ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙΑ

 

1. ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ «ΟΚΤΩ»
Υπουργείο Εξωτερικών Τουρκίας: «Η Ελλάδα προστατεύει πραξικοπηματίες»
O Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, Μεβλιούτ Τσαβούσογλου (Φωτογραφία: ΑΡ)

Η εκδίκηση της απάτης και της υποκρισίας! Μας λένε για το πολίτευμα της…Δημοκρατίας και το εκλογικό σύστημα  που είναι  καθοριστικό, επειδή είναι το μόνο που  εκφράζει τη λαϊκή βούληση. Ψεύτες ολκής!

Παράδειγμα,  ο παραπάνω  “κύριος”. Υπηρετεί μια δικτατορία εγκληματική  κι επειδή πήγαν οι οπαδοί της να την ψηφίσουν, πριν περίπου 3 χρόνια,  αποκαλεί πραξικοπηματίες τους μεν και οι δε (αυτοί) είναι οι δημοκράτες! Το ίδιο στη Ρωσία, τη Βενεζουέλα . Σε όλες τις…Δημοκρατίες τους.

Να τις χαίρονται. Δε μας πείθουν και δε  θα πάρουμε.

Μια Δημοκρατία είναι πραγματική  αν: 1. Είναι ΑΜΕΣΗ. 2. Το εκλογικό σώμα σύγκειται από ΠΟΛΙΤΕΣ και όχι από οπαδούς.

Απλά, κατανοητά, λογικά. Ιστορικά.  Αλλιώς, είναι κοινοβουλευτική δικτατορία.

 

2. Πέθανε ο 52χρονος επιχειρηματίας που λήστεψαν στην Κηφισιά
Πέθανε ο 52χρονος επιχειρηματίας που λήστεψαν στην Κηφισιά

 

“Πήγε ο άνθρωπος σαν το σκυλί στ ΄αμπέλι”. Και ο Τόσκας αγρίεψε ,μας μάλωσε  και μας έκανε υπόμνηση να μη γίνουμε… Τέξας, όταν ένας 88χρονος σώθηκε από την εγκληματική επίθεση ενός αλήτη, γιατί  το θύμα είχε όπλο.  Τέτοιο θράσος,  πρόκληση και ανοησία  από υπουργό,  δεν έχω ξανακούσει.

Στο μεταξύ, κάποτε τα καθίκια θα συλληφθούν. Δεν είναι πρωτάρηδες. Αντίθετα, πρώην κατάδικοι είναι. Υπότροποι. ΄Η ναρκομανείς.  Θα φάνε την  ισόβα και σε λίγα χρονια θα είναι πάλι έξω για να συνεχίσουν το έργο του Χάρου που εχουν αναλάβει.

3.Γάλλος φιλόσοφος: «Η Δύση τελείωσε -5 νέοι ηγέτες απειλούν τον κόσμο»
Γάλλος φιλόσοφος: «Η Δύση τελείωσε -5 νέοι ηγέτες απειλούν τον κόσμο»

 

Ο Μπερνάν Ανρί Λεβί είναι ένας καλός φιλόσοφος, όταν … φιλοσοφεί και κάκιστος ιστορικός, όταν υποδύεται αυτό το ρόλο. Χρειάζονται χρόνια μελέτης, παρατήρησης και επεξεργασίας των ιστορικών διδαγμάτων,  για να βγάλεις ιστορικά συμπεράσματα,   Μπερνάν Ανρί Λεβί.

Κι εσύ δεν είχες σίγουρα  το χρόνο να  φέρεις εις πέρας αυτό το έργο ,  γιατί δεν είναι η δουλειά σου. Κι εμείς εδώ στην Ελλάδα λέμε η “παπάς παπάς ή ζευγάς ζευγάς”.

Λοιπόν , ο πολιτισμός της Δύσης,όσο κι αν ένα μεγάλο του τμήμα  σήμερα εμπεριέχει  υποκουλτούρα, ειδικά αμερικάνικη, είναι εν πολλοίς  τα διαχρονικά μηνύματα της Φύσης. Οι μεγάλες αξίες ,που καλλιεργήθηκαν στους διάφορους πολιτισμούς του παρελθόντος.Γι αυτό κανένας δικτάτορας τη Ρωσίας , της Κίνας, του Ιράν  δεν μπορεί να  γκρεμίσει ένα τέτοιο οικοδόμημα.

Μην καταντάς δημαγωγός, Μπερνάν Ανρί Λεβί.  Φιλόσοφος είσαι, όχι πολτικός. Και προπαντός…έμπορος βιβλίων!

4. Αποκάλυψη: Ο Πούτιν αποθέωσε τις Ρωσίδες ιερόδουλες στον Τραμπ -«Εχουμε τις ομορφότερες πόρνες»
Φωτογραφία αρχείου: ΑΡ

E, ναι. ΄Ενα “βενζινάδικο” είναι η Ρωσία του Πούτιν και μια βιομηχανία πορνείας. Της αγοράς και …οικογενειακή.

Ασχολούμαστε και με αυτή την έρευνα από διάφορες πηγές στο νετ.  Και έχουμε συγκλονιστικά στοιχεία να παρουσιάσουμε ,όταν  ολοκληρώσουμε.

Ρωσίδες σύζυγοι  ,νόμιμες και “παράνομες” πόρνες.  ΄Ολα για τα φράγκα. Το μήνυμα του δικτάτορα.   Θα τα πούμε εν καιρώ.