ΗΜΕΔΑΠΟΙ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΗΜΕΔΑΠΟ…ΑΛΒΑΝΟ!

“Ομολόγησαν οι δολοφόνοι του εργολάβου που αγνοούνταν μέρες -Είχαν χρηματικές διαφορές” (*)

iefimerida.gr

*****

Από το πρωί  η βουτηγμένη σε όλα τα σκ@τά ακροδεξιοπορνοφυλλάδα του Χρ. Ράπτη , παλεύει απεγνωσμένα να πείσει   τους σκουπιδοφάγους της πως οι δράστες της δολοφονίας του άμοιρου Αλβανού δεν ήταν ΄Ελληνες, αλλά …ημεδαποί. (Πώς λέμε ομοιοκατάληκτα αλλοδαποί.  Το ίδιο είναι).

Φαντάζεστε να είχε γίνει το ανάποδο; Θα είχε λυσσάξει ο ίδιος απόπατος με μεγάλα γράμματα να… διαφημίζει την αλβανική εθνικότητα του δράστη που σκότωσε ΄Ελληνες. Πατέρα  και το γιο!

΄Εκανε το ίδο ο αλητήριος Ράπτης και με το έγκλημα λίγους μήνες πριν στην Ανδραβίδα. ΄Όταν  Ελληνάρας και μάλιστα Χρυσαυγίτης, σκότωσε τους  Αλβανικής καταγωγής γονείς και τα δυο μωρά τους.   Ημεδαπό και ημεδαπό ο δράστης, τον ανέβαζε και τον κατέβαζε ο γιαουρτωμένος αυτός  Γκεμπλίσκος.  Να το διαβάζει ο κάθε νοικοκύρης  και να του ακούγεται ως αλλοδαπός. Και μάλιστα Αλβανός.

Ο…καθικαρισμός στο φόρτε του.

Υ.Γ. Επειδή ξέρουμε πως μας διαβάζουν από τη χωματερή τους ,να βάλουμε στοίχημα πως  στην επόμενη αναφορά που θα κάνουν στο έγκλημα ( 2-3 ημέρες μόνο θα κρατήσει,μη νομίζετε,  δεν είναι δα ο Πακιστανός και η Μυρτώ της Πάρου!,), θα σπεύσουν να κρύψουν  την «πουστιά»  στο κειμενό τους στη συνέχεια  με καθαρή  αναφορά στην εθνικότητα του θύματος. Ελέξτε το,έτσι για πλάκα.

 

(*) iefimerida.gr:  “Εξιχνιάστηκε, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, η ανθρωποκτονία του 46χρονου εργολάβου οικοδομών Τζάνη Τοπάλυ, για τον οποίο είχε δηλωθεί εξαφάνιση και ταυτοποιήθηκαν οι δράστες.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για δύο ημεδαπούς ηλικίας 20 και 53 ετών, γιος και πατέρας, εις βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία με δόλο κατά συναυτουργία.

Το χρονικό -Η εξαφάνιση που τελικά ήταν δολοφονία
Ειδικότερα, ως προς το ιστορικό της υπόθεσης, την 30ή Αυγούστου βραδινές ώρες δηλώθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Αρχάγγελου η εξαφάνιση 46χρονου εργολάβου από βραδινές ώρες της 28ης Αυγούστου.

Κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης την 31ή Αυγούστου εντοπίστηκε το όχημα του εξαφανισμένου σε αγροτική περιοχή.

Ακολούθως, στο πλαίσιο εμπεριστατωμένης συλλογής – αξιοποίησης στοιχείων και προδικαστικών δεδομένων, διαπιστώθηκε εμπλοκή των δύο ημεδαπών, οι οποίοι σήμερα πρώτες πρωινές ώρες προσήχθησαν στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου και, εξεταζόμενοι κατά την προανακριτική διαδικασία, περιέγραψαν με λεπτομέρειες την πράξη τους, υποδεικνύοντας τον τόπο της ανθρωποκτονίας, καθώς και το σημείο όπου είχαν μεταφέρει – αποκρύψει τη σορό του 46χρονου”.