ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ … “ΒΟΜΒΙΣΤΕΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ”!

Το «μπόλι», το «φίμωτρο» και το «κίνημα» των αρνητών

Το «μπόλι», το «φίμωτρο» και το «κίνημα» των αρνητών

“Στη σελίδα μπορεί να βρει κανείς και κάθε λογής ανθρώπους: από ανεμβολίαστους συνωμοσιολόγους μέχρι εμβολιασμένους που έχουν ωστόσο σοβαρότατες ενστάσεις για τα μέτρα της κυβέρνησης.

Κατ’ αρχάς πρέπει να εξοικειωθεί κανείς με την ορολογία: «μπόλι» είναι το εμβόλιο, «φίμωτρο» η μάσκα, «ράμπιτ» (σαν την Τζέσικα) τα ράπιντ τεστ. Μετά πρέπει να μπει στο κλίμα: από «Νέα Τάξη Πραγμάτων» μέχρι «χούντα», από απειλή κατά του ελληνισμού μέχρι παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων – μπορεί κανείς να δει όλα τα «επιχειρήματα» αλλά και επιχειρήματα κατά της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού. Οπως επίσης μπορεί να βρει κάθε πρόταση για την οργάνωση του «αντιεμβολιαστικού αγώνα». Μέσα σε χρόνο dt 33.000 συμπολίτες μας που δεν έχουν εμβολιαστεί και νιώθουν ότι βρίσκονται υπό διωγμό οργανώνονται γύρω από τη σελίδα στο facebook «Μαγαζιά χωρίς μπόλι».

εφσυν

****

Οι Μαύρες Χήρες του θανάτου

Οι Μαύρες Χήρες του θανάτου

Σομαλία: Βομβιστική επίθεση αυτοκτονίας έξω από το λιμάνι του Μογκαντίσου

Πάνε καμιά δεκαπενταριά  χρόνια.  Ερχόμαστε από Δράμα. Είχαμε κάνει Πάσχα 2-3 ημέρες  εκεί και γυρίζαμε  Αθήνα.   Στην Ασπροβάλτα  είπαμε να καθίσουμε να φάμε κάτι και να συνεχίσουμε.  Βρήκαμε  ανοιχτή μια γραφική  ταβερνίτσα  κοντά στην παραλία, παραγγείλαμε ψαρικό να ξεφύγουμε από τα αρνιά και τα κοκορέτσια του… Μήτσου  και περιχαρείς στρωθήκαμε και περιμέναμε να μας σερβίρουν.

Στο διπλανό τραπέζι, τρώγανε  μια παρέα,  ντόπιοι, όπως καταλάβαμε.  Μας είχαν ντουμανιάσει στο τσιγάρο. Αρειμάνιοι, φουγάρο.  Και με δυο παιδιά  στο  τραπέζι τους. Είχαμε κι  εμείς  το Γιαννάκο τότε μωρό,  δυο χρόνων κοντά.  Παρακαλέσαμε τον ταβερνιάρη να μας αλλάξει τραπέζι, είχε χλομιάσει το παιδί από το  ντουμάνι, ασυνήθιστο σε τέτοιο περιβάλλον. Αρνήθηκε με την αιτιολογία πως   δεν ήτα ανοιχτή η άλλη πλευρά του μαγαζιού!

   Οπότε, τους λέμε  ευγενικά των δίπλα – παιδιά μας συγχωρείτε, το και το με το μωρό, θα σκάσει. Μετριάστε λίγο το τσιγάρο.  “Κι εμείς έχουμε παιδιά εδώ”, μου κάνει ένας, “αλλά δεν κάνουμε κι έτσι.  Και βγείτε έξω στην τέντα να φάτε,  αν δεν σας αρέσει”!  Καταλάβαμε πως είχαμε να κάνουμε με Κάφρους, λέμε,  δε βγάζεις άκρη, θα λιποθυμήσει το παιδί, πάμε να φύγουμε.  Σηκωνόμαστε, τα μαζεύουμε  και φεύγοντας ακούμε τον ταβερνιάρη να  βάζει τις φωνές.  “Εγώ ψήνω τα ψάρια που παραγγείλατε, που πάτε,  τί να τα κάνω τώρα; “-  Να βγεις έξω στην τέντα να τα φας ,του λέω. Καλή όρεξη. Και να μας γράφεις, να μαθαίνουμε τί κάνετε.

 Παλιότερα, λοιπόν, είχαμε τους καπνιστές.  Κανονική δικτατορία.   Τα ζήσαμε όλοι με δαύτους.  Και αν τους έκανες  παρατήρηση που σου φύτευαν καρκίνους απρόσκλητους,  σου απαντούσαν θρασύτατα  και όλοι με την ίδια κασέτα. “Δικαίωμά μου  να καπνίζω.  Κι αν σας αρέσει. Αλλιώς…τραβάτε αλλού”!  Τί λες καλέ, φασιστάκο,  που είναι δικαίωμά σου να σκοτώνεις το  παιδί μου δίπλα.  Σου σπάζω τη μούρη, αν το πειράξεις, αν παίξεις στο ελάχιστο με τη ζωή του.  Σιγά. Δεν καταλαβαίνανε Χριστό.

