Θα βγει η ΄Ελενα να στολίσει καταλλήλως (όπως εκείνη γνωρίζει να το κάνει για άλλους) και τη διαπλεκόμενη …φιλάνθρωπο- φιλενάδα της Αθηνά;

΄Ελενα Ακρίτα για Αθηνά Λινού: 

polakis akrita

Δάκρυσε το πανελλήνιο από τις κρατικές επιχορηγήσεις στο ...

 

“Σε ένα μόνο θα τα χαλάσουμε, Παύλο. Στην Αθηνά. Που την ξέρεις και την ξέρω. Είναι μια αξιόλογη και τίμια γυναίκα, μια εργατική και αποδοτική βουλεύτρια, μια αληθινή Κυρία. Την αδικείς όταν λες πως τα δάκρυα της ήταν στημένα και ψεύτικα. Δεν ήταν, σε βεβαιώνω εγώ με το χέρι στην καρδιά. Κι όταν ηρεμήσεις, είμαι σίγουρη πως θα το κατανοήσεις κι εσύ”.

***

Η, κατά τα άλλα ,λαλίστατη  και …τσακάλι δημοσιογράφος (εκτός από διορισμένη    βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ) ΄ Ελενα Ακρίτα, που «όλα τα σφάζει , όλα τα μαχαιρώνει», γνώριζε το  “βίο και την πολιτεία” της φιλενάδας  της;   Ναι, λέμε εμείς,  αφού , ως πασίγνωστο ,« όμοιος  ομοίω αεί πελάζει.

Κι αν υποθέσουμε  όχι, τώρα που  το…κατανόησε, συνεχίζει ακόμα να πιστεύει  ότι   χρεώνουμε  άδικα το  γοερό κλάμα της… παπαδιάς  για το εργαζόμενο κορίτσι του Αδώνιδος  στην ίδια;  Πως  δεν   είναι στημένο από μας ,αλλά  από τη διαπλεκόμενη,  “φιλάνθρωπο” με κρατικό χρήμα,  λοιμωξιολόγο και βουλευτίνα ;   Ηθική αναλγησία, υποκρισία, σκοπιμότητα,   ή όλα μαζί από μια άλλη,  πανάξια απόγονο  του “πατερούλη” Γκέμπελς:

Από τα μεγάλα εγκλήματα του Αλέξη Τσίπρα κι αυτό. Μάζεψε στο κόμμα τη «σάρα και τη μάρα», μόνο και μόνο για επικοινωνιακές, μικροκομματικές  σκοπιμότητες. ΄Ατομα, όχι μόνο χωρίς  πολιτικό ήθος, αλλά και με ολοφάνερη στο πανελλήνιο καραδεξιά νοοτροπία και συμπεριφορά.  Με πλούσιο  «αριστερό» λόγο και  φαρδιά, δεξιά τσέπη.