ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ. ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ… ΚΑΜΕΝΗ ΓΗ!

Ν.Κορέα: Κατάσχεση περιουσίας της εταιρείας Mitsubishi, λόγω καταναγκαστικής εργασίας, στον Β’ Παγκόσμιο

Στην Ελλάδα πότε θα τιμωρηθούν  οι θύτες  και θα αποζημιωθούν οι οικογένειες των αριστερών  που δικάστηκαν, καταδικάστηκαν, εκτελέστηκαν από τα στρατοδικεία, βασανίστηκαν, τους πήραν τις περιουσίες και τους εξόρισαν στις Τασκένδες και τα πέρατα της οικουμένης;

 Υπάρχουν μεγάλα και πολλά  εγκλήματα  που διέπραξε  το κράτος της Δεξιάς.  Και μάλιστα ειδεχθέστατα κι  από το παρακράτος  (Χίτες, Μάυδες κα.)  της ίδιας παράταξης. Αλλά και από  ένα    “κράτος” που δεν είχε  εκείνη την ταραγμένη περίοδο καμιά νομιμοποίηση κράτους, σύμφωνα με τα διεθνή δεδομένα.

Η εξέγερση  των Ελλήνων Ανταρτών δεν ήταν εμφύλιος, όπως επινόησε αργότερα  να λέει ο ,εκτός  από “παλάντζας” ,  Πλαστήρας  για να κουκουλώσει  εκείνα τα εγκλήματα. Ούτε όπως  λέει ο πανάθλιος  Βούλγαρης και οι άλλοι κινηματογραφιστές, “καλλιτέχνες” και  λοιπές στρατευμένες “πένες” ΟΛΟΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΝΑΝΕ”!   Βρώμικοι και  εξαρτημένοι  από συμφέροντα τύποι.

΄Ηταν επανάσταση,  όχι εμφύλιος. Πόλεμος κατά του   Συστήματος της Δεξιάς , που έφτασε στο σημείο να συνεργάζεται ακόμα και με τους  Ναζί κατακτητές.

Πότε θα δικαστούν γι αυτά τα εγκλήματα; Η Ιστορία  έχει εκδώσει αμετάκλητη, όχι απλώς  τελεσίδικη  απόφαση.  Τα συστημικά  δικαστήρια τί περιμένουν;

__________________________________-

                                                         ΣΥΜΜΕΙΚΤΑ

1.Συνεχίζεται η «πύρινη κόλαση» στα Βίλια: Μάχη με τις φλόγες κοντά στους οικισμούς Οινόη και Πανόραμα

Φωτιά στα Βίλια

Καίγεται η χώρα από τις 3 Αυγούστου! Το 10% των ελληνικών δασών και το 50% στην Εύβοια κάηκαν  μέσα σε δυόμιση εβδομάδες ! Απίστευτο.

Αυτή η φαμίλια είναι “καταραμένη”.  Χωρίς υπονοούμενα  προκαταλήψεων και μεταφυσικών ερμηνειών, που  κάθε λογικός άνθρωπος τα θεωρεί   “μούφες”, απαραίτητα μόνο για  λαϊκή  κατανάλωση.

Το Μητσοτακέικο είναι “καταραμένο” για τη χώρα, όχι γιατί κάποιες ανεξερεύνητες, υπερκόσμιες  κακές  δυνάμεις επιδρούν πάνω στα μέλη της, αλλά για ένα και μοναδικό λόγο. Η Ελλάδα είναι για δαύτους    μια   ψωραλέα  αγελάδα που της  στραγγίζουν  το γάλα της μέχρι  τελικής  κατάρρευσης . Τίποτα άλλο δεν είναι για κείνους.  Και η χώρα υφίσταται στο πετσί της αυτή την κατακρεούργηση.

