ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΦΑΓΙΑ ΑΠΟ ΑΛΗΤΗΡΙΟΥΣ ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΚΟΥΣ ΤΗΣ ΣΥΝΟΜΟΤΑΞΙΑΣ ΠΟΡΤΟΣΑΛΤΕ!

ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Πατέρας τεσσάρων παιδιών συλλαμβάνεται – Οι τράπεζες και τα funds ξεκίνησαν να αρπάζουν τις περιουσίες των Ελλήνων//ΒΙΝΤΕΟ

ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Πατέρας τεσσάρων παιδιών συλλαμβάνεται – Οι τράπεζες και τα funds ξεκίνησαν να αρπάζουν τις περιουσίες των Ελλήνων//ΒΙΝΤΕΟ 103.6

https://www.youtube.com/watch?v=AJmama0qtwU

Άρης Πορτοσάλτε: “Την ώρα που θα σταματήσουν οι πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας, δεν θα πληρώσω ξανά τη δόση μου.  Αυτό που κάνω εγώ ,θα το κάνουν κι άλλοι, γιατί δεν είναι ηλίθιοι»

Άρης Πορτοσάλτε: Την ώρα που θα σταματήσουν οι πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας, δεν θα πληρώσω ξανά τη δόση μου

Δεν κατασκευάζουν μόνο ενόχους . Δεν προπαγανδίζουν, παραπληροφορούν και   χαλκεύουν ειδήσεις.  ΣΤΟΧΟΠΟΙΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΑ ΄Η ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ   και τις παραδίδουν  έρμαια της βίας και της αυθαιρεσίας είτε των  κρατικών μηχανισμών  και του παρακράτους, είτε του φανατικού μαινόμενου ΑκροδεξιοΝαζιστικού  συρφετού (π.χ  τους μετανάστες).

Αυτό το πανάθλιο ερπετό με το δηλητήριο που χύνει καθημερινώς  στις οθόνες (και όχι μόνο για τους κοκκινισμένους δανειολήπτες), είναι και ηθικός αυτουργός του εγκλήματος στις παραπάνω συγκλονιστικής σκηνές. Με  παχυλό μισθό , για να βγάζει τη βρώμικη δουλειά, τρομοκρατεί και  απειλεί πως αν τα  FUNDS  δεν πάρουν το σπίτι του πάμπτωχου  δανειολήπτη  με τις  πενιχρές ή και ανύπαρκτες απολαβές , θα αρνηθεί να πληρώσει το στεγαστικό του!

΄Ισια και όμοια,  δηλαδή, ο Πορτοσάλτε με τις χιλιάδες ευρώ μισθό  και ο  απένταρος  δανειολήπτης, ο οποίος στην πραγματικότητα έχει ξεχρεώσει εκατό φορές το χρέος του. Δεν ευθύνεται αυτός που τα αφεντικά του Πορτοσάλτε ,για να του καταβάλλουν ανελλιπώς  τα αργύρια της προδοσίας  , χρεοκόπησαν τη χώρα , υπέγραψαν μνημόνια  δισεκατομμυρίων και τα παράδωσαν στους Τραπεζίτες!  Και είναι   τα μνημόνια  που  εξαναγκάζουν να ξεχρεώνει  κι αυτά ο δανειολήπτης.  Κι από πάνω ,τον απειλεί ο τραμπούκος  πως αν, ως υποζύγιο,  δεν παραδώσει και το σπίτι του στην εγκληματική τους οργάνωση,  θα   ΚΑΛΕΣΕΙ  ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ   ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ!

Τέσσερα ανήλικα παιδιά έγιναν μάρτυρες της άσκησης  βίας  στο πατέρα τους και τον εξευτελισμό του. Γέροντες γονείς βλέπουν το παιδί τους να το σέρνουν στο δρόμο  σαν να ήταν ο χειρότερος  κακούργος. Για το θανάσιμο  ψυχικό (πιθανότατα και σωματικό ) αυτό τραυματισμό  των μελών της πολυμελούς οικογένειας ,  ΗΘΙΚΟΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ ΕΙΝΑΙ, ΑΝΑΜΕΣΑ ΚΑΙ  ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ,  Ο ΠΟΡΤΟΣΑΛΤΕ ΠΟΥ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΕ ΚΑΤΑ ΤΡΟΠΟ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ , ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ  ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ , ΤΗΝ ΕΥΠΑΘΗ  ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ.

Δεν περιμένουμε,  την τιμωρία του, όπως θα έπρεπε να κάνει  μια συστημική δικαιοσύνη σε κράτος δικαίου. Το δικό μας δεν είναι τέτοιο.   Ας μην  ξεχνάμε, άλλωστε,  πως   ένοχοι  του εγκλήματος της ηθικής   αυτουργίας,  είναι  και οι  δικαστές στον ΄Αρειο Πάγο, που  άνοιξαν τον Ασκό  του Αιόλου και παράδωσαν συνανθρώπους μας βορά στις  ύαινες  .

9 έντιμοι δικαστές τράβηξαν τη μάσκα των υπολοίπων και έδειξαν  το αποκρουστικό πρόσωπο, όσων  βρίσκονται σε διατεταγμένη προεκλογική υπηρεσία του  διεφθαρμένου κοινοβουλευτικού δικτάτορα της χώρας.   Το σκεπτικό,  η  τεκμηριωμένη  και διαυγής νομικά  επιχειρηματολογία της διαφωνίας τους,  πέραν  των άλλων, αποτελεί  και ιστορικό σταθμό, σε όμοια  δικονομικά ζητήματα.

Αλλά η ίδια αντίκρουση της παράνομης  απόφασης της πλειοψηφίας  από τη μειοψηφία των δικαστών,  είναι κόλαφος και για το “Νάρκισσο”    του ελληνικού κομματικού συστήματος Γιάννη Βαρουφάκη. Είναι αυτός που, εμμέσως πλην σαφώς ,χαρακτήρισε  την απόφαση  των 9  ΠΑΡΑΝΟΜΗ!   Τάχθηκε με τους  “Ντογιάκους” με την περίφημη φράση του  “δεν μπορούσε ο ΄Αρειος Πάγος  να κάνει  κι αλλιώς”!   Τοσο  άθλιος, εγωιστής και ανεύθυνος

ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΙΟΝΙΖΕΙ ΤΟ ΚΛΑΡΙ ΠΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ.  ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ, ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ, ΩΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΑΛΛΑΞΕ ΔΕΝΔΡΟ.  ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!