν οι πρόσφυγες το ίματζ του νησιού , μη  χάσουν τους πελάτες. Και βγήκαν οι λωποδύτες  να  ανακόψουν  την κάθοδο των …βαρβάρων προσφύγων.   Και όχι μόνο στην Κω .

΄Εκαναν το ίδιο χρόνια πριν με τους ΄Ελληνες πρόσφυγες της Μ.Ασίας οι προηγούμενες γενιές.. Ρακένδυτοι, πληγωμένοι, ταλαιπωρημένοι κι εκείνοι, όπως οι σημερινοί.  Γλύτωσαν από το σπαθί του Κεμάλ και τους πετούσαν στη θάλασσα  εδώ οι Ελληναράδες. Τους τουρκόσπορους,λέγανε!

Ποιοι τους αποκαλούσαν έτσι; Μα, οι …γηγενείς εδώ ,οι γνήσιοι  απόγονοι του… Περικλή.  Απόγονοι, λέμε εμείς, μετά λόγου ιστορικής γνώσεως, πανσπερμίας λαών που πέρασαν από τούτα τα χώματα .Γότθοι (Γερμανοί), Σλαύοι, Βλάχοι, Ενετοί ). Και μόνο του Περικλή δεν είναι.  Και για το λόγο πως εκείνος, λέει ο Θουκυδίδης, “παρείχε την πόλη ελεύθερη σε διωκόμενους και κατατρεγμένους”.

΄Εχουν χάσει το Μέτρο  πολλοί συμπατριώτες μας. Πάσχουν από  ιστορική αμνησία. Αλλά τις περισσότερες φορές από υπολογισμό,συμφέροντα  και   σκοπιμότητες .

 

3. ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΜΠΑΦΑ
Ο Κουτσούμπας «υποδέχθηκε» στα γραφεία του ΚΚΕ ένα τεράστιο πορτρέτο του Στάλιν και ένα πίνακα του Λένιν

Κουτσούμπας και Μπάφας με πορτρέτο του Στάλιν

Γολoντομόρ

 

Τους δύο πίνακες πρόσφερε για το αρχείο του ΚΚΕ στον Δημήτρη Κουτσούμπα ο καθηγητής του ΕΜΠ, Γιώργος Μπάφας, σύμφωνα με την ιστοσελίδα του 902.

****

Εκπαιδευτικός ανιστόρητος και φανατικός. Ο χειρότερος συνδυασμός. Γιώργος Μπάφας, καθηγητής του Πολυτεχνείου. Και μη χειρότερα! .

Και ποιον τιμάς και για ποιο λόγο ,  φανατικέ  Σταλίνα ; Δεν ήταν ο δικτάτορας Στάλιν, ο  ο ψυχοπαθής ηγέτης της Σοβιετικής ΄Ενωσης,που εξόντωσε χιλιάδες  αθώους ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ   με  στημένες κατηγορίες; Δεν ήταν ο υπεύθυνος  του Μεγάλου Λιμού  της Ουκρανίας  το 1932-1933 (Γολoντομόρ) με τα εκατομμύρια νεκρούς; Ψέμματα όλα αυτά; ΄Ολοι όσοι τα λέμε είμαστε ,πράκτορες του καπιταλισμού;

 Ο Σταλινισμός μόνο κομμουνισμός δεν είναι.

(  Με επιφύλαξη για την πληροφορία. ΄Εχει καμιά σχέση ο εν λόγω με το σκάνδαλο του  αποχετευτικού συστήματος Πάφου; Δε  φαίνεται,πάντως, να μοιάζει για απλή συνωνυμία).

 

4. ψηλά τα ποσοστά κακοποίησης ζώων στην Ελλάδα -Παρά το αυστηρό νομικό πλαίσιο

σκυλάκι

Η Ελλάδα τα τελευταία χρόνια έχει φτάσει να βρίσκεται ανάμεσα στις χώρες με τα υψηλότερα ποσοστά κακοποίησης ζώων, παρά τις βελτιώσεις στη νομοθεσία που προβλέπουν αυστηρότερες κυρώσεις.

