ΟΠΑΔΟΣ Ν.Δ. “ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΟΥ, ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΙ ΕΙΣΑΙ”

 

1.α. Στη ΓΑΔΑ οι Κούβελος-Μαρινάκης και οι μπράβοι τους για την αρπαγή του δημοσιογράφου Πάρι Κουρτζίδη

Στη ΓΑΔΑ οι Κούβελος-Μαρινάκης και οι μπράβοι τους για την αρπαγή του δημοσιογράφου Πάρι Κουρτζίδη

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του RP.news, στο τμήμα εκβιαστών της ΓΑΔΑ κλήθηκαν προκειμένου να απολογηθούν ως κατηγορούμενοι οι Βαγγέλης Μαρινάκης και Ισίδωρος Κούβελος, καθώς και όλοι όσοι από την προσωπική ασφάλεια του πρώτου έχουν ήδη αναγνωρισθεί και ταυτοποιηθεί με βάση το αποδεικτικό υλικό των αστυνομικών και εισαγγελικών αρχών (βίντεο από το γνωστό συμβάν στο Hilton, αλλά και πλούσιο φωτογραφικό υλικό), ως μέλη εγκληματικής οργάνωσης που ένοπλοι απείλησαν και διά της βίας άρπαξαν τον εκδότη – δημοσιογράφο των RP.news και Piperata.gr, Πάρι Κουρτζίδη, τον οποίο και οδήγησαν σε χώρο εφημερίδας συμφερόντων του «αφεντικού» τους (axia news), προκειμένου να αναρτήσει δημοσίευμα που είχε τηλεφωνικώς παραγγείλει… κι ενώ ταυτόχρονα εκβίασε και προς στιγμήν πέτυχε τη διάψευση του αληθινού πρώτου αποκλειστικού ρεπορτάζ του Πάρι Κουρτζίδη στα Piperata.gr για το πόρισμα Τζίβα.

Οι ίδιες πληροφορίες, αναφέρουν ότι οι παραπάνω επιχειρηματίες αν και ηθικοί αυτουργοί (κατηγορούνται ότι οργάνωσαν, καθοδήγησαν και έδωσαν εντολές στους αυτουργούς υπαλλήλους-μπράβους του Μαρινάκη), τελικά κατέθεσαν δια των δικηγόρων τους, ενώ οι πρωταγωνιστές-«μπράβοι» παρουσιάστηκαν και απολογήθηκαν οι ίδιοι μαζί με τους δικηγόρους τους.

Στο μεταξύ, αξίζει να σημειωθεί, αφενός, ότι μέχρι να ολοκληρωθούν οι καταθέσεις των κατηγορουμένων, ο Πάρις Κουρτζίδης, όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, αν και έχει δει επισήμως και νομίμως όλα τα ευρήματα των αστυνομικών και εισαγγελικών αρχών, εν τούτοις δεν δικαιούται ακόμη να έχει αντίγραφα των καταθέσεων, του επίμαχου και άκρως αποκαλυπτικού βίντεο, ούτε φωτογραφικού υλικού. Και, αφετέρου, ότι δύο εκ των επικεφαλής τής επίσημης ασφάλειας του Μαρινάκη, που πρωταγωνίστησαν στην απειλή ζωής και στην αρπαγή του εκδότη – δημοσιογράφου Πάρι Κουρτζίδη, είναι οι Μπουρνάζος και Σταυρουλάκης, τους οποίους και αποκαλύπτουμε δημοσίως!

 

β. ΓΙΑ ΔΕΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ
Ανέκδοτο: Tίτλοι τέλους για Novartis, ο φάκελος επιστρέφει στη Δικαιοσύνη!
Ανέκδοτο: Tίτλοι τέλους για Novartis, ο φάκελος επιστρέφει στη Δικαιοσύνη!

Στην τακτική δικαιοσύνη επιστρέφει ο φάκελος της Novartis που αφορά δέκα πολιτικά πρόσωπα.

