ΑΚΟΥ,ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΕ, ΠΟΥΤΙΝΙΣΤΗ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑΡΗ…

«Ποιός έπρεπε να είναι ο τίτλος της αντιπολεμικής συναυλίας για να είναι ικανοποιημένοι οι δεξιοί συμπολίτες;

Ο καταξιωμένος μουσικός, Δημήτρης Μυστακίδης, σχολιάζει σήμερα το εξής: «Εαν μπορεί κάποιος να μου δώσει μια λογική απάντηση γιατί πραγματικά δεν καταλαβαίνω. Ποιός θα έπρεπε να είναι ο τίτλος της αντιπολεμικής συναυλίας για να είναι ικανοποιημένοι και οι δεξιοί συμπολίτες μας; Γιατί ας μην κρυβόμαστε. Αυτοί είναι που αντιδρούν τόσο έντονα».

εφσυν

****

΄Ακου, κουτοπόνηρε, πουτινστή , τραγουδιάρη Μυστακίδη,

Ο  Ellie Wisel, επιβιώσας του Άουσβιτς έλεγε  πως  « πρέπει πάντα να διαλέγουμε πλευρά. Η ουδετερότητα βοηθάει πάντα τον καταπιεστή, ποτέ το θύμα. Η σιωπή ενθαρρύνει τον βασανιστή, ποτέ τον βασανιζόμενο»!

Λοιπόν,

΄Ασε τους  γνωστούς  εξυπνακισμούς του  Ελληνάρα   και πες τα πράγματα με το όνομά τους.     Σου στέλνουμε διορθωμένη, όπως κάνουμε πάντα εμείς οι δάσκαλοι , την ανακοίνωση   του ανεπίδεκτου μάθησης ήθους  και ανθρωπισμού  συναοιδού  σου   Γιώργου Νταλάρα.  Αν τολμάς να την υπογράψεις, παίρνουμε πίσω τους χαρακτηρισμούς και τις κρίσεις μας για σένα,  Αν όχι , είσαι και  ελόγου σου κατάπτυστος ,όπως όλοι της  πουτινικής   ομάδας σας.

΄Οσο για το  αν είναι δεξιοί όσοι αντιδρούν, είναι δύσκολο να το αντιληφθείς, αλλά θα το πούμε. Δεξιός  είναι όποιος  σκέφτεται Δεξιά. Σαν εσένα., δηλαδή.  Με   κουτοπονηριά, στρεψοδικία   και μπαμπεσιά .

Να, λοιπόν, η   επί το ορθόν  (σε παρένθεση)  τοποθέτηση του  Γιώργου  Νταλάρα . Ποιο  θα έπρεπε να είναι το περιεχόμενο της ανακοίνωσης της    αντιπολεμικής συναυλίας για να είναι, όπως λες,   ικανοποιημένες  η ευθύτητα, η λογική και η εντιμότητα  : «Είναι τόσο σκληρά κι απάνθρωπα αυτά που γίνονται γύρω μας (όσα  προκάλεσε  ο    μακελάρης Πούτιν  με την αναίτια εισβολή σε μια ανεξάρτητη χώρα),  για να σκεφτόμαστε οπαδικά.  Εγώ, λοιπόν, είμαι με τους άμαχους (Ουκρανούς). Με τους ανθρώπους που αφανίζονται (στην ίδια τους τη γη) που βλέπουν να καταστρέφονται οι πόλεις τους. Με τα παιδιά  (τους) που θάβονται κάτω από τα ερείπια. Με τις στρατιές (Ουκρανών) προσφύγων που φεύγουν κυνηγημένοι από τον τόπο τους. Είμαι με τα θύματα  του πολέμου  (κι όχι με τους θύτες)   και δεν θα συμμετέχω σε κανένα πολιτικό παιχνίδι»

Τολμάς να υπογράψεις; Αν όχι, το είπαμε για όλους σας στο συνάφι.  Μια πέτρα στο λαιμό και…βουτήξετε στο Φάληρο.