Δεν ειναι πόλεμος Ισραήλ και Παλαιστίνης. Είναι πόλεμος Ρωσίας-Ιράν και Δύσης

Αμερικανός αξιωματούχος: Αυξάνονται οι ενδείξεις για συμμετοχή της Ρωσίας στη στρατιωτική βοήθεια του Άξονα της Ιρανικής Αντίστασης

Η εφημερίδα Haaretz επικαλέστηκε έναν Αμερικανό αξιωματούχο που είπε ότι «υπάρχουν αυξανόμενες ενδείξεις για τη συμμετοχή της Ρωσίας στη βοήθεια του άξονα της ιρανικής αντίστασης στρατιωτικά, όχι μόνο διπλωματικά».

Στις 5 Αυγούστου, ο Γενικός Γραμματέας του Ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας, Σεργκέι Σόιγκου, επισκέφθηκε την Τεχεράνη για να έχει συνομιλίες με ανώτερους Ιρανούς αξιωματούχους, μετά τη δολοφονία του πρώην επικεφαλής του Πολιτικού Γραφείου της Χαμάς, Ισμαήλ Χανίγιε, στην ιρανική πρωτεύουσα.

Χθες, ο Γενικός Γραμματέας της Χεζμπολάχ Χασάν Νασράλα επιβεβαίωσε ότι «η απάντησή μας θα έρθει μόνη της ή με τον άξονα και θα είναι ισχυρή, επιρροή και αποτελεσματική», σημειώνοντας ότι «η αναμονή του εχθρού είναι μέρος της τιμωρίας και της μάχης».

 

*****

Ασφαλώς  και δεν  είναι…αργόστροφοι οι Αμερικανοί. Κι ας λένε τώρα, όσα  (δεν ) έπρεπε να πουν νωρίτερα.

Από την πρώτη στιγμή γνώριζαν πως τη σφαγή των Εβραίων από τη Χαμάς της 7ης Οκτώβρη  2023, προετοίμασε και  διέταξε ο άξονας  “Τεχεράνη-Μόσχα”.  Πρόκειται για  μια αναβίωση συμμαχιών σαν εκείνες στις παραμονές του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου της Ναζιστικής  Γερμανίας με τον υπόλοιπο  ναζιστικό άξονα της εποχής.

Στον κατάλογο των ανοσιουργημάτων του Νέου Χίτλερ της Ρωσίας προστίθεται  ένα ακόμα. Αυτό του παλαιστινιακού «ολοκαυτώματος» σήμερα. ΄Οπως και της Συρίας λίγα χρόνια πριν.

Ας μην κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν οι δυτικές κυβερνήσεις. Η διπλωματία …διπλωματία, αλλά και οι νεκροί ,νεκροί. Η αλήθεια δεν υποκύπτει σε   διπλωματικές αβρότητες – σκοπιμότητες.

Ρωσία-Ιράν είναι αυτή την ώρα η μεγαλύτερη απειλή για την ανθρωπότητα. Το «δίδυμο του Διαβόλου» . ΄Οσο πιο γρήγορα τελειώσει ο Δυτικός κόσμος με αυτά τα ναζιστικά θηρία, τόσο πιο ασφαλής θα νιώσει και θα είναι η ανθρωπότητα.

Γράφαμε την επομένη  της σφαγής των Εβραίων από τον εγκληματικό αυτό άξονα στις 7 Οκτώβρη 2023:

ΕΠΙΘΕΣΗ ΧΑΜΑΣ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ: 1. ΛΕΓΕ ΜΕ ΡΩΣΟ ΚΑΙ ΙΡΑΝΟ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ 2. ΤΑ…ΚΑΛΑ ΜΑΝΤΑΤΑ!

«Η επίθεσή μας μόλις ξεκίνησε», λέει αξιωματούχος της Χαμάς -«Την οργανώναμε εδώ και καιρό»

Περισσότεροι από 480 νεκροί μετά την επίθεση της Χαμάς -Ο Νετανιάχου ορκίζεται εκδίκηση

Μόσχα Ρωσία Μαΐου 2021 Πρόεδρος Της Ρωσικής Ομοσπονδίας Βλαντιμίρ Πούτιν — Φωτογραφία Αρχείου

ΟΗΕ: Ο Ιρανός πρόεδρος κατηγορεί τις ΗΠΑ ότι «έριξαν λάδι ...