Ως τη μόνη που μπορεί να αποτρέψει το ενδεχόμενο παραγραφής και να εξασφαλίσει τη δυνατότητα να χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση NOVARTIS, χαρακτηρίζει η Ειδική Επιτροπή Προκαταρκτικής Εξέτασης την κρίση της πλειοψηφίας σύμφωνα με την οποία η Βουλή δεν έχει αρμοδιότητα να διώξει πράξεις δωροληψίας και πράξεις νομιμοποίησης παράνομων εσόδων από εγκληματικές πράξεις, που φέρονται ότι τελέστηκαν από δέκα πολιτικά πρόσωπα, πρώην πρωθυπουργούς και πρώην υπουργούς.

g. Δημοσκόπηση Pulse: Σταθερά μπροστά η ΝΔ με 9 μονάδες -28,5% έναντι 19,5% του ΣΥΡΙΖΑ
Φωτογραφία: IntimeNews

Στην Ελλάδα ζούμε σε μια παρανοϊκή εποχή. Κυριολεκτικότερα, μιας εντελώς διεστραμμένης αντίληψης περί πολιτικής, ηθικής, δικαίου.  Οι θεσμοί στο σύνολό τους ή υπολειτουργούν ή κάποιοι δεν υφίστανται πλέον.  Αυτονόητες για άλλες χώρες αξίες  με στοιχειώδη πολιτικό και νομικό πολιτισμό στην Ελλάδα ή δεν υπάρχουν εντελώς ή θεωρούνται αρχές ήσσονος σημασίας  . Να  εξηγήσουμε γιατί.

Κατηγορείται ένας εφοπλιστής, πρόεδρος της μεγαλύτερης ποδοσφαιρικής ομάδας του τόπου και  ιδιοκτήτης της Νότιγχαμ Φόρεστ ,ο Βαγγέλης Μαρινάκης,  για εμπόριο ηρωίνης  (υπόθεση Noor1) και  μάλιστα ως εγκέφαλος της επιχείρησης αυτής. Οι περισσότεροι από τους συλληφθέντες-μάρτυρες εναντίον  του , δολοφονούνται ο ένας μετά τον άλλο.   Ακόμα ένας βασικός μάρτυρας που   υπέδειξε ως  αρχηγό της εγκληματικής οργάνωσης, που μετέφερε το φορτίο του θανάτου, τον παραπάνω εφοπλιστή- πλοιοκτήτη,  λίγο μετά ανακάλεσε, απειλούμενος προφανώς   από εκείνους που εξαφάνισαν και τους υπόλοιπους μάρτυρες πως και τούτος θα έχει την ίδια τύχη.

Στο μεταξύ, μέρα μεσημέρι στο κέντρο της Αθήνας στο πολυσύχναστο Χίλτον,  οι μπράβοι του παραπάνω κατηγορουμένου εφοπλιστή  διά της βίας αρπάζουν τον εκδότη – δημοσιογράφο των RP.news και Piperata.gr, Πάρι Κουρτζίδη, τον οδηγούν   σε χώρο εφημερίδας συμφερόντων του «αφεντικού» τους (axia news) και τον αναγκάζουν  να αναρτήσει δημοσίευμα  διάψευσης προηγούμενου άρθρου του.   Λίγο μετά που  ο δημοσιογράφος αφήνεται ελεύθερος, διαψεύδει τη …διάψευση και ανεβάζει ξανά το προηγούμενο κείμενο.

΄Υστερα από αυτή την εξέλιξη,  καλούνται ως κατηγορούμενοι στη ΓΑΔΑ ο ίδιος ο Μαρινάκης και ο επιχειρηματίας Ισίδωρος Κούβελος, ως ηθικοί αυτουργοί της απαγωγής του δημοσιογράφου.  Οι ίδιοι ,όμως, αρνούνται προκλητικά  να παρουσιαστούν στις αστυνομικές αρχές και στέλνουν… αντ΄αυτών τους δικηγόρους τους.

