Η ΠΡΩΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΤΡΑΤΙΑ ΤΩΝ ΖΟΜΠΙ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΗ,ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ. (2ο)

Και όσοι δεν έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο;  Οι άσχετοι με την τεχνολογία ή οι οικονομικά μη ανταποκρινόμενοι, έστω και στο μικρό σχετικά κόστος της αγοράς  συσκευών και μέσων σύνδεσης, που για τις ευπαθείς αυτές ομάδες,  είναι τεράστιο;  Για τέτοιους υπάρχει ,  κι    ακόμα  πιο ισχυρή,  η παρουσία των κλασικών μέσων προπαγάνδας. Το ραδιόφωνο, η τηλεόραση και ο παλιά έντυπη  εφημερίδα. (σ.σ. Σε χώρες της Αφρικής είδαμε  πληθυσμιακές κοινότητες να μην έχουν  βασικά  αγαθά, αλλά ραδιόφωνα και τηλεοράσεις να παίζουν όλη μέρα στη διαπασών).

Το μεγαλύτερο, επομένως, μέρος του παγκόσμιου πληθυσμού με τον α   ή β τρόπο, έχει εκτεθεί   ανεπανόρθωτα   πια στη θανατηφόρα του μυαλού ακτινοβολία της γκεμπελικής προπαγάνδας  , όπως ακριβώς την εφάρμοσε ο πρώτος διδάξας… προγονός  τους ,ο Ναζιστής Γκέμπελς.  Ακολουθούν, μάλιστα,  κατά γράμμα τις μεθόδους του μεγάλου τους Γκουρού,  τον οποίο κρυπτοθαυμάζουν στο συνάφι,  ακόμα κι  όσοι τον λιθοβολούν.

Οι ιδιοκτήτες της    βιομηχανίας προπαγάνδας, έχουν εξαγοράσει  στο σύνολό τους σχεδόν όλων των ειδών  τα μιντιακά  μέσα και   ελέγχουν αποκλειστικά   σχεδόν στο   100% τον υπερευαίσθητο  χώρος της πληροφόρησης, της κριτικής,  αλλά και της διασκέδασης και του ελεύθερου χρόνου των μαζών. Κατασκευασμένα δελτία ειδήσεων,  “τραπέζια” και “παράθυρα” στημένων συζητήσεων, εκπομπές ποικίλου περιεχομένου, ειδικευμένες οι περισσότερες στην σκουπιδοπαραγωγή,  διασκέδαση,  ψυχαγωγία με προϊόντα υποκουλτούρας    σε όλες της της μορφές  και ασφαλώς η  μεγάλη πλανευτρα των μαζών , η μπάλα (!), βομβαρδίζουν ανελλιπώς  και μέχρι ισοπέδωσης  το μυαλό και τη συνείδηση του θεατή,  ακροατή, αναγνώστη. Του πελάτη όλων των ηλικιών, των απαιτήσεων και  των οικονομικών δυνατοτήτων.

Το ραβδί της  μυθικής  Κίρκης   μπορεί  πλέον να  καταστήσει  υποχεί(οί)ριο   κατασκεύασμα όποιον αγγίξει.    Ζόμπι τα λέμε στις ημέρες μας. Χωρίς  ΝΟΥ, έδρα της λογικής και της συνείδησης, τέτοιες αυτοματοποιημένες και κατεθυνόμενες    μάζες , χειραγωγούνται και ελέγχονται  απολύτως  από τη βιομηχανία της αποχαύνωσης, η οποία μάλιστα έχει αναγορευτεί  και σε …Τέταρτη εξουσία,  σε αγαστή  συνεργασία ευρισκόμενη με τις λοιπές  ομόλογες.  Αλλωστε,  η  προσφορά του Γκέμπελς  στο  Χίτλερ δεν είναι απλώς ανυπολόγιστη. Είναι εκ των ων ουκ άνευ.  Δε θα μπορούσε  να υπάρξει ο ένας χωρίς τον άλλον.