Συμψηφισμός σε νεκρούς δεν υπάρχει. Ούτε καμιά τέτοια αντιστοιχία ή  αναντιστοιχία  δικαιολογεί  οποιαδήποτε επίθεση και  τραγωδία, ΄Ενας αθώος  νεκρός, είναι το ίδιο μεγάλη  και αδικαιολόγητη απώλεια,  όσο και 10 άλλοι, ομοίως αθώοι.

Αν  το Ισραήλ, όπως έγραφε χτες ο  αλητήριος Γκέμπελς στο Πουτινικό Μέσο Παραπλάνησης , την Εφσυν, δέχτηκε την επίθεση της Χαμάς, που  στοίχισε εκατοντάδες  νεκρούς  από τον  άμαχο  πληθυσμό, γιατί  προηγουμένως οι Παλαιστίνιοι μετρούσαν  κι εκείνοι περισσότερους νεκρούς από τις Ισραηλινές επιθέσεις, τότε καλώς, κάλλιστα (όχι, βέβαια, λέμε εμείς),  οι Αμερικανοί πέταξαν στην Ιαπωνία την ολέθρια  βόμβα τους.  Και πάει, έτσι,  λέγοντας με χιλιάδες παραδείγματα στην Ιστορία.

Η Χαμάς διέπραξε έγκλημα. Ασυζητητί. «΄Ηρξατο χειρών αδίκων» και θα υποστεί τις συνέπειες. Μόνο που την επίθεση δεν την προετοίμαζε, όπως λέει ο εκπρόσωπος  η ίδια η Χαμάς.  Κι αυτό το νέο μέτωπο, είναι άλλο ένα στη σειρά ,  που άνοιξε το  τέρας της Ρωσίας ,  ο Νέος Χίτλερ σε συνεργασία  με το κατάπτυστο, εγκληματικό   καθεστώς του Ιράν, που δολοφονεί  έφηβες .γιατι  βάζουν τη… μαντίλα τους στραβά.

Η αλήθεια είναι αυτή και θα φανεί σύντομα.  Η νέα  αιματηρή παρουσία του Ρώσου δικτάτορα στη Μ. Ανατολή ,είναι συνέχεια εκείνης στη  Συρία με περισσότερους από 700.000 νεκρούς και εκατομμύρια πρόσφυγες. Κάνει τα  ίδια τώρα,  με θύματα τους Παλαιστίνιους, τον απλό λαό, που θα υποστεί τις τραγικές συνέπειες. Νέες εκατόμβες θυμάτων  και άλλα κύματα προσφύγων στον ,εκτός των άλλων,  και υβριδικό   πόλεμο που έχει ξεκινήσει ο Ρώσος, παρανοϊκός τύραννος.

Ένα καλό , αν μπορείς να το πεις έτσι,  θα βγει απ΄  όλη αυτή την  τραγωδία. Τούτη τη φορά  και  οι δυο   δικτάτορες, Ρωσίας  και Ιράν,  έκαναν έναν τεράστιο λάθος. Δεν υπολόγισαν πως το  Ισραήλ,  δεν είναι Συρία. Ούτε  Ουκρανία. Είναι…Ισραήλ με ό,τι σημαίνει αυτό.

Γρήγορα, αν δε το γνωρίζει  κιόλας, θα μάθει ο Νετανιάχου ποιοι κρύβονται  πίσω από την επίθεση της Χαμάς. Και είναι τότε που ποιος είδε το…Γιαχβέ και δε φοβήθηκε. Ο Ρώσος Χίτλερ έχει να κάνει τώρα  πια με Εβραίο. Όχι σε ΄Αουσβιτς,  αλλά  με όπλα τελευταίας  τεχνολογίας στα χέρια. Αλλά  και μια ολόκληρη Αμερική πίσω του.