Τα φοβερά όμως δεν είναι  όσα ειπώθηκαν .  Ο αρχηγός της Ν.Δ,  Κυριάκος  Μητσοτάκης,  βγαίνει εδώ και καιρό  και τάσσεται αναφανδόν και ανερυθριάστως υπέρ της αθωότητας του  κατηγορουμένου Μαρινάκη, ως  μεγαλέμπορου ναρκωτικών, εξαπολύει μύδρους κατά των αρμόδιων διωκτικών και δικαστικών αρχών, που χειρίζονται τη συγκεκριμένη  υπόθεση και διαλαλεί σε όλους τους τόνους, ότι ο εφοπλιστής είναι αθώος.  Με άλλα λόγια, ο αρχηγός της αντιπολίτευσης υποκαθιστά σκανδαλωδώς  τη δικαιοσύνη, αποφασίζει εκείνος  υπέρ της αθωότητας του  κατηγορούμενο και μάλιστα για το αίσχιστο των εγκλημάτων και απειλεί εμμέσως πλην σαφώς  πως θα συντρίψει όσους ενοχοποιούν το φίλο του εφοπλιστή.  Παράλληλα, στην υπόθεση της απαγωγής του δημοσιογράφου, εμπλέκεται ως ηθικός αυτουργός και ο «γαμπρός» της οικογένειας Μητσοτάκη , ο σύζυγος της αδερφής του Ντόρας, ο Ισίδωρος Κούβελος, ως επικεφαλής κι αυτός  εγκληματικής οργάνωσης!  Ας μετακινηθούμε από εδώ.

Λίγο καιρό πριν, μετά από τις αποκαλύψεις του αμερικανικού FBI πως η φαρμακευτική  εταιρία NOVARTIS σε όλο τον κόσμο χρηματίζει ασύστολα  ανθρώπους που  κατέχουν κρατικά πόστα, σχετικά  με το φάρμακο και τα θέματα υγείας, για να προωθούν τα  δικά της προϊόντα , «σκάει» η είδηση πως στην Ελλάδα  τουλάχιστον 3 ΑΥΤΟΠΤΕΣ-ΑΥΤΗΚΟΟΙ μάρτυρες έχουν καταθέσει στις αρμόδιες δικαστικές αρχές ότι  10  πολιτικοί της Ελλάδας,  μεταξύ των οποίων ο ίδιος ο π. πρωθυπουργός Α Σαμαράς και ο αντιπρόεδρός του τότε   Ε.Βενιζέλος, ο σημερινός αντιπρόεδρος της Ν.Δ ΄Αδωνις Γεωργιάδης, ο  επίτροπος  στην Ε.Ε  Δ. Αβραμόπουλος ,ο  π. υπηρεσιακός πρωθυπουργός Π. Πικραμένος, χρηματίστηκαν με πολλά εκατομμύρια από την ίδια εταιρία. «Βόμβα μεγατόνων», χαρακτηρίστηκε στην πολιτική ζωή αυτό το σκάνδαλο, επειδή ακριβώς  εμπλέκονται κορυφαία «πολιτικά»-κομματικά πρόσωπα και μεταξύ αυτών και δύο πρωθυπουργοί.

΄Οπως και στην υπόθεση της μεταφοράς- εμπορίας ναρκωτικών και της απαγωγής με   κατηγορούμενους  τους Μαρινάκη και Κούβελο, ο αρχηγός της Ν.Δ και φυσικά σύσσωμη η παράταξη,  βγαίνουν και στηρίζουν αναφανδόν  τους 10 κατηγορουμένους για διαφθορά, οι περισσότεροι από τους οποίους είναι άνθρωποι της Δεξιάς. Το θράσος και η προκλητικότητα, μάλιστα, έφτασαν σε τέτοιο σημείο, που σε αγαστή συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ (αλλά και το ΚΚΕ) στελέχη του οποίου κατηγορούνται για το σκάνδαλο, τορπιλίζουν τη διαδικασία που είχε ξεκινήσει στη βουλή με τη σύσταση προανακριτικής επιτροπής  με αποτέλεσμα να γυρίσει εσπευσμένα ο φάκελος πίσω στα  δικαιοσύνη.