Ο Ναζισμός είχε καταφέρει, ακριβώς,  το ίδιο . Σε περιορισμένη τοπική έκταση, έστω, και όχι  καθολική όπως σήμερα, κατάφερε κι εκείνο , ως  επικοινωνιακό ,κατ΄ αρχήν, σύστημα, να απονευρώσει της νοητικές/ λογικές  και συνειδησιακές λειτουργίες ενός ολόκληρου λαού και να  κατασκευάσει τα γνωστά, τρομακτικά ναζιστικά ζόμπι, τις φονικές μηχανές του καθεστώτος.   Καθόλου διαφορετικά  από τις δικές μας σήμερα μάζες,  με ένα σωρό κοινά γνωρίσματα. Ακόμα και στα εγκλήματα διατηρούν την ίδια στάση είτε του φυσικού είτε του ηθικού αυτουργού.  Με την ανοχή, την ψήφο, την αδιαφορία, την ουδετερότητα,   διαπράττουν και τούτοι εγκλήματα που μετριούνται σε εκατομμύρια νεκρούς σήμερα από πείνα,  έλλειψη βασικών αγαθών, πολέμους , ρατσιστικές επιθέσεις    και   προμελετημένα  ναυάγια επαναπροωθήσεων.

Αν νομίζει κανείς πως  εκείνος ο  καθημερινός   Γερμανός  της προ   Χίτλερ εποχής  που ξαφνικά μεταμορφώθηκε με το ραδιόφωνο του Γκέμπελς  σε φρικιό    και έκαιγε  σχολεία στα Καλάβρυτα  κι Εβραίους  στα ΄Αουσβιτς, είναι πιο φρικτός και απάνθρωπος από το σημερινό κυρ Παντελή,διαπράττει μέγα λάθος.   Είτε επικροτεί είτε αδιαφορεί  όταν οι   κρατικές εξουσίες  δολοφονούν δια πνιγμού 700 μετανάστες στην Πύλο και φαντάζεται πως δεν είναι  μια  σύγχρονη  εκδοχή  ναζιστικού ζόμπι, καθίσταται  ακόμα πιο τραγικός και ένοχος.    Χιλιάδες θύματα  καθημερινά σε ένα σωρό μέτωπα που δεν είναι απαραίτητα πολεμικά, διεξάγονται με τη δική του έγκριση δια της ψήφου ,της αδιαφορίας ή της παραίτησης

Η ΝΕΟ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ  ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ  που  προγραμμάτισαν  και κατασκεύασαν οι σύγχρονοι Γκέμπελες,  φάνηκε καθαρά από την πρόσφατη εμπειρία της πανδημίας του covid19,  που έζησε η ανθρωπότητα. Οι εξετάσεις που έδωσαν  υπήρξαν απολύτως επιτυχείς.

 Κατάφεραν να χειραγωγήσουν  μέσω του διαδικτύου και της τηλεόρασης  κυρίως,   δισεκατομμύρια κόσμο  με  το φόβο ,τον πανικό, τη  σύγχυση και την παραπλάνηση που διέσπειραν ύπουλα.  Η καλύτερη συνταγή των ιερατείων , από τους πρωτόγονους  ακόμα αιώνες ,  της  υποδούλωσης των μαζών!

 Σε παλιότερες εποχές,  ούτε κατά διάνοια  θα μπορούσε , παρά μόνο με τη χρήση βίας,  να επιβάλει η κρατική εξουσία,  την παράλογη  φυλάκιση  (ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΟΠΩΣ ΑΠΕΔΕΙΧΘΗ) σχεδόν του συνόλου του παγκόσμιου πληθυσμού.  Δεν υπάρχει όμοιο, προηγούμενο στην Ιστορία. ΄Οντως , μέγα κατόρθωμα, που επιβεβαιώνει  με τον καλύτερο τρόπο πως ήδη έχουμε μπει με τη σφραγίδα των λοκ ντάουν  της πανδημίας στην εποχή του Οργουελικού 1984.