Κι αυτό σημαίνει πως τούτη τη φορά δεν τη γλυτώνει ο… κατ΄  επάγγελμα και κατά συνήθεια, υπότροπος σφαγέας λαών.   ” Ουδέν κακόν, αμιγές καλού”. ΄Ετσι θα λήξει και ο άλλος ,βρώμικος  πόλεμος  με τις εγκληματικές εισβολές του τέρατος  στην Ουκρανία.

Κι αυτό το ξέρει πολύ καλά και η Δύση ολόκληρη. Όχι μόνο το Ισραήλ. Αν σύντομα (κι έχει καθυστερήσει   πολύ) , δεν λάβουν  τέλος οι θηριωδίες ενός άρρωστου πια Τσάρου,   ουδείς στον κόσμο,  ούτε το Ισραήλ,  θα ησυχάσουν.

Είναι ευθύνη πλέον των Εβραίων να τελειώσουν  ό,τι δεν μπόρεσαν οι άλλοι.   Το δικαιούται η ανθρωπότητα. Σε ολόκληρη τη γη βρήκε η φυλή τους απάγκιο και  καταφύγιο στους δύσκολους καιρούς  της τραγικής Ιστορίας των Εβραίων.  Το χρωστούν  σε όσους τους ευεργέτησαν.

Και λίγες ημέρες  πριν, επισημαίναμε εδώ:

Πας ων μετά Πούτιν, καθ’ ημών !

 

Wroclaw, Poland - August 14th 2023: Fragment of poster Nuremberg For Putin (Norymberga Dla Putina) in Wroclaw Old Town. Poster says Killer in Russian

 

 

Κατηγορίες Αμπάς σε Ισραήλ και ΗΠΑ για την επίθεση στο Χαν Γιουνίς - Ευθύνες και στην Χαμάς

 

Μετρούν αντίστροφα Ιράν και Χεζμπολά

Σε Ρωσία και Τουρκία ο Αμπάς

efsyn.gr

“Ο κ. Αμπάς είπε στο RIA, ενόψει της επίσκεψής του στη Μόσχα την επόμενη εβδομάδα, πως θα συζητήσει με τον Rώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν σχετικά με την ειρηνευτική διαδικασία στη Μέση Ανατολή και θα επιδιώξει συντονισμό των θέσεων.

Ο πρόεδρος της Παλαιστινιακής Αρχής μετά την επίσκεψή του στη Ρωσία —από τη Δευτέρα 12η ως την Τετάρτη 14η Αυγούστου, σύμφωνα με διπλωματική πηγή του πρακτορείου— αναμένεται να βρίσκεται στην Τουρκία από την Τετάρτη 14η ως και την Πέμπτη 15η Αυγούστου.

Η Ρωσία, που έχει στενές σχέσεις τόσο με το Ιράν, όσο και με Άραβες ηγέτες, ανάμεσά τους τον πρίγκιπα διάδοχο της Σαουδικής Αραβίας Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν, καταδίκασε τη δολοφονία του ηγέτη της Χαμάς Ισμαήλ Χανίγια  και παρότρυνε όλα τα μέρη να αποφύγουν περαιτέρω αποσταθεροποίηση της Μέσης Ανατολής.

Ταυτόχρονα, η Μόσχα δε χάνει ευκαιρία να επικρίνει τη Δύση, ειδικά τις ΗΠΑ, επισημαίνοντας πως αψηφά την ανάγκη να ιδρυθεί ανεξάρτητο παλαιστινιακό κράτος στα σύνορα του 1967.

Χθες Δευτέρα ο Σεργκέι Σαϊγκού, ο πρώην υπουργός Άμυνας, πλέον γραμματέας του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσικής Ομοσπονδίας, συναντήθηκε με τον νέο πρόεδρο του Ιράν, τον Μασούντ Πεζεσκιάν. Ο τελευταίος δήλωσε αποφασισμένος να ενισχύσει περαιτέρω τη σχέση με τη Ρωσία, «στρατηγικό σύμμαχο» της Ισλαμικής Δημοκρατίας”.