*****

Η καινούρια μόδα.  Τρέχουν οι ψυχαναγκαστικοί στους ψυχολόγους και τους ψυχιάτρους και πέρα από τα  πολύχρωμα χάπια που τους τυλώνουν  για να έρθουν (που δεν έρχονται ) στα  ψυχολογικά τους ίσια, τους προτείνουν  οι απατεώνες   να πάρουν  ένα σκυλάκι ,λέει, που είναι ο καλύτερος σύντροφος του ανθρώπου.

Κι αφού είναι τόσο εγωιστές ,ακοινώνητοι και υπερόπτες και δεν μπορούν να αναπτύξουν ανθρώπινες σχέσεις, παίρνουν ένα υπάκουο σκυλί, το κλείνουν  σε ένα διαμέρισμα,σε ένα  στενό μπαλκόνι και οι βασανιστές του ζώου το παίζουν και  ζωόφιλοι,τρομάρα τους!

 Το σκυλί θέλει ελευθερία, άνεση χώρου.  Και δεν υπάρχουν ,για να  βγάζουν πάνω τους τα κόμπλεξ τους τα  αφεντικά, όταν  δεν τους παίρνει να τα βγάζουν πάνω σε άνθρωπο.Βολική λύση η υπακοή  του ζώου σε άτομα που συνήθως έχουν σύνδρομα….στρατόκαυλου και αυταρχικού κι ας μην το βλέπουν. Δεν είναι αυτός  φιλόζωος. ΄Αρρωστος είναι.

Πριν κανένα χρόνο,  μου ήρθανε απρόσκλητα στο σπίτι μου  στην Εύβοια δυο σκυλιά.  Τα είχαν παρατήσει τα αφεντικά τους, ετοιμοθάνατα, χωρίς νερό και τροφή.Τα φρόντισα, τους έδειξα αγάπη,συνήλθαν από τα ψυχικά τους τραύματα.Και είναι μια χαρά σήμερα ,ελεύθερα και  ευτυχισμένα έξω στο φυσικό τους χώρο. Χωρίς κάγκελα και προπαντός χωρίς εντολές.

Βασανίζουν ζώα τέτοιοι …φιλόζωοι. Ας τους καταγγέλλουμε, όταν βλέπουμε ζώα φυλακισμένα, μελαγχολικά και προπαντός δουλικά στους αφέντες τους.   Ντροπή!

 

5. Γυναίκα «αράχνη» είχε κάνει 3 παράλληλους γάμους -Σε Βόλο, Ελασσόνα και Αθήνα

Η Ρωσίδα της Eurovision γυμνή στο Maxim [εικόνες] | iefimerida.gr 0

 

Την υπόθεση αποκάλυψε η ιστοσελίδα taxydromos και σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ, πρωταγωνίστρια είναι μια 46χρονη από την πρώην Σοβιετική Ενωση. Η συγκεκριμένη γυναίκα, που είχε παντρευτεί επιφανή Βολιώτη επιχειρηματία και έπειτα από δύο χρόνια εξαφανίστηκε, είχε τελέσει τουλάχιστον τρεις πολιτικούς γάμους στην Ελλάδα, όλους με διαφορετικά στοιχεία.