Ιστορικά κανείς πολιτικός, τουλάχιστον   σε περίοδο ειρήνης από συστάσεως ελληνικού κράτους ,δεν επισώρευσε τόσες και τέτοιες συμφορές στη χώρα, όσο οι Μητσοτάκηδες. Ο πατριάρχης της δυναστείας ,ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης,  υπήρξε ο “κακός δαίμων” της Ελλάδας. Η Αποστασία του  υπήρξε η αρχή των δεινών που ακολούθησαν με αποκορύφωμα της Δικτατορία και τα αιματηρά γεγονότα στην Κύπρο με την εξέλιξή τους.

Είναι     η ενσάρκωση του κακού.  ΄Ο,τι ακριβώς η ηθική ,ακόμα κα η τρέχουσα κοινωνική, πόσω μάλλον η φυσική, ορίζει ως  ανήθικο, βρώμικο, άτιμο, τα μέλη αυτής της οικογένειας το κουβαλάνε. Εκπέμπουν κακή, αρνητική ενέργεια, αυτή που ο ανήθικος, διεστραμμένος αφήνει γύρω του.

Σε  κράτη με στοιχειώδη δικαιικό πολιτισμό,  όλοι τους, ακόμα κι εκείνα τα μέλη της φαμίλιας που δεν ασχολήθηκαν με την πολιτική, μόνο και μόνο ως “αποδέκτες προϊόντων εγκλήματος”, θα έπρεπε να είναι φυλακή. Σε χώρες που λειτουργούν οι θεσμοί , ουδεμία οικογένεια  “Μητσοτάκη” όχι μόνο θα έμενε ατιμώρητη ,αλλά δε θα  μπορούσε η δυναστεία να κουμαντάρει  την πολιτική ιστορία του τόπου επί  τόσες δεκαετίες. Φρίκη!

Κλέφτες, απατεώνες,  συκοφάντες,  ψυχροί, ανελέητοι, διεφθαρμένοι και διαπλεκόμενοι.  Μόνο υπόκοσμος και μάλιστα  “τελειωμένος” θα καταδεχόταν να μπλεχτεί σε τόσο βρώμικα εγκλήματα , όπως αρχαιοκαπηλία ,αλλά και στενή συνεργασία και συνεταιρισμό  με κατηγορούμενο για σκληρό εμπόριο ηρωίνης!

Ο υιός είναι χειρότερος κι από τον πατέρα κι από την αδερφή του. Απόκτησε τίτλους σπουδών με “ταχυδρομείο” (πληρωμένες σπουδές).  Συγκάλυψε  το πέραν πάσης αμφιβολίας και με τη σφραγίδα του αμερικανικού FBI   σκάνδαλο Νovartis.  ΄Αφησε στο δικαστικό απυρόβλητο  “χορηγούς” του , προσωπικούς και του κόμματος,  κατηγορούμενους για εμπόριο ναρκωτικών και ξέπλυμα μαύρου χρήματος.  Χρησιμοποίησε παραδικαστικό,  διεφθαρμένους  δικαστές και αστυνομικούς για αισχρά και επονείδιστα   πολιτικά παιχνίδια.  Μπλεγμένος σε δεκάδες άλλα, όμοια εγκλήματα.  ΄Οποια πέτρα διαφθοράς και ατιμίας   κι αν σηκώσεις,  τον “Κούλη” από κάτω θα τον βρεις.

Τώρα καίει και τη χώρα.΄Ερημη η Ελλάδα από στοιχειώδη πυροσβεστική προστασία, αφού  σε συνεργασία με τους αχυρανθρώπους του (Παναγιωτόπουλος, Χαρδαλιάς και λοιποί  σφογγοκωλάριοι)   έδωσε τα λεφτά να αγοράσει άχρηστα “σίδερα” από το Μακρόν για να εισπράξει μίζες.  Και άφησε τη  χώρα  γυμνή  στο έλεος των εμπρηστών. Να καίγεται από τη μια άκρη ως την άλλη 18 ολόκληρες ημέρες τώρα  και μάλιστα σε συνθήκες άπνοιας. Που η φωτιά όχι μόνο δε προχωράει,  αλλά περιμένει υπομονετικά να δεηθούν να τη σβήσουν.