Το καθεστώς της Ωκεανίας αύριο,  θα πάρει τα καλύτερα μαθήματα, για να εφαρμόσει τα σχέδια της υποδούλωσης  των υπηκόων του ήδη  από το 2020, όταν ξέσπασε μια πανδημία που σήμερα όλοι πια αντιλαμβανόμαστε πως δεν ήταν παρά μια μεγάλη απάτη. Κι αν κέρδισαν κάποιοι,  ήταν ΜΟΝΟ  οι 4  κρατικές εξουσίες που έδωσαν για πρώτη φορά τον καλύτερο εαυτό τους στην επιτυχή  συνεργασία  για τη χειραγώγηση και την αποχαύνωση των μαζών.

Γράφαμε στις αρχές της εκδήλωσης της πανδημίας.

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ (COVID 19 ) H ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΤΗ ΕΠΙΚΛΗΣΗΣ ΑΣΣΥΜΕΤΡΗΣ ΑΠΕΙΛΗΣ ΣΕ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ

ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΘΑ ΣΥΝΤΑΣΣΟΥΜΕ “ΔΕΛΤΙΟ FAKE NEWS” ΤΗΣ ΚΙΤΡΙΝΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ

(ΜΟΝΙΜΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΩΣ ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ)

          ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΩ!

ΙΔΟΥ ΟΙ ΕΝΟΧΟΙ ΓΙΑ ΟΣΑ ΥΦΙΣΤΑΣΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ “ΦΥΛΑΚΗ”  ΠΟΥ ΣΕ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΙΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ.

Οι κυβερνήσεις μπροστά στο μεγάλο φιάσκο της αμέλειας και της ανικανότητας τους να αναχαιτίσουν  από την πρώτη στιγμή την εξάπλωση του ιού, πράγμα εύκολο και αποδεδειγμένα εφικτό (Ταϊβάν και όχι μόνο), επιστράτευσαν την “κίτρινη”  μαφία του τύπου και μια μερίδα ανόητων και εγωπαθών “επιστημόνων” και  τους ανάθεσαν …εργολαβικά το έργο   της   προπαγάνδας για τη σφοδρή τάχα επικινδυνότητα του ιού με προφανή στόχο  να κρύψουν τη δική τους ανικανότητα και την τιμωρία που τους περιμένει.

Να, το επιχείρημα της συμφοράς, που επικαλούνται. “Αν δεν είχαμε λάβει μέτρα, θα είχαμε περισσότερα  θύματα”! Δεν απαντούν, όμως, στο αυτονόητο:  Αν είχαν πάρει μέτρα νωρίς θα είχαμε καν θύματα; Κυβερνήσεις , κοντυλοφόροι και  αχυράνθρωποι  δε βγάζουν τσιμουδιά εδώ.  Δεν τολμούν να απαντήσουν,  γιατί είναι ακριβώς αυτή η απάντηση που τους βάζει τη θηλιά στο λαιμό.

Ο ιός θα περάσει.  Δεν έχουμε ούτε πόλεμο ούτε τραγικές απώλειες  ,ούτε κακοί  είναι οι οιωνοί . Στήθηκε η  “κορονοϊοπαράσταση   εξ ολοκλήρου από τη βιομηχανία παραπληροφόρησης ,τις κυβερνήσεις και  δημοσιοσχετίστες  “ειδiκούς” .

Σε  ένα μήνα, βία ενάμιση, η απειλή θα περάσει. Μέχρι  τότε ,τα κρούσματα που είναι εκατομμύρια παγκοσμίως και αποτέλεσμα των μέτρων που δεν πάρθηκαν, θα δώσουν κι άλλα θύματα. Θα κορυφωθεί η απώλεια.   Αυτό σημαίνει πως αναγκαστικά,  εδώ που φτάσανε την κατάσταση οι εγκληματίες υπεύθυνοι,   πρέπει ΟΛΟΙ να  μείνουμε  στο σπίτι. Αυστηρά και χωρίς εξαιρέσεις.