Κάθε δύο χρόνια ένας γάμος
Η 46χρονη έκανε τους τρεις παράλληλους γάμους μέσα σε έξι χρόνια, όλους τους με διαφορά δύο ετών ο ένας από τον άλλον. Σύμφωνα με τις πληροφορίες της ιστοσελίδας taxydromos, η γυναίκα αποσπά χρήματα από επιχειρηματίες και στη συνέχεια εξαφανίζεται. Αυτό συνέβη και με τον Βολιώτη επιχειρηματία. Η 46χρονη του απέσπασε δεκάδες χιλιάδες ευρώ, πάντα σύμφωνα με τη βολιώτικη ιστοσελίδα, με διάφορα προσχήματα, όπως ότι η οικογένειά της χρειαζόταν χρήματα και ότι ο αδελφός της αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και έπρεπε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.
Αν και έφυγε από τον Βόλο πριν από μερικά χρόνια, επέστρεψε, με αποτέλεσμα να κινήσει υποψίες. Ατομα του ευρύτερου περιβάλλοντος του Βολιώτη επιχειρηματία έκαναν έρευνα και διαπιστώθηκε ότι η 46χρονη ταξίδευε ανά τακτά χρονικά διαστήματα στην πατρίδα της, για να αλλάζει τα στοιχεία της ταυτότητάς της και να προμηθεύεται πλαστά διαβατήρια. Με αυτό τον τρόπο κατάφερε να κάνει τους τρεις γάμους μέσα σε έξι χρόνια.

****

Τεράστια απάτη το εμπόριο του αιδοίου. Από τα πλέον   επικερδή και συνήθη. Ειδικά κάποιες   Ρωσίδες και Ουκρανές το έχουν βγάλει   σε…δημοπρασία.

Αν είσαι νέα κι όμορφη, έλυσες και το οικονομικό σου πρόβλημα. Γάμος χρυσοφόρος, αλλά  και  χορηγός, αλά sugar father. Kανονικό  εμπόρευμα σε παζάρι  .  Ρίξτε μα ματιά σε ουκρανικό και ρώσικο  daiting  γνωριμιών και    θα διαπιστώσετε πως από τις 1οο γυναίκες που ζητούν…σοβαρή  σχέση ,οι μισές είναι φέικ πρόσωπα με κλεμμένες φωτογραφίες . Ζητούν   ταξίδι για γνωριμία, αλλά πρώτα πρέπει να τους στείλεις λεφτά για  βγάλουν…. διαβατήριο, βίζα και εισιτήριο!  Και υπάρχουν τέτοια κορόιδα. Στέλνουν  παραδάκι και περιμένουν  το  λαχταριστό κορίτσι  της  φωτογραφίας που είδαν  στο σάιτ να το … παραλάβουν από το αεροδρόμιο για τα περαιτέρω . Πώς και δε θα σου έρθει. Θα πίνει βότκα στη Μόσχα με τον γκόμενο εις υγείαν  του κορόιδου.

Και υπάρχει ακόμα  κάτι που  συμβαίνει σε ένα συγκεκριμένο  τέτοιο ουκρανικό σάιτ,αλλά  δεν τολμούμε ακόμα να το αποκαλύψουμε εδώ,αν δεν είμαστε 100%  βέβαιοι πως είναι αλήθεια. Το ψάχνουμε.  Ελπίζουμε να πέσουμε πάνω σε διασταύρωση  της φήμης . ΄Οταν θα είμαστε έτοιμοι, θα το ανεβάσουμε.

Οπότε τους κλαρινογαμπρούς που …όλα τα σφάζουν, όλα τα μαχαιρώνουν μη  τους λυπάστε.”΄Αξιος ο μισθός” τους.   Ο σεξισμός είναι αρρώστια και έχει σοβαρές παρενέργειες. Μια απ΄αυτές είναι η ανεγκεφαλίτιδα,που δέρνει τους συμμετέχοντες  στους  πλειστηριασμούς της σάρκας .

 

6. Η  ΕΛΛΗΝΙΔΑ…ΑΝΤΟΥΕΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ!

Η    Ελληνίδα της  Νέας Ελλάδας. Τελικά δεν πήρε τίποτα από την ομορφιά της αρχαίας φυλής των Ιλλυριών που σήμερα αποκαλούνται Αλβανίδες. Κακά τα ψέματα.

Η εκδίκηση  της  ελληνικής αρχαιότητας και του…χαρίεντος!