Αυτός ο πρωθυπουργός που ιστορικά κρίνεται ο χειρότερος ,μετά τον πατέρα του στην σύγχρονη  πολιτική ιστορία της χώρας, θα  “φύγει νύχτα με αεροπλάνο”. Είναι αναμενόμενο.

Μόνο που πίσω του θα έχει αφήσει καμένη γη.  Κυριολεκτικά  και μεταφορικά. Τουλάχιστον ,τούτη τη φορά να μη γίνει ατιμωρητί. Να μη φτάσει και τούτος τα χρόνια του πατέρα του,  έξω από τη φυλακή.

 

2. Μιχάλης Λώλης: Ο πρώτος ανοιχτά gay Ελληνας αστυνομικός αφηγείται την ιστορία του -Από την αποδοχή στον ακτιβισμό

Μιχάλης Λώλης

“Ο Μιχάλης Λώλης θεωρείται ο πρώτος ανοιχτά gay Έλληνας αστυνομικός και μέσα από μια εξομολογητική συνέντευξη αφηγήθηκε τη ζωή του.

«Η πρώτη ανοιχτή τοποθέτηση έγινε τον Αύγουστο του 2016. Ήμουν ανοιχτά ομοφυλόφιλος έως τότε μόνο σε φίλους, στενούς συναδέλφους και την οικογένειά μου, ωστόσο, συμμετέχοντας στο πρώτο Παγκόσμιο Συνέδριο LGBT Αστυνομικών στο Άμστερνταμ, τον Αύγουστο του 2016, ξεκίνησε η ακτιβιστική μου δράση.

Ναι, υπήρχαν πολλές αντιδράσεις, κυρίως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ένας ρατσιστικός, ομοφοβικός οχετός άνευ προηγουμένου. Το παράδοξο είναι ότι, όλα αυτά τα χρόνια, δεν δέχθηκα ποτέ διά ζώσης ομοφοβία. Ποτέ. Από κανέναν συνάδελφο. Ίσως περίεργα κοιτάγματα ή κάποια κουτσομπολιά -αλλά αυτό συμβαίνει παντού.

Σε όλη την παιδική μου και εφηβική ηλικία ήμουν σε άρνηση. Ό,τι συναίσθημα ήταν συνυφασμένο με αυτό που λέμε ”ομόφυλη έλξη” μού προκαλούσε αποστροφή, αφού κυριαρχούσε γύρω μου η ετεροκανονικότητα. Μπήκα και σε μια διαδικασία στην εφηβική μου ηλικία να έχω σχέση με γυναίκες, είχα και ολοκληρωμένες σχέσεις, όμως όταν ερωτεύτηκα έναν άντρα, κατάλαβα ότι είμαι 100% ομοφυλόφιλος. Ο σεξουαλικός προσανατολισμός δεν είναι απλά με ποιον κάνω σεξ, αλλά με ποιον ερωτεύομαι, ποιον θέλω να έχω αγκαλιά, είναι μια βαθιά ρομαντική έλξη, όπως ακριβώς και των ετεροφυλόφιλων»

***

Θέλει όντως τσαγανό να τα λες όλα αυτά.  Δεν τολμάει ο καθένας. Και ειδικά  ένστολος. Μάλιστα σε μια ελληνική κοινωνία όχι απλώς συντηρητική, αλλά  με σύνδρομα    …Τζιχάντ.

Αν κάποιοι συμπατριώτες μας που  προσκυνούν τους   “Αμβρόσιους  – Σεραφείμ”  και  αφήνουν τις περιουσίες τους στα μοναστήρια, για να εξαγοράσουν τον …παράδεισο, μπορούσαν , θα πέταγαν τους ομοφυλόφιλους  από τις ταράτσες. Και μεγάλο κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας, δε θα δίσταζε να  στηρίξει τους φονιάδες.  Τέτοιος Μεσαίωνας και φονταμενταλισμός!