Επαναλαμβάνουμε. Δε θα υπήρχε λόγος να γίνει αυτό, αν  οι τρεις “Μαφίες” έκαναν  τη δουλειά τους  σωστά.

Μένει, όταν όλα αυτά  τελειώσουν,   να τους πάρουμε  με τις “πέτρες”. Ζητήστε την κεφαλήν τους επί πίνακι. Είναι και οι τρεις αυτές   ανήθικες συνομοταξίες,  ένοχοι για εγκλήματα κατά της Ανθρωπότητας.

_____________________________________

Αντισταθείτε στις εξουσίες ! Ειδικά σε αυτήν της Μαφίας του Κίτρινου Τύπου. Στόχο τους να  σας κάνουν “χοιρίδια της Κίρκης”.

Ονομα ζώου

_____________________

Ας αυτο -οργανωθούμε και ας αυτο-πειθαρχήσουμε στην ανάγκη παραμονής στα σπίτια μας (καραντίνα).  Οι κυβερνήσεις και μεταξύ αυτών η ελληνική, θα επιθυμούσαν  περισσότερα θύματα,για να δικαιολογήσουν την επερχόμενη οικονομική λαίλαπα. Θα την αποδώσουν στην  έξαρση του ιού και την κρισιμότητα των ημερών. ΄Ολα αυτά είναι απάτη και ψεύδη. Η εξάπλωση του ιού οφείλετε στη δική τους ανικανότητα και ολιγωρία και στην κερδοσκοπική μανία των Μέσων παραπληροφόρησης.

Μείνε σπίτι.   Μη τους δίνεις τη χαρά να είσαι ένα ακόμα  θύμα στη στατιστική τους.

_____________________________________________

1. α .Πόσο φονικός είναι τελικά ο νέος κορωνοϊός; -Το μυστήριο με το πραγματικό ποσοστό θνησιμότητας

“…Υπάρχουν, βέβαια κι άλλοι λόγοι που μπορεί να επηρεάζουν το αποτέλεσμα, όπως το πόσα θύματα του κορωνοϊού θα είχαν πεθάνει από άλλες αιτίες, πέραν της Covid-19, αφού κατά μέσο όρο πεθαίνουν στην υφήλιο 153.000 άνθρωποι, δηλαδή 56 εκατομμύρια ετησίως.

Ο μεγάλος άγνωστος Χ αναφορικά με την Covid-19 είναι ο πραγματικός αριθμός των ατόμων που έχουν κολλήσει το νέο κορωνοϊό ανά την υφήλιο, αφού αν δεν τον γνωρίζουν οι ειδικοί δεν μπορούν να υπολογίσουν και με ακρίβεια το ποσοστό θνησιμότητας. Δεδομένου ότι πολλοί από τους φορείς θα εμφανίσουν ήπια ή και καθόλου συμπτώματα είναι λογικό σε πολλές περιπτώσεις να απουσιάζουν από τις σχετικές στατιστικές εκτός κι αν υποβληθούν σε διαγνωστικές εξετάσεις. Από τη στιγμή όμως που οι δυνατότητες για τη διενέργεια των τεστ αυτών είναι περιορισμένες και κάθε χώρα ακολουθεί διαφορετική στρατηγική εν προκειμένω, οι σχετικές πληροφορίες ποικίλλουν.