Σήμερα έχουμε το νέο φασισμό..  ΄Αλλοι  Κάφροι τούτοι. “Δικαίωμά μου”,  σου λέει,” να μην κάνω τη βατσίνα. Δε θα με αναγκάσεις  εσύ να παίξω το παιχνίδι του… Αντίχριστου, των Σιωνιστών, του “Μεγάλου αδερφού”, του Σόρου και του Τούρκου!

Του λες, ευγενικά στην αρχή και επιστρατεύεις κάθε λογικό επιχείρημα πως η συνωμοσιολογία δεν είναι επιχείρημα για να μην εμβολιαστείς. Και σου απαντάει   με  ζέση  Πεντηκοστιανού ιεροκήρυκα   πως το λέει η Αποκάλυψη ,  ο… Παππουλάκος,  ο Παϊσιος και ο Τράγκας!

 Οι πιο λάιτ βαρεμένοι,  οι όχι και  τόσο χύμα στη μούρλια και τη θερμοκεφαλίτιδα, σου λένε πως  “η επιβολή του βατσινισμού  παραβιάζει τα ατομικά μου  δικαιώματα.  Κάνω την επανάστασή μου”.

Βλάκα, έχεις μπερδέψει τους… μηρούς σου. Ποσώς με νοιάζει τί μπαρούφα πετάς κάθε φορά,  για να δικαιολογήσεις την αφροσύνη σου.΄Ετσι κι αλλιώς, η βλακεία είναι ανίκητη. Και  τώρα το ξέρεις από την  προσωπική σου  εμπειρία.  Είσαι εδώ και μήνες ο  νικητής!  Και δεν τολμάει να σου μιλήσει  κανείς.

Μέχρι τώρα  σε ανεχόμαστε κι εμείς εδώ.  ‘ Ακου, όμως , πια.

Δεν  κάνεις το εμβόλιο για σένα.  Δικαίωμά σου να προσβληθείς, να νοσήσεις  να   πεθάνεις . Απόλυτο δικαίωμά σου, όντως. Με μια όμως προϋπόθεση.

 Δε θα σε αφήσουμε  να “πάρεις  κόσμο  μαζί” σου.   Γιατί αυτός  ο ιός  που έχεις στα  εντόσθια σου , είναι καταδικό σου και  σου τον χαρίζουμε.   Αν δεν εμβολιαστείς, όμως, συνεχίζεις να τον φταρνίζεσαι  στην κοινωνία και τον περίγυρο που  ζεις ,  να     τον  φυτεύεις στα πνεμόνια του μωρού δίπλα σου,   που βρίσκεται  εκτεθειμένο στο φασιστικό  σου  έλεος,  να είσαι ο  πιστός και ορκισμένος πιστός του Κορόνα.     Και εξαιτίας σου, η περίφημη ανοσία που περιμένουμε  πώς και πώς για να αφήσουμε πίσω όλο αυτό τον εφιάλτη που βιώσαμε,  θα συνεχίζεται μια ζωή.   Κι αυτό σου το απαγορεύουμε δια ροπάλου πλέον.

Αν θέλεις να πεθάνεις, έχεις χίλιους τρόπους. Από το να κρεμάσεις ένα σκοινί στο πατερό σου ή να βάλεις μια πέτρα στο λαιμό και να κατηφορίσεις στο  Φάληρο.  Με αυτό τον τρόπο δεν ενοχλείς κανένα.   Απόλυτο δικαίωμά σου.

Αλλά,  αν διαλέγεις να πεθάνεις  δίπλα σε μας και τα παιδιά μας  με το… ανεμβολίαστο μυαλό  σου και  υπερηφανεύεσαι  πως δε σε νοιάζει ,αν   θα πάρεις  κιόλας  μαζί σου κι άλλους εκατό, είσαι και ανόητος και εγωιστής και φασιτάκος μέγας.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ, ΛΟΙΠΟΝ ,  ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.  ΟΧΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ. ΕΣΥ , ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΕΥΗΘΗΣ ,ΔΙΚΑΙΩΜΑ  ΣΟΥ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΘΕΣ. ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΩΣ “ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ” ΠΟΥ ΑΥΤΟΑΝΑΤΙΝΑΖΕΤΑΙ  ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΟΣΜΟΥ.

ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ.   ΤΡΑΒΑ ΜΕΙΝΕ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ, ΣΤΗ ΣΠΗΛΙΑ, ΣΤΗ ΣΕΛΗΝΗ. ΜΟΝΟ ΣΟΥ.  ΄Η ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΜΕ ΣΕΝΑ ΣΤΑ ΜΥΑΛΑ.  ΔΙΠΛΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ , ΣΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΖΕΙΣ.

ΩΣ ΕΔΩ Η ΒΛΑΚΕΙΑ!  ΚΗΡΥΣΣΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΟΥΣ ΒΛΑΚΕΣ!