΄Εχουμε αναλύσει τις απόψεις μας , σχετικά με την ομοφυλοφιλία. Να τα επαναλάβουμε εν συντομία.

Ο ομοφυλόφιλος δεν είναι ανώμαλος ή αφύσικος. Αλλιώς και  οι επιδιδόμενοι στην πεολειχία και αιδοιολειχία  (η τελευταία,  μάλιστα, σφόδρα  επικίνδυνη για καρκίνο γλώσσας  ,λάρυγγα -οισοφάγου),  θα ήταν αφύσικες ,ανώμαλες συνήθειες.  Γενικά, ό,τι θα  ξέφευγε από τη διαδικασία   για τεκνογονία, θα ήταν ανωμαλία.  Αστείο και παρανοϊκό!

Το σεξ είναι και για ηδονή.  Και η επίτευξη αυτού του στόχου, είναι  ελεύθερη και φυσική. Δεν έχει καμιά σχέση με ηθική και  θρησκευτικούς κανόνες .

Φτάνει μόνο να μην καταντήσει σεξισμός. Η συνεχής και βασανιστική   ενασχόληση με την άγρα ηδονής, όταν στο μυαλό σου  μέσα  υπάρχει   μόνο μια παράσταση ενός  πέους ή  αιδοίου  και σε μόνιμη ενοίκηση ,ζεις μόνο γι΄αυτά   ή αναλώνεσαι και ηδύνεσαι στην  επιδίωξη  της ταπείνωσης και του εξευτελισμού,  την ψυχική ή σωματική κακοποίηση,  τότε  περνάμε σε άλλες ,”άγριες” καταστάσεις πάθους.  Είσαι άρρωστος. Ομοφυλόφιλος ή ετερόφυλος.

Το σεξ γενικώς δεν έχει σχέση με τους ηθικούς κανόνες . Ούτε υπάρχει  ανήθικο  σ΄αυτό.  Πολλώ μάλλον    δεν είναι μονογαμικό, χειριστικό, ιδιοκτησιακό. Η πολυγαμία είναι η φυσική ιδιότητα του Ανθρώπου.

Και είναι υγιές και φυσικό να (επι) ζητάς την ηδονή. Αλλοίμονο,  αν δε τον κάνεις.  Φτάνει να μη γίνεται  αυτοσκοπός. Να μην  απορροφά  όλο το  υπόλοιπο  δυναμικό  της προσωπικότητάς σου.

 

3.  Ήμουν 132 κιλά και έφτασα τα 78 μέσα σε 18 μήνες”

Ηλίας Μαμαλάκης

“Το 2007 έκανα χειρουργείο, ήμουν 137 κιλά και έφτασα 78 κιλά σε 18 μήνες”, είπε αναφερόμενος στο γαστρικό bypass που έκανε για να μειώσει το βάρος του”.

***

΄Αλλος ένα φονιάς του εαυτού του, αλλά και πολλά τα θύματά του.  Από άγνοια, “διάφορο”,  ηλιθιότητα,  σελεμπριτισμό.

Είναι μάγειρας ,λέει. Και κόντεψε να φτάσει τα …150 κιλά. Δηλαδή,  κοντά στο θάνατο. Και το ερώτημα είναι γιατί;

Προφανώς από τη μάσα, αφού,  όταν την έκοψε, έφτασε τα 78!  Αλλά και από τον τρόπο που μαγείρευε. Αυτό τον εγκληματικό τρόπο που έγινε της μόδας να τον προπαγανδίζουν και στα χαζοκούτια και να παρασύρουν τον κόσμο να μαγειρεύει  ανθυγιεινά και επικίνδυνα.