Τα στοιχεία για την πανδημία είναι «παντελώς αβάσιμα» σύμφωνα με τον συμπατριώτη μας καθηγητή επιδημιολογίας του Πανεπιστημίου του Στάνφορντ Τζον Ιωαννίδη. «Δεν ξέρουμε αν αποτυγχάνουμε να εντοπίσουμε τις μολύνσεις σε ποσοστό 3% ή 300%», λέει. Αν αυτοί που επιβιώνουν από την Covid-19 είναι πολλές χιλιάδες περισσότεροι απ’ όσους γνωρίζουμε, τότε οι τρέχουσες εκτιμήσεις για το ποσοστό θνησιμότητας είναι πολύ υψηλές

β. Κορωνοϊός: Το Business Insider εξηγεί γιατί το ποσοστό θνησιμότητας στη Γερμανία είναι 0,74% και στην Ιταλία 10%

Ένα ανθεκτικό σύστημα υγειονομικής περίθαλψης

Η Γερμανία είναι σε καλή κατάσταση για να καταπολεμήσει το ξέσπασμα τη επιδημίας, επειδή διαθέτει ένα καλά ανεπτυγμένο και ολοκληρωμένο σύστημα υγειονομικής περίθαλψης, με δημόσιες και ιδιωτικές επιλογές.

Η Γερμανία δαπανά  4.714,26 δολάρια ανά άτομο ετησίως για την υγειονομική περίθαλψη, σύμφωνα με στοιχεία της Παγκόσμιας Τράπεζας από το 2016. Ο αριθμός αυτός είναι υψηλότερος σε σχέση με την πλειοψηφία των άλλων κρατών.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Ευρωπαϊκής Υγείας για Όλους, η Γερμανία βρίσκεται στη δεύτερη θέση της λίστας των χωρών με τα περισσότερα κρεβάτια ΜΕΘ κατά κεφαλήν.Τα κρεβάτια ΜΕΘ είναι απαραίτητα όταν προσπαθούν να αντιμετωπίσουν σοβαρές περιπτώσεις κορωναϊού.

Η Γερμανία διαθέτει 621 κρεβάτια ΜΕΘ ανά 100.000 άτομα. Η Ιταλία έχει 275 και η Ισπανία 293.

«Σε γενικές γραμμές, διαθέτουμε στη Γερμανία καλή εντατική θεραπεία», δήλωσε ο Γερμανός ιολόγος Martin Stürmer στο Vox.
«Έχουμε πολύ εξειδικευμένους γιατρούς και εγκαταστάσεις και ίσως αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι σοβαρά ασθενείς μας επιβιώνουν σε σύγκριση με εκείνους άλλων χωρών».

***

H πανδημία του κορόνα,όπως εξελίχτηκε,  θα αποτελέσει μια από τις χειρότερες απάτες στην Ιστορία των επιδημιών και των πανδημιών στον κόσμο από τότε τουλάχιστον που έχουμε  στοιχεία  για να μιλάμε  για τέτοια θέματα.  Από την άλλη, οι σοβαρότερες αιτίες της αναποτελεσματικής αντιμετώπισης ενός συνηθισμένου ιού της ενότητας”γρίπη”, όπως ο συγκεκριμένος  και η ανεπιτυχής προσπάθεια εμπόδισης  της επέκτασής του στο μεγαλύτερο τμήμα του πλανήτη , υπήρξαν:

1  Η εγκληματική απόκρυψη από την αρχή  της εμφάνισης του ιού. Αποκλειστική ευθύνη της κινέζικης    κυβέρνησης.

2.Ο επηρεασμός των κυβερνήσεων και της  ιατρικής κοινότητας  από την  ασύστολα υπερβολική διάσταση που έδωσε σε αυτόν η παγκόσμια βιομηχανία παραπληροφόρησης.

3. Η ανικανότητα των χωρών  να λάβουν από την αρχή αποτελεσματικά μέτρα για τον περιορισμό  της εξάπλωσης του ιού  και την ελαχιστοποίηση  του αριθμού των κρουσμάτων.

4. Η  έλλειψη ανεπτυγμένου και ολοκληρωμένου συστήματος  υγειονομικής περίθαλψης, με δημόσιες και ιδιωτικές επιλογές στις περισσότερες χώρες.

