(Ζαν-Μαρί Λεπέν: “Λεπτομέρεια της Ιστορίας» το Ολοκαύτωμα” ). Οι Ισραηλινοί γεγόνασι Λεπενίτες και οι Εβραίοι…Παλαιστίνιοι!

 Ο Εβραίος διάσημος «κυνηγός» των ναζί, Σερζ Κλάρσφελντ, λέει ότι θα ψηφίσει Λεπέν

Σοκ προκάλεσαν στον πολιτικό κόσμο της Γαλλίας τα σχόλια του ορκισμένου «κυνηγού» των ναζί, γιου Ρουμάνου Εβραίου που πέθανε στο Άουσβιτς, Σερζ Κλάρσφελντ, υπέρ της ακροδεξιάς Εθνικής Συσπείρωσης της Μαρίν Λεπέν.

Ο Κλάρσφελντ και η Γερμανίδα σύζυγός του Μπεάτε -που είχε κατεβεί υποψήφια πρόεδρος της Γερμανίας με το αριστερό κόμμα Die Linke το 2012- είχαν αφιερώσει τη ζωή τους στον εντοπισμό πρώην ναζί.

Το ζεύγος Κλάρσφελντ εντόπισε το 1971 στη Βολιβία τα ίχνη του πρώην επικεφαλής της Γκεστάπο, Κλάους Μπάρμπι, γνωστού ως «χασάπη της Λιόν», που είχε διατάξει την εκτέλεση χιλιάδων Εβραίων το 1971. Μαζί με τον Σίμον Βίζενταλ, οι Κλάρσφελντ ήταν οι γνωστότεροι «κυνηγοί» ναζί εγκληματιών μετά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, ενώ το 2016 είχαν μιλήσει στο Γαλλικό Ινστιτούτο στην Αθήνα σχετικά με τον αγώνα τους για τη μνήμη των θυμάτων του Ολοκαυτώματος.

Φανταστείτε, λοιπόν, την έκπληξη των Γάλλων όταν άκουσαν το βράδυ της Κυριακής τον Σερζ Κλάρσφελντ να δηλώνει στο δίκτυο LCI ότι, ενόψει των βουλευτικών εκλογών, θα ψηφίσει μεν στον πρώτο γύρο κεντρώο κόμμα, αλλά στον β΄ γύρο, της 7ης Ιουνίου, θα στηρίξει υποψήφιο του κόμματος της Λεπέν στην περιφέρεια, όπου ψηφίζει, αν αντίπαλός του είναι κάποιος από την αριστερή «Ανυπότακτη Γαλλία» (LFI) του νεοκομμουνιστή Ζαν-Λικ Μελανσόν.

Ο «κυνηγός» των ναζί υποστηρίζει ότι έχει αλλάξει η Ακροδεξιά της Λεπέν

Ο 88χρονος Κλάρσφελντ εξήγησε ότι, κατά την άποψή του, το κόμμα της Λεπέν έχει αλλάξει από την εποχή που ο πατέρας της, Ζαν-Μαρί Λεπέν, έκανε αντισημιτικές δηλώσεις και χαρακτήριζε «λεπτομέρεια της Ιστορίας» το Ολοκαύτωμα”, και ισχυρίστηκε ότι η ακροδεξιά Εθνική Συσπείρωση τάσσεται τώρα με το μέρος των Εβραίων.

***

Δεν τον πνίγει τον άθλιο  Κλάρσφελντ στη Γαλλία   η τσίκνα  από τα κρεματόρια δίπλα του; Τί πάθανε  οι Ισραηλινοί σήμερα και λησμονήσανε  πως είναι Εβραίοι;

Εμείς όχι. Κανένα “Εβραίο” στα πέρατα της γης δεν πρόκειται να   ξεχάσουμε.   Δε θα  προδώσσουμε ποτέ τα θύματα   στα  “Ολοκαυτώματα”  κάθε είδους και εποχής. .

 Αίσχος!