Πόσα εμφράγματα, καρδιοπάθειες, καρκίνους, αλλά και θανάτους σκόρπισε ο κύριος Μαμαλάκης, όταν  έβγαινε ανεύθυνος, γελαστός  και παχύσαρκος  στα “γυαλιά” και δίδασκε  πώς σοτάρεις  στο τσιγαριστό  ελαιόλαδο το κρεμμύδι, πώς τηγανίζεις  το κολοκυθάκι για να είναι τραγανιστό ,  πώς το αρνάκι στη λαδόκολλα με βούτυρο γίνεται  λουκούμι και  πώς το χοιρινό  λουκάνικο,  για να είναι νόστιμο θέλει  να το ραντίζεις με   κρασί και βούτυρο!

Και φυσικά, τσιμουδιά για τα δηλητήρια και τα  φυτοφάρμακα που είναι  τίγκα  τα  ζαρζαβατικά των “αγροτών” μας στους πάγκους, τις ορμόνες στα  κοτόπουλα  και τα άλλα κρέατα στα τσιγκέλια.  Και ούτε λέξη για  τα βιολογικά προϊόντα, τα μόνα  που πρέπει πια να τρώει ο άνθρωπος .  Και πως ήρθε  η ώρα να   δοκιμάζει το κρέας  σπάνια. Και όχι μόνο απαραίτητα  για την υγεία του.

Τέτοια εγκληματικά  μαθήματα και συνταγές  μαγειρικής  έδινε ο Μαμαλάκης και συνεχίζουν οι διάδοχοί του.  Μιλάμε για κανονικούς  εγκληματίες. Και πολλοί με πρόθεση , με δόλο.

Είμαστε   χώρα αστεία, της φαιδράς πορτοκαλιάς.  Για σκεφτείτε.

Εθνικός  αρχιμάγειρας που διδάσκει  συνταγές ζωής  και νόστιμης  μαγειρικής,   ο παρ΄όλιγον νεκρός από το λίπος και τα μαθήματα που τον κατάντησαν έτσι,  Μαμαλάκης.  Ο πλέον διεφθαρμένος  “πολιτικός” στη χώρα ο γιος του Κων.  Μητσοτάκη, δίνει συμβουλές  στους ΄Ελληνες να είναι υπάκουοι στο νόμο,  να μην κλέβουν  το… δημόσιο και να…εργάζονται,να  διαβάζουν σκληρά  για να μπαίνουν στα ελληνικά πανεπιστήμια.     Οι εισαγγελείς   Αγγελής και η Ράικου αναλαμβάνουν να στείλουν φυλακή για το σκάνδαλο  Novartis εκείνους που τους διόρισαν σε αυτές τις θέσεις.

Πραγματική αφασία!   Μια ζωή “ο Λύκος φυλάει τα πρόβατα” σ΄ αυτόν τον τόπο.

 

Είμαστε, σε πρώτη εντύπωση ,  ό,τι τρώμε , πίνουμε, πώς  ντυνόμαστε, πώς μιλάμε, πώς  είναι έξω  η παρουσία μας.  Μπορεί  και  μόνο αυτά, να  “μιλήσουν”   στο 80% ποιος είσαι.  Με καθόλου  πιθανότητες να πέσουν έξω .

 

4. Οικονόμου για Τσιτσιπά: Είναι σπουδαίος αθλητής, αλλά δεν έχει τις γνώσεις να μιλήσει για το εμβόλιο

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς

Γιατί και πώς αυτός ο ανόητος, πλην των άλλων,  είναι και αθλητής; Τί σημαίνει  αθλητισμός; Και πού υπάρχει σε ό τι κάνει και κερδίζει η  τάχα… ευγενής  άμιλλα στον πρωταθλητισμό ; Μην τρελαθούμε.

Χρειαζόμαστε καινούριο λεξικό, Και για πολλά άλλα. Όχι μόνο για  να προσδιορίσουμε ιδιότητες ,αλλά  και  για να  χαρακτηρίσουμε  έναν  επικίνδυνο και ανεύθυνο βλάκα . Σαν τον Τσι-τσιπα για παράδειγμα.