΄Οσο για την  απάτη,  η οποία, πως είπαμε , καταγράφεται  από τις μεγαλύτερες στην ιστορία,  ήταν αποτέλεσμα  συνδυασμού πολλών παραγόντων. Κυρίως:

1.Της  άγνοιας του ιατρικού κόσμου για τη μορφή αυτής της γρίπης, τον ιό  Covid-19.

2. Της αδυναμίας εντόπισης μέχρι και αυτή την ώρα  της προέλευσης του ιού.

3. Της  έλλειψης  αποτελεσματικής   φαρμακευτικής στήριξης των ασθενών.

4.Της ασυδοσίας του παγκόσμιου Τύπου,ο ποίος μαστίζεται από την κατάρα της   παραπληροφόρησης και της κερδοσκοπίας.

Γα να αντιληφθεί  κανείς τι σημαίνει   πραγματικά θανατηφόρα πανδημία ή επιδημία, θα θυμίσουμε τις ακόλουθες από την ιστορία.  Από μόνη της η αναφορά ,θα αποδείξει γιατί αυτή  η πρόσφατη   πανδημία υπήρξε μια μεγάλη και ιστορική απάτη,που κατασκευάστηκε στην  κυριολεξία από τον παγκόσμια εμπορική δημοσιογραφία.

1. Ο Μαύρος Θάνατος

Η επιδημία πανούκλας  με πιθανή προέλευση  γύρω από την περιοχή της Μαύρης Θάλασσας ,που εξαπλώθηκε γρήγορα στο μεγαλύτερο μέρος της Ευρώπης και σε τμήματα της Ασίας. Οι αρουραίοι που φώλιαζαν στα έγκατα των πλοίων που μετέφεραν σιτηρά ήταν η αιτία της  επιδημίας. Η πιο καταστροφική στιγμή της πανδημίας . Στα έτη 1347-1351  αφάνισε  τα 2/3 του πληθυσμού της Ευρώπης!

2. Η πανούκλα του Ιουστινιανού

Το 540 μ.Χ. μια άγνωστη ασθένεια προερχόμενη  από τα τρωκτικά της Αιγύπτου ήρθε  μέσω καραβιών και  στην Κωνσταντινούπολη. 5.000 ζωές την ημέρα χάνονταν, με αποτέλεσμα να εξαφανιστεί ο μισός περίπου πληθυσμός της πόλης.  Λίγο μετά,ξαπλώθηκε σε Ευρώπη και Ασία και υπήρξε μια από  τις  φονικότερες επιδημίες της αρχαιότητας. Υπολογίζεται πως  25-100 εκατομμύρια άνθρωποι έχασαν  τη ζωή τους…

3.Η πανδημία γρίπης του 1918-1919

Η κρίση γρίπης σκότωσε  από 60-100 εκατομμύρια  και είχε μολύνει  το 1/3 περίπου του  πληθυσμού της γης. Τα θύματα του ιού πέθαιναν γρήγορα και οδυνηρά. Ακόμα και ο νόμος για υποχρεωτική μάσκα σε δημόσια μέρη δεν κατάφερε να περιορίσει τη θανατηφόρα του δράση.

΄Εχουν καμιά σχέση οι πιο πάνω τραγικές γα τη ανθρωπότητα ιστορικές εποχές;   Αστείες οι συνέπειες της πρόσφατης πανδημίας.

Μόνο να σκεφτεί κανείς πως  σήμερα  κατά μέσο όρο πεθαίνουν την ημέρα  σε ολόκληρο τον  κόσμο  153.000 άνθρωποι από διάφορες αιτίες.  Στους  6 μήνες ,επομένως, έχουμε  27 εκατομμύρια θανάτους. Και στους 6 μήνες  της  επικράτησης του κορόνα  έχουμε συνολικά περίπου 45. 000 θανάτους και όχι όλοι απολύτως εξακριβωμένοι από τον ιό.  Αυτό είναι αρκετό  για την κατανόηση της απάτης.