Κατά τα φαινόμενα, και οι δυο αυτές  υποθέσεις-σκάνδαλα θα έχουν αίσιο τέλος για τους κατηγορουμένους. Θα αθωωθούν ή θα παραγραφούν. Το πιθανότερο να διατηρηθούν στην επικαιρότητα από την κυβέρνηση ως προεκλογικό «καλό» χαρτί, αργότερα θα ξεθυμάνουν και με τις ευλογίες των σημερινών επικριτών τους,  οι ένοχοι θα χριστούν αθώοι. «Ούτε γάτα ούτε ζημιά» με λίγα λόγια. Στο Ελλαδιστάν  βρισκόμαστε.

Το ερώτημα ,που προκύπτει αβίαστα μετά από όλα αυτά ,είναι τούτο. Μπορεί το πολιτικό σύστημα στη χώρα αυτή  να επιβιώσει με τέτοια  τερατώδη που συμβαίνουν στα σπλάχνα του; Ο ίδιος ο αυριανός πιθανόν πρωθυπουργός της χώρας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης,  καλύπτει έναν κατηγορούμενο, ως μεγαλέμπορο ναρκωτικών και 10 άλλους κατηγορουμένους για αισχρή διαφθορά, οι περισσότεροι από τους οποίους είναι δικοί του άνθρωποι και μάλιστα ο ένας αντιπρόεδρός του. Και προσπαθεί  να μας πείσει πως όλα αυτά είναι σκευωρία και συνωμοσιολογία.  Αυτό το πολιτικά ανήθικο  πρόσωπο,  φιλοδοξεί να κυβερνήσει τη χώρα.   Να διδάξει ,εκτός των άλλων, ήθος και συνέπεια!

Αλλά το πιο φοβερό και ακατανόητο είναι άλλο.  Σ΄αυτό δεν υπάρχουν λόγια να αναλυθεί και να είναι αρκετά όσα θα ειπωθούν. Η Ν.Δ στην οποία κουμάντο κάνει  πάλι η οικογένεια Μητσοτάκη με το γιο και τη θυγατέρα (και τον εκκολαπτόμενο εγγονό σε πολιτικό πρόσωπο) ,  συγκαλύπτουν και δίνουν άφεση αμαρτιών σε εγκλήματα, που ούτε σε τριτοκοσμική χώρα δε θα μπορούσαν να τύχουν τέτοιας μεταχείρισης.

Κι όμως.  Αυτό το κόμμα και τους δύο πολιτικά ανήθικους γόνους αυτής  της οικογένειας, υπάρχουν ΄Ελληνες οπαδοί που θα τους ψηφίσουν , για να κάνουν  την  εγκληματική παράταξη  της Ν.Δ  κυβέρνηση της Ελλάδας!

Η εξήγηση πως και οι οπαδοί του Μητσοτάκη  «στα ίδια σκατά κολυμπάνε» στους δικούς τους, ατομικούς χώρους και  σε  τέτοιου είδους εγκληματικές πράξεις  είναι μπλεγμένοι στις προσωπικές τους υποθέσεις,  δε φτάνει .Είναι λίγη τέτοια εξήγηση.

Οι οπαδοί που θα φέρουν στην εξουσία  τον Κυριάκο και τη Ντόρα Μητσοτάκη, εμπλεκόμενα πρόσωπα  σε  εγκληματικές πράξεις που έχουν σχέση με εμπόριο ναρκωτικών και διαφθορά, είναι τόσο πολύ και τούτοι διεφθαρμένοι ,έχει σε τέτοιο σημείο αλλοτριωθεί η συνείδησή τους , που είναι ικανοί όχι  μόνο το έγκλημα δια της ψήφους τους να διαπράξουν, αλλά και κάθε άλλη  ειδεχθή και παράνομη πράξη.

Ανήκουστα πράγματα. Σε μια χώρα, που μαζί με την οικονομική παρακμή, βιώνει και  την απόλυτη ηθική, πολιτική, δικαιική και κοινωνική σήψη. Θα φρίττουν οι γενιές των Ελλήνων που έρχονται.