1. Η μαντάμ της γαλλικής ακροδεξιάς βρυχάται στις Βρυξέλλες

«Δεν χωρίζω» -Μια αγνώριστη Μαρίν Λεπέν σε σούπερ φιλί με τον ακροδεξιό σύντροφό της [εικόνες]

 

2. Σύλληψη Γάλλου για τη φονική επίθεση στις Βρυξέλλες

 Στη Μασσαλία συνελήφθη ένας Γάλλος, ως ύποπτος για το φόνο τεσσάρων ανθρώπων στο εβραϊκό μουσείο των Βρυξελλών.Ένας άνδρας που θεωρείται ύποπτος για το φόνο τεσσάρων ανθρώπων στο εβραϊκό μουσείο των Βρυξελλών στις 24 Μαΐου συνελήφθη την Παρασκευή στη Μασσαλία, ενώ πάνω του έφερε ένα Καλάζνικοφ και ένα περίστροφο του ίδιου τύπου με τα όπλα που χρησιμοποιήθηκαν στη βελγική πρωτεύουσα, ανακοίνωσαν πηγές προσκείμενες στην έρευνα και δικαστική πηγή.
Οι αρχές έχουν υποψίες ότι ο συλληφθείς, ο 29χρονος Γάλλος από το Ρουμπέ της βόρειας Γαλλίας Μέχντι Νεμούς, σύμφωνα με πηγή προσκείμενη στην έρευνα, είχε ταξιδέψει στη Συρία το 2013 για να πολεμήσει στο πλευρό τζιχαντιστών.
Ο ύποπτος προφυλακίστηκε κυρίως για τη δολοφονία και απόπειρα δολοφονίας σε σχέση με τρομοκρατική επιχείρηση, δήλωσε δικαστική πηγή.

 

 

Οι ηθικοί αυτουργοί εκατοντάδων ρατσιστικών δολοφονιών και επιθέσεων από ακροδεξιούς-ναζιστές Γάλλους και στο εσωτερικό της χώρας,  έχουν ονοματεπώνυμο: Πατήρ και θυγατέρα Λεπέν .

Ο εθνικισμός των Γάλλων δεν έχει  όρια. Είναι μια τραγική πραγματικότητα στην Ευρώπη . Οι Γάλλοι  έχουν τα πρωτεία του εθνικισμού και του ρατσισμού στη γηραιά ήπειρο. Ακόμα και  οι “διανοούμενοι” της χώρας σε ποσοστό 80% ,όπως έχουμε γράψει αλλού, είναι φανατικοί εθνικιστές.

Εύκολα μπορεί κανείς να διαπιστώσει την έκταση αυτού του φαινομένου στη Γαλλία και ως ένας απλός τουρίστας. Αν τολμήσει να απευθύνει σε Γάλλο ερώτηση για ένα δρόμο στα αγγλικά, το πιθανότερο είναι πως στους 10 οι 8 θα τον αγνοήσουν. Μικρό παράδειγμα, αλλά αρκούντως διαφωτιστικό. ΄Αλλωστε, τα αποτελέσματα των ευρο-εκλογών απέδειξαν καλύτερα από τα λόγια την ύπαρξη  του καρκινώματος αυτό που εντοπίζεται και αναπτύσσεται στον οργανισμό της χώρας.

΄Ο,τι δεν μπορούν ή δε θέλουν να καταλάβουν οι Γάλλοι (και όχι μόνο αυτοί),ας τους το δώσουμε εμείς να το αντιληφθούν ,όσοι  ακόμα έχουμε σώας τα φρένας. Κανένα έθνος, καμιά ράτσα, κανένα χρώμα,κανένας πολτισμό, καμιά γλώσσα δε χορηγεί πιστοποιητικά ανωτερότητας σε ανθρώπους. Διαφορετικότητας ναι, υπεροχής όχι.  Η παραδοχή από το άτομο άλλων απόψεων απ΄αυτές που  η φύση όρισε ως απαρασάλευτους και  απαρέγκλιτους νόμους, είναι έγκλημα κατά της ανθρωπότητας.