Οι συνέπειες αυτής της κοροϊδίας  είναι    πολλαπλά    αρνητικές  αλλά και θετικές

Α.ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ

  1. Η παγκόσμια  οικονομία θα δεχτεί ισχυρό πλήγμα σε λίγο. Ιδιαίτερα στις χώρες που οι κυβερνήσεις δεν έλαβαν μέτρα από την αρχή (καραντίνα) για την αντιμετώπιση  της εξάπλωσης του ιού. Η  χώρα μας είμαι μια απ΄αυτές που άργησαν να λάβουν μέτρα και  θα υποστεί σύντομα τις  σοβαρές  οικονομικές συνέπειες της αφροσύνης και της ανικανότητας της κυβέρνησης Μητσοτάκη,  αλλά και της ασυνείδητης  και δημαγωγικής συμπεριφοράς της Αντιπολίτευσης
  2. Ο εξευτελισμός και η  γελοιοποίηση  της ιατρικής και των συναφών  επιστημών από μια  μερίδα υπερφίαλων, ασυνάρτητης  συγκρότησης  και άρρωστων   για δημοσιότητα  ατόμων που υπηρετούν σε αυτούς τους  χώρους.
  3. Η  αποτελεσματική πρόβα  “τζενεράλε” χαλιναγώγησης με όμοιους τρόπους των μαζών από τις κυβερνήσεις  και  η  καταπάτηση βασικών ,κεκτημένων,  ατομικών δικαιωμάτων . Η απάτη  από την εκμετάλλευση του ιού, έδωσε την ευκαιρία στις κυβερνήσεις  να δοκιμάσουν  και άλλους τρόπους επιβολής της θέλησή τους.πλην της καταστολής,  για την υποταγή στις ορέξεις τους των υπηκόων τους

Β.ΘΕΤΙΚΕΣ

1.Ο εξευτελισμός  της λεγόμενης  Τέταρτης εξουσίας, του Τύπου, που αποδείχτηκε ακόμα και στους πιο δύσπιστους   μιας μαφιόζικης νοοτροπίας και συμπεριφοράς βιομηχανία,   που χρησιμοποιεί την παραπληροφόρηση ως βασικό μοχλό  κερδοσκοπίας.

2. Η αναμενόμενη τιμωρία των κυβερνήσεων από τους πολίτες, που αδιαφόρησαν  ή ολιγώρησαν  στη αντιμετώπιση της εξάπλωσης τους ιού. . Και,φυσικά,  ο έπαινος   και η επίκληση ως παραδειγμάτων συμπεριφοράς σε όσες υπήρξαν συνετές και έντιμες στην πρόσφατη κρίση

3. Η ανάγκη  συγκρότησης  ενός  παγκόσμιου οργανισμού (ομάδα σοφών) για την αντιμετώπιση κρίσεων. Γράφαμε σε πρόσφατο κείμενό μας:

Η ίδρυση και η λειτουργία αυτού του παγκόσμιου Οργανισμού είναι ανάγκη να αντικαταστήσει μια μέρα τον ανίσχυρο και διακοσμητικό πλέον ΟΗΕ ,αλλά και πολλούς από τους λοιπούς, γνωστούς παγκόσμιους οργανισμούς, που υπολειτουργούν. Τα μέλη του, αναγνωρισμένης από το έργο τους σύνεσης, αγχίνοιας, εξειδίκευσης και ανθρωποκεντρικής ιδεολογίας , θα έχουν την εξουσιοδότηση να (δια)χειριστούν κρίσης, να σταθεροποιούν με τη δράση τους την ειρήνη και να προωθούν την εξέλιξη της προόδου και του πολιτισμού της παγκόσμιας κοινότητας . Γι αυτή την “ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ” θα μιλήσουμε και πάλι αναλυτικά σε άλλο κείμενό μας.